2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Tüm samimiyetimle söylüyorum. Seni ağırlamaktan çok mutlu olurdum... Keşke gelseydin :)

canım benimm bundan inan hiç şüphem yok ama o kadarını kocaya teklif edemezdim adam istanbul buluşmasında bile dikkat herşey olabiliyor organ mafyası felanda diye yaklaşmıştı olaya desemki kızlarda birinde kalıcam küfür eder gibi olurdu heraldee amaa içim gittii gitmek istersennn biletini alayım dediiii ayyy dedimmm çok düşündüm plan yaptım ama uymadı işte hatta süprzi yapıcaktım oralarıda bilmem ama ben bulurdum bi şekilde hihoyyyt kısmett ama gelcemmm gerek bebişimle gerek doğurmadan bi şekilde bi buluşmaya katılcamm inşallah..:1hug:

sendee bitanesinnn tatlımmm dediğim gibi son ana kadar bekledim belki bi değişiklik olur felan diye hatta annemle konuştum dedi sen manyakmısın ne işin var bu halinle izmirlerdee bana potansiyel çatlak gözü ile baktılar yanee ama kısmett yaa..ben biliyorumki izmirde bissürü kapım varr ama kocaya bunu anlatamam :))
seviyorum ulen siziiii dido olsa derdiki sadece sev ama yemeeee bugün pek gözükmedi odaaa

bu arada ekledim cnmmm senn içinnn

İnşallah... Gerçekten çok isterim ben de.. Normalde sanal ortamdan birileriyle tanışma fikrine hiç sıcak bakmam ama bu başka..

Evrim, "senin ciğerini yerim ben" desem çok megalomanca olur mu :))))

Sen çatlak.. ben çatlak olmasammm.. nası bu kadar seveceğiz bırbırımızı.. bızı anlayamazlar onlar :))) her zaman basımızın ustunde yerın var.. Burcu nun da dedıgı gıbı.. tüm samımıyetımızle..

Dido nun yoklugu korkunc belli oluyor zaten burada.. sıpa gene neden kayboldu acaba?? Onu da cok sevıyorumm..

İnşallah... Gerçekten çok isterim ben de.. Normalde sanal ortamdan birileriyle tanışma fikrine hiç sıcak bakmam ama bu başka..

Evrim, "senin ciğerini yerim ben" desem çok megalomanca olur mu :))))

Neden, bis senlen tanıstık.. çok da sevıstıkk... reca ederım yaneeeeeeee :)))))

Ben begendım sahsen.. gayet güsel oldu,oldu ,oldu :))))

Saol Minik. Ben de anlamadım cnm. Dün akşam birden bire sancı girdi karnıma. Ben gaz sancısıdır die çok üzerinde durmadım. Bugün de gün boyu devam edince drumu aradım o da kasılma olabileceini söledi. Özellikle hareket hallindeyken artıyorsa. Magnezyum da kasların kasılmasını önlüyor. Rahim de,kas yapıda olduğu için onun kasılmasını da önlüyor anladığım kadarıyla...

gunaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar

bugun 1 mayıs ve ben esimle 1 mayıs 2005te tanısmıstım o yuzden cok severim 1 mayısı.
umarım olaysız birgun gecer tum ulkemiz adına.
izmirli canlar sizlerede ii eglenceler aksama hemen fotoları bekliorum ona gore

Günaydın,
Babymom ve ben varız topikte..

Neler duyuyorum Gypsesra ızmir'e gidecekken vazgeçmiş. Bravo diyorum başka da bişi demiyorum..

Gizze geçmiş olsun.

Minik kelebek gelmiş, hoşgelmiş.

valla öle ayçacımm gidicektim giderimdeee hamile kaldığım ilk ay mide bulantısı çekiyodum annemlerde antepe gitmişti bende yemek yapamıyorum diye aç kalıyorum diye antepe gittim 15 gün kaldım geldim sırf yemek için yapmayacağım şey değil yaneee kaydirigubbakcemile3

Gidersin tabi nolcak. Eşin de bişey dememişken..

Ya ben de mide bulantısı çekerken, annem evde olsa da bana yemek yapsa diyordum hep. Eşim bişeyler yapıyordu ama sevmiyordum..Çok zor olmuştu benim için. Kısa sürdü allahtan.. İnsan böyle durumlarda en çok anne yemeklerini özlüyor değil mi..

evet kesinlikleee zaten bu yüzden gittim bende en çokta annemin mercimek çorbasını özlemiştimm ben soğanı bile kavuramıyodum çok iyi gelmişti o 15 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…