yoo Ayça neden komik olsun ne istiyorsan ondan alsın
ben tek taş istiyorum 3 taş 5 taş tek sırda alabilir :) söyledim kriz var felan dedi ama bi almasın oyarım :)))
hmm gecmıs 0lsun canım.ya gecen gun benımde tam göbek delıgıme bı agrı gırdı.yanı göbek delıgımın hemen yanına.eskıden göbegım düştü sanırdım bu agrı olunca.sanırım bebegımın dönüşünden yada yanlıs bıyere kuvvetle bastırmasından kaynaklandıgını düşündüm.doktorunu dınle gercekten magnezyum eksıklıgınden olabılır.neyse canım tekrardan gecmıs olsunSaol Minik. Ben de anlamadım cnm. Dün akşam birden bire sancı girdi karnıma. Ben gaz sancısıdır die çok üzerinde durmadım. Bugün de gün boyu devam edince drumu aradım o da kasılma olabileceini söledi. Özellikle hareket hallindeyken artıyorsa. Magnezyum da kasların kasılmasını önlüyor. Rahim de,kas yapıda olduğu için onun kasılmasını da önlüyor anladığım kadarıyla...
iyiyim kuzu,sen kacırdın msjımı sana cvp yazmıstım ama görmedın galıba.neyse bız iyiyiz şeker,sen nasılsın oğluşun nasılminik iyisin değil mi? keyfin yerindedir umarım...
hoşbuldum şekerim,hasretınıze daha fazla dayanamadım :))telkirma;6643381[COLOR="Purple" .!.:Minik kelebek [/COLOR]gelmiş, hoşgelmiş.
bugün eminönüne gitmeyi planlıyorum birşeyler atıştırıp evi toparlayıp çıkıcam hava çok güzel gezicemmm zatiii izmirli hatunlarda bugün olmucakkk
hoşgeldin minik kelebekk
telkırmacım burdayım
bugune bi planım yok aksama ben misafir cagırdım ondan evdeyim hep git hep git ayıp oluyo arada cagırmak gerek :))
selam kızlarr ben geçen yılın ağustos annesiyimm sağlıkla kucağnıza alın bzler gibi inşallahhh ya ben doğum hediyesii hiç almadımm baktım tek taş falan alsınlar valla helal sizee ben beleşe gitmişimm-tatlicadiarzu-
kelebeğim valla ellerine sağlık geldiğin nasılda belli oldu üstelik ikimiznde doğumu aynı gün ve kız hadi bakalım kızlar erken gelir diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?