geçmiş olsun canım. son günlerde çok hareket mi ettin acaba. ya da çok mu yordun kendini. rapor alsan da dinlensen aslında ii olmas mı
yok canım yok ben okudum biryere bebğin tercihine göre değişirmiş ama bu dönemlerde yenı bir gelişim başladığı çin hareketi yavaşlayabilirmiş.benimde yavaşlamıstı.ama ben bu yazıyı okuduğum için korkmadım.ama cok kısa sürüyor bu dönem.ama sadece 1 yerde okumustum ahhhh bide okuduğum siteleri unutmasam...nese bidahakı sefere bu yazıları kopyalayım da sizde okuyun.
aftabru, burko, esrako, evriş, fasulyeko, gelgit, gypsyesra, gyzmo, jenny_sh, kayra42, LalEce, petrik, telkirma, tuana3434
şurda o kadar karııılar var ama bi taneside bana bişey demiyooooo yaaaaa senağlama
canım geçmiş olsun.allahım daha beterinden saklasın.burcu biraz rapor alsan ve ayakta fazla kalmasan.gezme sadece dinlen.canım yorulmadan iki üç gün yat sıkıntın biter ve sakın çok yürüme ayakta kalma ağır iş yapma...
İki hafta kadar önce çok yorulmuştum. Bir süredir de iş stresim vardı. Ondan oldu sanırım. Ben de sinirlerimi aldırmaya karar verdim. Beni işten de atsalar kimse için kendimi zora sokmayacağım. Şu anda mesela okulda proje işleriyle uğraşıyor olmam gerekirdi ama öğleyin kimseye söylemeden çıktım geldim. Yemişim projesinikötükedihüso
tamam canım. Ben bide lal'e sorayım nasıl hareketli mi diye, malum haftalarımız aynı gibi..
Lalllece, senin bebiş hareketleri nasıl???
Selam kızlar,
Dün okumuştum yazdıklarınızı ama pek keyfim yoktu cevap veremedim o yüzden. Yakınlarını kaybedenler olmuş, başınız sağolsun arkadaşlar. Doktordan iyi haberlerle gelen herkesin gözü aydın. Şeker sonucu accıcık kötü çıkanlar üzülmesin o kadar, perhizle düzelebilecek birşey bu.
Buluşma bence 12-13 uygun. Üçkuyulardan binebilirim umarım.
Gelelim keyifsizliğimin nedenine. Dün bayağı yoğun ve sinirlerimin gergin olduğu bir sabah yaşadım. İşle ilgili. Öğleye doğru mercimek kadar lekelenmem ve bayağı yoğun bir akıntım oldu. Tanıdığım ne kadar doktor varsa aradım bir fikir edinebilmek için. Genel kanı; hiçbir şeye canını sıkma, yorulma, ayaklarını uzat dinlen. Çok güvendiğim bir doktor bu haftalarda lekelenmenin beklenen birşey olmadığını, mutlaka nedeninin araştırılması gerektiğini söyledi. Sadece bebeğin hareketlerinden kaynaklanabileceği gibi (yani bebiş elini ayağını bir taraflara sokmuş olabilirmiş), plasenta ya da rahimdeki bir anormallkten de kaynaklanabilirmiş. Lekenin kanamaya dönüştüğü durumlarda rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenilirmiş. Eee dedim, hemen acile falan gitmeli miyim? Bebek hareketlerini hissediyorsan ve kanamaya dönüşmezse stres yapma, bekleyebilirsin dedi. Zaten randevum pazartesi. İyice bir baktıracağım bakalım.
O korkuyla dün hemen sağlık ocağına gittim ve idrar tahlili de yaptırdım. Temiz çıktı. Bulmuşken tetanozun ikinci dozunu da yaptılar.
İşte böyle kızlar
çok sıkıldım yaaa... yat yat yat biyere kadar. koca popolu oğlumu görmek istiorumm.. siz ne kadar zaman da bir doktora gidiorsunuz. 4 hafta dmeeyin ya çok uzun.
