2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

(PINAR - Evrim'in görümcesi, SERAP - KADRİYE (başak35)

NURDAN (norraa) - BURCU (tazefasulye) - EVRİM

NURDAN - NEVİN (keops) - BURCU - EVRİM BURCU (BURKO)

AYAKTAKİLER: Kadriye - Serap - Burcu
OTURANLAR : Nurdan - Nevin - Burcu - Sapık Evrim :)

NURDAN ve lahmacunu :) Evrim ve ÇAYIIIIIIIIIII

NEVİN VE EVRİM SERAP VE KADRİYE

SERAP - KADRİYE - BURCU BURKO

VEEE FİNALLL
burko - evriş - tazefasulye - serapkarakoylu - keops - norraa - başak35

çok yorullldummm bi gezdim bi gezdimmm bebişimin kapı süsü için malzemeler aldımmm süperr tüller kurdeleler kelebeklerr bi yapayım güzel olcakmı bakalım foto koyarım sizede fikir olurr
ayy bayılıyorum kapı süsüne bebek şekerine falan..zaten gidince ilk işim onları almak olur heralde :)) hemen yapda resım ekle resım

ayy foto ekleyın cok merak edıyom,hem kendı resımlerınızı hem cicilerinizikaydirigubbakcemile2

selam arkadaşlar ne güzel olmuşunuz. resimlerinizi gördüm maşallah hepinize. bu arada beylikdüzünde oturan arkadaşlar varmışşşşş:))))) bende beylikdüzündeyim migrosa yakın. ufak bi beylikdüzü buluşması yapılırsa )

Tabi ki de güzeldi. Tüm hava muhalefetine rağmen :) Aslında kızları güneşe çıkaracaktık ama arada yağmur yağınca mecburen içeri hapsolduk. Çok seviyorum bu buluşmaları yaf. ınşallah hep sürer. Araya girerse sadece kilometreler girsin. Başka bir şey girmesin :)

ayyy süpersiniz kuzular yaaa,herkez cok sıcak cok hamis cok tombiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama gerceklten hepinize ayrı ayrı cok yakısmıs hamilelik.valla süper bı bulusma olmus tek kelımeylke bayıldımmmm.ama iştahımıda actınız bu arada yaneee cokacimcoook

ya bide resimlerde tam olarak bilmiyorum ama erkek anneleri belli gibi karınlar sivri. büyüklerimizin dediği doğru gibi

ŞİŞKOLAAAAAAARRRRRRRR kaydirigubbakcemile
Çok tatlısızınız ya şekerler siziiii - kıskandım çok
Göbüşler de almış başını gidiyo alkisalkisalkis maşallah hepinize Eylendiniz dimi bizsiz !!!

kızlarrrrrrrrrrr

çok tatlısınızzz
çok şişkosunuzzzzz
çok göbeksiniz pis boğazlar sizi hepsini canımız çekti ama en çokta bir arada olmanızı

izmirde oturmayı hiç bu kadar istemedim.
şu ingilizceyi geçeyim doktoramı yapayım kızımıda kocamıda alıp gelcem oralara.

kızlar inanılmaz güzel bir gündü, sanki 40 yıldır tanışıyoruz,,çok eğlendik,sohbetler,gır gır ,şamata...yalnız oturdugumuz yerin kapısına hamileler giremez yazıcaklar sanırım bizden sonra,,,

Çok yüksek kalitede çektin sanırım. O çıkan linki "grafik ekle" ye basıp oraya yapıştırıyorsun. O kadar!! Sonra mesaj gönderir gibi "cevapla" ya basıyorsun, sayfada görünüyor.

Sağol defnecim. Gel tabii yaaa. İzmir gibi memleket var mı :)

ayy bayıldım sizee hepinizede maşallah valla çok güselsiniz hepinizz evrişimm senin o sivri göbüşünü yerim yavyummm annem hipinizin göbüşünü tahmin etti hepside doğru keops ta şaşırdı bir tek ona kız göbeği dedi:)) serap maşallah çok güsel hatunsun kızzz ne cici anne adayısınhepinize koca bir

ayy bayıldım sizee hepinizede maşallah valla çok güselsiniz hepinizz evrişimm senin o sivri göbüşünü yerim yavyummm annem hipinizin göbüşünü tahmin etti hepside doğru keopsta şaşırdı bir tek ona kız göbeği dedi:)) serapkarakoylu maşallah çok güsel hatunsun kızzz ne cici anne adayısınhepinize koca bir tazefasulye sende ne giysen yakışıo yeşil çok yakışmış gülüşün yeter kızza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…