2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

geçmiş olsun canım allah şifa versin.... merak etme herşey yolundadır allahın izniyle:1hug:

kızkardesine cok gecmis olsun defnecim

Defnedamla, Ben kepçekulaklıları çok severim ya neden yaptırdı..Şu reklamlardaki gibi olandan değilse tabi...Geçmiş olsun ona canım..

TEŞEKKÜRLER arkadaşlar, bir saat uzanıp çıkacak hastaneden, olduda bitti maşallah gibi yani,sargıları açılırken yanında olmak isterdim türk filmi gibi çok heyecanlı... çok kepçe değildi bence reklamlardaki koca kulak kadar değildi yani ama takıntı yapıyordu haliyle üniversite son sınıfta mezuniyet gecesi var bu sene saçlarını topuz yaptırmak istiyormuş kulakları yüzünden saçları hep açık geziyorda.....

ben elma yemiyorum ne zamandır ilk aylarda o bulantı kusma iğrenç dönemlerde sadece yeşil elmayla yaşıyordum bana o günleri hatırlattığından yiyemiyorum.....
erik olsa olmamı cidden???

serapppp gözün aydın yemeğe devam... fıstığında seni iyi karşılasın umarım..

a sendemi yağsız bende sevmiyom çok yağ çekiyo ben folyoya sarıp fırına veriyom yumuşayınca içini açıp dolduru kokyum tekrar fırına çokta güsel oluyo senin tarifinde güselmişcokacimcoook

DEFNEcim, ne güzel anlatmışsın karnını... çok komik ya... demek sen de apandistten epey çektin. benim annemin de apandisiti patladıktan 4 gün sonra anlaşıldı ve tüm karın zarı erimişti ameliyat ettiklerinde. suni zar diktiler.... sende de sorun oldu mu karın zarın? çok geçmiş olsun, şimdi gırgıra vermişsin ama eminim çok çekmişsindir.
buarada kız kardeşin kaç yaşında ki? yani kaç yaşında yapılabiliyor kulak düzeltme... çok mu rahatsızlık vericiydi ki? ona da geçmiş olsun.

PETRİKçim, defalarca tarif ettim benim de sol kalça kemiğimin oralarda bir yerde müthiş bir ağrı oluyor pozisyon değişikliklerinde diye. hatta fiziktedavi doktoruna bile göründüm. basbas bağırıyoruz burda, aynısı mı bilmem ama.... ben de oturuş pozisyonuma göre kalktığımda sol kalçam müthiş sızlıyor, adım atamıyorum hemen... uyuşuklk değil ama... sadece şiddetli bir ağrı saplanıyor. biraz bekleyince açılıyor. hatta yürüdükçe çok daha açılıyor ve yürürken hiç problem olmuyor. ama artık istirahat etmeye korkar oldum. bi de gece yatış pozisyonu değiştirirken aynı yere aynı ağrı saplanıyor.

SERAP ve EVRİŞ, gözleriniz aydın, şeker testini de atlatmışsınız...

TELKIRMA, ben hiç denemedim haşlayarak karnıyarık, ama kulağıma hiç hoş gelmedi... denemekte fayda var... ablam da patlıcanları hafif közleyerek yapar karnıyarığı, o da hafif olur. ama ben en çok kızartılmışını severim.

seviyorum seni biliyosun dimi???

Bilmem mi.. hem de ciğerden hissediyorumm :)))

Hmm ole mi??? demam o saman.. benım de sana yasayarak ogretecegım bı kac kuble sey olacaktır yafrum.. hazırlıklı ol benneyaptımki

baby inşallah geçer ya..ben olsam her tarafımı yara yapmıştım..çok acı kaşırım.

Bilmez miyizzz ne kadar acı kaşıdığınıııı :1closedeyes:

Gecmiş olsun Defnecim.. ıyı haberler alasın ınsallahh.

Yok valla Nazan.. ciddi ciddi çatkal malesef.. kendıme kabul ettırdım, yapacak bısı yok.. ve benım cildim karmadır.. ustune ustelık vatani görev gibi 3.aydan berıdır her gun yaglandım.. kaderde varsa çatlamak, neye yarar üzülmek diyerekk.. konuyu es gecıyorum.

Dandini dandini Tantuniiii, tantuni tantuni dastanaaaa...

Yaaa valla yasak gelsin artık. Evriiiş, kız şu hatunlara..

Valla artık soyleyecek söz bıttı... tanımlamalara gecersem siteden atılırımm diye susuyorum halıyle :))) bu arkadasların gecerken saclarını oksuyorumm,sevıyorum onları.. oylece anlasıyoruss...

