2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nefreet edıyorum gamsız vurdum duymaz insanlardan.evet cocuga bagırmıycaksın kırsın döksün ama kendı evındee!!! öle misafirliğe gidince esegı otlağa salar gıbı bırakılmaz.madem iyi yetiştirmek istiyorsun ozaman misafirlikte nası davranacagınıda öğret evladına.Allah ım yaa nası sinir oldum lmaz:

evet bende buyuzden alıcam bıkac meyve püresı falan.enazından yanımızda oturuken onunda agzına veırımde arada oyalanır yemek yeme adabınıda öğrenır belkıım boshayallersmile yoksa bende azar azar salata suyu yogurt yemeklerın suyundan taddırdım ama sadece parmagımın ucuyla

maşallah.çok şeker bu...

ohhhhhhhhhhh yarasın afiyet olsun...

maşallah kızıma uyusunda büyüsün...

canım valla ben hangi çeşidi bilmiyorum.içeriğinde vitaminler yazıyor birde balık yağı diyor.portakal kokusu var,yoğun kıvamlı.turuncu kutuda...

teyzemin kızının bebişinede ben takmıştım.çok kolay.yaparsın.yedek al.işte önemli olan idrarını yarım saatte yetiştirmek.

süper anlatmışsın...

ah ah uyku uykuuuuuuu...o neki?

evet evet evet :lepi: ben yapamıyorum bari sen yapbayanssulusmile ayy bide bağrınmıyor mi insan içinde aslında selini 2 aydır dr. a götürmeyişimin nedenlerinden biride kayınpederim... sıra bekleriz bağrınır orda hemşirelere yok işte niye almıyorsunuz vs. ağzına geleni söyler bizse yerin dibine geçeriz... dr. öğleden sonra yemek için aşağıya inmiştir 13.30 yerine 13.40 da gelse başlanır bağrınmaya söylenmeye dr. nerde saatini bilsin.. ya bizlerde çalışıyoruz 5,10 dk. geciklemer yaşanabilir.... inşallah yarın yeni bir macera yaşamayız yoksa her zamanki kadar sabırlı olamayabilirimalsanaalsanasmilekötükedihüsoklava::mymeka:

uyuyor hala umutluyum yarım saat daha uyusa ıyı olcak.bu gun işi yada oturmaya gıtme işinde bı sıkıntım yuok.öle huzursuzluk yapmıyo fazla yalnızca uyuttugumda ayrı bı oda olması sart,gürültüden uzak.genelde bu ımkan oldugundan sorun olmuyo.ahanda uyandı,kızım benı cagırıyo akannehir

dün bizde en yakın arkadaşıma gitti kuşumla.3 hafta sonra doğum yapacak durumuz geliyor.oğlumun gelini.allahım nasıl özendim kız bebeğe.elbiseleri yatağı tokaları....içim gitti.benim oğlan pınarın yani arkadaşımın hastası.aşık sanırım ona.bir dakika benim kucağımda durmak istemedi.sürekli pınarın kucağına gitmek istiyor vermeyince ağlıyor.e kızın doğumu geldi ağır velet nasıl vereyim?en son kucağına oturdu pınarın elini tuttu başını göğsüne yasladı sustu.pınar bana bişeyler anlatıyor ömür kahkaha atıyor.deli olduk dün.aşık bu kıza ama pınar ömüre 27 beden büyük...
sıkıntı yaratmadı oğlum nasıl olduysa....uyudu orada hemde göğsümde sonra yere yatak yapıp yatırdım.malum dönüyor ya çok hareketli tırstım kanepeye yatırmaya.eve geldik 6 gibi.ve doğdduğundan beri 1 lerde yatan çocuk 8 de uyudu.allahım dedim mucize.salak gibi gittim iş yaptım yatmadım halbuki ne kadar uykusuz ve yorgunum..gece 12 de hortladı 3 te yattı.4.15 te kalktı emdi 5 te yattı ve 7 de tam hortladı.az önce uyuttum 30 dakika uyur hortlar.yıkayacağım bugün.inşallah sonra en azından 1 saat uyurda bende uyurum...

allahım ya benimde kaynanatör öle.ve 13 ocakta kabus burada.ne kadar kalacağıda belli değil.1 ay diye biliyorum ya daha çok kalırsa....

Çocuğun özgür yetişmesiyle pısırık olmamasıyla konu komşunun evine mıçma arasındaki bağı hiç anlayabilmiş değilim.
Arkadaşımda koluna dediğin şeyden taktırmıştı 31 yaşında ve nerdeyse 4 senedir adet olamıyor. Kolundaki zımbırtıyı çıkartırmasına rağmen
bende çorapsiz yatırıyorum patikli bi şeyde giydirmiyorum ayaklarını yokluyorum her sabah sıcacık:)Yusufada geçmiş olsun kıyamam

AYŞıN akşam bi kaç eczaneye bakıcam file için bulamazsam bi el atarsan sevinirim :) Seçilde burdaymış Seçil bulmuşmu acep fileden bi cevap yazabilse Rüzgardan fırsat bulup keşke. Rüzgar napıyosun özledim senii:))

allahım ya benimde kaynanatör öle.ve 13 ocakta kabus burada.ne kadar kalacağıda belli değil.1 ay diye biliyorum ya daha çok kalırsa....

bende bugün oğlumu yıkamayı planlıyorum ama sanki gözümde büyüdü biraz yorgunluk var üstümde
kaygana geliyor haa ooo sen şimdiden stres azaltıcı şeyler yiyip içmeyebaşla
çok şükür benim kaynanadan yana heeeç sorunum yok annem gibi severim kendilerini oda beni eşim tek çocuk olduğundan bize çok düşkünler hele kıvança ölüp bitiyolar

