2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

geçmiş olsun canım. son günlerde çok hareket mi ettin acaba. ya da çok mu yordun kendini. rapor alsan da dinlensen aslında ii olmas mı

İki hafta kadar önce çok yorulmuştum. Bir süredir de iş stresim vardı. Ondan oldu sanırım. Ben de sinirlerimi aldırmaya karar verdim. Beni işten de atsalar kimse için kendimi zora sokmayacağım. Şu anda mesela okulda proje işleriyle uğraşıyor olmam gerekirdi ama öğleyin kimseye söylemeden çıktım geldim. Yemişim projesinikötükedihüso

tamam canım. Ben bide lal'e sorayım nasıl hareketli mi diye, malum haftalarımız aynı gibi..

Lalllece, senin bebiş hareketleri nasıl???

aftabru, burko, esrako, evriş, fasulyeko, gelgit, gypsyesra, gyzmo, jenny_sh, kayra42, LalEce, petrik, telkirma, tuana3434
şurda o kadar karııılar var ama bi taneside bana bişey demiyooooo yaaaaa senağlama

Serap sen ne kadar ilgi bekleyen bi hatunsun yaa..Oğluma çok çektirmezsin demi..Bak benden iyi kaynana olur, onlar mutlu oldukça ben mutlu olurum çünkü, kırk yıl uğramasalar ilgilenmesler gık demem napıyım..

Şimdiden bileyim yanii

Sağol tatlım. Bugün hiçbir şey yok çok şükür ama dün çok korktumbenneyaptımki

canım ya bebişin herşeyden önemli zaten insan biraz dertlenince daha daha çok anlıo. allah korusun sizi. bol bol dinlen lütfen. kalkma yerinden. aynı korku bende de var. 2 gündür yataktan çıkmıorum. keşke yorulmasaydın yorulmasaydım. senağlama kendinise ii bakın ana kız

Burko, geçmiş olsun. ye projesini gitsin..

Kayra, arkadaşlara kesinlikle KAYISI konusunda katılıyorum..Denenmiştir..

Burko canım geçmiş olsun işyeri için çok stres yapma değmez hiçbir zaman senden ve bebişinden değerli değil öyle düşün rapor almak en iyi çözüm ortamdan uzaklaşmışda olursun dikkat et

SERAP ve EVRİŞ, gözleriniz aydın şeker testinide başarıyla geçtinizkaydirigubbakcemile5
aftabru sende doktora gitmişsin seninde gözün aydın görmüşsün köfte dudaklı kızını ben birşey anlamıyorum artık ultrasonda doktor gösterdi ama anlamadım heryerni ayrı ayrı gösteriyor.

tamam canım. Ben bide lal'e sorayım nasıl hareketli mi diye, malum haftalarımız aynı gibi..

Lalllece, senin bebiş hareketleri nasıl???

canım benim tosuncuk 2 gün öncesine göre daha hareketsiz. ya kafasını ya poposunu dayıor karnıma takılıor sonra. kaydirigubbakcemile2 ben de çok ağrım var ondan oynamıo diodum. sizinkiler de mi tembel.

]

Sadece stres yapıyor bunu sana.. bunu sen de bılıyorsun.. keske su işi bırakabılsen, cok zorluyor senı farkındayım.. anlattın da yüz yüze gelince, senı de anlıyorum.. ama stres ınsanın en buyuk dusmanı.. Allahım evladını sana bagıslasın.

çok sıkıldım yaaa... yat yat yat biyere kadar. koca popolu oğlumu görmek istiorumm.. siz ne kadar zaman da bir doktora gidiorsunuz. 4 hafta dmeeyin ya çok uzun.

Vallahı de 4 hafta :))

İyi de yapmıssın.. evladın en onemlısı.. yemişim onların projesını ben de.. hele o soyledıklerı laf aklıma gelıyor sana23 nısan daki.. ayakta duramam dıyormussun.. e siz gelin biz sizi oturturuz dıyormus adam.. ınsan evladı mı bunlar yaaa

Serapcım sana cevap vermedim.. ayrıntılara cok takılmam ama.. "karı" lafı bana cok itici gelir.. ondandır cevaplamak ıstemedım.. üzgünüm.

yaaaa canım sıkılıyooooo kim doğurdu acabada benim randevum yarına kaldı hayırr ya o benim doktorum yaaa benlen ilgilensinnn bebişimi össlediydimm senağlama

Canım 1 gün daha özleyiver bebişini .

