nasilsiniz kizlar!!uzun bir aradan sonra tekrar beraberiz..olumunekankayizsmilecok güzel bir türkiye tatilinin ardindan bu soguk memelekete geri döndük..:1no2: cok sükür cocuklari hasta etmeden hicbir problem yasamadan süper bir tatil gecirdik..bu arada hepinizin yeni yili kutlu olsun...bakiyorum cekilis yapilmis hediyeler yollanmis kimbilir daha neler var neler...önemli olayklari bana kisaca bir özetlerseniz sevinirim..ayrica kizim tatilde beni hic üzmedi ve gelincede eski düzenine geri döndü..tek degisiklik sütüm yeterli gelmemeye basladi ve ek gidalari simdi yemeye basladi..
ya bu sorunlar geçen ay kontrolümüzden sonra başladı - 5 gün sonra tekrar kontrol var bakalım ne önerecek - şuan 6 kiloya ulaşamadı daha - demir damlaları veriyorum - annem tahlil yaptı eceye düşük çıktı biraz hemoglobin - bende demir damlalarını düzenli vermeye başladım
mesela geçen ay 3 saat ara ile 150 cc içerdi ve 600 gr almıştı şimdi 100 cc içircem diye anam ağlıyo hemde 4 saat ara ile - büyüdükçe miktarı fazlalaştıracağı yerde azalttı
Doruk, meyve filesi ile :) (bu arada file çok işe yarıyor, şiddetle tavsiye ediyorum. Hem meyvesini yiyor, hem dişini kaşıyor)]
günaydın... kötü bi sabah benim için size birkaç sorum var.
2-- birde bu doğum kontorol hapında kazalar nasıl oluyor.... hapı içmeyi unuttuğun gece ilişkiye girersen hamile kalma ihtimalin artıyor yoksa birkaç gün önceden almayı unuttuğun hapmı koruyucuğu azaltıyor bu konuda acilll cvp bekliyorum((((((((
Herkese günaydın. Bugün bahtsız deve modundayım. Dün azı dişim ağrımaya başladı apar topar doktora gittik. İki çürük yan yana olunca ağrıyı tespit etmekte zorlandık veee işte ağrımayan diş dolgu oldu. Uyuşmanın etkisi geçince gecenin yarısı dişim tekrar ağrımaya başladı. Zonk zonk vuruyor. Gene dişçiye gidicem. Adam ağzıma bakınca, hamilelik dişlerinin yarısını götürmüş dedi. Oy başıma gelenler eyvahedigeldismile
çorapsız yatırmak çok iyi bebek dinleniyor...nasıl yatırdığımıza gelince patikli alt giydiriyorum çorapsız...birkerede direk ayaksız pijamayla çorapsız yatırdım ayakları sıcacıktı...rahatda uyuyorlar.....
dün eşim muz ve armut rendeledi biraz da çatalla ezdi. onu yedirelim belki ağzını açar dedik ama onu da yemedi yaramaz. yani yine ağız kapıyor. annem de dedi ki armut gaz yaparmiş muz da kabız. e anne o zaman ne yedireceğiz dedim portakalın suyundan içir dedi. o da bizimkini isal yaptı ama biraz vermiştim önceden. ne vereceğimi şaşırdım yani. hani şu çeşitli markaların kavanozda satılan ürünleri var ya onları da doktor olan kuzenim sakın ha dedi kesinlikle kullanma..
Maşallah Teo'ya uykusuda düzene girecek inşallah annesini üzmeyecekSabah doktorumuza gittik asimizi olduk son kalanlari bi daha 12. aya kadar rahatiz:))
65cm-7200gr olmusuz, hersey iyi dedi..
Ek gida icin 1 ay daha meyveyle devam et daha sebze ve yogurt vermiyorum, 6. ay bitiminde vericem cunku sute ihtiyaci var dedi, sut ogununden kesmek istemiyorum ded..
koca bi masallah ogluma..
evet her banyoda yapıyorum bazende bez değişimindeERKEK BEBEK ANNELERI
bebiklerin pipilerini siyiriyormusunuz??doktor baa banyodan banyoua iyice siyir dedi..
birde sunnet icin dusunceleriniz nedir??
çok sağol canım tecrübelerinden faydalanmak isterim...aman olmasın gerçi biz topikçe bir çözüm buluruz mesela ben varım ama olmasın aman...:Saruboceq::
Dodi ıle bugun bıra keyfı yaptık.. ben yıne üçü beşi görmeden götürmüşüm şişeleri, yannışlıkla Dodı nınkılerı de yutmuşum, o sinirli idi, ben cakır keyif, bakınız göbemeee :)))
gel evrim gellll gell gellll, gel evrim gelll gelll gellll(
EVRIIIIMM dovucem seni agac ettin "kiziiiiiiiimmmmmm"...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?