sıyırmak ne demek :uhm:ben anlamadım beni biraz aydınlatırmısınız bu konudabilmiyorumkismile
mavis pipiyi alip sunnet derisini siyiriyorsun , nasil anlatayim ki bilemedim, parmaklarinla icerideki pipi cikana kadar..bidahaki randevda doktoruna sor istersen gostersin..
mavis pipiyi alip sunnet derisini siyiriyorsun , nasil anlatayim ki bilemedim, parmaklarinla icerideki pipi cikana kadar..bidahaki randevda doktoruna sor istersen gostersin..
pipi derisini hafifçe geriye doğru itekleyeceksin aman fazla yapma tahriş edersin ..bazen ucu yapışabiliyormuş ..yerimseniben
canim panik yapma burdaki asi sitemi ile turkiyedeki farkli.farkli bi tablo izliyorlar, mesela teo verem asisi olmadi cunku burda yapmiyorlar, 2.-3.-4. ayda asi yapiliyor burda, bizim asimiz 1 ay gecikti cunku asi yoktu piyasada, asil 1 ay once biticekti hepsi..
bizim aşılar onbeş tatile geliyor yani şurda memlekete gideceğim aylar sonra bir haftalığına orda da aşı mı olacak şimdi yaa. bi yandan iyi annem var hiç olmazsa ateşlenirse filan diye. bir yandan kötü mızırlar şimdi sevdirmez orda bizimkilere. gelince mi yaptırsam. bir hafta erken ya da geç olabiliyormuş aşılar haberiniz olsun. hemşire akrabama sordum o öyle söyledi.
kres maceramiz
bugun asi sonrasi saat 10 gibi biraktik, bi kadina bi bana bakti, sonra tekrar kadina bakti ve anladi krese geldigini aglamaya basladi, perdolan vermelerini soyledim, mamasini da yiyince bi mucize gerceklesmis ve kendi kendine uyumus:)))
ama o yorgunluk ve sersemlikle, neyse babasi 2 de almis eve birakmis..
ama dun eve geldiginde bi muddet kimseye gulmemis, ben geldigimde bana da gulmedi, cok mahsun ve soguk durdu, sonradan acildi ben binbir sebeklik yaptim, optum kokladim, oyunlar oynadik, sonradan kendine geldi:))bakalimbugun ne tepki vericek..ama bugun daha iyi gibi, yani uyumasi bile bi mucize:))
Bebek mağazasından meyve sebze filemizi buldum Ayşin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?