geçmiş olsun canım.inşallag ikinci yüklemen iyi çıkarselam kızlar dr geldim şeker yüklemem yapıldı malesef yüksek çıktı 2 hafta sonra tekrarlanack diet listesi verdi onun dışında hiçbirşey yememem gerkiyormuş dedim zaten iştahım yok senin yemenle alakalı degil dedi dr vücüdun fazla insilün salgılıyor dedi burçinimede bakalım dedi 24 haftalıkmışız 700 gr ve 27 28 cm civarıymı kızım kasık agrılarımı ve tekmeleri hep aşşagıdan hissetigimide söyledim minik kızım ters duruyormuş ayakları aşşagıda başı yukarda biraz üzüldüm inşallah doguma kadar pozisyonunu degiştirir ters dogum yapmak istemiyorum neyse benden bu kadar kızlar bu akşam bergama yolcusuyum pazartesi sabah dönücem herkese iyi tatiller çıkıp anacımı göreyim biraz
hoşgeldin canım.kızın hayırlı olsunkızlar aylardır hep sizleri takip ediyordum bende aranıza katılmaya karar verdim.9 kasım 2008 son adetim :) 16 ağustos inş doğumum.24.haftadayım.57 kilo ile hamile kaldım şu an 63 üm.5 kilo aldım.bebebişm kız olucak inş.çatlak falan başlamadı henüz.her banyodan sonra badem yağı kullanıyorum biraz tüylenme yaptı ama çok esneklik yapıyo memmunum yinede.:ecrin_bebek:
canım geçmiş olsun.gaz sancısı olabilir.geçenlerde bende aynı şeyi yaşadım.eğer geçmezse bi doktorunla görüş derimMerhaba arkadaşlar,
Umarım iisinizdir hepiniz.. Benim bugün garip bir ağrım var... Dün gece yemekten sonra karnım çok gergindi. Uzandım tv izliyeyim derken bir ağrı saplandı karnıma kalkamıyorum. Zar zor kalkıyordum ama doğrulamıyordum. Öğlen yemekte yeşil mercimek yemiştim gaz yaptı sanırım die düşündüm. Gaz sancısına benziyodu çünkü. Yürüdüm biraz, wcye filan gittim ağrısı hafifledi ama geçmedi. Ben de uyudum...Sabah kalktığımda yine vardı ağrım. İşe geldim ama halen var. Yürürken, otururken ve ya kalkarken oluyor genelde... Oturduğumda hiçbir ağrım kalmıyor ama. Drumu arıyorum ama cep teline de cevap vermiyor. Ameliyat günü sanırım bugün... Bebişimin tekmelerini hissediyorum en azından çok rahatlatıyor beni.. Üff gaz sancısı bu kadar uzun sürer mi kısslar? Ne olabilir bu? Karın ağrım var sadece. Karnıma bastırınca da ağrıyor...
maşallah bebişine canımyaa bugün nihayet gördük minişimizi yüzünüde gördük gözünü açıyo kapatıyo sanki bize bakıyo oda canımbenimmm 25+5 haftadaymışız kilo 720 gr.30 cm miş. ayyyy çok tatlıydı
hoşgeldin canım.biz de seni özledikherkeze kocaman bır merhaba arkadaslar.sonunda rahat bır nefes alıyorum cunku internetımız oldu kaydirigubbakcemile2 valla cok özlüyodum hepinizi ohhh bee artık burdayım inşallah.herkez iyidir umarım gecmısı okumamın imkanı yok tabıkı :)) artık bugunden itibarenm dahıl olurum konulara
Dün eşim dedi ki, ben sana doğum yapınca ne takcam.. Ne biliyim içinden ne geliyosa onu tak..(hiç gerek yok demiyorum hehe)
Ya ama ne takılır ben bilmiyorum ki yardımcı ol falan dedi..hehe dondum kaldım..bilmem ben bi forumdaki kızlara sorayım geleyim dedim..
Yardımcı olurlar bana..Kızlar hadi..
