2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözüme takıldı geçmişlerden hastaydın galiba cnm geçmiiş olsun umarım yarın güzel bir hava güzel bir gün sizi bekliyordur kuzunla beraber.. opuyorumnanaktan

Nurdan Teo ilerleme kaydetmiş kreşte hihoyyyt Kendi kendine uyumuş demek yavrum :1hug:
Ayrıca gelişimide çok iyi maşallah tosunuma opuyorumnanaktan

Gözüme takıldı geçmişlerden hastaydın galiba cnm geçmiiş olsun umarım yarın güzel bir hava güzel bir gün sizi bekliyordur kuzunla beraber.. opuyorumnanaktan
Sağol Özlemcim, hasta oluyor gibiydim, karabiberli kahve, limonlu sıcak su, yeşil çay, rezene çayı gibi bulduğum herşeyi içtim, şimdi çok şükür iyiyim.
Bende herkeslere iyi ve huzurlu geceler dilerim.

Alıntılar laptopta kaldı, Onur ele geçirdi. Ben pcdeyim. ışte zengin olmanın da böyle bayanssulusmile dezavantajları var canım :)

Fotolarımıza güsel güsel yorum yapanları öpüyoruz ama Doruk öpemediği için yalıyo, emiyo :)

CANAN üzüldüm iştah probleminize. ınşallah en kısa zamanda çözümlenir.

EVRıM Yeşim SALKIM'ın bi şarkısı vardı 'ben yoldan gönüllü çıktım' diye, bildin mi? ışte o hesap :) Öpüyorum bebeeem seni. Küçük dediğin o g.t en az 42 beden! Ölçmedim.

AYŞıN geçmiş olsun. Ben tavuk suyu çorba öneriyorum. Mümkünse limonlu! Tek geçerim! Umarım h.sonu hava güzel olur planlarını uygularsın. Sana şey attım bu arada!

NURDAN ben demiştim! Teo çabucak alışacak, hepimizi şaşırtacak, demiştin! Aferin ördeğime :)

GYPSYYYYYY, ELııııFFFF sissiz buralar olmuyor yav. Buruk böyle, eksik kalıyor accık! Haydin artık!

günaydın..sancılı bir gecenin ardından günaydın..yine gaz sancımız tuttu..hafifte soğuk algılığı belirtileri var çünkü ablamız tekrar hapşurup tıksırıyor .....mecburen paranox fitili tam verdim baya ağlayark uyandı kaçkere ...burnumuzda tıkamış sprey sıktım fitildn sonrada uyudu yavrucak ..şimidede yatakta mıkırdanıp duruyor ...

derya geçmiş olsun.

kuzy ve dodo siz beni bitiriyorsunuz.çok güzelsiniz,latifsiniz.

yav arkadaşlar bu evde kaygana ve kaynata olayı bana çok tersmiş.büyük hata yaptık.direk birşey yaptıkları yok.Ama ben çok geriliyorum salonumda 24 saat tv izleyen,sürekli kürler yapan ve sana da anlatan bu insanlardan.Bir de kaygananın dengesiz ruh halleri beni delirtiyor.bir gün neşeli,birgün somurtkan.arada bana cins cins bakışlarını yakalıyorum.nedir anlamadım? beni hala kabulenemedi içten içe biliorum,biliyorum oğlu onun gözünde daha iyilerine layıktı.en azından çalışmasam evde otursam pasta börek yapıp şişsem üstüne de kür yapsam isterdikaydirigubbakcemile3.
neva'yı gündüz çok uyutmaları gece uykularını çok zorlaştırıyor.bu da beni çok yorduğundan sütüm azaldı.Allahtan buzlukta hatırı sayılır bir depo mevcut.
heergün eve geliyorumçeşit,çeşit yemekler,börekler,tatlılar,perde pilavları.nevayla ilgilenilsin istiyorum ben.yemek benim neyime.o kdar yeyip bir de içilinen sebze suları,kürler yok mu daha fena.

bir de bu benim kaynana insanı bir sürü kürü bir arada yapıyor.sonra yok ayağım ağrıdı yan etki yaptı,yok başım ağrıdı diye nazlanıyor.kocası etrafında pervane tabi.
ha bir de 2 tane taş aldı antepten biri zayıflama taşıymış boynuna taktı.diğeri ise tansiyon taşıymış koluna taktı.sonra bunların ikisi bana ağır geldi başım ağrıyor demeye başladı.ulan taştan kayadan medet umacağınıza,soğan suyu,lahana suyu,sirke,maydonoz suyu içeceğinize boğazınıza teh deyin.ama nerrrrrdeee.
bu aralar sık sık bakıcımıza gidiyoruz nevayla alışsın diye.çok iyi anlaşıyorlara kadınla.bir de gittiğimizde kendi kendine uyuyor orada.istisnasız her defasında.umutlanıyorum.
velhasılıkelam sıkıldım arkadaşlar.şimdi bazılarınız çalışma o zaman diye düşünebilirler,hatta söyleyebilirler.Ama ben bu işi başaracağıma inanıyorum,Önce Allah'a sonra kendime güveniyorum.Bu gün bir arkadaşa ghideceğim.ve geç saatte döneceğim.umrumda değil.hatta gece de kal dedi arkadşım ama ayıp olur bunlara diye kalmayacağım.

