2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu ne yahu tüm topik mi gitti buluşmaya...
kimsecikler yok neyse bende kuaföre gideyim ağda yaptıracağım doğuma kadar kuaföre giderim artık çok zorlanıyorum.canım cok acıyacak biliyorum ama 3ay katlanacağım artık.

kızlar merhaba nsl gidiyor uzun zamandan beri giremiyorum annemlerdeydim eve dün geldim fakat daha 1 hafta aranızda olamayacağım sanırım çünkü derin temizliğe kalkıştım yavaş yavaş hergün bir oda yapıyorum kendimi fazla yormamaya çalışıyorum ama arada girmeye çalışıcam

aaa kızlar da nerde bu maviş deyip duruyorlardı..iyi olmana sevindim. dikkat et kendini yorma..

Selam kızla - çok az kalmışız bugün evet - millet geziyo biz oturuyoz :)
Denizyıldızı nasılsın canım göremiyorum seni uzun zamandır - bir sorun yok dimi?
Bebiş nasıl kontrole gelmedin mi hiç balıkesire?

merhabalar minik kelebek bizide eklermisin oğluşumla
8 ağustos Berat Çağan

selam kızlar iki gündür giremedim.çok yoğunum sürekli toplantılara katıldım okulda bile bulunamadım.akşam eve geliyordum ve akşamda yorgun düşüyordum.neyseki bugün tatil.üç gün dinlenmiş olacağız oğlumla.geçmişi okumaya çalışacağım

maviş hoşgeldin merak etmeye başlamıştık ama şu derin temizlik kulağa hiç hoş gelmiyor....

bu üç gün tatil iyi gelecek. sabahtan bu yana yatıyorum yuvarlanıyorum.keyiften dört köşeyim. doğum izni vaktim gelmiş sanki. ama daha 1 ay varrr.

geçmiş olsun canım.inşallag ikinci yüklemen iyi çıkar
hoşgeldin canım.kızın hayırlı olsun
canım geçmiş olsun.gaz sancısı olabilir.geçenlerde bende aynı şeyi yaşadım.eğer geçmezse bi doktorunla görüş derim

yaa bugün nihayet gördük minişimizi yüzünüde gördük gözünü açıyo kapatıyo sanki bize bakıyo oda canımbenimmm 25+5 haftadaymışız kilo 720 gr.30 cm miş. ayyyy çok tatlıydı
maşallah bebişine canım

hoşgeldin canım.biz de seni özledik

yoo Ayça neden komik olsun ne istiyorsan ondan alsın
ben tek taş istiyorum 3 taş 5 taş tek sırda alabilir :) söyledim kriz var felan dedi ama bi almasın oyarım :)))

aaaa benim koca hiç sormadı ne istersin felan diyee ben o teklif etmeden istimm hemen delikafadulden nesrinn bendemi tek taş istesem kızz düşünimm birasss
canım kürkçü han kesinlikle çok daha uygun havuzlu han hikayee pahalı orası ve fazla çeşit yok ama kürkçü han çok uygun ben çok komik paralara tulumlar takımlar aldım battaniye felanda aldım araba içinde saraçhane yani unkapanı uygun evet bizde ordan alıcaz ama bugün havuzlu handanda baktım park yataklar vardı çok güzel 150 tl bebek arabalarıda o civarlardaydı baby go mu neydi marka emin değilim ama saraçhanede çok çeşit var canım bide pazarlık yapıyosun yani ne derlerse desnler mutlaka pazarlık yap
telkırmacım burdayım
bugune bi planım yok aksama ben misafir cagırdım ondan evdeyim hep git hep git ayıp oluyo arada cagırmak gerek :))
aaa bugün nie misafir alıyon kız tanışma yıldönümünüz başbaşa kalsaydınız
mavişimmm nerdesinn sen be kuzum dikkat et yorma kendini ara sıra gir mutlaka

çok yorullldummm bi gezdim bi gezdimmm bebişimin kapı süsü için malzemeler aldımmm süperr tüller kurdeleler kelebeklerr bi yapayım güzel olcakmı bakalım foto koyarım sizede fikir olurr

izmir güzelleri ne zaman gelir acabaaa

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARıHLERı

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELıL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENıZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ ERKEK
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DıDAR
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ TUANA
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
21.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR BORA
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇıN
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENıZ ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

42.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE
42.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
42.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.ırem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKıF
48.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMıH EMRE

48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

Son düzenleme:

hım ne güsel bende de var tül, kurdela sadece o yuvarlak zımbırtıyı alcamkaydirigubbakcemile2 ama nasıl yapcamı bilmiyom sen yap bana fikir olur..ve nerdenalcamıda sölersin yerimseniben

mink kelebeğim hoşgeldinnnnn

kızımın adı deniz .sanırım yanlışlıkla sarmaşığa yazmışsın. eklersen sevinirim.

izmirlileri çokkk merak ediyorummmm.

selam kızlar izmir buluşması süperdi serap ve ben saat 17 civarı ayrıldık serapın eşi görevden geliyordu bende kızımı anneme bırakmıştım mecbur kaldık yani diger kızlar sahpete devam ettiler kalbimin bir bölümünü onlarla bıraktım diyebilirim bütün kızlar süperdi valla canayakın samimi içten davrandılarki bana ilk defa karşılaşmamıza ragmen kırk yıllık dost gibiydik.
buarada pazardanda ciciler aldık kendimize ve bebişler

saol canım verdıgın bılgıler cok işime yarıycak.arabayıda sarachaneden düşünüyoruz bakalım kısmet.
mink kelebeğim hoşgeldinnnnn

kızımın adı deniz .sanırım yanlışlıkla sarmaşığa yazmışsın. eklersen sevinirim..

ayy canım yalnıslık olmus kusura bakma,düzelttım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…