2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım benim içim annemden dolayı rahat. benim bebiş ne fazla aktif ne de tembel. uykuda çok uyuor galiba . kalkınca kıpraşıp gene duruor. ben ilk çocuğum ve çok oynarmışım annem uyuyamazmış hatta geceleri hareketlerim babamı kaldırırmış eğer annemin göbeği babamın bir yerlerine değerse. ama kardeşim hiç oynamazmış. annem beni baz aldığı için defalarca doktora gitmiş bişi mi oldu oynamıor die. bazı arkadaşların ki fazla oynuor bazıların ki az ama her bebiş farklı olurmuş sen de demişsin zaten ..

yok canım allaha şükür sıkıntı olduğundan değil.çok evhamlı olduğum için doktorum istiyor gitmemi.yanlış bilmiyorsam helinde iki haftada bir gidiyor..

ıhlamurmu?hiç sevmem ama denerim canım.bu ağrıdan daha iyidir herhalde...

hurma çekirdeğimi?şu kuru hurmalar değilmi?hani hacdan gelen..var valla...kaç tane yutayım canım...

erik mi erik çok faydalı ama hiç birşey olmasa salata gibi su dolu bir meyve.dur az sonra yazarım faydasını.

küüstüm kızz size arkadaş dedik bağrımıza bastık neyse ben çıkıyommmmm senağlama

dur yahu daha geçmişi yenı bitiriyorum anlamıssınızdır zati geriden geliyor cevaplar...

aman dikkat et çoook dinlen ayaklarının altına yastık koy ve uzan.dinlenmek iyi gelecektir.ilişki diyeceğim ama malum siz kardeşsiniz anacım demam öyle seyler.kanama korkutuyor insanı cok hemde.neden oldukı...

çok sıkıldım yaaa... yat yat yat biyere kadar. koca popolu oğlumu görmek istiorumm.. siz ne kadar zaman da bir doktora gidiorsunuz. 4 hafta dmeeyin ya çok uzun.

4 haftamı yok ayal ne 4 haftası 7-8 haftada bir çağırıyor doktorum sinir oluyorum.tabi ben her ay bir şekilde gidiyorum.ya enfeksiyon kapıyorum.ya kanamam oluyor bir yolunu buluyorum ve gidiyorum ayda bir....

neden diyordum acaba.bak yormussun kendini ama yınede sebebini tam olarak bilemeyız değil mi? bende sakinleştireceğime ama napayım ödüm kopuyor birimize bişey olacak diye.ondan bu endişe ama bidaha gelmediyse içini rahat tut testinde güze çıkmış bak.

burko geçmiş olsun stress yapma.. sanırım sende özel okuldaydın dimi.. valla bende çok stresliydim kolejde ve sırf bebek için bu dönem başlamadım..ilk 6 ayı dolduralım bakalım yine başlar mıyım kısmettttt.
hurma çekirdeğimi?şu kuru hurmalar değilmi?hani hacdan gelen..var valla...kaç tane yutayım canım...
aynen canım o dediğinden.. varsa b i kaç tane yani 3 tane yut bişii olmaz.. ama kayısıyı yaban atma...

burcucum geçmiş olsun ama bence yorgunluktan ziyade stresten kaynaklanıyor sakın kafayı takmaa bu arada bloğundaki videonu izledimmm canım yaa nefes alıp verişlerini duydum sanki yanımdaydın çok hoş olmuş böyle bişi yapman ne güzelde hareket etti busen :1hug:

ayyy gülistanımmm ağzını öpeyim seninnn iiki geldi bu hatunlar üstüme üstümee geldilerr kirpimi beğenmedilerr canavar dedilerr neler neler yaptılarrr klava: bendee çalışırkende yapardım akşam eve gelip annem delirirdi mutfağı mahvederdimm ama böle şekilli şeylere ayrı bi bayılıyorum bende bi kurabiye kalıpları varr komediii eminönünde vs nerden bulsam alıyorum çok keyiflii resmen stres atıyo insan yaa
ayrıcaa fırında kirpilerimm çok sevimliii oldularr pişsinn biii bekliyommm

