Serap, burada polis lojmanları da var, askeri lojmanlar da. İnan ki her yerde hareket olsa, burada bir şey olamaz... Tabii ki hiç bir şeyin garantisini veremem ama?
ben geceden gelsem olmamıııııı :dance:
yaa bugün nihayet gördük minişimizi yüzünüde gördük gözünü açıyo kapatıyo sanki bize bakıyo oda canımbenimmm 25+5 haftadaymışız kilo 720 gr.30 cm miş. ayyyy çok tatlıydı
herkeze kocaman bır merhaba arkadaslar.sonunda rahat bır nefes alıyorum cunku internetımız oldu kaydirigubbakcemile2 valla cok özlüyodum hepinizi ohhh bee artık burdayım inşallah.herkez iyidir umarım gecmısı okumamın imkanı yok tabıkı :)) artık bugunden itibarenm dahıl olurum konulara
ben geceden gelsem olmamıııııı :dance:
Oluuurr, gel, ben misafir ağırlamak konusunda yalama oldum zaten... :)))
ayy sorma canım ya bende sızı cok özledım valla,saol iyiyiz bebişimle Allah a şükür.sen nasılsın canım bebişte iyidir,verdıgın enerjıye bakılırsa oda iyi galıba yerimsenibenhoşgeldin canım,özlemiştik.internet sorununun çözülmesine de sevindim,gözün aydın.inşallah sen ve minişin iyisinizdir.
valla ohh bee yaneee.anacım cok özledım sızı acayıp alısmısım öyle bı cee dıyıp cıkmakla hıc kanamadım zaten sohbete falan.ama artık burdayım daha össletmem kendımı (inşallah) iyiyimn kuzu sen nasılsın paşan nasıl?Ohhh beee... Hoşgeldin bebeğim. Özledik kızzz!! Nasılsın, iyi misin?.
Yaw hoşgeldin be annemm.. ozlemıstık seni... bir daha ayrılmayalım, olma mı? :1hug:
gizzecim gecmis olsun senin sıpan ayaklarını kasıgına filan dayamıs olmasın
canım geçmiş olsun ama geçici bişidir inş sen telaş yapma
gizze geçmis olsun ya. oturdgunda gecen bir agrı ise endise etmeyg erek yok bence ya gazdır yada bbein durusu nedeniyle rahatsızlıgın olusmustur benimde gaz olunca oluyor bastırıyroum mid emin ustune tas gibi ve acıyor
bende mesela agır aggır kalkmayı ogrenemedim bir turul bir anda firliyorum yerimden sag sol olmak uzre iki tarafımada kasıklardan bir sancı giriyor iki buklumk alıyorum
seninde gaz dır umarım
kızlar bişi soracağım ben her akşam yemekten 1 saat sonra sağ göğsümün altında yani karnıma doğru yerde 3 cm filan enine bi çizgi oluşuyor kırmızı o çizgi oluştuğu zmn nefes alamıyorum karnım bi gerilioki bazen ortadan 2 ye ayrılacak gibi gerilio ve çok ağrı yapıo dün yine akşam duramadım soda içtim ki miğdem şişioda ondan mı ki diee:uhm:
gizze bi doktora git derim yalancı doğum sancıları başlıyor artık birde kasılma varmı yokmu idrar tahlili filan yaptır canım çok geçmiş olsun
Gizzemmm, gecmıs olsun kuzumm benim... Allaha emanet olun bebeğinle daima.
son adet tarihim 1 kasım bende hesaplayıcılardan yapıyorum dr.sadece 25 hafta dio bizim gb 25+5 falan demiyo zaten
iyimi kilosu sizce ?????iyi dimi
benimkinin kafa aşağıya doğru ayaklar karnımda....
iyi geceler arkadaşlar,ben kaçayım.öptüm hepinizi,yarın görüşmek üzere...
ayy sorma canım ya bende sızı cok özledım valla,saol iyiyiz bebişimle Allah a şükür.sen nasılsın canım bebişte iyidir,verdıgın enerjıye bakılırsa oda iyi galıba yerimseniben
valla ohh bee yaneee.anacım cok özledım sızı acayıp alısmısım öyle bı cee dıyıp cıkmakla hıc kanamadım zaten sohbete falan.ama artık burdayım daha össletmem kendımı (inşallah) iyiyimn kuzu sen nasılsın paşan nasıl?
hoşbulduk şekerim.anihh anihh daha gitmem bıyere :1hug: oolmuyo anacım ayrı gayrıııı naniknanik.sen nasılsın evrişim oğluşun nasıl
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kısslaar. Drumla konuştum bana hemen istirahat dedi. Sizinde aklınızda olsun diye yazıyorum: Eğer hareket halinde bu ağrı artıyorsa kasılma olma ihtimali yüksekmiş. Magnezyumu kullanıp kullanmadığımı sordu. Yatınca da ağrımın devam edip etmediğini sordu ben de hayır kalmıyor dedim. O zaman görmeme gerek yok ama istirahat et 1-2 gün dedi. Eğer yatarken de ağrın olursa hemen bana gel kontrol edelim o zaman günde 2 kereye çıkartırıs magnzeyumu dedi...
