2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

insan bos olmaya gorsun kimi benim gibi oluyormu diye isimleri kopyalayıp yapıstırırmerakından kimi de kirpi kurabiye yapar iste naparsın .))))))

kayra aksamdan birkaç kayısıyı ılık suya bardaga ıslat koy suyun içine yani
sabah ac karnına suyunu iç kayısalırada ye bana iyi gelmisti seversen kuru incirde koyabilirsin suyun iç ine sisiyor sabaha kadar onlar hem lezzetli hem ise yarıyordu bende

Kayra Esrakonun bana verdiği taktik sabahları 2 kuru kayısı yiyeceksin üstüne ılıksı işe yarıyor

Didom tmm gel yapalım petrikli kurabiyeleri ben sana söğürmede yaparım oh misgibi yeriss

Esrako sende benim gibi koku manyağısın demek :)) ev yemek kokunca dışarda karda yağsa açarım camları, koku takarım her odaya 10 dk sonra çıkarırım kokusu bayar böyle bi cinsim bende : )

Bence de iyi fikir ama fırında yumuşaması uzun sürer gibi geliyor, ablanın yaptığı da iyi fikir, hafif közlemek yani..

Ya ben çok hafif haşlıyorum patlıcanlar azcık yumuşuyo o kadar. Fırına zaten sürüyorum nar gibi kızarıyo ki..

yaaaa canım sıkılıyooooo kim doğurdu acabada benim randevum yarına kaldı hayırr ya o benim doktorum yaaa benlen ilgilensinnn bebişimi össlediydimm senağlama

yok canım yok ben okudum biryere bebğin tercihine göre değişirmiş ama bu dönemlerde yenı bir gelişim başladığı çin hareketi yavaşlayabilirmiş.benimde yavaşlamıstı.ama ben bu yazıyı okuduğum için korkmadım.ama cok kısa sürüyor bu dönem.ama sadece 1 yerde okumustum ahhhh bide okuduğum siteleri unutmasam...nese bidahakı sefere bu yazıları kopyalayım da sizde okuyun.

Kayracım.. Esra yazmıs çözümünü, kayısıya bıraz yüklen derim bende.. iyi gelecektir, muzdan uzak dur uzun bır sure..

Gypesra.. aa oluomusss bak, bısde bunlarla ugrasıyorusssss kaydirigubbakcemile3

evriş, aftabru+, burko+, esrako+, fasulyeko+, gelgit, gypsyesra+, gyzmo, jenny_sh, kayra42+, LalEce, petrik+, serapkarakoylu, telkirma, tuana3434+

Hem bunlar yenmıyor da.. oldukca ideal bir ugras kaydirigubbakcemile3

aftabru, burko, esrako, evriş, fasulyeko, gelgit, gypsyesra, gyzmo, jenny_sh, kayra42, LalEce, petrik, telkirma, tuana3434
şurda o kadar karııılar var ama bi taneside bana bişey demiyooooo yaaaaa senağlama

Selam kızlar,
Dün okumuştum yazdıklarınızı ama pek keyfim yoktu cevap veremedim o yüzden. Yakınlarını kaybedenler olmuş, başınız sağolsun arkadaşlar. Doktordan iyi haberlerle gelen herkesin gözü aydın. Şeker sonucu accıcık kötü çıkanlar üzülmesin o kadar, perhizle düzelebilecek birşey bu.

Buluşma bence 12-13 uygun. Üçkuyulardan binebilirim umarım.

Gelelim keyifsizliğimin nedenine. Dün bayağı yoğun ve sinirlerimin gergin olduğu bir sabah yaşadım. İşle ilgili. Öğleye doğru mercimek kadar lekelenmem ve bayağı yoğun bir akıntım oldu. Tanıdığım ne kadar doktor varsa aradım bir fikir edinebilmek için. Genel kanı; hiçbir şeye canını sıkma, yorulma, ayaklarını uzat dinlen. Çok güvendiğim bir doktor bu haftalarda lekelenmenin beklenen birşey olmadığını, mutlaka nedeninin araştırılması gerektiğini söyledi. Sadece bebeğin hareketlerinden kaynaklanabileceği gibi (yani bebiş elini ayağını bir taraflara sokmuş olabilirmiş), plasenta ya da rahimdeki bir anormallkten de kaynaklanabilirmiş. Lekenin kanamaya dönüştüğü durumlarda rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenilirmiş. Eee dedim, hemen acile falan gitmeli miyim? Bebek hareketlerini hissediyorsan ve kanamaya dönüşmezse stres yapma, bekleyebilirsin dedi. Zaten randevum pazartesi. İyice bir baktıracağım bakalım.

O korkuyla dün hemen sağlık ocağına gittim ve idrar tahlili de yaptırdım. Temiz çıktı. Bulmuşken tetanozun ikinci dozunu da yaptılar.

İşte böyle kızlar

çok sıkıldım yaaa... yat yat yat biyere kadar. koca popolu oğlumu görmek istiorumm.. siz ne kadar zaman da bir doktora gidiorsunuz. 4 hafta dmeeyin ya çok uzun.

Kızlar bizim de bak canımız çekiyor ölee şekilli kurabiyeleri olmaz ki
ışten eve dön bir de kek pasta çörek kurabiye yap yorucu oluyor genelde acıyın biz çalışan bayanlara ve karnındakilere çok ağladım dimi ama

Patlıcan bizim anne tarafında da alerji yapıyo. Mideleri bulanıyo sonra kaşınıyolar, annem dayılarım falan.. Annem bayılıyo tadına ama yiyemiyo..

Ben de çok severim patlıcanı ama yedikten sonra midem bulanmaya başlıyo, kaşıntı safhasına geçmedim henüz..Ne olursa olsun severek yiyorum...

sağolun kızlar.incir ve kayısı bu akşam deneyeceğim.mahvetti iki gündür ağrı ya.ne zormuş kabızlık...

geçmiş olsun canım. son günlerde çok hareket mi ettin acaba. ya da çok mu yordun kendini. rapor alsan da dinlensen aslında ii olmas mı

canım geçmiş olsun.allahım daha beterinden saklasın.burcu biraz rapor alsan ve ayakta fazla kalmasan.gezme sadece dinlen.canım yorulmadan iki üç gün yat sıkıntın biter ve sakın çok yürüme ayakta kalma ağır iş yapma...

15 güne bir gidiyorum canım.

alkisalkisalkis çok sevindim alkisalkisalkis bi sorun olduğundan deil demi. sadece kendi isteğin için. ben de daha sık gitmek istiorum. yandaş arıorum kendime alkisalkisalkis yoksa eşim filan kızcak die korkuorum. o rahat baya. ben ağrım var yok bebek ii mi die evhamlandıkça sinirlenio gibi ya.. ya izmirde olsam ona muhtaç kalmaz kendim giderdim zaten senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…