Hıhı geçmişi okumadın sanırım. Arkadaşlar rahatlattılar saolsunlar ama çok dertliydim bu konuda..
Günde bir ya da iki kez minik pıt pıtlar dışında hiç hareket yok. Bazen hiç hareket etmiyo.. Sana da sorayım dedim.. Her bebek farklıdır malum ama..
alkisalkisalkis çok sevindim alkisalkisalkis bi sorun olduğundan deil demi. sadece kendi isteğin için. ben de daha sık gitmek istiorum. yandaş arıorum kendime alkisalkisalkis yoksa eşim filan kızcak die korkuorum. o rahat baya. ben ağrım var yok bebek ii mi die evhamlandıkça sinirlenio gibi ya.. ya izmirde olsam ona muhtaç kalmaz kendim giderdim zaten senağlama
ben ıhlamır içiyorum çok faydası oluyor.her gün içiyorum ama.
burcucuğum eminim insanın morali çok bozuluyordur..sana güzel bir şey söyleyeyim inşallah rahatlarsın..bir arkadaşım vardı 9 ay boyunca kanama lekelenme yaşadı ve sorunsuz doğurdu çocuğu ilkokula gidiyor..
ben geldimmm..
Nazancım valla özel ders konusunda şöle söyliyim malum benm kayınvalidemler 30 yıldır burdalr aynı mahalle yanii ee biz evlenirken herkes duymuştu küçük gelin ingilizce ögretmeni diye..malum ben önce çalişiyordum etrafdan geliolar hep konu komşu gelen menun kalınca onun sınıfından bi kaç kişi daha duyuyor öyle yani..özel bi çabam yok...methimi duyan gelio...dermişim...alkisalkisalkis
gypsm esra aaa ben bu tarifi nerde gördum acaba ya bi kaç gun önce bende gördüm yap şekerim sen aldırma üşengeç hanımların laflarına..bende çok özenirim böle yemek yada pasta çörek herşeye..ayrıca ayrıca evde oturmakla alaksı yok bençalişirkende böyleydim haftada 28 saat derse girip eve gelip süslüyemekler yapmaya bayılrıdım..benim eşim sever süsülü sofraları..hatta bizim ayda bir açık bufmiz bile olur ayy çok komik oluyor 2 kişi için ama çok zevkli. böle salata malzemelerini bile hepsini ayrı ayrı koyarım bi kaç arasıcak anayemek ve pilav yada makarna bölle mutfak masasına koyarım isteyen istediğinden alır....cokacimcoook
kayracım umarım gecer sıkıntın çok ıkınma olurmu dikkat et sabahları aç karnına lık su ve kayısı ve elmayı kabukla ye.ve muz sakın yeme hee bide varsa hurma çekirdeği yut..:)midenin en kolay hazmettiği şey hurma çekirdeği ve en zor hazmettiği şeyde muz ilk duydugumda şaşırmıştım...:)
aftabru erik deme dün akşam yarım kilodan fazla yerim hala canım acayip erik istiyor akşama ilk işim saldırmak olacak eriklere zaten hamile kaldığımdan beri canımın istediği tek şey erikti şimdi hala deli gibi erik yiyiyorum.... keşke eriğinde bir faydası olsa belki vardır az da olsa elma kadar değildir ama....
küüstüm kızz size arkadaş dedik bağrımıza bastık neyse ben çıkıyommmmm senağlama
Selam kızlar,
Dün okumuştum yazdıklarınızı ama pek keyfim yoktu cevap veremedim o yüzden. Yakınlarını kaybedenler olmuş, başınız sağolsun arkadaşlar. Doktordan iyi haberlerle gelen herkesin gözü aydın. Şeker sonucu accıcık kötü çıkanlar üzülmesin o kadar, perhizle düzelebilecek birşey bu.
Buluşma bence 12-13 uygun. Üçkuyulardan binebilirim umarım.
Gelelim keyifsizliğimin nedenine. Dün bayağı yoğun ve sinirlerimin gergin olduğu bir sabah yaşadım. İşle ilgili. Öğleye doğru mercimek kadar lekelenmem ve bayağı yoğun bir akıntım oldu. Tanıdığım ne kadar doktor varsa aradım bir fikir edinebilmek için. Genel kanı; hiçbir şeye canını sıkma, yorulma, ayaklarını uzat dinlen. Çok güvendiğim bir doktor bu haftalarda lekelenmenin beklenen birşey olmadığını, mutlaka nedeninin araştırılması gerektiğini söyledi. Sadece bebeğin hareketlerinden kaynaklanabileceği gibi (yani bebiş elini ayağını bir taraflara sokmuş olabilirmiş), plasenta ya da rahimdeki bir anormallkten de kaynaklanabilirmiş. Lekenin kanamaya dönüştüğü durumlarda rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenilirmiş. Eee dedim, hemen acile falan gitmeli miyim? Bebek hareketlerini hissediyorsan ve kanamaya dönüşmezse stres yapma, bekleyebilirsin dedi. Zaten randevum pazartesi. İyice bir baktıracağım bakalım.
