TUANA, çok iyi fikir, ben de karar verdim, aynen öle yapacağım karnıyarığı. peki ne kadar süre kaç derecede fırında kalıyor patlıcanlar? canım çok fena çekti, belki yarın akşam yaparım, şimdi gidip patlıcan alıcam... çabuk cevap yaz lütfen, heyecanlandım...
aycacım
benim de 23+ larda iken pek bi hareketsizdi tesaduf mudur bilmem hareketsiz 23. hafta diye birsey okumadım hiç :))) ama yani raslantı olsa gerek
hatta bir gun hiç oynamadı gibi oldu belli belirsiz korkup dra gidecek hale gelmistim ki basladı tekrar oynamaya. ve uç bes gundur durmaksınız tumm gun resmen uyumuor tıkır tıkır pat kut surekliiii hareket halinde çok hosuma gidiyor ama yatıtgımda bile biltmiyo butekmeler falanuykuya onlarla dalıyorum.
Söğürme urfa yemeği canum süper bi yemektir, buralarda için sirke felan koyuyorlar meze oluyor ama hakikisi ana yemektir süperdir : ))
nazancım evet kesinliklee alerji durumu olmasa kaçırmazdım heraldee ama lezzetini bile bilmiyorum tam olarak..antepe gittğimde genelde aç kalırım çünkü her yemek patlıcanlıı özellikle meşhur kebap vardır balcan kebabı derler yanee patlıcan kebabı ayy bi çorba içerdim o kadar yiyemedğim içinn bizim evdede hep patlıcanlı yemekler olurdu yok güveç yok türlü alinazik felann ben yiyemezdim ama şimdi hiç yapmıyorum kocamda seviyomuş ama yap demiyoo bende yapmıyorum çok ısrar ederse belki yaparım yada çıksın anasında yesin :mymeka:
kayra aksamdan birkaç kayısıyı ılık suya bardaga ıslat koy suyun içine yani
sabah ac karnına suyunu iç kayısalırada ye bana iyi gelmisti seversen kuru incirde koyabilirsin suyun iç ine sisiyor sabaha kadar onlar hem lezzetli hem ise yarıyordu bende
Kayra Esrakonun bana verdiği taktik sabahları 2 kuru kayısı yiyeceksin üstüne ılıksı işe yarıyor
Didom tmm gel yapalım petrikli kurabiyeleri ben sana söğürmede yaparım oh misgibi yeriss
Esrako sende benim gibi koku manyağısın demek :)) ev yemek kokunca dışarda karda yağsa açarım camları, koku takarım her odaya 10 dk sonra çıkarırım kokusu bayar böyle bi cinsim bende : )
Kayracım.. Esra yazmıs çözümünü, kayısıya bıraz yüklen derim bende.. iyi gelecektir, muzdan uzak dur uzun bır sure..
Gypesra.. aa oluomusss bak, bısde bunlarla ugrasıyorusssss kaydirigubbakcemile3
evriş, aftabru+, burko+, esrako+, fasulyeko+, gelgit, gypsyesra+, gyzmo, jenny_sh, kayra42+, LalEce, petrik+, serapkarakoylu, telkirma, tuana3434+
Hem bunlar yenmıyor da.. oldukca ideal bir ugras kaydirigubbakcemile3
çok sıkıldım yaaa... yat yat yat biyere kadar. koca popolu oğlumu görmek istiorumm.. siz ne kadar zaman da bir doktora gidiorsunuz. 4 hafta dmeeyin ya çok uzun.
Selam kızlar,
Dün okumuştum yazdıklarınızı ama pek keyfim yoktu cevap veremedim o yüzden. Yakınlarını kaybedenler olmuş, başınız sağolsun arkadaşlar. Doktordan iyi haberlerle gelen herkesin gözü aydın. Şeker sonucu accıcık kötü çıkanlar üzülmesin o kadar, perhizle düzelebilecek birşey bu.
Buluşma bence 12-13 uygun. Üçkuyulardan binebilirim umarım.
Gelelim keyifsizliğimin nedenine. Dün bayağı yoğun ve sinirlerimin gergin olduğu bir sabah yaşadım. İşle ilgili. Öğleye doğru mercimek kadar lekelenmem ve bayağı yoğun bir akıntım oldu. Tanıdığım ne kadar doktor varsa aradım bir fikir edinebilmek için. Genel kanı; hiçbir şeye canını sıkma, yorulma, ayaklarını uzat dinlen. Çok güvendiğim bir doktor bu haftalarda lekelenmenin beklenen birşey olmadığını, mutlaka nedeninin araştırılması gerektiğini söyledi. Sadece bebeğin hareketlerinden kaynaklanabileceği gibi (yani bebiş elini ayağını bir taraflara sokmuş olabilirmiş), plasenta ya da rahimdeki bir anormallkten de kaynaklanabilirmiş. Lekenin kanamaya dönüştüğü durumlarda rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenilirmiş. Eee dedim, hemen acile falan gitmeli miyim? Bebek hareketlerini hissediyorsan ve kanamaya dönüşmezse stres yapma, bekleyebilirsin dedi. Zaten randevum pazartesi. İyice bir baktıracağım bakalım.
O korkuyla dün hemen sağlık ocağına gittim ve idrar tahlili de yaptırdım. Temiz çıktı. Bulmuşken tetanozun ikinci dozunu da yaptılar.
İşte böyle kızlar
Selam kızlar,
Dün okumuştum yazdıklarınızı ama pek keyfim yoktu cevap veremedim o yüzden. Yakınlarını kaybedenler olmuş, başınız sağolsun arkadaşlar. Doktordan iyi haberlerle gelen herkesin gözü aydın. Şeker sonucu accıcık kötü çıkanlar üzülmesin o kadar, perhizle düzelebilecek birşey bu.
Buluşma bence 12-13 uygun. Üçkuyulardan binebilirim umarım.
Gelelim keyifsizliğimin nedenine. Dün bayağı yoğun ve sinirlerimin gergin olduğu bir sabah yaşadım. İşle ilgili. Öğleye doğru mercimek kadar lekelenmem ve bayağı yoğun bir akıntım oldu. Tanıdığım ne kadar doktor varsa aradım bir fikir edinebilmek için. Genel kanı; hiçbir şeye canını sıkma, yorulma, ayaklarını uzat dinlen. Çok güvendiğim bir doktor bu haftalarda lekelenmenin beklenen birşey olmadığını, mutlaka nedeninin araştırılması gerektiğini söyledi. Sadece bebeğin hareketlerinden kaynaklanabileceği gibi (yani bebiş elini ayağını bir taraflara sokmuş olabilirmiş), plasenta ya da rahimdeki bir anormallkten de kaynaklanabilirmiş. Lekenin kanamaya dönüştüğü durumlarda rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenilirmiş. Eee dedim, hemen acile falan gitmeli miyim? Bebek hareketlerini hissediyorsan ve kanamaya dönüşmezse stres yapma, bekleyebilirsin dedi. Zaten randevum pazartesi. İyice bir baktıracağım bakalım.
O korkuyla dün hemen sağlık ocağına gittim ve idrar tahlili de yaptırdım. Temiz çıktı. Bulmuşken tetanozun ikinci dozunu da yaptılar.
İşte böyle kızlar
15 güne bir gidiyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?