Bir da cicilere beklşiyoruss...Süpper şeyler aldık.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-agustos-bebislerinin-cicileri-burada-24.html
İzmir buluşmasına gelenler el kaldırsın bakiimalkisalkisalkis
BEN:hooray:
tazecim aldıkların çok güzel kırmızı sabahlık dahada güzel...
iyi günlerde giyiniz siz ve oğlunuz...
izmirli hatunlar olarak birbirinizi benim gibi orada olamayanlar için öpünüz. kalbim sizinle...
:1hug:
izmirli hatunlar yarınki planlar neler acaba biryerdemi oturucaksınız yoksa pazar gezmesinden bahsedilmişti orayamı gidilicek?
BABYMOM evet benim sat 1 kasım aynı gn oluyoruz sanırım
slm kadriye abla yarın için gitmeyi çok istiyorum ama hala emin değilim ya neden 1 kasım yaa eşimede demişler çevrenize söleyin dışarı çıkmsınlar die aklımda kalcak neyse bakalım bi yarın olsunda hayırlısı
BABYMOM evet benim sat 1 kasım aynı gn oluyoruz sanırım
slm kadriye abla yarın için gitmeyi çok istiyorum ama hala emin değilim ya neden 1 kasım yaa eşimede demişler çevrenize söleyin dışarı çıkmsınlar die aklımda kalcak neyse bakalım bi yarın olsunda hayırlısı
İzmirli Arkadaslarım;
Yarın buluşmada, olabıldıgınce rahat gıyınerek gelın derım.. esofmanınızı, spor ayakkabınızı giyin.. dolasacagız cunku.. oturup kalkacagız, o yuzden rahat etmenız adına.. olabıldıgınce spor gıyının derım yavrular...havanın serinliğine karsı üstünüzü ona göre giyinin bir de
kanıma giriyon be kadın şeytanlarla pazarlık halindeyim :jeyyar: hain planlar kuruyorum bergamaya gitmeyeyim diye kötükedihüso
canımcım valla sizleri bilmem ama gelecek olsam kocaman bir hamile pantolonu aldım kıçımdan düşüyor bu kiloya ragmen ondan başkasıyla rahat olamam heralde ayaklar şişiyor havada sıcak degilki parmak arası terlik giyeyim düz babetlere talim sırnaşık şey
yaa bugün nihayet gördük minişimizi yüzünüde gördük gözünü açıyo kapatıyo sanki bize bakıyo oda canımbenimmm 25+5 haftadaymışız kilo 720 gr.30 cm miş. ayyyy çok tatlıydı
yaa bugün nihayet gördük minişimizi yüzünüde gördük gözünü açıyo kapatıyo sanki bize bakıyo oda canımbenimmm 25+5 haftadaymışız kilo 720 gr.30 cm miş. ayyyy çok tatlıydı
herkeze kocaman bır merhaba arkadaslar.sonunda rahat bır nefes alıyorum cunku internetımız oldu kaydirigubbakcemile2 valla cok özlüyodum hepinizi ohhh bee artık burdayım inşallah.herkez iyidir umarım gecmısı okumamın imkanı yok tabıkı :)) artık bugunden itibarenm dahıl olurum konulara
herkeze kocaman bır merhaba arkadaslar.sonunda rahat bır nefes alıyorum cunku internetımız oldu kaydirigubbakcemile2 valla cok özlüyodum hepinizi ohhh bee artık burdayım inşallah.herkez iyidir umarım gecmısı okumamın imkanı yok tabıkı :)) artık bugunden itibarenm dahıl olurum konulara
hadi gözün aydın serap bende fıstıgımı gördüm bugün ama benimki 24 haftalık dedi ama ben 25 haftada oldugumu sanıyordum hesaplıyıcılar öyle söylüyor çünki.
benimkide ayaklarını dayamış vajinanın üstüne sanki taytay duruyor sıpa başı yukarıda veriyor anasına tekmeyi canım yanıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?