günaydınnn..... moralim bozuk, canım sıkkın, kendimi iyi hissetmiyorum..... saçmasapan olayların içinden çıkmak için uğraşıyoruz offfffff.......
günaydınnn..... moralim bozuk, canım sıkkın, kendimi iyi hissetmiyorum..... saçmasapan olayların içinden çıkmak için uğraşıyoruz offfffff.......
hiç kilo almamışım gribin etkisi hiç iştahım yoktu günlerdir zoraki yiyordum kilom iyiymiş hala 12 kilo almış olarak görünüyorum bu ayda hiç kilo almamışım yani :lepi:tansiyonumda normal 10 /6 çıktı bu sefer
gelelim tosun oğluma 36 cm boyu kilomuzda 1216gr :teytey:
ben faydası oldugun inanıyorum yurumenin hicbiseye olmasa bacaklarım acılıo resmen birde selulit olms hep arkaları onlara fada etsin bari. kalcam bacaklarımın arkaları felaket dahada felaket olmaması icin hafifte olsa simdiden onlem almak lazım.birde kk da okumustum yine kızın biri hamileligin basından beri hergn 1 saat yuruyus yapmıs ve 7 veya 8 kilo almıstı bebegide cok saglıklıydı.
Gece.. baldırlarımda bır acıyla uyandım.. dedım "Allahımmmmmm sana geliyorummmmm"
Nasıl bır acı ama anlatamam.. eşimin kolunu sıkmısımmm.. yatarken, saga sola hafıf gerılırken halıyle baldırlarıma bı agrı saplanıyor, resmen aklımı kacıracaktım acıdan.. doktor bugun magnezyum verdı bana.. bakalım ne olacak sonucu???
ESRAKO,
Senin diyet listeni bulmak için bi yöntem biliyordum ama unutmuşum.
KK'da gezerken bi ara x kullanıcısına ait tüm mesajlar diye bi yer görmüştüm. Ama kullanıcı listesinden seni bulup girdim orda öyle bişi göremedim. Acaba yerini mi yanlış hatırlıyorum.
Sizlerden bilen var mı ARKADAŞLAAAARRRRR....
HELP LÜTFEN...
KIZLAR,
bugün biz de doktora gittik. benim güzel kızım 865 gr cık olmuş. sat 1 kasım. ona göre iyi ağırlığı. ama ilk haftalarda hep bir hafta önde gidiyordu ya sanırım artık gerçek satımı dikkate alıyor doktor. sonuçta herşey güzeldi. çok mutlu çıktım doktordan. hiçbir sorunun yok dedi. kızımın öncepheden yüzünü de gördük. o kadar sevimliydi ki... gözlerini kırpıştırıyordu. kocamam gözleri var galiba. bi de köfte dudakları... sparta annelerine duyrulur.... suyum filan iyiymiş. tansiyon 9 a 6.... kilom da 60 çıktı (ama ben evdeki tartıyla sabah ve kıyafetsiz kilomu dikkate alıyorum hep, o da 59) herhalde siz de kilonuzu yazarken doktorun ölçtüğünü yazmıyorsunuz di mi? eğer öyleyse beni de 60 olarak kayıtlara geçebilirsiniz....
Didoooooooooooooooooo!!! Uyurken elimi tutar mısınnn??? çok korkuyorum bu kramplardan.. çökersin yatagın kenarına, sabaha kadar tutuver elımden, nolcak kii yaneeee?? Ha hacı, olur mu ki ne??? hade be hacı be...
