KIZLAR,
bugün biz de doktora gittik. benim güzel kızım 865 gr cık olmuş. sat 1 kasım. ona göre iyi ağırlığı. ama ilk haftalarda hep bir hafta önde gidiyordu ya sanırım artık gerçek satımı dikkate alıyor doktor. sonuçta herşey güzeldi. çok mutlu çıktım doktordan. hiçbir sorunun yok dedi. kızımın öncepheden yüzünü de gördük. o kadar sevimliydi ki... gözlerini kırpıştırıyordu. kocamam gözleri var galiba. bi de köfte dudakları... sparta annelerine duyrulur.... suyum filan iyiymiş. tansiyon 9 a 6.... kilom da 60 çıktı (ama ben evdeki tartıyla sabah ve kıyafetsiz kilomu dikkate alıyorum hep, o da 59) herhalde siz de kilonuzu yazarken doktorun ölçtüğünü yazmıyorsunuz di mi? eğer öyleyse beni de 60 olarak kayıtlara geçebilirsiniz....
kızlar benim karnımda çatlak yok kremliyorum ama ben yıllar önce apandisit adı verilen ama genel olarak iç organlarımın elden geçirildiği bir ameliyat olmuştum, patladıktan bir hafta sonra farkedildi aynı anda mide kanaması filan derken ölüme yaklaşıp sonra geri gelmişim. ama karnım çok komik bir sürü küçük delik açılmış karnımda sonrada olmayınca boydan açmışlar dik çizgi halinde sezeryan olursam ona yatay bir çizgi oluşacak karnımda o nedenle galiba çatlak mevzu bana önemsiz geliyor sanırsam o kadar çizik varkii arada kaynar gider mutlaka:))))
kızkardeşim kulak ameliyatı oldu bu sabah.. kepçe kulakları vardı onları yapıştırttı. iyiymiş ama kulakları sargılı tabi çok merak ediyorum...
Esram ne o öyle yaa çok uğraştıran bi tarife benziyor, yoğur hamurunu yuvarla et tepsiye ne uğraşıyorsun : ))
izmirliler dikkatli olun buluşma günü. ne olur ne olmaz çok kalabalık yerlerde gezinmeyin. İzmirde bişi olmas ama önlem alın . noracım sen de hoşgeldinnn.... yazdım önceden galiba ama hatırlamadığım için gene yazaım dedim. düşünüpte yazmamışta olabilirim.
LALECE
haklısın canım ama izmirde inanılmaz cok olay oluyo bi blseniz neler çıkıyo burdan daha dün burdada eşimin polis arkadası vurulmuş patlamalar falan çook dikkat etmek gerekir özellikle o gün otobüsleri falan taşlıyolar ama bakalım
serapcım boncuk şekerlden yani yenebiliyo ama evde şimdilik yok üzüm koycam ben alkisalkisalkis deneme amaçlı yapcem yanee
evriş didooo size noluyoo kuzularım yemem deyip duruyonuzz ben kendim yicemm hepsini zatiii birazcıkta kocaya veriris artıkk delikafadulden
lalcim makasla şekil veriyonn bakalım olcakmııı
yoğurdum hamuru dolaba koydum 1 saat dinlenicekkk
de3 mi petrikçiğim ruh sağlığı açısından da faydalı bir hareket olur.
arkadaşlar , geçen gün bana çok güzel bir mail geldi, okuyun mutlaka. insanın okuduktan sonra 2 poriyon iskender filan yiyesi geliyor. çok matrak, ama gerçeklik payı da....
ANTEPLİ BİR KEBAPÇININ reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır. ....
Diyet, perhiz.............
SİZ KEBAP, CİĞER KAVURMA,NOHUTLU DÜRÜM, BEYRAN VE MİS GİBİ FISTIKLI BAKLAVA YEYİN.
Unutmayın su uyur, düşman uyumaz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?