Tabii, memnuniyetle !
Yarın gitmeyi planlıyorum, belki de bu akşam iş dönüşü uğrayacağım e-bebek mağazasına.
Siparişleri alayım hemen a.s

Mavişim, sen bir de tek kullanımlık önlüklerden istiyordun dimi? Bulabildin mi?

ne güzel bak ömürcük gezmelerde sorun çıkartmıyor eve gelincede yorulmuş demekki erken uyumuş... ama hepimizöyle be canım o uyusun bizde uyuyalım diyoruz ama sonar kendimize vakit ayırmak istiyoruz yada yapılacak işleri yapmaya çalışıyoruz bu seferde tam biz yatacağımız zaman uykuyu alıp kalkıyorlar.....inşallah uyur banyodan sonra genelde rahatlayıp uyuyorlar,,,

ay bunları napmak lazım..... allah sana sabır versin....banada versin:Saruboceq: insanların yaşlanınca biraz daha anlayışlı olmaları gerekiyor amabenimki her sene daha beter aksi oluyor.....gelene geçene beni anlatıyor bir dünya ilaç veriyorum diye üst komşuma şikayet ediyor onunda 3 ay büyük oğlu var güya oda kendisine hak verecek sandı oda dedi olurmu amca öyle sağlıkocağından verilen damlalar ıbizde kullanıyoruz biridemir için biri kan için falan deyince hiçbirşey diyemedi...kendisine destek beklerken köstek buldu:lepi: daha neler neler anlatmakla bizmez selin için yaptıkları dedikleri off off... söylesende anlamıyor selinin ağzının suyunun aktığını görünce mendil arayacağına elinle siliyoyrklava: kaç kere dedik baba mendille sil eller ne kadar temiz olur diye anlamıyor.... dün kayınvalideme diyor artık buna rafatan yumurta verelim diye ayy alllahım çıldıracağım.... kendisi emekli koca güne evde... kızımda onlardakafamçokkarıştı

evet istyorum çıkıp bakmaya fırsatım olmadı ki daha

aman kızlar anlatsam roman olur...allah bilsin diyorum..bebem uyandı.yıkayayım şunu oynasın azıcık suyun içinde.gelirim yine...

Rüzgar ''ııııı ııııı anne beni kucağına al'' ağlaması yapıyor..göz ucuyla süzüyo beni..bi taraftan beyfendinin cicilerini ütülüyorum diğer taraftan okumaya çalışıyorum sizleri..sen sorunca yazııim dedim..ben de Kipa da olabileceğini düşünmüştüm, demek yokmuş..Tenekecilere sorsan bi, belki vardır orda..almadım ben daha..
düzelmişsin çok sevindim canım.

İştahsız çocuk.comdaki beslenmeyle ilgili başlıklar. Buyrunuz

ekgida

•?

Tesekkur ederım paylasımın ıcın..

Saol yafrum.. sabahlarımız cok eglencelı.. tek gozle gorebılıyorum cocugu,dıer gos genelde yapısık oluyor kapağa.. ne demıstı Elıf buyugumuz.. bır sana hastayımm Kuzey, bır de sabah uykusuna..

Katıksızı varsa harnupu arama bıle.. onu oksururse falan verırsın.. benım de babam yapmıs naturel pekmez, ben de onu ıcıyorum Kuzey e..

bizim gece uykumuz 7-8 saat gündüz de taş çatlasın 2 saat. Ben nerelere gidem söyleyin hele eyvahedigeldismile

Gel bana.. cay demliimmm..

Doruk, meyve filesi ile :) (bu arada file çok işe yarıyor, şiddetle tavsiye ediyorum. Hem meyvesini yiyor, hem dişini kaşıyor)

Makinayı görünce poz verdi fotocenik oğlum :)
]

Tabı sız bunu benım gıbı yıyemıyosunuss.. ben evıre cevıre yıyorum her seferınde.. bagırtana kadar vaktım var :))

Şöyle demli bir de çay verseydiniz tam olurdu yani... Çocuğa kuru kuru gitmemiştir bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Ozlemmm masallahhın var bugunlerde..

alkisalkisalkis

Ben de bı ıspanaklı börek ıstıyorum.. mumkun mu??

Yerımm ben senii yaaaa.. :1hug:

Allaaamm
Hasta oluyorum galiba !
Gözlerim sulanıyor, burnum aktı akacak gibi ve boğazım kaşınıyor. ış yerindeyim napsam ki ?
Hasta olmak istemiyorum yaa, beybime geçsin istemiyorum..

Doktorun onayıyla ek gıdaya baslıyoruss.. yogurt ve muhallebı olayına.

Ayşin dün yazmıs, aksam aklıma geldı Kıpa da gezınırken, aldım o muhallebıden, tatısz tuzsuz ıgrenc seyı yedı bızım adam.. tatırmak amaclı almıstım..

Ama sutum yetmıyor artık Kuzey e.. elımden gelenı yapıyorum.. mızırdanmamın bı anlamı yok, burada hıc veremeyen ınsanlar varken.. fazla uzatmayacagım.. muhallebı ıle baslıyorum.. mılupa nın muhallebısını almıstım zaten toz olanından, gece ondan yapıp verecegım. Arada devam sütü veririm, o da mevcut dolapta..

Cam rende bilem yok kipada kayınvalidemin cam rende diye aldırdığı şeyi kasiyer bilemedi görevlilerden biri paşabahçenin 6 lı takımı dedi töbe töbe dedim kasiyere öğrenmiş olun ama bu cam rende.Barkotunu bulamadılar ne fiyatını nede ne olduğunu öğrenemedik hiçbirimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…