2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet temiz hava cidden iyi geliyor, ama burasi kar, avrupa donuyor resmen -10 derece( o yuzden su corapsiz yatirma isini bi sure daha ertelicem..

2 gun opemedım koklayamadım mıyavladım topikte

ördekim benim nasılda biliyorlarya.:ecrin_bebek:...en azından uyumuş çok şükür diyelim..olumunekankayizsmilealışacak inşallah..kaydirigubbakcemile5

ay çok enteresan ya çıplak ayakla daha çok uyuyor ha denemek gerek her yolut abi haftasonubende deneyeceğim emini ayakları çok rahat eder oyle

ya nolcak bu yusufun mama yemeyisi derya kilo alımı nasıl ?

esrako işe başladı mı bilginiz var mı merak ettim

basladım canım carsamba basladım nasıl cuma oldu anlamadım çok isim varr biriken duzenlemem elden geçirmem gereken
aradada burayı okuyorum hala oku oku bitiremedim

aman dilini isir aysinn massallahh massallahh

bizimki arada yapıyor 5+5 s aat uyuyor iste arada birkere emme seklinde acayip dinç uykumuzu almıs uyanıyoruz aliecek pur nese oluyoruz:)

esrakom aramıza hoşigeldin:))))

hosbuldukk canım yaa

ozlemcim annem berkeye yani 10 yasındaki ogluma 10 sene evel zar zor benim begenmedgim sekilerde baktı
tazeye yorum yazdım ya yukarda okudunmu bilmem ben kendimi çok becerikli eli cabuk bulurum annemide tam tersi
annem ogluma yemek yediremezdi istahsızdı annemmde beceremiyordu becerikli biri yedirebiliyorrudu mesela falan disiplinde kuramadı vs 22 aylıktı hemen yuvaya verdim

su anda geçkti aradan 9 sene tahmin edersin annem daha agır kanlı oldu daha yaslı nefesnefese kalıyor ece yi iki kucaklasa

ama diycen bakıcı kac yasında annemle aynı yasta ))) tam tamına 1948 rdogumlular yani 62 yasındalar ama anneme onbasar kadını gordukce bende sefa teyze gibi hani kıyaslıyorum anneme sinirleniyorum kadın nası becerikli nasıl atak herseyi beceriyor annemkendini zor kaldırıyor hep hasta gibi hep biryerleri agrıyor

yani yaslandı annem ozetle ondan bakamıyor

allah razı olsun bunca ayyanımda oldu ece ç ok kuçukken kucagında az gezdirmedi hafifken ondan sonra bana manevi destek oldu her tur yemek vs islerimi yaptı allah eksik etmesin ama tam zamanlı bakamaz artıkb ebek falan

evet temiz hava cidden iyi geliyor, ama burasi kar, avrupa donuyor resmen -10 derece( o yuzden su corapsiz yatirma isini bi sure daha ertelicem..

sen bize uyma ya oralar soğuk gerçekten ..
bugün Ankara 14 dereceydi...daha eksileri görmedik yani...
yatak odanada üzüldüm ne ocak şimdi nasıl oacak oarlarda herşey bir garip işliyor istedğin gibi bişey bulup halledersiniz inşallah..

ben cam kavanozda mayalıyorum
normal bildigin inek sutu ile ve ilk gun maya olarak hazır yogurt kullandım tava yogurdu vardı evde onunla tadı epey guzel asla eksi degil sut gibi mayhos falan degil guzel yiyor hos kimi çocuk eksi sever belki

sonra olusan yogurtu maya olarakkullanıyorum yaniher gun maya için ayırıp gerisini yediriyor bakıcımız

bizim tarif soyle 200 cc kaynamıs ılınmıs inek sutu elin degecek kadar sogutup içine 2 cay kasıgı yogurt katıp soyle bir biraz çok alabora etmeden bir karıstırıyorsun minik birhavluya sarıp kalorifer ustune koyuyorum ben 8-9 aatte oluyor

ay çok enteresan ya çıplak ayakla daha çok uyuyor ha denemek gerek her yolut abi haftasonubende deneyeceğim emini ayakları çok rahat eder oyle

ya nolcak bu yusufun mama yemeyisi derya kilo alımı nasıl ?