İki hafta kadar önce çok yorulmuştum. Bir süredir de iş stresim vardı. Ondan oldu sanırım. Ben de sinirlerimi aldırmaya karar verdim. Beni işten de atsalar kimse için kendimi zora sokmayacağım. Şu anda mesela okulda proje işleriyle uğraşıyor olmam gerekirdi ama öğleyin kimseye söylemeden çıktım geldim. Yemişim projesinikötükedihüso
yaaaa canım sıkılıyooooo kim doğurdu acabada benim randevum yarına kaldı hayırr ya o benim doktorum yaaa benlen ilgilensinnn bebişimi össlediydimm senağlama
Selam kızlar,
Dün okumuştum yazdıklarınızı ama pek keyfim yoktu cevap veremedim o yüzden. Yakınlarını kaybedenler olmuş, başınız sağolsun arkadaşlar. Doktordan iyi haberlerle gelen herkesin gözü aydın. Şeker sonucu accıcık kötü çıkanlar üzülmesin o kadar, perhizle düzelebilecek birşey bu.
Gelelim keyifsizliğimin nedenine. Dün bayağı yoğun ve sinirlerimin gergin olduğu bir sabah yaşadım. İşle ilgili. Öğleye doğru mercimek kadar lekelenmem ve bayağı yoğun bir akıntım oldu. Tanıdığım ne kadar doktor varsa aradım bir fikir edinebilmek için. Genel kanı; hiçbir şeye canını sıkma, yorulma, ayaklarını uzat dinlen. Çok güvendiğim bir doktor bu haftalarda lekelenmenin beklenen birşey olmadığını, mutlaka nedeninin araştırılması gerektiğini söyledi. Sadece bebeğin hareketlerinden kaynaklanabileceği gibi (yani bebiş elini ayağını bir taraflara sokmuş olabilirmiş), plasenta ya da rahimdeki bir anormallkten de kaynaklanabilirmiş. Lekenin kanamaya dönüştüğü durumlarda rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenilirmiş. Eee dedim, hemen acile falan gitmeli miyim? Bebek hareketlerini hissediyorsan ve kanamaya dönüşmezse stres yapma, bekleyebilirsin dedi. Zaten randevum pazartesi. İyice bir baktıracağım bakalım.
O korkuyla dün hemen sağlık ocağına gittim ve idrar tahlili de yaptırdım. Temiz çıktı. Bulmuşken tetanozun ikinci dozunu da yaptılar.
İşte böyle kızlar
ben ıhlamır içiyorum çok faydası oluyor.her gün içiyorum ama.kızlar bol sıvı aldığım halde çok kötüyüm.karnım berbat ağrıyor.kabızlık var.iki gündür sadece iki kez çıktım wc ye ama yok gibi birşey.bu ağrı mahvetti beni.ne önerirsiniz?
burcucuğum eminim insanın morali çok bozuluyordur..sana güzel bir şey söyleyeyim inşallah rahatlarsın..bir arkadaşım vardı 9 ay boyunca kanama lekelenme yaşadı ve sorunsuz doğurdu çocuğu ilkokula gidiyor..Selam kızlar,
İşte böyle kızlar
SERAP ve EVRİŞ, gözleriniz aydın şeker testinide başarıyla geçtinizkaydirigubbakcemile5
aftabru sende doktora gitmişsin seninde gözün aydın görmüşsün köfte dudaklı kızını ben birşey anlamıyorum artık ultrasonda doktor gösterdi ama anlamadım heryerni ayrı ayrı gösteriyor.
canım benim tosuncuk 2 gün öncesine göre daha hareketsiz. ya kafasını ya poposunu dayıor karnıma takılıor sonra. kaydirigubbakcemile2 ben de çok ağrım var ondan oynamıo diodum. sizinkiler de mi tembel.
evriş testin temiz çıkmış çok sevindim bundan sonrada test yok artık hadi geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?