Allaaamm
Hasta oluyorum galiba !
Gözlerim sulanıyor, burnum aktı akacak gibi ve boğazım kaşınıyor. İş yerindeyim napsam ki ?
Hasta olmak istemiyorum yaa, beybime geçsin istemiyorum..
Cam rende bilem yok kipada kayınvalidemin cam rende diye aldırdığı şeyi kasiyer bilemedi görevlilerden biri paşabahçenin 6 lı takımı dedi töbe töbe dedim kasiyere öğrenmiş olun ama bu cam rende.Barkotunu bulamadılar ne fiyatını nede ne olduğunu öğrenemedik hiçbirimiz.
Hava bugun burada sahane.. Kuzy uyansın dısarı cıkaracagım onu.. kekse Burcu nun da ısı olmasaydı bugun.. bırlıkte gezerdık..
dün eşim muz ve armut rendeledi biraz da çatalla ezdi. onu yedirelim belki ağzını açar dedik ama onu da yemedi yaramaz. yani yine ağız kapıyor. annem de dedi ki armut gaz yaparmiş muz da kabız. e anne o zaman ne yedireceğiz dedim portakalın suyundan içir dedi. o da bizimkini isal yaptı ama biraz vermiştim önceden. ne vereceğimi şaşırdım yani. hani şu çeşitli markaların kavanozda satılan ürünleri var ya onları da doktor olan kuzenim sakın ha dedi kesinlikle kullanma..
armut gaz yapmaz canım.bebeğim kabız olunca ben armut suyu veririm.portakal yapar.doktor 9.aya kadar portakal verme dedi...
evet portakal verilmemesi gerektiğini ben verdikten sonra öğrendimnar suyu verilir mi acaba..
arkadaşlar cam rende değil de normal rende kullansak olmaz mı? ben cam rende ilk kez duydum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?