minadex ve pekmez işe yaradı gibi dünden beri iyiyiz..kilomuz baya iyi ilk aylarda güzel kilo aldığımız için şu an bilemiyorum nekadar olduk...ama geçen ay binbir çabayla 700 gr almıştı...
yanlız biz talıyı sevmiyoruz çorbalara en azın ağzını açıyor tabi 3-4 kaşık anca yiyor henüz ama ağzını açıyor eğer tatlı birşey verirsem ağzını kiltliyor ..pekmezide sulandırıp su biberonunu ağzına verecekmiş gibi yapıp kandırp verebiliyorum....

işe başlamışsın hayırlı olsun..ecemizde sorun çıkartmıyormuş çok şükür..için rahat eder en azından..
yoğurt mayalama işi aynen bende organik sütle babymix prebiyotik yoğurt alıp onunla mayalıyourm..ama dün evdeki yoğurtan vermek durumunda kaldım babymix elmalı almışım oda tatlıııııııııı.delikafaduldenyusuf yemiyor yapamdım yani..senağlama

yarımyamalak okuyorum ama yazmak da gelmiyor içimden.esramı aramadım sesi kısıkmış.çok geçmiş olsun.bu aralar böyleyim idare edin.

bulan bizede haber versin ............bende geliyorum feraferce gidelimmmmmmm-tatlicadiarzu-
dün ben de ıhlamurun içine kattım harnup pekmezini öyle verdim..yaladı yuttu..çocuk pekmez aşeriyomuş ta haberim yokmuş.:)
delikafadulden:roflol:
Şeniz
ayrı yatın dedı dr bıde ama kımınle eceylemı babasıylamı bılemedım :))
delikafadulden:jeyyar:
ecoşladır kız babanısdan ona ne kötükedihüso
şimdiden allah kavuştursun ..çabuk geçer üzme kendini..
dedimizin gözleri deniz mavisi....kayınbubamun yani =amcam olur kendileri...
selam ben de 2009 ağustosta doğan cadı bir bebeğin annesiyimboshayallersmile
sealm hoş geldin aramıza cadı dediğine göre zilli prensesin var sanırım..
of ya kusma gaviscon bunları okıyunca kızım geliyor aklıma.. bazı bebeklerde 1 yaşa kadar reflü oluyormuş geçmiş olsun....maşallah bebeğinede..
szin bebişler nasıl furkan artık memede uyumuyo ayakata alışsın istedim olmuyo
bi ara amaliyatımdan dolayı sallamadım oda unuttu
beşiğinide tanımıyo ya
ayağa alışır tekrar dene
amanın acele etme taze...domates en çok alerji riski olan yiyecek diye biliyorum...
yok kovmaslar ördekimizi alışır.. kız azcuk olumlu düşünün...
her eve lazım arkedeş yani....öpcem ben bu arkedeşi ince düşüncesini..Şeniz
topiğin mahaeretli hatunları ellerine sağlık..çok güzel görünüyorlar..
bebek sofraya yenilenlere ilgi gösteriyorsa ek gıday geçmeye hazır demekmiş...buyrunnnnnnnnn
:roflol::roflol:eşin sancılanırsa nasıl bir çözüm düşündün evde metsil filan varmı ..naniknaniksırnaşık şey
aman olmasın gerçi biz topikçe bir çözüm buluruz mesela ben varım ama olmasın aman...:Saruboceq:

esmerim benim yerim ben seni saçlarına jöle alcam senin....:smiley-cool:

teo alışıyo artık annesialkisalkisalkis
kızlar benim bebiş hala sallanarak uyumak istiyor. bu daha ne kadar sürecek bileniniz var mı..
bizimkide hala sallanıo ama sanırım çoğu bebek sallanarak uyuyor ne kadar süreceği bebekten bebeğe değişir
yarımyamalak okuyorum ama yazmak da gelmiyor içimden.esramı aramadım sesi kısıkmış.çok geçmiş olsun.bu aralar böyleyim idare edin.
didemmm noldu yafrummmbilmiyorumkismile

Herkese merhaba
sık sık giremiyorum Ecenin iştajsızlığı tavan yaptı - tüm günüm yedirmekle geçiyor - siteye de anda girip son bir iki sayfayı okuyup çıkıyorum
Eski hayatımı özledim iştahsız bebek hakkaten çok zormuş....

neler yaptığını yzarmısın iştahsız bebek annesi olarak sana yardımcı olmak isterim...çok zor çünkü biliyorum...

