2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizim yeni doğduğu zaman doktor sıyırıp bakmıştı sadece. o gün bu gündür bi daha sıyırılmadı pipiş. yapmak mı lazımmış. yapsam mı ki. yani ya acıtırsam korktum şimdi. sünnet konusunda bende bir yaşına kadar yaptırmak istiyorum hatta doğar doğmaz yaptıracaktım ama benim annem çok karşı yani büyüsün diyor. ne yapsam ki. kararsızım..

bizim aşılar onbeş tatile geliyor yani şurda memlekete gideceğim aylar sonra bir haftalığına orda da aşı mı olacak şimdi yaa. bi yandan iyi annem var hiç olmazsa ateşlenirse filan diye. bir yandan kötü mızırlar şimdi sevdirmez orda bizimkilere. gelince mi yaptırsam. bir hafta erken ya da geç olabiliyormuş aşılar haberiniz olsun. hemşire akrabama sordum o öyle söyledi.

Karabiberli kahve iğrençmiş ! Kusasım geldi ama boğazımın kaşıntısı geçti neyseki.

Rezene vardı ofiste ondan da içtim. Limonlu ılık su içtim, boş su içtim, bir findan da yeşil çay içtim. Ofis imkanları bu kadardı ama çok şükür yine de sabaha göre iyiyim.

Yine de maske alayım di mi ? Ee yavrumu öpemem o zaman? Öpmeden nasıl durayım dombik nanakları üühüü :sinifsinif:

mavis pipiyi alip sunnet derisini siyiriyorsun , nasil anlatayim ki bilemedim, parmaklarinla icerideki pipi cikana kadar..bidahaki randevda doktoruna sor istersen gostersin..

pipi derisini hafifçe geriye doğru itekleyeceksin aman fazla yapma tahriş edersin ..bazen ucu yapışabiliyormuş ..yerimseniben

saolun kızlar anladım bende her banyodan sonra yaparım artık

avrupa farklı gerçekten ondandır..

benim afacan sol göğsümü çok zor alıyor kızlar ya şu an şişti acıyor. pompayla boşaltsam bu seferde aç kalacak çünkü diğer göğüs boş hep onu emdiğinden

kres maceramiz
bugun asi sonrasi saat 10 gibi biraktik, bi kadina bi bana bakti, sonra tekrar kadina bakti ve anladi krese geldigini aglamaya basladi, perdolan vermelerini soyledim, mamasini da yiyince bi mucize gerceklesmis ve kendi kendine uyumus:)))
ama o yorgunluk ve sersemlikle, neyse babasi 2 de almis eve birakmis..
ama dun eve geldiginde bi muddet kimseye gulmemis, ben geldigimde bana da gulmedi, cok mahsun ve soguk durdu, sonradan acildi ben binbir sebeklik yaptim, optum kokladim, oyunlar oynadik, sonradan kendine geldi:))bakalimbugun ne tepki vericek..ama bugun daha iyi gibi, yani uyumasi bile bi mucize:))

bu arada ailemiseviyorum diye bi site var kızlar. orda isme özel ninni var. indirdim ben yiğitinkini çok güzel tavsiye ederim. ama üye olmanız gerekiyor iki dakikada.

biz bi asimizi 1 ay gec olduk, piyasada asi kalmayinca, bikac hafatya kadar bisi olmaz ndedi doktorumuz..

aysin cok gecmis olsun canim..ama bikac gun onlem alda devaya gecmesin..

Ah kıyamam ona ben.
Aferim sana akıllı Teocuk Şeniz

bugün banyo günümü ne bizde yusufu yıkadık uyuyor şimdi..kayra bende uykusuzum aslında uyusam iyi olur ama burdayım...

kızlar benim bebiş hala sallanarak uyumak istiyor. bu daha ne kadar sürecek bileniniz var mı..

kayra aslında hava iyi oldukça günlük dışarı çıkarsan dışarı çıkıp hava alınca yemeyen bebek yiyor uyumayan uyuyor...şimdi sen yazınca aklıma geldi....hem dışarı çıkınca sende rahatlıyorsun bebekler annelerin stresini hemen fark eder..sen uymayacak diye sıkıntı yaptıkça etki tepkimi oluyorki ...

Buarada az once esim aradi, yani bukadar sacmasapanlik olabilirmi??
bizim yatak odamiz tasinirken kirilmisti ama idare edelim demisttik, ama idare edilcek yani kalmadi, yenisini alalim dedik, buarad indirimler baslayinca, bi turk magazasindan begendik bi takim fiyati uygun falan, adamlarla 1 hafta once anlastik, burda taksit olmadigi icin , taksiti banka uzerinden kredi gibi yapiyorsun neyse oda ayarlandi, senet falan ok..bugun montaj icin gun verdiler, adam 1 saat once aramis esimi, abi biz depoya geldik, sizin takim kalmamis, e biz napalim bize bi akil ver??
yani aldigimiz urun stockta yok, getirme sanslarida yok, birazdan magazaya gidicez, tibet bi sivama operasyonu yapicak, bakalim sonuc ne olucak, diger olan urunleride bu promosyonla verirler insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…