Ben sana telefonumu gonderırırmm Serap.. hatta sen otobusle ınecegın ıcın Burcu nun kini de gönderirimm sana.. ıkımızınkı de sende bulunur.. korkma Gazıemır de kaybolmak ıcın ozel bır cabaya ıhtıyacın var :))

serapcım gozun aydın olsunn. yirttin seker testinden de ne mutlu sana.

bu arada az evel verdigim siteye baktım fiyatlar hali haric çok kazıkmıs .) bakmadan bulunca hemen size yazmıstım. halıda o bur site kadar çok cesit yok ama birkaç tane model var saedce ama yinede begenen yaptırcak olan olabilir sahsen ben bayılrıım ustune isim yazdırmya esyaların kisiye ozel olanlar ıçok hosuma gider bir arastıralım bakalım .)

arkadaşlar , geçen gün bana çok güzel bir mail geldi, okuyun mutlaka. insanın okuduktan sonra 2 poriyon iskender filan yiyesi geliyor. çok matrak, ama gerçeklik payı da....

ANTEPLı BıR KEBAPÇININ reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır. ....

Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve Türkleri Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.

ıcabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?

ıç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır.
Kolestrol, kebapları yedikten sonra
iki şise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.

Sakın bu oyuna düşmeyin.

Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.

Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.

Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!
SıZ KEBAP, CıĞER KAVURMA,NOHUTLU DÜRÜM, BEYRAN VE MıS GıBı FISTIKLI BAKLAVA YEYıN.

Unutmayın su uyur, düşman uyumaz!

günaydın.
ESRAKO geçmiş olsun canım.ama rahat ol.onların en güvende en rahat oldukları yer anne karnı.çok ciddi darbe almadığına göre sorun olmaz.

TUANA, çok iyi fikir, ben de karar verdim, aynen öle yapacağım karnıyarığı. peki ne kadar süre kaç derecede fırında kalıyor patlıcanlar? canım çok fena çekti, belki yarın akşam yaparım, şimdi gidip patlıcan alıcam... çabuk cevap yaz lütfen, heyecanlandım...

ays utandım şimdi evet yazıdnız ama unutmuşum en çokta nora ağrı çekmişti
benim ağrımda aynı tarif ettiğin gibi bugün başladı, magnezyum kullanıyormusun sen ?
ayrıca kızartmayı bende severim ama çok tüketmem evde yapmam hiç kayınvalidem yapınca yerim, karnıyarıgıda kızartmadan yaparım közlerim önce sonra fırınlarım, benim koku takıntım var ev kızartma kokacağına köz koksun :)) köz matikdiye bi tepsi var altı delikli patlicanları üstüne koyuyorsun ocak kirlenmeden közleniyor mis gibi oluyor, urfanın süper bi yemepi vardır söğürme her hafta yaparım artık cokacimcoook

Serap gözün aydın

kızlar hava çok güzelll ama kafam şişti çocuk seslerindeen aranızda ilkokul öğretmeni olan varmı?Allah yardımcınz olsun varsaa üstüme üstüme çıktı veletler resmen yaa ama çok sevimliler eskisi gibi kızamıyorum yaramaz çocuğa e malum bakalım bizimki nasıl olcekk

defnecim geçmiş olsun canım birnevi estetik ameliyetı oldu sanırım kardeşin

serap gözünaydın sende yırttın yanii yemeye tam gaz devamm

esracım birşey olmamıştır yaa ufak bi sasıntı yaşamıştır prensesin deprem misali :)) ama berke üzülmüş ya içim acıdı yaa ne güzel duygusal çocuklara bayılıyorum ama kızmakta iyi etmişsin dikkat etsin odaa koskoca çocukkk benim arıza yiğenimde bi tekme savurmuştu bana karnıma gelmişti gırtlaklıcaktım onu ordaa inşallah benim çocuğum laf dinler teyzesininoğluna çekmezz nolurr Allahım :Saruboceq:

nesrinnn söğürme urfanın yemeğimi kızzz bizdede çok yapılırr ama çok ilginç birşey söylimm ben hayatımda en fazla 2 sefer patlıcan yemişimdir nefret ederim herkes çok sever ama ben ağzıma süremem 2 sefer yedim ikisindede dudaklarımda ve kenarlarında korkunç yaralar çıktı alerjimi var anlamadım aslında hiçte öyle hassas cildim vs yoktur pek yemekte ayırmam ama patlıcan yiyemiyorum ben yaratığa dönüşüyorum resmennn

ya kaçırdımmı?evrim test sonuçlarını aldınmı?