DERYACIM;

Burcu ıle bırlıkte dısarı ıdık, eve gelınce gordum mesajını kuzum.. dusunmussun yazmıssın, Allah razı olsun.

benim isim yok birlikte gezelimmi??saat kacta nerde bulusalim??aklinialirimsmile

Gel pazara gıdelım senınle, seversın sen, olma mı?

bis de didiyos gesmeye..burda da hava çok güzelll...iskeleye götürcem kuzumu..

Burada hava resmen bahardı yaf.. ama deniz kenarının tadı hıc bı seyde olmas tabe.

Teşekkürler Evrimcim, Seçilcim. Birazdan karabiberli kahve içeceğim. Yani en azından deneyeceğim.. bilmiyorumkismile

Ya Ayşinim, sıcak bısı dedım ama kahve ne bılemm annemm yaaa kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3

Sen dokun Burcu yaa.. kac ah işiteceksin saymaya yetişemiyorsun akannehir

Bı masallahh da benden

ERKEK BEBEK ANNELERI
bebiklerin pipilerini siyiriyormusunuz??doktor baa banyodan banyoua iyice siyir dedi..
birde sunnet icin dusunceleriniz nedir??

Unutmustum, sıyırayım yıne.. olabılecek en kısa zamanda sunnet ettırecegım. Ozy yanasmıyor.. o yuzden ben yanasacagım ona.. ya da yanasacak bana zorla.

Kıyamam ben saanaaa :)

Napsın cocuk, bı suru sumuklunun arasında.. uyuyaım da gun bıtsın demıstır.

kızlar benim bebiş hala sallanarak uyumak istiyor. bu daha ne kadar sürecek bileniniz var mı..

O ıstedıgı zamana kadar.. malesef.

Su an evın ıcınde hıc bısı yanmıoo.. ve 22 derece. O kadar dıyeyım sana.. dısarıda resmen bahar havası var.

Bu havaya Burcu bır de doalgas acmıs, Onur dan cekınmesem don atlet oturacaktım evde akannehir

2 gun opemedım koklayamadım mıyavladım topikte

yerim seni ben :)

Şükür ya.. buna da sukur, En azından kılo alımı falan guzel.

]

canım benim çok saol - sana günlük yemek planımızı yazarım ama şimdi Eceyi yıkayıp yedirip uyutmam lazım - 1-1.5 saat içinde gelirim
tekrar teşekürler
ok .olumunekankayizsmile

bende efrim bana küsmüş dedimdi ama niye bilemedimdi...
maşallah havaya ..Ankarada baya güseldi....bisse evde güseldik yıkndık paklandık uyuduk oturduk tabi uyuyan yusuf beydi..ben süründüm ama yatmaya vaktim olmadı buralara takılmaktan sıpa bana inat 3 saat uyudu şimdi kalkar diye diye uyudu ya ..
gezginciler sizi...hava güsel sürt........nnnnnnnnnnn bakalım....
vallahi çok da iyi bişey demedi kendi bir yöntemi varmış dohtur beyin onu anlattı..ama bizmkiler hamilelikten çünküm bir nedende hamilelik dedi...yani yararlı bişeycik demedi....evet şükür bunada..

Son düzenleme:
nasilsiniz kizlar!!uzun bir aradan sonra tekrar beraberiz..olumunekankayizsmilecok güzel bir türkiye tatilinin ardindan bu soguk memelekete geri döndük..:1no2: cok sükür cocuklari hasta etmeden hicbir problem yasamadan süper bir tatil gecirdik..bu arada hepinizin yeni yili kutlu olsun...bakiyorum cekilis yapilmis hediyeler yollanmis kimbilir daha neler var neler...önemli olayklari bana kisaca bir özetlerseniz sevinirim..ayrica kizim tatilde beni hic üzmedi ve gelincede eski düzenine geri döndü..tek degisiklik sütüm yeterli gelmemeye basladi ve ek gidalari simdi yemeye basladi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…