2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allaaamm
Hasta oluyorum galiba !
Gözlerim sulanıyor, burnum aktı akacak gibi ve boğazım kaşınıyor. İş yerindeyim napsam ki ?
Hasta olmak istemiyorum yaa, beybime geçsin istemiyorum..

hemen ıhlamur falan ıste.. ya da hıc bısı bulamasan da herhangı sıcak bısıyın ıcıne karabıber at.. ınsallah karabıberı bulabılırsın.. bogazındakı mıkropları kırar.

Uykusuz kalıyorsun cok, o da bagısıklık sıstemını cokertıyor.. elevıtten al bu ara, duzenlı bır hafta kullan en azından.. meyve suyu ıc bulursan bı yerlerden taze sıkılmıs olanından, kendını guclu tutman ıcın.

6 lı takım cam rendede pek şık olur yaff.. ole deme sımdı kaydirigubbakcemile3

dun ben baktım plastıgını bıle yapmıslar :))

nası kıpa ımıs sısın oradakı :)

hazır yazmaya girişmişken;

Sibel..her ihtimale karşı sen oklavanı al yanına..
Doruk...seni her türlü yiyebilirim..ister sade, ister nutellalı, ister beşamel soslu..kaç benden:)

Hava bugun burada sahane.. Kuzy uyansın dısarı cıkaracagım onu.. kekse Burcu nun da ısı olmasaydı bugun.. bırlıkte gezerdık..

Hava bugun burada sahane.. Kuzy uyansın dısarı cıkaracagım onu.. kekse Burcu nun da ısı olmasaydı bugun.. bırlıkte gezerdık..

benim isim yok birlikte gezelimmi??saat kacta nerde bulusalim??aklinialirimsmile

Ayşin aman dikkat et..önlemini al...karabiber olayı cidden çok işe yarıyor bu dönemde..boğaz kaşıntısına zencefilli karabiber birebir...
Rüzgar sızdı..uyansın öperim senin için..:)

arkadaşlar cam rende değil de normal rende kullansak olmaz mı? ben cam rende ilk kez duydum da :)

Teşekkürler Evrimcim, Seçilcim. Birazdan karabiberli kahve içeceğim. Yani en azından deneyeceğim.. bilmiyorumkismile

sayfa okadar çabuk ilerliyor ki geçmişi okumakta çok zorlanıyorum

Bi de kayınvalide ve pederlerden filan bahsetmişsiniz de benimki de tam tersi bakmayı bilmiyor o yüzden de biz ne dersek onu yapıyor. bilmiyor diye korkuyordum ama böylesi daha iyi oldu sanırım :) kayınpederim zaten kendi odasından pek çıkmaz bize hiç karışmaz yani zararı yok saolsun..

dün eşim muz ve armut rendeledi biraz da çatalla ezdi. onu yedirelim belki ağzını açar dedik ama onu da yemedi yaramaz. yani yine ağız kapıyor. annem de dedi ki armut gaz yaparmiş muz da kabız. e anne o zaman ne yedireceğiz dedim portakalın suyundan içir dedi. o da bizimkini isal yaptı ama biraz vermiştim önceden. ne vereceğimi şaşırdım yani. hani şu çeşitli markaların kavanozda satılan ürünleri var ya onları da doktor olan kuzenim sakın ha dedi kesinlikle kullanma..

armut gaz yapmaz canım.bebeğim kabız olunca ben armut suyu veririm.portakal yapar.doktor 9.aya kadar portakal verme dedi...

armut gaz yapmaz canım.bebeğim kabız olunca ben armut suyu veririm.portakal yapar.doktor 9.aya kadar portakal verme dedi...

evet portakal verilmemesi gerektiğini ben verdikten sonra öğrendim nar suyu verilir mi acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…