2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aklıma gelmısken Dodi nın bir meme emişi var, nası iç çekio meme emerken annatamam, duymanız lazım, gülmekten ölürsünüz yaaa :)))
:)))
maşallah kuzulara ..küçük adam olmuş bunlar ya...dido dertliymiş gerçekten kuzy çakır keyif..:içelim:.:roflol:
bilmem bend eöyle triplere girmemkine neden acep ...:uhm:
Bu arada Seçil in yaptıgı jest gercekten cok güzel Derya.. katılıyorum sana, cok zarıf bı davranıs.
evet hakketten mahcup oldum..bilmiyorumkismile

Bı Pooh a hıssetırılmeden,kendısı nası ham yapılır.. sıse kısaca anlatiimm agustos nannileri :)))

çocuğu emzirme gezecem diye oda ne bulsa mama sanıyor tombul sosisim benim...bende onu yerim ah aynı yerde olsaydık kızlar..sisileri seviyorum biliyormusunus.
yaf sis niye böyle yapıyosunus bis burda 4 duvar arasında sis orda öle gesiyosunus..bayanssulusmileyazın sisi burda hiç bulamayacağız anlaşıldı..senağlama
yavrularınızada 40binkere maşalah çok tatlı adam olmuş bunlar ..

Son düzenleme:

Canan sen naptın yaa akannehir Ece kaç aylık daha yahu ! Bunların yarısını yiyorsa öpte başına koy bence. Sen biraz fazla üstünde durdun sanırım beslenmesinin, niye bu kadar kafana taktın ki canım? Kilosu gayet iyi, Deva'da 3600 doğdu, şimdi 6800.
Şu şekilde bizim yeme düzeni
Sabah uyandığında 8-8 buçuk gibi emiyor (yaklaşık 100cckadar)
Geri uyuyor
11-11buçuk gibi uyanıyor mama ya da süt hangisi varsa 100 cc.
1-2 arası bir kahve fincanı kadar meyve suyu armut-elma karışık
bir çay tabağı kadar meyve püresi
sonra uyuklama
3-4 arası 100 cc süt ya da mama
7 gibi ben eve geliyorum emiyor 100 cc kadar
9 gibi yarım fincandan biraz fazla muhallebi(sulandırılmış) ya da elma-armut püresi
10 gibi de emerek uyuma.

Deva bu şekilde yediğinde ben bayram ediyorum.

Kaşıkla yedirirken yatırıyor musun, sandalyede falan mı yedirmey çalışıyorsun? Daha oturur vaziyette yemeleri için erken ben muhallebi ve püreleri hala yatırarak veriyorum, kafasının altında yastıkla.Doktorumuzun tavsiyesi böyle.
Belki de katı gıdaları biraz daha sulu hale getirsen daha kolay yer? Çok hızlı hızlı yedirmeye çalışma, mesela yemek yedirmeye çalışırken televizyon kapalı olsun, çünkü artık dış uyaranlardan daha çok etkileniyorlar, bizim hatun yüzü tv ye dönük biberon emmek istiyor, ters döndürürsem kafasını o tarafa çevirmeye çalışıyor.
Bence sen bu kadar takma kafana, rahat ol, düzene girecektir.

Allahıım ben senin bira göbeğini severim, öperim, ısırırım o göbeğii topitop seni, maşallah sana ! Kankanla buluşmuşsunuz yine, ama kızdırma Dodo'yu kuzum ya kaydirigubbakcemile3

dnzyildizi şeker koyma bencede devam maması ekeldiğin için gerek yok..pre aptamil değilde aptamil 1 veya 2 alsaydın..açmadıysan değiş.
bebeğinede maşallah ek gıdayı gereksiz görme ..
bendende tarif 100ml suya 1 tatlı kaşığı pirinç unu piştikten sonrada 3 ölçek mama...küçük kase de oluyor ..maşallah kuzuna yemiş ..

Özleeeeemm
Özde bu muhallebiyi kaç gün yiyecekmiş, 20 mi? O nasıl tarif öyle yahu o kadar muhallebiyi ben bile yiyemem !
6 ölçek biberon maması peeh! Bol keseden sallamış doktor sanırım. Aman sakın bu ölçüye göre muhallebi yedirmeye çalışmayasın, çatlatırsın yavruyu Allah muhafaza..
Bizim akşam muhallebisi (ki bir kahve fincanından az) bu akşam bir kaç kaşık fazla kaçtı- annemin işgüzarlığı tabi- israf olmasın diye- Deva kustu, hazmedemedi bir türlü,zar zor uyuttum valla.

gerci benimkinin yarisini yedi, yarisi kaldi, cok koyu oldu mamsi, yarin yarim olcek yapicam bende 100ml ye..bide biberonda verdim yavas yavas emdi..

