2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım tosuncuk olmuş senin kızın da. maşallah naz hanıma. allah bebeklerimizi nazarlardan saklasın.

geçmiş olsun canımm.... bence de en iyisini yapmış. çaresi varken niye yaptırmasın . millet düzgün yerlerini bile yaptırıo. tahminen çok bi fark olmucak ama o yenilenmiş enerjik olcak. bu arada kepçe kulak genetik bişi mi yoksa bebekken yatırma yanlışlığından mı oluor. bunu hep merak etmişimdir

esra bu kurabiyeler kalıpla mı yapılıor nasıl yani. nasıl şekil vereceksin bu şirin şeylere. tam yemelik hepsi

izmirliler dikkatli olun buluşma günü. ne olur ne olmaz çok kalabalık yerlerde gezinmeyin. İzmirde bişi olmas ama önlem alın . noracım sen de hoşgeldinnn.... yazdım önceden galiba ama hatırlamadığım için gene yazaım dedim. düşünüpte yazmamışta olabilirim.

ben hala yatıorum ağrılardan . şu kasık ağrısı bacaklarıma vuruo sanki 10 km yürümüşüm gibi. kızlar benim haftalarımda ağrılarınız var mıydı. acaba gene biyerlerim mi genişlio.
,
bu arada 61 kiloyum hihoyyyt haftada 1 kilo alıorum hadi hayırlısı.

Esram ne o öyle yaa çok uğraştıran bi tarife benziyor, yoğur hamurunu yuvarla et tepsiye ne uğraşıyorsun : ))

neeyyyse kızlar valla sohbetinize doyum olmuyo ben yavatan çıkayımda hazırlanayım bakalım öptüüm sizi yağmurda başladı yyaaaa

serapcım boncuk şekerlden yani yenebiliyo ama evde şimdilik yok üzüm koycam ben alkisalkisalkis deneme amaçlı yapcem yanee
evriş didooo size noluyoo kuzularım yemem deyip duruyonuzz ben kendim yicemm hepsini zatiii birazcıkta kocaya veriris artıkk delikafadulden
lalcim makasla şekil veriyonn bakalım olcakmııı
yoğurdum hamuru dolaba koydum 1 saat dinlenicekkk

nesrinimm değişiklik olsun yaaa vakit geçsin hem canım sıkılıyo illa bişiler yapmak istiyorumm hava kapandı evdeyim akşama yemeğimde var gün nasıl biterrr

izmirliler dikkatli olun buluşma günü. ne olur ne olmaz çok kalabalık yerlerde gezinmeyin. İzmirde bişi olmas ama önlem alın . noracım sen de hoşgeldinnn.... yazdım önceden galiba ama hatırlamadığım için gene yazaım dedim. düşünüpte yazmamışta olabilirim.
LALECE
haklısın canım ama izmirde inanılmaz cok olay oluyo bi blseniz neler çıkıyo burdan daha dün burdada eşimin polis arkadası vurulmuş patlamalar falan çook dikkat etmek gerekir özellikle o gün otobüsleri falan taşlıyolar ama bakalım

ciddi miisnnn... tv lerde herşei göstermiolar bi de ya panik olmasın insanlar die. .çok kötü etraf demek. çok dikkatli olun kızlar.. canım size de geçmiş olsun.

Yaf cocuga gostersen altına eder kesin.. yaratık gibi.. ben yemem, çocuguma da gostermem, aklı cıkar alim allahh.. püüü.. cok mu aradın anamm bu kurabıyeyı :1shok:

hepsini ye anam sen..rüyana kaçarsa görürsün..kocanı da yakıcan o bişe değil..ben söğürme istiyom

LALcim tv de çok şeyi göstermiyolar zaten saklıyolar bende bilmezdim bu kadar olay olduğunu benim eşim zaten teğmendi hakkaride istifa edip polisliğe geçti orda bile çoğu şehit haberlerini yayınlamamışlardı herşeyin üstünü kapatıyolar eşimde dayanamadı çıktı işte yoksa kafayı yer insan
evrişcim
saol aldım
yaa bu arada dr.um acil dopuma girmiş randevum yarına kaldı bende heyecanla bekliyodum saatii üzüldümm

de3 mi petrikçiğim ruh sağlığı açısından da faydalı bir hareket olur.

petrikyapsın yani denz yıldızı bence daha leziz olur dimi didom
esram sırf vakit geçsin diyemi uğrşıyorsun, ben hep pratik şeyleri yapmayı severim,
bnde evde oturunca günlere katılırmıyım acaba ağustos anneleri olarak gün yaparız dimi o zaman olur : ))

ayyy petrikli kurabiyenin şirinliğini düşünsene petrik...çok güzel olur..biz gidelim o esranın hamurunu dolaptan çalalım yıldızlı yapalım onu...

dun esimin is yerinde temasta oldgu bir firmadan bir igelmis kardesi hamile imis austosta doguum yapcakmıs esim adını sanını sormus kadınlar kulubune giriyormudur acaba kardesin demis .))) agustos anneleri olarak yazıstıgımız biliyor adamın bile içine isledi arkadasıda yok internetle pek ilgili değildir demis :)) adı gizem mis )))))
yok zaten aramızda gizem dimi ama: ))

ay esram nası ugrascan tektek onlarla makasla falan ve kendin yemek için yapıyorsun bu ugrası hani misafeire sandım ben :) alemsin kuzum yaaa hayatta ugrasmam nerde pratik seyler var onları yaparım petrik senin gibi:) ve yine petrik senin gibi koku takıntım vardır ev kokcak diye en sevdigim yiyceği bile kızartma yapmam mesela. koku hassasiyetim var
oturndugum ortamın koku havalandırma aydınlatması ve isitması dugzgun olmazsa huzurlu olamam ben kokuya acayip duyarlıyımdır :) kopek gibiyimdir dermisim.)))

burko, cilgin_kedi, dide, esrako, evriş, gelgit , gyzmo , jenny_sh, LalEce, mentes, milkshake, petrik, sakaleynmaster
oooo sitye bak doldu taşıyooo vallla

aman sizde ne üşengeç gacılarsınızzz yaa yapmayınn dizin tepsiye öleee yiyiverinnn zevk olcek anam zevkk şekli şemalii tmm bu kirpi biraz çirkin ama güzelleştriz bu biörnek kırmızı dudak felan yaparızz hayalgücüünüzü çalıştırınnn ben çocuğuma ne şekilli abidik gubidik kurabiyeler yapcamm bak görünnn

serap sende bu isimleri tek tek yazmıyon dimi kopyala yapıştır yapıyonn -tatlicadiarzu-

kızlar bol sıvı aldığım halde çok kötüyüm.karnım berbat ağrıyor.kabızlık var.iki gündür sadece iki kez çıktım wc ye ama yok gibi birşey.bu ağrı mahvetti beni.ne önerirsiniz?

kopyala yapıstır oluyormu diye bakayım dedim
esrako, aftabru+, burko+, dide+, evriş+, fasulyeko+, gelgit, gypsyesra+, gyzmo, jenny_sh, kayra42, LalEce+, mentes, petrik+, sakaleynmaster+, serapkarakoylu, telkirma+

oluyor sanırım:))

Doğru demiş amcam...

Hehe ama Çinliler uzuuun uzuuun yaşarken biz gencecik kalpten kanserden ölüp gidiyoruz malesef... Ama tok gidiyoruz en azından bu süper...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…