2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

baby inşallah geçer ya..ben olsam her tarafımı yara yapmıştım..çok acı kaşırım.
gecsin diye bekliyorum hic hos gorunmuo gozume

CANIM bende yara yaptım zaten şimdide

Şu şirin çoraplara bakın. Playskoolda satılıyormuş.

ben bunları burdaki migrosta dun gordum turk parasıyla nerdeyse 30 ytl idi o yuzden almadım ama gercekten sevimli

benim karnım artık cok gergin ve sert gunde 3-4 kere yaglıyorum ama catladı galiba ya tam secemedigim cizgi gibi bişiler var sizde gerginlik varmı, gerginlikten ote sert

benim karnım artık cok gergin ve sert gunde 3-4 kere yaglıyorum ama catladı galiba ya tam secemedigim cizgi gibi bişiler var sizde gerginlik varmı, gerginlikten ote sert

Benim geçen hafta çok sertti baby ama bunun gaz ve wc.ye düzenli çıkmamakla ilgili olduğunu keşfettim. Bir kaç gün wc.ye düzenli çıkabildiğimde karnım yumuşadı ve küçüldü. Hatta eşim senin karnın neden küçüldü böyle diye panik oldu. 2 gündür gene sertleşmeye ve şişmeye başladı.:sm_confused:

Bu lafların üstüne ben gezmeye gitcem yazıcaksın diye çok korktum valla. Ekonomik özgürlük mü oda ne ekonomik krizle alakadarız bu aralar canikom :))

Sefsinler kızını. Bi sparta annesi adayı olarak kızımızın fotosunu merakla bekliyorum :)

Bende ne zaman dinlesem ağlamaklı oluyorum zaten . Ama öyle zamanlarda baby yazmış ya bebişimi kucaklıycam 20 saniye, salgıladığımız bi şeyle mutlu oluyomuşuz galiba. Zaten sevinçten heycandan ağlamaklı oluyorum aman itiraf ediyorum ağlıyorum bildiğin :)

Canım onlar en korunaklı yerdeler Allahın izniyle bi şey olmaz. Çok geçmiş olsun.

aftabru bence erigin bebege deil annelere faydası var :)))))))))))))))

Ay olsada yesem şimdi ben bi koşu kırtasiyeye gitcem dönüşte bi markete uğrayım biraz uzakta market ama olsun

aftabru erik deme dün akşam yarım kilodan fazla yerim hala canım acayip erik istiyor akşama ilk işim saldırmak olacak eriklere zaten hamile kaldığımdan beri canımın istediği tek şey erikti şimdi hala deli gibi erik yiyiyorum.... keşke eriğinde bir faydası olsa belki vardır az da olsa elma kadar değildir ama....

kızlar benim karnımda çatlak yok kremliyorum ama ben yıllar önce apandisit adı verilen ama genel olarak iç organlarımın elden geçirildiği bir ameliyat olmuştum, patladıktan bir hafta sonra farkedildi aynı anda mide kanaması filan derken ölüme yaklaşıp sonra geri gelmişim. ama karnım çok komik bir sürü küçük delik açılmış karnımda sonrada olmayınca boydan açmışlar dik çizgi halinde sezeryan olursam ona yatay bir çizgi oluşacak karnımda o nedenle galiba çatlak mevzu bana önemsiz geliyor sanırsam o kadar çizik varkii arada kaynar gider mutlaka:))))

kızkardeşim kulak ameliyatı oldu bu sabah.. kepçe kulakları vardı onları yapıştırttı. iyiymiş ama kulakları sargılı tabi çok merak ediyorum...

geçmiş olsun canım allah şifa versin.... merak etme herşey yolundadır allahın izniyle:1hug:

Defne geçmiş olsun kardeşine
bende şuan erik yiyorum cokacimcoook, her gün 1 tane elma yerim
Aidaa çoraplar şirin görünüyor, veletler onu ısırmaya çalışır önce tadına bakarlar :)) bebeklerin herşeyin tadına bakma huylarına bayılıyorum, oğluş olmadık şeyleri ağzı alınca sinirden bayılacağım kesin :)

yaa benim kalça kemiğim ağrımaya başladı oturuken sorun yok ayağa kalkınca zor adım atıyorum en öok sol tarafım ağrıyo normalmi bu ??

Şu şirin çoraplara bakın. Playskoolda satılıyormuş.

ayy bayıldım AİDA... kaç kaymeymiş bunlar?

EVRİŞ de çatlamış... oysa ben sanıyordum ki çatlasak bile bunu doğumdan sonra farkedeceğiz. hani şimdi göbek çok gergin ya, anlaşılmaz çatlaklar da, göbek sönünce ortaya çıkarlar sanıyordum. siz emin misiniz onların çatlak olduğundan? çok mu kuru yoksa sizin ciltleriniz? benim hala kaşınmaya bile başlamadı. ama belki de içten içe çatlıyorlardır. haftada 3 kere bebeyağı sürüyorum, başka bişi yapmıyorum.

Dandini dandini Tantuniiii, tantuni tantuni dastanaaaa...

Yaaa valla yasak gelsin artık. Evriiiş, kız şu hatunlara..

İZMİRLİ KIZLAR... Saat 12 - 13 civarı diyorum, ne diyorsunuz? DENMAR'ın (marketin ismi bu) önünde bir otobüs durağı var. Orada buluşabiliriz diyorum. MİGROS da oraya çok yakın. Mİgros'un önünde de buluşabiliriz. (migros'tan otobüsler geçmiyor ama!!) Otobüsle gelecekleri ben alırım mesela, dolmuşla gelecekleri Evrim alır. Sonra hep birlikte buluşabiliriz?
slm kızlar buluşma ayarlanıyo sanırım ben denmar falan bilmem ki nasıl olcak tansaşı eşim tarif etmişti yaa kaybolmayayım zaten kaybolduğuma yanmamda sizinle buluşamazsam asıl ona yanarım şirinyerden gelicem otobüsle gelirim sanırım ya biriniz tel.mi verse bana

günaydın hanımlar geçmişi okudum ohh atlattık kayınvalidemlerde şimdi gitti bizde öğleden sonra 5 te fıstıkımızı görcez yaa inş.sizinkiler gb tombişleşmiştir yaaaa 10 gün önce 550 gr.minicikti bende 800 -900 gr olsun istiyorum
bu arada şeker sonucum 124 çıktıı yupppiiii hihoyyyt

aftabru kuru deilde hepte kremliorum yaglıorum bos bırakmıorum zten tuylerden pek secemiorum ins dogumdan sonra dokulurler yoksa agda yaptırmak zorunda kalcam ice tuyler var ama gobek deligim etrafında daha kalın hic guzel degil

Defnedamla, Ben kepçekulaklıları çok severim ya neden yaptırdı..Şu reklamlardaki gibi olandan değilse tabi...Geçmiş olsun ona canım..

arkadaslar demin yollanan link deki halılara benzer yine isimli ozel uretim ama m2 si 135 tl ye baska bir siite buldum sitede baska pek çok guzel urun var bakmak isterseniz

ilkhediyem.com

Bakıyoz Esrako,

Aftabru, kızartma dedin de, ben karnıyarığı bile kızartmadan yapıyorum. Yani patlıcanları haşlayıp, içini doldurup öyle fırınlıyorum. Lezzetli oluyo valla..Annemden kalma alışkanlık hiç kızartma yapmıyorum, yani kızartma tencerem bile yok hala siz düşünün...

Ama birileri yapınca bayılıyorum kızartmaya hani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…