Cahillik başa bela işte kaydirigubbakcemile3 Ne bileyim aldım bir kere zararı olur mu ki!? Bir defalıkböyle olsa ne olur?

Açtım muhallebiyi yaptım hatta .. Şeker koymadım koymayı düşünmüyorum zaten lmaz:
bende ölçüler fazla gelince 125 ml suya 1 çorba kaşığı pirinç unu ve 3 ölçek mama koydum ama mamayı yanlış almışım kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler arkadaşlar sağolun opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 vermedim cnm yiyemez ki açılışı 10 -15 çay kaşığıyla yaptım.. cokacimcoook

aysin doktor banada oyle tarif verdi mamasinin icinde 2 kasik kat dedi, 180-200 icin, 6 olcekde devam mamasi ekle dedi, ama fazla geldi..yarisini emdi sizdi..yine uyanicak gece kesin..

özlemciğim,bizim muhallebi tarifimiz de şöyle:
1 su bardağı mama,1 fincan su,1 tatlı kaşığı pirinç unu,1 tatlı kaşığı pekmez ( 1 yaşına kadar şeker yok,onun yerine pekmez var )
ben de henüz uygulamadım bu tarifi.önce evde pekmez yoktu,aptamil sütlü-pirinçli aldım.şimdi pekmez var ama açtığım paketi bitirmeye çalışıyorum.

yani bisi olmaz ozlem ama icindeki besinler ozdenini ayina gore az, kalorisi falan..yiende bi sor en doktoruna..

Yaa cnm şimdi anladım ne zormuş...
Tansaşa bir gittim bir baktım aman allahım bir ton marka içerik ya bunların hangisi iyi ki dedim kaydirigubbakcemile3 O kadar bakıp düşününce beynim sulandı ve sonunda yanlış mama almışım baktım devam sütü yazıyor kaşık maması biberon maması hangisi ne aklımm karıştı hala karışık galiba bilmiyorumkismile

bu kadar tatlı olmanısın sırrı nedir acebağğğ? yoksa annelerinis de mi böyle tatlı sisin?

Bu arada kalça usgsini aksatan diğer doktorum sayesinde bu doktor önümüzdeki ay röntgen çekilmesini istedi.. Görünürde bir problem yok ama işimiz sağlama alalaım dedi... Ben yaptırmasam ne olur düşünmüyorum yaptırmayı... Ayrıca doktora gitmeyeceğim hastalı olmadığı sürece.. Sağlık ocağındaki takipler yeterli gibi... Ayda 80 tl az bir para değil yok muhallebi ver yok elma suyu ver sonrada 80 tl ver... kaydirigubbakcemile3 Az çok ne vereceğimiz belli onları duymak için bu para çok...

aslında bende pek emin deilim bu yüzden ilacı kullanmadım
ben yanlış anlamadım demi biaz cahal kaldım mamayla yoğurtmu yapılıyo
doktor banada dedi ama mamaylamı yapılıyo,

benmkide atılıyo azar azar taddırıyorum
müthişsin ya süper olmuş ne kadar becerikli bir topiğe sahibim yaa ama bende tık yok:kedi:

bzm o kavanozdan yok ama mafoldumben en son kaşıkla dalmıştım:kedi:
Yavrularınız uykudan birden bire çığlık çığlığa kalkıyor mu? Özde acıkmışsa uykusundan böyle uyanıyor o an mümkün değil başka bir şeyle sakinleşmiyor :ecrin_bebek:
ewet biara öle yapıyodu baktım kendiliğinden geçmiyo uzaktan seslenerek gittim yanına birsüre sonra geçti

katılıyorum aaah ah ne güzel şey

Hafta sonlarını ne kadar seviyorum yaa, eskiden hiç sevmezdim. Şimdi iple çekiyorum, yavru bebekle vakit geçirebileceğim için kaydirigubbakcemile2
Yarın istanbulda hava nasıl olacak acaba bilen var mı? Güzel bir plan yaptım, inşallah hava engeli çıkmaz önümüze.
Öğlen saatlerinde veterinerde randevumuz, 2 kedimizin aşısı ve traşı var. Oraya gideceğiz kızımla, oradan yurtdışından izinli gelen bir arkadaşımla buluşmaya gideceğiz. İnşallah kuzumun da keyfi yerinde olur da güzel güzel gezeriz bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…