gecsin diye bekliyorum hic hos gorunmuo gozumebaby inşallah geçer ya..ben olsam her tarafımı yara yapmıştım..çok acı kaşırım.
Şu şirin çoraplara bakın. Playskoolda satılıyormuş.
benim karnım artık cok gergin ve sert gunde 3-4 kere yaglıyorum ama catladı galiba ya tam secemedigim cizgi gibi bişiler var sizde gerginlik varmı, gerginlikten ote sert
kıssss eylemmmm gezerizz tozarızzz kıskanmaaa..ama sizin gibi ekonomik özgürlüğümüzz yokkk koca ne verirsen ona talimiz,,ama sizden daha rahatızzz istedğimiz saatte kalkıyoz dinleniyoz geziyozz yani iki ucu boklu değnek...koca cimri diilse ev hatunları şanslıı cimriyse işiniz zorr o zaman kesin çalışmak gerekiyoo tabii bunun bide maneviyat yönü varr bana sorsanızz çalışmak daha güzell belki bu günler zor ama genel olarak çalışmak çok daha güzelll..psikolojik olarak birşeyler ürettğini düşünüyorsun ama ev hanımıyken herşey daha sıradan gibi ne bilim..neyse yemek yapcammm sıradan bi görev olarakkk kısacaa bende bir nevii depresyondayımmm çaktırmıyommm..
KIZLAR,
bugün biz de doktora gittik. benim güzel kızım 865 gr cık olmuş. sat 1 kasım. ona göre iyi ağırlığı. ama ilk haftalarda hep bir hafta önde gidiyordu ya sanırım artık gerçek satımı dikkate alıyor doktor. sonuçta herşey güzeldi. çok mutlu çıktım doktordan. hiçbir sorunun yok dedi. kızımın öncepheden yüzünü de gördük. o kadar sevimliydi ki... gözlerini kırpıştırıyordu. kocamam gözleri var galiba. bi de köfte dudakları... sparta annelerine duyrulur.... suyum filan iyiymiş. tansiyon 9 a 6.... kilom da 60 çıktı (ama ben evdeki tartıyla sabah ve kıyafetsiz kilomu dikkate alıyorum hep, o da 59) herhalde siz de kilonuzu yazarken doktorun ölçtüğünü yazmıyorsunuz di mi? eğer öyleyse beni de 60 olarak kayıtlara geçebilirsiniz....
Oyyy eylem. O şarkıyı söyleme bana. İlk dinlediğimde İstanbul'da ilk ya da 2. yılımdaydım. Hala alışamamıştım ve otobüste okula gelip giderken hüngür hüngür ağlıyordum. Çok feciydi benim için. Çok üzücü günlerdi.
gunaydınlar herkese
dun yazacaktım unuttum haftasonu arkadaslardayız berke de ranza lar ıvar onun tepesinde oturuyordu bir ara asagı in dedim uzerini değistircektim bu ranzanın bir iki basamagını indi sonra pat diye kendini asagı bıraktı tabi birakırken benim karnım onde ya dusunemedi resmen k arnımın ustune dirsegi ile indi ama nası canım yandı bir anda aglamaklı oldum birsey olcak diye çunku gunduz dr kontrolunde idik ve bası en yukarlarda idi yani tam kafasına indi bebegin. nası sinirlendim agzıma geleni saydım tabi çocuk onu hesap edemedi ama çok sinirlendim biran ve korktum. ama heralde birsey olmaz dimi basına darbe aldı ya deyip durdum . suyun içinde ve o kadar basit değil diyorlar birsey olmaz heralde. hareketlir vs ç ok normal o andan sonra ama odum koptu yarmı saat oynamasını bekledim
aftabru bence erigin bebege deil annelere faydası var :)))))))))))))))
evet halılar çok güzel şahaneler hepsi ama fiyatlarıda bir okadar güzel metrekaresine 450 tl diyorlar:1shok:
kızlar benim karnımda çatlak yok kremliyorum ama ben yıllar önce apandisit adı verilen ama genel olarak iç organlarımın elden geçirildiği bir ameliyat olmuştum, patladıktan bir hafta sonra farkedildi aynı anda mide kanaması filan derken ölüme yaklaşıp sonra geri gelmişim. ama karnım çok komik bir sürü küçük delik açılmış karnımda sonrada olmayınca boydan açmışlar dik çizgi halinde sezeryan olursam ona yatay bir çizgi oluşacak karnımda o nedenle galiba çatlak mevzu bana önemsiz geliyor sanırsam o kadar çizik varkii arada kaynar gider mutlaka:))))
kızkardeşim kulak ameliyatı oldu bu sabah.. kepçe kulakları vardı onları yapıştırttı. iyiymiş ama kulakları sargılı tabi çok merak ediyorum...
benim karnım artık cok gergin ve sert gunde 3-4 kere yaglıyorum ama catladı galiba ya tam secemedigim cizgi gibi bişiler var sizde gerginlik varmı, gerginlikten ote sert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?