serapcım bende evrime katılmadan edemicemm biz genelde hitap olarak hatun anne hamıs canım kadınnn şeklinde hitap ederiz ama karıı biraz kaba olmuşş ben demin gacılar derken bile tereddüt ettim ama çingenelik var ruhumda napimmm kaydirigubbakcemile3

kayracımmm benda sana bi fikir söylim gerçi herkesinki ile aynı ama ben hamilelik boyunca hiç kabızlık çekmedimm hatta tam tersi cırcırr oldum hep kaydirigubbakcemile3
mutfak tezgahımda bi tabağım var hiç kalkmaz bi köşesii kuru incir bi köşe kuru kayısı bi köşe kuru üzüm bi köşe hurma bittikçe yıkar ek yaparım mutfağa ne zaman girsem çıksam ağzıma atarım evimdee hiç eksik etmem bu dörtlüyüü ayrıca çok sık kompostu içerim kayısı ve üzümden yaptığım ve günde iki kez kesin büyük abdeste çıkarım a.s.

Zevk kadınısın sen yaaaa :)) resmen gozumde canlanıyor... Kleopatra gibisinnn vesselamm.. heryerınden ayrı zevk tarıflerı dokuluyor kadının,tabagını da yerimm.. seni de yerimm ben naniknanik

Bu arada allaaasennn şu kurabıleyelerın bı fotosunu cekıp koysana pişince.. cok merak edıyorum yaff :)))

sendeki gastroenterolojik sisteme hayranım ben zaten..devir daim süper diyorsun yani..randımanlı çalışmalarının devamını dilerim canım benim..

evrim kafayı yedin herhalde..rujlu kirpiden hayır mı gelir? zaten tek parça halinde göremezsin tırtıklar dayanamaz bu hatun

evrim kafayı yedin herhalde..rujlu kirpiden hayır mı gelir? zaten tek parça halinde göremezsin tırtıklar dayanamaz bu hatun

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bır gun senın yuzunden gülmekten yuvarlanıp coluguma cocuguma bişi yapcamm ben yaaaa... ay nefret edıyorummm sendenn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

dellenme çoluğu çocuğu karıştırma ...o bişe değil de evrim esra bize kızıyor mudur? kendiyle barışık diye bir insanın üstüne bu kadar da gidilir mi acaba hı? ne dersin?

ERıK: A, C ve B grubu vitaminleri ile potasyum, magnezyum, fosfor ve demir mineralleri açısından zengin bir meyvedir.

Eriğin Faydaları: Erik vücuda güç ve enerji verir. Beden ve zihin yorgunluğunu giderir. Sinirleri sakinleştirir. Kansızlığa iyi gelir. Erik sindirim sistemine de faydalıdır. ıştah açıcıdır. Hazmı kolaylaştırır. ıdrar söktürücüdür ve kabızlığı giderir. Vücuttaki zararlı maddeleri dışarı atmaya yardımcı olarak böbrekleri dinlendirir.

bakın eriğinde faydası var şekerler eriğe laf getirtmem çok severim onu beeeennnnnnn....

angels hoşgeldin
fasulyeko iyi akşamlar
esram devirdaim işin tam desene :) benimde mutfak masamda duruyor kuruyemişler şöyle bi bakıyorum o kadar işyerine getireyim burda yerim belkii

çıkmış gitmiş topikten de..kendini kaybetti tabii..kirpileri sarmıştır etrafını koklaşıp yalaşıyorlardır...esraaaaaaaa koyverme anam kendini..

çok sağol gelgit..ben de hergün yiyorum ve düşünüyorum bir faydası var mıdır diye? ben de çok seviyorum kış boyu hayaliyle tutuştum resmen..şimdi heryerde erik var ne güzel

didom sen ne datlu hatunsun çok güldürdün datlu datlu öperim a.s.
rujlu kirpide öpüyormuş seni kaydirigubbakcemile3

bak gülmeyin amaa foto koyuyommm acemilik oldu ikinciide şekli daha düzgün olcekkk dili çıkmış olan dido ve evrimee hitabennn çekilmiştir haberiniz olsunnn

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…