Kayracım yazdım kuzum.. gözünden kactı sanırım.. testler temız cıktı.. bı sorun yok cok sukur.. tesekkur ederım ilgin için arkadasım, saolasın.

Ben az biraz yokum arkadaslar.. gorusuruz tekrar..

esrakocum, esracım,kayracım, evrimcim teşekkür ederim...

kardeşim 23 yaşında sadece estetik kaygıyla başka sorun yok..psikolojik danışmanlık okuyor birde kendi ufacık takıntısını bile aşamadı ona nasıl danışacaklar bilmiyorum:)))

nazanım benim karın zarım erimedi ama iç organlarım epey hırpalanmış sonrasındada çok çektim tabi ama karnımın o halini seviyorum hiç düzelttirmeyi düşünmedim dahada komik olan sizden çatlak muhabbetini gördükçe bende kremleri sürüp duruyorum sabah aynaya bakarak sürünce didimki kendi kendime sen niye sürüyonki şekerim dedimm. kaptırmışım derin yarıkların içinde çatlakmı belli olur:)))

kardeşiminde hafif kepçeydi kulakları yıllardır isteyip duruyodu sadece saçlarını toplayamıyordu ki ben olsam toplardım kepçeyse kepçe diyip. umarım pişman olmaz... eğer doktor iyi değilse ikisi birbirinden farklı olabiliyormuş o daha da feci bişeyyyy...

evrimcim sonuçlarını sessiz sedasız söyledi sorun yokmuşşş geçmiş olsun canımmm

Kayracım yazdım kuzum.. gözünden kactı sanırım.. testler temız cıktı.. bı sorun yok cok sukur.. tesekkur ederım ilgin için arkadasım, saolasın.

oh maşallah.allaha şükür.hadi gözün aydın canım...

ilk kez birşeyi yemem dediğini duydum hemde patlicanı :1shok:
her hafta yaparım ben onu mis gibi , hergün yirim bi antepli olarak nasıl yiyemezsin esram belki alerjin vardır güveç de mi yiyemiyosun ?çok şey kaçırıyorsun, bizim orda fırınlar var urfadaki gibi pişiriyorlar yaparım patlicanlı urfa yemeklerini eşim götürü fırına orda pişer cokacimcoook

Evriş bende yeni gördün, gözün aydın

Gözün aydın datlum çok sevindim hihoyyyt

slm kızlar..
başsaglıgı veren herkese teşekkür ederim.ben gitmedm ama eşim tüm gun ordaydı. eve geldiğinde yaşananlrdan bi kaçını anlatırken çok üzldüm çok yaşlıydı ve uzun zamndır hastaydı dayısı benim bi kaç kez görmüşlüğüm var sadeceyinede çok üzüldüm.. akşam 8 den sonra biz ailenin gelinleri oalrak yarım saatliğine gittik.zaten kalabalık dagılmış sadece ev halkı kalmıştı böylesi daha iyi oldu sanırım benim için...

doktora gidip sonuçları güzel olan herkesi tebrik ediyorum..evrişin ve serapın tahlilleri güzel çıkmış tebrikler darsıı başıma..:)

kaçakkedi de şeker annelerden olmuş..olsun çok sıkıntı yapma..bak esrakomuz var sana örnek...

nazanda kızını görmüş..aman aman köfte dudak dedinde bu akşam köfte yapiim bari...yahu senin anlatmana gerek yok zaten anneye benziyecegi için talileri hazır sen merak etme.. ayrıca başakın barbie bebek kızından sonra muhakkak içerdekide öledir düşücesiyle onada ne kadar talip oldu hatırlatırım..:)

esrakom berke de çok korkmuştur eminim geçmiş olsun sizede.

gypsm esram kıs otur bi gun evde maşallahın var yani...bende bugun dışarı çıkcam ama ben hemen alcagımı alıp geri dönüyorum öle çıkmışken şurasıda burasıda dersem akşama evi zor bulurum.

bu hafta iştahım normlae döndü şükürler olsun.. gecen hafta resmen gözum dönmüştü ama bu hafta eskisi gibyim..gece uykusuna gelince ben çok tedirgin yatıyorum o yuzdende hr dönüşümde uyanıyorum.. birde uyumadan an az 1 saat önce sıvı tuketimi yapmıyorum 2 gecedir deniyorum hiç wc için uyanmadım gece..tavsiye edrm saat 9 dan sonra sıvı tuketmemeye özen gösteriyorum artık.

elmayıçok çok sverrim ilk 3ay zaten kırmızı sert sulu elma yedim hep.çok iyi gelmişti mideme..madem oglumun ciğerine yarıcak bol bol yiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…