O korkuyla dün hemen sağlık ocağına gittim ve idrar tahlili de yaptırdım. Temiz çıktı. Bulmuşken tetanozun ikinci dozunu da yaptılar.
İşte böyle kızlar
çok sıkıldım yaaa... yat yat yat biyere kadar. koca popolu oğlumu görmek istiorumm.. siz ne kadar zaman da bir doktora gidiorsunuz. 4 hafta dmeeyin ya çok uzun.
İki hafta kadar önce çok yorulmuştum. Bir süredir de iş stresim vardı. Ondan oldu sanırım. Ben de sinirlerimi aldırmaya karar verdim. Beni işten de atsalar kimse için kendimi zora sokmayacağım. Şu anda mesela okulda proje işleriyle uğraşıyor olmam gerekirdi ama öğleyin kimseye söylemeden çıktım geldim. Yemişim projesinikötükedihüso
aynen canım o dediğinden.. varsa b i kaç tane yani 3 tane yut bişii olmaz.. ama kayısıyı yaban atma...hurma çekirdeğimi?şu kuru hurmalar değilmi?hani hacdan gelen..var valla...kaç tane yutayım canım...
aynen canım o dediğinden.. varsa b i kaç tane yani 3 tane yut bişii olmaz.. ama kayısıyı yaban atma...
kayracımmm benda sana bi fikir söylim gerçi herkesinki ile aynı ama ben hamilelik boyunca hiç kabızlık çekmedimm hatta tam tersi cırcırr oldum hep kaydirigubbakcemile3
mutfak tezgahımda bi tabağım var hiç kalkmaz bi köşesii kuru incir bi köşe kuru kayısı bi köşe kuru üzüm bi köşe hurma bittikçe yıkar ek yaparım mutfağa ne zaman girsem çıksam ağzıma atarım evimdee hiç eksik etmem bu dörtlüyüü ayrıca çok sık kompostu içerim kayısı ve üzümden yaptığım ve günde iki kez kesin büyük abdeste çıkarım a.s.
kayracımmm benda sana bi fikir söylim gerçi herkesinki ile aynı ama ben hamilelik boyunca hiç kabızlık çekmedimm hatta tam tersi cırcırr oldum hep kaydirigubbakcemile3
mutfak tezgahımda bi tabağım var hiç kalkmaz bi köşesii kuru incir bi köşe kuru kayısı bi köşe kuru üzüm bi köşe hurma bittikçe yıkar ek yaparım mutfağa ne zaman girsem çıksam ağzıma atarım evimdee hiç eksik etmem bu dörtlüyüü ayrıca çok sık kompostu içerim kayısı ve üzümden yaptığım ve günde iki kez kesin büyük abdeste çıkarım a.s.
Zevk kadınısın sen yaaaa :)) resmen gozumde canlanıyor... Kleopatra gibisinnn vesselamm.. heryerınden ayrı zevk tarıflerı dokuluyor kadının,tabagını da yerimm.. seni de yerimm ben naniknanik
Bu arada allaaasennn şu kurabıleyelerın bı fotosunu cekıp koysana pişince.. cok merak edıyorum yaff :)))
evrim kafayı yedin herhalde..rujlu kirpiden hayır mı gelir? zaten tek parça halinde göremezsin tırtıklar dayanamaz bu hatun
ERİK: A, C ve B grubu vitaminleri ile potasyum, magnezyum, fosfor ve demir mineralleri açısından zengin bir meyvedir.
Eriğin Faydaları: Erik vücuda güç ve enerji verir. Beden ve zihin yorgunluğunu giderir. Sinirleri sakinleştirir. Kansızlığa iyi gelir. Erik sindirim sistemine de faydalıdır. İştah açıcıdır. Hazmı kolaylaştırır. İdrar söktürücüdür ve kabızlığı giderir. Vücuttaki zararlı maddeleri dışarı atmaya yardımcı olarak böbrekleri dinlendirir.
bakın eriğinde faydası var şekerler eriğe laf getirtmem çok severim onu beeeennnnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?