Off dün akşamki ağrım berbattı. Hatta doğum sancısı böle bişi mi acaba die düşünmüştüm...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Tekrar saolun ii dilekleriniz için... Şu aylarda su alıp bir aksa hepimiz mutlu sona ulaşsak inşallah
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kısslaar. Drumla konuştum bana hemen istirahat dedi. Sizinde aklınızda olsun diye yazıyorum: Eğer hareket halinde bu ağrı artıyorsa kasılma olma ihtimali yüksekmiş. Magnezyumu kullanıp kullanmadığımı sordu. Yatınca da ağrımın devam edip etmediğini sordu ben de hayır kalmıyor dedim. O zaman görmeme gerek yok ama istirahat et 1-2 gün dedi. Eğer yatarken de ağrın olursa hemen bana gel kontrol edelim o zaman günde 2 kereye çıkartırıs magnzeyumu dedi...
Off dün akşamki ağrım berbattı. Hatta doğum sancısı böle bişi mi acaba die düşünmüştüm...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Tekrar saolun ii dilekleriniz için... Şu aylarda su alıp bir aksa hepimiz mutlu sona ulaşsak inşallah
Sağol gizzecim. Sana da geçmiş olsun.. Ne kadar kaldı eşinin gelmesine?
Allah koruusun evlatcağınızı.. Aman dinlen.. senin işin bebişin.. gerısıne takılma.. gerekırse hiç kalkma.. hep yat dinlen.. ne kaldı zaten surada.
Saol canım. Hepimizin kuzularını korusun yüce Rabbim inşallh...Ben çalışıyorum tatlım ya. ışyerinde de çok ii davranıyorlar saolsunlar ama yine de yoruluyorsun tabi. Şimdi 2 gün evdeyim... Bol bol yatıcam.. Ağrım da hafifledi. Kuzumun tekmelerinin acısını hissediyorum şimdi
İzmirli Arkadaslarım;
Yarın buluşmada, olabıldıgınce rahat gıyınerek gelın derım.. esofmanınızı, spor ayakkabınızı giyin.. dolasacagız cunku.. oturup kalkacagız, o yuzden rahat etmenız adına.. olabıldıgınce spor gıyının derım yavrular...havanın serinliğine karsı üstünüzü ona göre giyinin bir de
bendeeee bendeee gelmek istiyommmm
aslında bişi itiraf edeyim geçtimiz haftalarda kocişle konuştuk böyle böyle buluşmadan bahsettim dedi ne oo gitmekmi istiyosun dediii :)) bendee evet ne güzel olurdu dedim nerden kalıcanki kimsemiz yok orda dedi dayımın karısı orda oturuyo kızı felanda var dedi istiyosan git biletini alalım iki üç günlüğüne ama önce doktora gideriz sorarız onay çıkarsa dediii neyse ben dayımın karısına gitmek istemedim dayımla olaylı bi şekilde boşandılar karışıktı durumlar yani kaç yıldır görüşmüyoss şimdi bende arayamadım pat diye kalmaya gelcem diee bu yüzden vazgeçtimmm..kocada izin verceğinden diil hamileyim diye her istedğimi yapıyoo kaydirigubbakcemile2 amaaa eğerkii tatile o taraflara gelirsek aydın izmir felan mutlaka bi buluşma düzenleyinnn çok istiyorum sizi görmeyiii tanımayııı a.s.
boll bolll foto istiyorummm keyfini çıkarın yarınınnn
bendeeee bendeee gelmek istiyommmm
aslında bişi itiraf edeyim geçtimiz haftalarda kocişle konuştuk böyle böyle buluşmadan bahsettim dedi ne oo gitmekmi istiyosun dediii :)) bendee evet ne güzel olurdu dedim nerden kalıcanki kimsemiz yok orda dedi dayımın karısı orda oturuyo kızı felanda var dedi istiyosan git biletini alalım iki üç günlüğüne ama önce doktora gideriz sorarız onay çıkarsa dediii neyse ben dayımın karısına gitmek istemedim dayımla olaylı bi şekilde boşandılar karışıktı durumlar yani kaç yıldır görüşmüyoss şimdi bende arayamadım pat diye kalmaya gelcem diee bu yüzden vazgeçtimmm..kocada izin verceğinden diil hamileyim diye her istedğimi yapıyoo kaydirigubbakcemile2 amaaa eğerkii tatile o taraflara gelirsek aydın izmir felan mutlaka bi buluşma düzenleyinnn çok istiyorum sizi görmeyiii tanımayııı a.s.
boll bolll foto istiyorummm keyfini çıkarın yarınınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?