2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben size demiyormuydum topigin en şişkosu benim üstüme yok diye ahanda ispatı varmı üstüme önüm arkam ayrı ayrı şişti valla :roflol: :roflol::roflol: ama kalıbımdan utanıyorum yemeklerimi hiç bitiremiyorum nedense

ayyyyyyyyyyyyy
öldümmmm
bittimmmmm
çatladımmmm
kudurdummmm
bayıldımmmmm
harikasınızzzz hepinizzzzz
genişşş yorumlarımıııı yemekten sonra yapıcammmm
o pidelerinnn lahmacunlarınnn çaylarrınnn pizzalarınnnn hesabınıı tekk tekk sorucam hepinizee klava:

çok ama çok tatlısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz maşallah

Hepinizin yerine Nurdan'ı öptükkalkisalkisalkis

Bu kadar tatlı üç hamileyi başka nerede yanyana görürsünüz:asigim:

Evriiiş!!! Hele bir gel sopalayacağım kız seniklava:Bak hala bekletiyor bizi:mymeka:

muccuk o senin güselliğin canım :)

buna bayıldım burcu yaa... ne güzel çekmişsin :)

canlarııııım,
çok güzel bir gündü tabi ki,söylemeye bile gerek yok.
bir arkadaş davet etti,oraya gideceğiz.muhabbete sonra devam ederiz.
sisi seviyorum,biliyorsunus değil mi? Şeniz :1hug:

hamilelik öncesinde de bir hamile görüntüm olduğu için bu tahmini anlayabiliyorum.ama zayıf olsaydım kesinlikle 'bu bir erkeeeeeeeeeek' derdiniz,çünkü eski halime göre çok sivriyim,hiç yanlara kilo almadım.

canlarııııım,
çok güzel bir gündü tabi ki,söylemeye bile gerek yok.
bir arkadaş davet etti,oraya gideceğiz.muhabbete sonra devam ederiz.
sisi seviyorum,biliyorsunus değil mi? Şeniz :1hug:

Biz de seni seviyoruuuuuz:asigim:Biliyorsun değil mi?

Ay geldimmmmmmmmmmmmmm, ben geldimmmmmmm :))

Furkocum.. oncelıkle cektıgın o guzel enstanteneler ıcın cok tesekkurr ederım.. :))) çok mutlu ettın benı.

Veeee verdiğim sözünnn baslangıcı... Agustos yavruları, pazarda :))

Bu karede kendini kaybetmiş Agustos yavruları:)) ozellıkle Nurdanın üzerine giydiği pijamaya dikkatinizi çekiştiririmmm :)))))

Bu karede kendini kaybetmiş Agustos yavruları:)) ozellıkle Nurdanın üzerine giydiği pijamaya dikkatinizi çekiştiririmmm :)))))

evet ya ne güldük ama kendimize birde satıcı bizim reklamımızıda yapın demezmi :mymeka::mymeka: sanki mankenlik ücreti verdide

Norra nın topraklarımdayım nidası hıc bıtmedı :)) Kuzum ne gördüyse hasretle sardı kendıne :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…