2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yaa bugün nihayet gördük minişimizi yüzünüde gördük gözünü açıyo kapatıyo sanki bize bakıyo oda canımbenimmm 25+5 haftadaymışız kilo 720 gr.30 cm miş. ayyyy çok tatlıydı

Hadi gözün aydın, moralin yerine gelmiştir eminim.Maşallah..

Yaw hoşgeldin be annemm.. ozlemıstık seni... bir daha ayrılmayalım, olma mı? :1hug:

moralim dzelmezmi evriş ya süperim bugün ama bidaha taaa 1 ay sonraya gelin gerek yok dedi nasıl sabredicezz bakalım aayyy neyse ben artık şöle güzel bi uyku çekeyimm kızlar hadii öpüldünüzzz

hoşgeldin canım,özlemiştik.internet sorununun çözülmesine de sevindim,gözün aydın.inşallah sen ve minişin iyisinizdir.
ayy sorma canım ya bende sızı cok özledım valla,saol iyiyiz bebişimle Allah a şükür.sen nasılsın canım bebişte iyidir,verdıgın enerjıye bakılırsa oda iyi galıba yerimseniben
Ohhh beee... Hoşgeldin bebeğim. Özledik kızzz!! Nasılsın, iyi misin?.
valla ohh bee yaneee.anacım cok özledım sızı acayıp alısmısım öyle bı cee dıyıp cıkmakla hıc kanamadım zaten sohbete falan.ama artık burdayım daha össletmem kendımı (inşallah) iyiyimn kuzu sen nasılsın paşan nasıl?
Yaw hoşgeldin be annemm.. ozlemıstık seni... bir daha ayrılmayalım, olma mı? :1hug:

hoşbulduk şekerim.anihh anihh daha gitmem bıyere :1hug: oolmuyo anacım ayrı gayrıııı naniknanik.sen nasılsın evrişim oğluşun nasıl

Son düzenleme:
gizzecim gecmis olsun senin sıpan ayaklarını kasıgına filan dayamıs olmasın

canım geçmiş olsun ama geçici bişidir inş sen telaş yapma

gizze bi doktora git derim yalancı doğum sancıları başlıyor artık birde kasılma varmı yokmu idrar tahlili filan yaptır canım çok geçmiş olsun

Gizzemmm, gecmıs olsun kuzumm benim... Allaha emanet olun bebeğinle daima.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kısslaar. Drumla konuştum bana hemen istirahat dedi. Sizinde aklınızda olsun diye yazıyorum: Eğer hareket halinde bu ağrı artıyorsa kasılma olma ihtimali yüksekmiş. Magnezyumu kullanıp kullanmadığımı sordu. Yatınca da ağrımın devam edip etmediğini sordu ben de hayır kalmıyor dedim. O zaman görmeme gerek yok ama istirahat et 1-2 gün dedi. Eğer yatarken de ağrın olursa hemen bana gel kontrol edelim o zaman günde 2 kereye çıkartırıs magnzeyumu dedi...

Off dün akşamki ağrım berbattı. Hatta doğum sancısı böle bişi mi acaba die düşünmüştüm...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Tekrar saolun ii dilekleriniz için... Şu aylarda su alıp bir aksa hepimiz mutlu sona ulaşsak inşallah

son adet tarihim 1 kasım bende hesaplayıcılardan yapıyorum dr.sadece 25 hafta dio bizim gb 25+5 falan demiyo zaten
iyimi kilosu sizce ?????iyi dimi
benimkinin kafa aşağıya doğru ayaklar karnımda....

Gözün aydın tatlım. Bebişinin ii olmasına sevindim...

Bu arada yarın izmirli hamişler buluşması vardı di mi? Unuttum beennn

Bol bol resim bekliyorus lütfeenn. Özellikle göbüşlerinizin resimlerini kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Minik kelebek sen de tekrar hoşgeldin aramıza. Özlemiştik seni...

Tazem, oğluşunun ve senin cicilerine bayıldım. Özellikle kırmızı geceliğine...yerimseniben

iyi geceler arkadaşlar,ben kaçayım.öptüm hepinizi,yarın görüşmek üzere...

Gmrüşürüzz kuzum.. Allaha emanet ol.

İyiyizz be kuzumm... cok sukur.. büyüyoruss.. senın kuzun nasıl annemm.. siz nasılsınız??

Allah koruusun evlatcağınızı.. Aman dinlen.. senin işin bebişin.. gerısıne takılma.. gerekırse hiç kalkma.. hep yat dinlen.. ne kaldı zaten surada.

canım gecmıs olsun hayırdır ne sancısı cektın?magnezyum dıyınce banada doktorum vermıstı.ama ben sadece bacagıma kramp gıren gecenın ertesınde içiyorum hergun tü-ketmıyorum.senın neyın var canım

Allah koruusun evlatcağınızı.. Aman dinlen.. senin işin bebişin.. gerısıne takılma.. gerekırse hiç kalkma.. hep yat dinlen.. ne kaldı zaten surada.

Saol canım. Hepimizin kuzularını korusun yüce Rabbim inşallh...Ben çalışıyorum tatlım ya. İşyerinde de çok ii davranıyorlar saolsunlar ama yine de yoruluyorsun tabi. Şimdi 2 gün evdeyim... Bol bol yatıcam.. Ağrım da hafifledi. Kuzumun tekmelerinin acısını hissediyorum şimdi

Tek çekeceğimiz acı o olsun Gizzemm hepimizin..

Son düzenleme:

bendeeee bendeee gelmek istiyommmm
aslında bişi itiraf edeyim geçtimiz haftalarda kocişle konuştuk böyle böyle buluşmadan bahsettim dedi ne oo gitmekmi istiyosun dediii :)) bendee evet ne güzel olurdu dedim nerden kalıcanki kimsemiz yok orda dedi dayımın karısı orda oturuyo kızı felanda var dedi istiyosan git biletini alalım iki üç günlüğüne ama önce doktora gideriz sorarız onay çıkarsa dediii neyse ben dayımın karısına gitmek istemedim dayımla olaylı bi şekilde boşandılar karışıktı durumlar yani kaç yıldır görüşmüyoss şimdi bende arayamadım pat diye kalmaya gelcem diee bu yüzden vazgeçtimmm..kocada izin verceğinden diil hamileyim diye her istedğimi yapıyoo kaydirigubbakcemile2 amaaa eğerkii tatile o taraflara gelirsek aydın izmir felan mutlaka bi buluşma düzenleyinnn çok istiyorum sizi görmeyiii tanımayııı a.s.
boll bolll foto istiyorummm keyfini çıkarın yarınınnn

gizzecim geçmiş olsun canım neyin vardıı?? ben kaçırımışım sanırımm

kelebeğimmm hoşgeldinnn canımmm özletme bidaha kendinii

serapcım gözünaydın canım maşallah bebişine

Tüm samimiyetimle söylüyorum. Seni ağırlamaktan çok mutlu olurdum... Keşke gelseydin :)

fasulyem dürüm et şiş olursa makbule geçer ama adanayada razıyım yanee acılı olsunn delikafadulden

Şimdi bu, bu saatte mi soylenır Esra... ya sen neden boyle bır kadınsın.. şunu bı yazsan kac gun onceden, nereden bılıyorsun sana ne deneceğini, laf mı bu şimdi, gercekten cok kızdım sana.. eşin de musade etse başımın ustunde yerin vardı,biliyorum Burcum da aynı seyı soyleyecektı sana.. ne çok sevıldıgını bılıyorsun burada.. eger buralara yolun duserse lutfen bılelım... senın ıcın toplanılmaz mı be kadınn... bi tanesin sen yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…