ben de durumlar böyle.bu bir süreç geçecek hepsi amamirmirmirmir

Son düzenleme:
ya bitiyorum bu yavrularadelikafadulden
sizi kıskanıyorum valla ne güzel yakınsınız birbirinize istediğiniz zaman görüşebiliyorsunuz :çok üzgünüm:
özlemciğim banada çok gibi geldi bu muhallebi tarifi

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum bu muhallebilerin içine ndn devam maması koyuyorsunuz yada koymamız mı gerekiyor ben bilmiyorumda :uhm:
ayşin şansınıza hava biraz kapalı bugün
amaan dikkat gerçi sen tecrübeli kadınsın önlemini almışsındır hemen

nedir sizin bu kaynanalardan çektiğiniz:1shok: elif ben yemeği bile zor yapıyorum bu kadın hem çocuğa bakıp hem pasta börek nsl yapıyor akannehirkafamçokkarıştı

derya al bızdende okadar gece basagrım tuttu bu 2. oluyo ısıgı bıle kapadım yattım ece oksurerek uyandı yıne butun gece mıkırdadı durdu uykusuzluktan ölüyorum yatak odasına gectık oranın havasımı yapıo anlamadım bugun yıne salonda yatırabılırım sereserpe bakayım duruma...

kuzy dodo ikilisine bayılıorum .evrim taza ikilisinede oyleboshayallersmile bizde kızımla grubunuza girmek istios oyle fotolar istiosss

analadım zaten seni onlar üzüyor..belliydi..yok anam insan kendi evinde yanlız olmalı..boğaz konusunda haklısın az ye kürede gerek kalmasın doğru tespitte gelde bunu ona söyle yediğimi kıskanıyor olur değilmi..aklinialirimsmileşimdi onları boşver...bakıcıdan bahsetmişsin halldebiliyorsan öyle yap onlarda evlerine dönsün hayatında daha iyi olur..olumunekankayizsmile.sana çalışma ozaman demek saçma olur öyle isteseydin zaten çalışmazdın...yerimsenibensen bu işi başarırsın başarılamayacak birşey değil..kaydirigubbakcemile5.kendine iyi bak ufak şeylere takılıp hayatını zor etme kendine...kaydirigubbakcemile3

maviş işte uyutuyorlar neva'yı ondan yapıyor pasta börek.bir yandan da uyuması iyi tvYe maruz kalmyor diye seviniyorum.
pervin evet az kaldı.inşallah baıcımızla daha iyi olur herşey.

sabah sabah kafa şişrdim ama ilginç bir anekdotu paylaşmadan geçemeyeceğim.benim çatal bıçak takımlarımın biri amboss biri jumbo.bunlar beğenip bunlarla yemek yemiyorlar.kaynatam ben bunlara para vermezdim demişti hatta. anlamadım ama beğenmiyorlar.şu adi kaşıklar varya onlarla yiyorlardı.ben onlarla yağ falan eritirm.bu kaşık çatalda ağızlarını kesiyormuş.sonra gittik bu haşmetmaaplar için karacadan,ellerine hoş gelen,beğendikleri bir takım aldık.nasıl????

maviş pirinç ununu suyla yaptığımız için hiçbir besleyici değeri olmuyo şekerde yok o yüzden mama katılıyor hem besleyici hemde lezzetli olması için..sütle yaparsan bunlara gerek yok..ama o zamanda şeker koyman gerkiyor...

valla derya şu an benimki mecburiyetten çalışma.ama mesleğimi de çok seviyorum.isteyerek okudum.isteyerek seçtim.inşallah gçecek bu dar vakitler.sağol desteğin için.

allah allahh kusura bakma nevacım ama dedenlen nenen manyamıs

aaaaa ben bilmiyordum bunu saol deryamopuyorumnanaktan
ben şimdi gogly nin muzlu pirinç ununu kullanıyorum üstünde su ile hazırlanır diyo 200 ml suya 4 yemek kaşığı diyo şeker koymuyom hafif bi tatlılık var zaten ben yarısını yapıyom ee ben şimdi bunu nsl yapıcam ne kadar mama koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…