2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

üf kızlar eşimi bekliyorum yola gitmiş gece yarısı yola çıkmak hiç hoş olmayacak kızımın uykusu gelirse yatırırım valla başlarım onun anasından çocugun uykusunu bölemem dogrusu

izmirli hatunlar yarınki planlar neler acaba biryerdemi oturucaksınız yoksa pazar gezmesinden bahsedilmişti orayamı gidilicek?

Saol kuzum.. cok tesekkur ederım,çok zarifsin.

izmirli hatunlar yarınki planlar neler acaba biryerdemi oturucaksınız yoksa pazar gezmesinden bahsedilmişti orayamı gidilicek?

Önce bır yerde otururuzz... bıraz sohbet ederıs.. sonra da pazara gıderıs dıe dusunduk Başakım..

BABYMOM evet benim sat 1 kasım aynı gn oluyoruz sanırım

slm kadriye abla yarın için gitmeyi çok istiyorum ama hala emin değilim ya neden 1 kasım yaa eşimede demişler çevrenize söleyin dışarı çıkmsınlar die aklımda kalcak neyse bakalım bi yarın olsunda hayırlısı

kıslar yaaa,hava durumunu izlediniz mi?izmir'i yağmurlu gösteriyor.peh,isterse kar yağsın :dilcikar:

canım,çekinme bence.benim eşim de çok temkinlidir böyle günlerde ama gaziemir'de bir sorun olmaz,merak etme. sengözlerimebaksanab

ızmirli Arkadaslarım;

Yarın buluşmada, olabıldıgınce rahat gıyınerek gelın derım.. esofmanınızı, spor ayakkabınızı giyin.. dolasacagız cunku.. oturup kalkacagız, o yuzden rahat etmenız adına.. olabıldıgınce spor gıyının derım yavrular...havanın serinliğine karsı üstünüzü ona göre giyinin bir de

Yavrum.. bizde de durum aynı.. ama Gaziemir, sessiz, sakin bir yerdir..ondan zaten burayı sectık.. bızde kendı ıcımızde cok konustuk,buralarda bısı olmayacagını dusunuyoruz.. yıne de karar senin. Olacak olsa evin içinde de oluyor, o da ayrı bır mesele yaaa..

kanıma giriyon be kadın şeytanlarla pazarlık halindeyim :jeyyar: hain planlar kuruyorum bergamaya gitmeyeyim diye kötükedihüso
canımcım valla sizleri bilmem ama gelecek olsam kocaman bir hamile pantolonu aldım kıçımdan düşüyor bu kiloya ragmen ondan başkasıyla rahat olamam heralde ayaklar şişiyor havada sıcak degilki parmak arası terlik giyeyim düz babetlere talim sırnaşık şey

Sen çocuk sahıbı bı kadınsın.. o yuzden sana bısı dıyemıyorum.. hadı Serap a derim de.. cunku onun keyfıne kalmıs ama kızın ısın ıcınde olunca ses edemıyorum sımdı.. en dogrusunu sen bılırsın halıyle.. gelırsen cok sevınırız, basımızın ustunde yerin var.

yaa bugün nihayet gördük minişimizi yüzünüde gördük gözünü açıyo kapatıyo sanki bize bakıyo oda canımbenimmm 25+5 haftadaymışız kilo 720 gr.30 cm miş. ayyyy çok tatlıydı

herkeze kocaman bır merhaba arkadaslar.sonunda rahat bır nefes alıyorum cunku internetımız oldu kaydirigubbakcemile2 valla cok özlüyodum hepinizi ohhh bee artık burdayım inşallah.herkez iyidir umarım gecmısı okumamın imkanı yok tabıkı :)) artık bugunden itibarenm dahıl olurum konulara

yaa bugün nihayet gördük minişimizi yüzünüde gördük gözünü açıyo kapatıyo sanki bize bakıyo oda canımbenimmm 25+5 haftadaymışız kilo 720 gr.30 cm miş. ayyyy çok tatlıydı

hadi gözün aydın serap bende fıstıgımı gördüm bugün ama benimki 24 haftalık dedi ama ben 25 haftada oldugumu sanıyordum hesaplıyıcılar öyle söylüyor çünki.
benimkide ayaklarını dayamış vajinanın üstüne sanki taytay duruyor sıpa başı yukarıda veriyor anasına tekmeyi canım yanıyor bazen

Serap, burada polis lojmanları da var, askeri lojmanlar da. İnan ki her yerde hareket olsa, burada bir şey olamaz... Tabii ki hiç bir şeyin garantisini veremem ama?

hoşgeldin canım,özlemiştik.internet sorununun çözülmesine de sevindim,gözün aydın.inşallah sen ve minişin iyisinizdir.

Gözün aydın...

Ohhh beee... Hoşgeldin bebeğim. Özledik kızzz!! Nasılsın, iyi misin?

DEFNE teşekkür ederim iltifatların için. Daha güzelleri sizin olsun :) a.s.

son adet tarihim 1 kasım bende hesaplayıcılardan yapıyorum dr.sadece 25 hafta dio bizim gb 25+5 falan demiyo zaten
iyimi kilosu sizce ?????iyi dimi
benimkinin kafa aşağıya doğru ayaklar karnımda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…