aycacım
benim de 23+ larda iken pek bi hareketsizdi tesaduf mudur bilmem hareketsiz 23. hafta diye birsey okumadım hiç :))) ama yani raslantı olsa gerek
hatta bir gun hiç oynamadı gibi oldu belli belirsiz korkup dra gidecek hale gelmistim ki basladı tekrar oynamaya. ve uç bes gundur durmaksınız tumm gun resmen uyumuor tıkır tıkır pat kut surekliiii hareket halinde çok hosuma gidiyor ama yatıtgımda bile biltmiyo butekmeler falanuykuya onlarla dalıyorum.
baby kaşıntılar ne alemde.
KIZLAR,
bugün biz de doktora gittik. benim güzel kızım 865 gr cık olmuş. sat 1 kasım. ona göre iyi ağırlığı. ama ilk haftalarda hep bir hafta önde gidiyordu ya sanırım artık gerçek satımı dikkate alıyor doktor. sonuçta herşey güzeldi. çok mutlu çıktım doktordan. hiçbir sorunun yok dedi. kızımın öncepheden yüzünü de gördük. o kadar sevimliydi ki... gözlerini kırpıştırıyordu. kocamam gözleri var galiba. bi de köfte dudakları... sparta annelerine duyrulur.... suyum filan iyiymiş. tansiyon 9 a 6.... kilom da 60 çıktı (ama ben evdeki tartıyla sabah ve kıyafetsiz kilomu dikkate alıyorum hep, o da 59) herhalde siz de kilonuzu yazarken doktorun ölçtüğünü yazmıyorsunuz di mi? eğer öyleyse beni de 60 olarak kayıtlara geçebilirsiniz....
gunaydınlar herkese
dun yazacaktım unuttum haftasonu arkadaslardayız berke de ranza lar ıvar onun tepesinde oturuyordu bir ara asagı in dedim uzerini değistircektim bu ranzanın bir iki basamagını indi sonra pat diye kendini asagı bıraktı tabi birakırken benim karnım onde ya dusunemedi resmen k arnımın ustune dirsegi ile indi ama nası canım yandı bir anda aglamaklı oldum birsey olcak diye çunku gunduz dr kontrolunde idik ve bası en yukarlarda idi yani tam kafasına indi bebegin. nası sinirlendim agzıma geleni saydım tabi çocuk onu hesap edemedi ama çok sinirlendim biran ve korktum. ama heralde birsey olmaz dimi basına darbe aldı ya deyip durdum . suyun içinde ve o kadar basit değil diyorlar birsey olmaz heralde. hareketlir vs ç ok normal o andan sonra ama odum koptu yarmı saat oynamasını bekledim
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa altından örülmüş
ayyy senin dedğin yer sanırım benim gittğimle aynı sokakta ben emine anaya giderim hepp hiçbiyere değişmem oranın tantunisini benimki abbate gömlek satan bi dükkan var o sokaktan girince ilk sola giriyosun türkü barlar felan var oralardan geçiyosun hatta alman hastanesine çıkıyo o sokak ama zaten tantuniciler birbirine yakın genel olarakk,,senin içinde gezer tozarım şekerim hiçç merak etme amaa çok istiyosannn gel birlikte gezelim Şeniz
ayyy neden öle diyorsun? bence de kızartma sezonu açıldı. yağlı yağlı karnıyarık, yağlı yağlı kızartma, yağlı yağlı musakka mevsimi gelmiştir.... ölürüm biterim yaz yemeklerine..... şaka bir yana ben de yemekleri hiç ağır yapmam. aileden gelme bir alışkanlık olsa gerek....Babymom yaz da geliyor artık ki ağır yemekleri hiç kaldıramayacağız..
hem 3 hem de 4 boyutluda gördük. 3 boyutluda tam cepheden gördük çok nefisti. 4 boyutluda çevirierdi kafasını, profilden gördük yine. o yüzden fotosunu koymuyorum. sonuçta kızımın profil fotosu zaten var albümde.Aftabru doktordan iyi haberlerle gelmene sevindim. 4 boyutlu da mı gördünüz yüzünü?
oy oy massallah nazomuzaaa.
nazan bu arada kızın adında degisiklik varmı naz istemiyorum diyordun ama bas ka isim buldunmu bulamassan biliyorsun ilk gunden denen isim kalır :)
ben evimdeki tartıyı baz alıyorum dr a giderken yedigim içtigim ustume giydigim hep aynı olmadıgı için çok degisken olabiiliyor
her sabal uyanıp çıplak olarak ac karnına su bile içmeden tartılıyromu aslonan tartı budur bana gore bu sabah ki tartım 84 mesela
73 ile hamile kalmıstım 11 kilo almıstım bir aydır almıyrom hala 11kilo almıs olarak duruyorum çok sukur.
nazancım kızına maşallah daha da büyüsün kocaman olsun kuzucukkaydirigubbakcemile3
birbirimize çok karışmış gibi mi oluyoruz bilmem ama banyoya eşin gelince girsen artık canım... dengemiz zorlaşıyor allah korusun tansiyonumuz iner çıkar....benimki abartıyor yanımda bekliyor ama evde olması daha iyi olur gibi...
.
kızlar elma yiyin bu donem bol bol bebeklerimizin cigerleri olusmaya basladı elma cigerlere cok faydalı
esracım günaydın
geçmiş olsun benim kuzenimin eş otobüsün merdivenlerinden yuvarlanıp tamda göbeğinin üstüne düşmüştü, hemen doktora gittik, gülümsüyodu sıpa.. suyun içinde darbelere karşı korunaklı onlar, berkeye kızmasaydın keşke kardeşi doğunca acısını çıkarır ondan:)))
Dide kardeşim okudum saol.. benim derim biraz kalın kalındır, ondan bile hissetmiyo olabilirim. Sert etliyimdir yani..bekleyelim bakalım..
Aman Esrako hareket etti demi sonra bebiş. Bişey olmamıştır yaa..
Defnedamla, alıcam magnezyumu da, ama toz olan var dediniz ya ondan alayım bari, ağızda eriyenin tadı berbat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?