2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yerim ben seni, gel kendin öpppp,,,Şeniz

Evriiişşşşş yoksa sana da mı mesajım gelmedi, işin vardır dıye aramaya cekindim mesaj attıımmm,almadın mı????

evrişim istediğin geceliklerin resimleri olsun canım yarın koyayım aldıklarımın resimlerini seni kıracağıma kafamı kırarımgamyoncuiremsu

Evriiişşşşş yoksa sana da mı mesajım gelmedi, işin vardır dıye aramaya cekindim mesaj attıımmm,almadın mı????

Kuzum gelmedi senden bana bişi.. ben seni arayayım bi saat sonra kadar... konusalım canım benım olur mu??? Hem nasıl gelecegını falan da konusurus..

evrişim istediğin geceliklerin resimleri olsun canım yarın koyayım aldıklarımın resimlerini seni kıracağıma kafamı kırarımgamyoncuiremsu

Aman yafrum kırma bı yerını, kıyamam.. ama paylasın yaf.. benim neyim varsa ortada, hepsini biliyorsunuz.. bende sizinkileri gormek ıstıyorum halıyle.. canım, cıgerım :))

tmm canım yarın hastane için ne aldıysam gösteriim size bende paylaşan yok die koymuyordum hastanede giyeceklerimizzi ama yarın hepsini koyayım canum benümmm

tmm canım yarın hastane için ne aldıysam gösteriim size bende paylaşan yok die koymuyordum hastanede giyeceklerimizzi ama yarın hepsini koyayım canum benümmm

Valla ben hastaneye daha bısı almadım.. alsam onlar da anında goruntu :)) koy tabıkı fıkır edınelım.. aklımızın bı kosesınde olsun.

Kuzum gelmedi senden bana bişi.. ben seni arayayım bi saat sonra kadar... konusalım canım benım olur mu??? Hem nasıl gelecegını falan da konusurus..
)
tamam tatlım ben musaıtım,sen ne zaman uygun olursan ara,,bıde annişimde gelebilir belki, bi sakıncası var mı sizin için??

tamam tatlım ben musaıtım,sen ne zaman uygun olursan ara,,bıde annişimde gelebilir belki, bi sakıncası var mı sizin için??

Sorulacak soru mu bu?? Askolsun.. basımızın üstünde yerin var.. Bu arada Burcu ya dedım, senı o da arayacak.. su otobus numaraları ıle ılgılı sana bılgı verecek.. benımde otobus kulturum yok cunku.

Valla ben hastaneye daha bısı almadım.. alsam onlar da anında goruntu :)) koy tabıkı fıkır edınelım.. aklımızın bı kosesınde olsun.
tmm canım yarın ilk işim resimleri koymak ozmn canım anaştık ozmn :)))

kızlar ben çıkıyorum yemeği hazırlıyacağım hepinizi öptüm byby:1hug:

Sorulacak soru mu bu?? Askolsun.. basımızın üstünde yerin var.. Bu arada Burcu ya dedım, senı o da arayacak.. su otobus numaraları ıle ılgılı sana bılgı verecek.. benımde otobus kulturum yok cunku.

Hşşt Nurdanıma göz koymayın. Ben özel arabayla alacağım onua.s.

Burko mesaj atmıs yeni gördümm,onu eşi bırakıcakmış, benıde balcovanın otoban girisinden alıcaklar ama buluşma saatını bılmıyorum dedı,,saat kaca kararlastırdınız 12 mi 13 mü, ona göre biz yarım saat once bulusucaz,,bıde nerde inelim gaziemiir migros mu??
ayy cok heyecanlıyım yaa,,,sanki yıllardır gormedıgım arkadaslarımlla bulusuyorum,,:teytey:

Hşşt Nurdanıma göz koymayın. Ben özel arabayla alacağım onua.s.

yerim ben seni,,yeni gördüm mesajını özelden,, tamam tatlım ata caddesi girisinin karşı tarafında beklerım ben sizi,,yakama kırmızı karanfıl takayım mıkaydirigubbakcemile3 en kötü sabah giydiklerimi cepten mesajla yazarım zaten kactane koca göbeklı birini görürsünüz ki bekleyensırnaşık şeysırnaşık şey
buluşma saatini ben de bilmiyorum kesin olarak,,hatunlara soralım bakalım,,,

İzmir buluşmasına gelenler el kaldırsın bakiimalkisalkisalkis

BEN:hooray:

E şu an en has disi var... kımse buraya kolay kolay takılmas.. ama yıne de ben cee ee dıyımm diidiimm.. dısıme doneyım hemen.

Fen de fen de fende farımm :)))))

Sağol canım. Tuzlu su sanırım iyi geldi, bugün çok daha iyiyim.

Ne dürüm kıs? Adana dürüm mü?

Bu yazının üzerine bu fotoğrafı göndermeden edemedim..

Ayça yaaa ne alem kadınsın. Çatladım gülmekten :)))

Evet canım evet, fabrika çalışıyor. Aynen dediğin gibi, ben de 1 tabak sebze ile doyar kalkardım, artık nerdeeee.....

Tamam şekerim tamam :) Bugün cicileri çekerken bir baktım, makinanın şarjı azalmış, hemen taktım şarja. Makinam hazır :))

Tamam bebeğim yaa sakin !!! kaydirigubbakcemile3

haftalar göre bebiş agırlıkları kızlar:
20 hafta:::::::::::::320gr
21 hafta:::::::::::::::::400 gr
22 hafta::::::::::::::::::470gr
23 hafta:::::::::::::::::::550gr
24 hafta::::::::::::::::::::640gr
25 hafta:::::::::::::::::::::::790gr
26 hafta::::::::::::::::::::::::820 (650-1330)
27 hafta:::::::::::::::::::::::::960gr (650-1500)
28 hafta:::::::::::::::::::::::::1050gr (750-1680)
29 hafta:::::::::::::::::::::::::::1300gr (900-1900)
30 hafta::::::::::::::::::::::::::.1400 (1000-2080)
31 hafta:::::::::::::::::::::::::::1650gr (1180-2350)
32 hafta:::::::::::::::::::::::::::1780 (1300-2500)
33 hafta::::::::::::::::::::::::::::2000gr (1480-2750)
34 hafta::::::::::::::::::::::::::::2200gr (1680-2930)
35 hafta::::::::::::::::::::::::::::2490gr (1850-3200)
36 hafta::::::::::::::::::::::::::::2700gr (2080-3330)
37 hafta:::::::::::::::::::::::::::2850gr (2250-3500)
38 hafta:::::::::::::::::::::::::::2950 gr (2500-3650)
39 hafta:::::::::::::::::::::::::::3200 gr(2650-3800)
40 hafta::::::::::::::::::::::::::::3350gr (2770-3900)
42 hafta:::::::::::::::::::::::::::3450gr (2890-40509

kızlar buna göre agırlıklarını bebişlerimizin takip edebiliriz benim fıstık 90 gr eksik malesef sabah yumurta yemeyi bıraktım yavrum ondanmı az kilo aldı acaba?
bu listeyi bir siteden almıştım şimdi elime geçince paylaşayım dedim hamişlerimizle(/COLOR]

ıZMiR TAYFASI !!!! yARIN 13.00 DA MıGROS'UN ORADA BULUŞUYORUSSS... Nevin'e haber verdim az önce. Serap? Geliyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…