Nan.. kımınle konusuyorumm ben nan.. topıkten benı sizofren dıye atacaklar be kadınnn, fantazı felan hak getıreee!!!!!!
iyi yass evrim silinmesin..o kadar saat tuvalelette ne yapıyordun acaba? anladın mı beni şimdi? anladım mı yalnızlığı?ULAN DİDO.. madara ettın gittin be kadın.. alacagın olsun.. yasdım bunu kısımmmmmm!!!!!! Duygularımla oynadın,genc kızlık hayallerımın uzerınde tepindin.. yanına kalmasss!! Gypesra ya ekmek arası yapmazsamm senı bende Evrim değilimmmmmmmmmmmmm, değilim!!!!! Yasdım ulen bunu burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
insanız mama değil diye sık sık vurgu yaptım..işte bunun içindi..iyice ehliyetini kaybetti gadın.atlı rüyaları sen gör atı da yime ama.didoooo sabah kahvaltımsınnn yarın haberin olaaaa
bu hatun.atlı rüyalar herkeseeee
günaydınnn kızlar
fasulyemm senide çok seviyorumm canımsınnn Şeniz
bizim kızların 23 nisan gösterisi bugüne alındı ertelene ertelene sonunda,onları izlmeye çıkıcamm sarıyerin bi ucunda stad yaa -tatlicadiarzu-
kızlar ben şimdi banyoya gireceğim. eşim de yoldaymış, heran gelir. o gelmeden banyomu yapıp çıkayım.
Günaydın herkese diycem ama sadece babymom var..
Defnedamla, benim kollarıma kramp girmiyor ama uyuşma oluyor sadece.
ayça ben olumsuz bir şey olduğunu sanmıyorum..hiç hareket etmese bir dorun olabilir ama hareket ediyormuş..sonuçta bireysel ayrılıklar var bebişlerde de..ayrıca anne karnında çok hareketli olması zihinsel ve psikolojik özellikler hakkında ipucu vermiyormuş..kağan kocatepe öyle diyor.ben onun yalancısıyım.Ben de bizim sıpaya sıkılıyorum. Çok hareketsiz yaa. Kıpır kıpır olması gereken bi dönemdeyiz zannediyordum ama yok. Keyfi gelirse günde bir ya da iki kez bikaç pıt pıt dışında bişey yok.
Mayıs 9 gibi dr.a gidecektim ama daha erkene mi alsam bilmiyorum, kafam takılıyo.
Benimle aynı haftada arkadaşım geceleri bebeğin hareketinden uyuyamadığını söylüyor. Nasıl yani yaa hareketlerinden uyuyamamak mı!!! Öyle garip geliyor ki..
Tembel mi, uslu mu, yoksa bi problem mi var anlamadım..
aycacım
benim de 23+ larda iken pek bi hareketsizdi tesaduf mudur bilmem hareketsiz 23. hafta diye birsey okumadım hiç :))) ama yani raslantı olsa gerek
hatta bir gun hiç oynamadı gibi oldu belli belirsiz korkup dra gidecek hale gelmistim ki basladı tekrar oynamaya. ve uç bes gundur durmaksınız tumm gun resmen uyumuor tıkır tıkır pat kut surekliiii hareket halinde çok hosuma gidiyor ama yatıtgımda bile biltmiyo butekmeler falanuykuya onlarla dalıyorum.
gunaydınlar herkese
dun yazacaktım unuttum haftasonu arkadaslardayız berke de ranza lar ıvar onun tepesinde oturuyordu bir ara asagı in dedim uzerini değistircektim bu ranzanın bir iki basamagını indi sonra pat diye kendini asagı bıraktı tabi birakırken benim karnım onde ya dusunemedi resmen k arnımın ustune dirsegi ile indi ama nası canım yandı bir anda aglamaklı oldum birsey olcak diye çunku gunduz dr kontrolunde idik ve bası en yukarlarda idi yani tam kafasına indi bebegin. nası sinirlendim agzıma geleni saydım tabi çocuk onu hesap edemedi ama çok sinirlendim biran ve korktum. ama heralde birsey olmaz dimi basına darbe aldı ya deyip durdum . suyun içinde ve o kadar basit değil diyorlar birsey olmaz heralde. hareketlir vs ç ok normal o andan sonra ama odum koptu yarmı saat oynamasını bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?