izmirli hatunlarr
yarın oglen saatlerinde bulusuyorsunuz sanırım gelir gelmez resimleri bekliyoruz ilk kim gelirse nete artık okk unutmayın bizi.
dedikodumuzu yapmayınnn :)))))) bol resim çekin nurdanı benim yerimede opunnnn.
evrişim istediğin geceliklerin resimleri olsun canım yarın koyayım aldıklarımın resimlerini seni kıracağıma kafamı kırarımgamyoncuiremsuVallahi bitsin artık zaten.. cunku agırlasmalar basladı.. kendımı bu saatten sonra manyaklar gıbı yoramam.. bole bole gordukce alıyorum, iyi de oluyor.
Yok kuzumm.. bızde ayıp olmaz aramızda :)) 15 e aldım.
Fende geliimmmm Esraaa senle... hemde eminönüüü... ahhh ahhhhh :çok üzgünüm:
Sana bayılıyorumm ben yaa.. resmen koltuktan yuvarlanacaktımm gülmekten... yerim ben senin sivri zekanıı :)))
Başım gözüm üstüne,operim.
Ben bi aldıgım hastane donumu koymadım, o da artık ayıp olur dıye.. siz hep kendınıze muslumansınız vallaaaanerede, hanı, bı paylassanızz, incileriniz mi dökülürrr Çok üzgünüm çoook
Gizzemmm, gecmıs olsun kuzumm benim... Allaha emanet olun bebeğinle daima.
Evriiişşşşş yoksa sana da mı mesajım gelmedi, işin vardır dıye aramaya cekindim mesaj attıımmm,almadın mı????
evrişim istediğin geceliklerin resimleri olsun canım yarın koyayım aldıklarımın resimlerini seni kıracağıma kafamı kırarımgamyoncuiremsu
tmm canım yarın hastane için ne aldıysam gösteriim size bende paylaşan yok die koymuyordum hastanede giyeceklerimizzi ama yarın hepsini koyayım canum benümmm
tamam tatlım ben musaıtım,sen ne zaman uygun olursan ara,,bıde annişimde gelebilir belki, bi sakıncası var mı sizin için??Kuzum gelmedi senden bana bişi.. ben seni arayayım bi saat sonra kadar... konusalım canım benım olur mu??? Hem nasıl gelecegını falan da konusurus..
)
tamam tatlım ben musaıtım,sen ne zaman uygun olursan ara,,bıde annişimde gelebilir belki, bi sakıncası var mı sizin için??
tmm canım yarın ilk işim resimleri koymak ozmn canım anaştık ozmn :)))Valla ben hastaneye daha bısı almadım.. alsam onlar da anında goruntu :)) koy tabıkı fıkır edınelım.. aklımızın bı kosesınde olsun.
Sorulacak soru mu bu?? Askolsun.. basımızın üstünde yerin var.. Bu arada Burcu ya dedım, senı o da arayacak.. su otobus numaraları ıle ılgılı sana bılgı verecek.. benımde otobus kulturum yok cunku.
Sorulacak soru mu bu?? Askolsun.. basımızın üstünde yerin var.. Bu arada Burcu ya dedım, senı o da arayacak.. su otobus numaraları ıle ılgılı sana bılgı verecek.. benımde otobus kulturum yok cunku.
Hşşt Nurdanıma göz koymayın. Ben özel arabayla alacağım onua.s.
İzmir buluşmasına gelenler el kaldırsın bakiimalkisalkisalkis
BEN:hooray:
tazecim dis etleri icin benim drum 1 kasık papatya 1 kasık adacayı demle gargara yap demisti ara ara yaparım bi dene yada tuzlu suyla gargara yap. gecen haftalarda benim acayip kanıyodu buaralar durdu dun yine burnum kanadı. ama durdu gecti .herkese guzel bir gun diliyorum
fasulyemmmm burcummmm ve kirpime korkunç yaratık canavar vs şeklinde katkıda bulunanlar beni yıldıramıcaksınızzz ilerleyen günlerdeee fare sıçan motifleri ile karşınıza çıkıcammm kötükedihüso
benim kocam olsa olsa dürüm olur;lahmacun,tantuni,tavuk şiş vsde tek gecelik ilişkiler olabilir :roflol:
kızlar ben artık öğlenleri işyerinde verilen yemekle doymuyorum. ara öğünlerim olmasına rağmen öğle yemeği beni kesmiyor. ben böle değildim yauw... bir oturuşta çok yemezdim. sık sık az az yerdim. şimdi 4 çeşit yemeği yiyorum ama sofradan aç kalkıyorum. hani yarım yamalak doyarsın ya öle değil, sanki hiç yememişim gibi oluyor. e tabi içimizde fabrika çalışıyor di mi?
izmirli hatunlarr
yarın oglen saatlerinde bulusuyorsunuz sanırım gelir gelmez resimleri bekliyoruz ilk kim gelirse nete artık okk unutmayın bizi.
dedikodumuzu yapmayınnn :)))))) bol resim çekin nurdanı benim yerimede opunnnn.
Burko mesaj atmıs yeni gördümm,onu eşi bırakıcakmış, benıde balcovanın otoban girisinden alıcaklar ama buluşma saatını bılmıyorum dedı,,saat kaca kararlastırdınız 12 mi 13 mü, ona göre biz yarım saat once bulusucaz,,bıde nerde inelim gaziemiir migros mu??
ayy cok heyecanlıyım yaa,,,sanki yıllardır gormedıgım arkadaslarımlla bulusuyorum,,:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?