Çok geçmiş olsun , arkadaşlarında dediği gibi kimse bebeişten ve senden önemli değil. Sallamaya çalış.

ben geldimmm..
Nazancım valla özel ders konusunda şöle söyliyim malum benm kayınvalidemler 30 yıldır burdalr aynı mahalle yanii ee biz evlenirken herkes duymuştu küçük gelin ingilizce ögretmeni diye..malum ben önce çalişiyordum etrafdan geliolar hep konu komşu gelen menun kalınca onun sınıfından bi kaç kişi daha duyuyor öyle yani..özel bi çabam yok...methimi duyan gelio...dermişim...alkisalkisalkis

gypsm esra aaa ben bu tarifi nerde gördum acaba ya bi kaç gun önce bende gördüm yap şekerim sen aldırma üşengeç hanımların laflarına..bende çok özenirim böle yemek yada pasta çörek herşeye..ayrıca ayrıca evde oturmakla alaksı yok bençalişirkende böyleydim haftada 28 saat derse girip eve gelip süslüyemekler yapmaya bayılrıdım..benim eşim sever süsülü sofraları..hatta bizim ayda bir açık bufmiz bile olur ayy çok komik oluyor 2 kişi için ama çok zevkli. böle salata malzemelerini bile hepsini ayrı ayrı koyarım bi kaç arasıcak anayemek ve pilav yada makarna bölle mutfak masasına koyarım isteyen istediğinden alır....cokacimcoook

kayracım umarım gecer sıkıntın çok ıkınma olurmu dikkat et sabahları aç karnına lık su ve kayısı ve elmayı kabukla ye.ve muz sakın yeme hee bide varsa hurma çekirdeği yut..:)midenin en kolay hazmettiği şey hurma çekirdeği ve en zor hazmettiği şeyde muz ilk duydugumda şaşırmıştım...:)

kızlar bol sıvı aldığım halde çok kötüyüm.karnım berbat ağrıyor.kabızlık var.iki gündür sadece iki kez çıktım wc ye ama yok gibi birşey.bu ağrı mahvetti beni.ne önerirsiniz?
ben ıhlamır içiyorum çok faydası oluyor.her gün içiyorum ama.
burcucuğum eminim insanın morali çok bozuluyordur..sana güzel bir şey söyleyeyim inşallah rahatlarsın..bir arkadaşım vardı 9 ay boyunca kanama lekelenme yaşadı ve sorunsuz doğurdu çocuğu ilkokula gidiyor..

Tesekkur ederim kuzum.. saolasın.

canım benim tosuncuk 2 gün öncesine göre daha hareketsiz. ya kafasını ya poposunu dayıor karnıma takılıor sonra. kaydirigubbakcemile2 ben de çok ağrım var ondan oynamıo diodum. sizinkiler de mi tembel.

Hıhı geçmişi okumadın sanırım. Arkadaşlar rahatlattılar saolsunlar ama çok dertliydim bu konuda..

Günde bir ya da iki kez minik pıt pıtlar dışında hiç hareket yok. Bazen hiç hareket etmiyo.. Sana da sorayım dedim.. Her bebek farklıdır malum ama..

Burko geçmiş olsun stres yapma kendine, boşver işi bebeğin daha önemli

aftabru maşallah naz hanıma biz daha 4 boyutluda göremedik oğluşu
esrakocum küçük bi kaza atlatmışsın geçmiş olsun kuzucuk iyidir korkma
kayra bende sata göre düzelttim doğumda sat göre olur sanırım

evriş testin temiz çıkmış çok sevindim bundan sonrada test yok artık hadi geçmiş olsun

evriş testin temiz çıkmış çok sevindim bundan sonrada test yok artık hadi geçmiş olsun

Saol kuzum tesekkur ederım.. evet bundan sonra test yok artık.. yıne de ıdrarı tekrarlarım belki son zamanlara dogru, ne dersin?? zaten tetanozu da yaptırmadımm.. benım işim bitti bu zımbırtılarla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…