Apple Iphone taksa komik olur demi.. kaydirigubbakcemile2 Yani benim isteğim o da..hehehe
yoo Ayça neden komik olsun ne istiyorsan ondan alsın
ben tek taş istiyorum 3 taş 5 taş tek sırda alabilir :) söyledim kriz var felan dedi ama bi almasın oyarım :)))
canım kürkçü han kesinlikle çok daha uygun havuzlu han hikayee pahalı orası ve fazla çeşit yok ama kürkçü han çok uygun ben çok komik paralara tulumlar takımlar aldım battaniye felanda aldım araba içinde saraçhane yani unkapanı uygun evet bizde ordan alıcaz ama bugün havuzlu handanda baktım park yataklar vardı çok güzel 150 tl bebek arabalarıda o civarlardaydı baby go mu neydi marka emin değilim ama saraçhanede çok çeşit var canım bide pazarlık yapıyosun yani ne derlerse desnler mutlaka pazarlık yaphmm gecmıs 0lsun canım.ya gecen gun benımde tam göbek delıgıme bı agrı gırdı.yanı göbek delıgımın hemen yanına.eskıden göbegım düştü sanırdım bu agrı olunca.sanırım bebegımın dönüşünden yada yanlıs bıyere kuvvetle bastırmasından kaynaklandıgını düşündüm.doktorunu dınle gercekten magnezyum eksıklıgınden olabılır.neyse canım tekrardan gecmıs olsun
iyiyim kuzu,sen kacırdın msjımı sana cvp yazmıstım ama görmedın galıba.neyse bız iyiyiz şeker,sen nasılsın oğluşun nasıl
hoşbuldum şekerim,hasretınıze daha fazla dayanamadım :))
hehh tam adamına rastladım ben ozman.esracım bi aksılkık olmassa bızde eminönüne gıdıcez.sey sorucam sana.2 tane han varmıs galıba.butun bebek ürünlerının bıarada oldugu yer.sanırım biri havuzlu han öbürü kürkçü han yanlıs hatırlamıyorsam.hangısı daha iyi sence.bıde bebek arabalarının falan satıldıgı yer cok büyükmüş.unkapanı dedı arkadas.emıjnönünden taksıye atla 5 dakkada ordasın dedı.mutlaka ordan al cok cesıt var ve dıger yerlerden cok daha ucuzmus haberın varmı kuzu
aaa bugün nie misafir alıyon kız tanışma yıldönümünüz başbaşa kalsaydınıztelkırmacım burdayım
bugune bi planım yok aksama ben misafir cagırdım ondan evdeyim hep git hep git ayıp oluyo arada cagırmak gerek :))
mavişimmm nerdesinn sen be kuzum dikkat et yorma kendini ara sıra gir mutlakakızlar merhaba nsl gidiyor uzun zamandan beri giremiyorum annemlerdeydim eve dün geldim fakat daha 1 hafta aranızda olamayacağım sanırım çünkü derin temizliğe kalkıştım yavaş yavaş hergün bir oda yapıyorum kendimi fazla yormamaya çalışıyorum ama arada girmeye çalışıcam
çok yorullldummm bi gezdim bi gezdimmm bebişimin kapı süsü için malzemeler aldımmm süperr tüller kurdeleler kelebeklerr bi yapayım güzel olcakmı bakalım foto koyarım sizede fikir olurr
izmir güzelleri ne zaman gelir acabaaa
saol canım verdıgın bılgıler cok işime yarıycak.arabayıda sarachaneden düşünüyoruz bakalım kısmet.aaaa benim koca hiç sormadı ne istersin felan diyee ben o teklif etmeden istimm hemen delikafadulden nesrinn bendemi tek taş istesem kızz düşünimm birasss
canım kürkçü han kesinlikle çok daha uygun havuzlu han hikayee pahalı orası ve fazla çeşit yok ama kürkçü han çok uygun ben çok komik paralara tulumlar takımlar aldım battaniye felanda aldım araba içinde saraçhane yani unkapanı uygun evet bizde ordan alıcaz ama bugün havuzlu handanda baktım park yataklar vardı çok güzel 150 tl bebek arabalarıda o civarlardaydı baby go mu neydi marka emin değilim ama saraçhanede çok çeşit var canım bide pazarlık yapıyosun yani ne derlerse desnler mutlaka pazarlık yap
mink kelebeğim hoşgeldinnnnn
kızımın adı deniz .sanırım yanlışlıkla sarmaşığa yazmışsın. eklersen sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?