2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

a didecim albüne baktım cok güzelsın sekerım.valla senı cok başka hayal etmısım süper hatunsun canım,bende albümümü yenılıyım bareee

sağol canım berim..ben de baktım sana uzun zaman önce..çok çocuksu bir yüzün var maşallah.kaç doğumlusun sen.bu arada comelyinin kızının adı elvinaymış canım.bir ara girdi sen yoktun.

valla artık yemeye başladım canım yaa ahada kociş yatıo masa hazır beklio bende açım kalk diom bi yüzüme bakıo geri yatıoo

canım bizim doğum tarihimiz 8 ağustos bide ismimiz sadece mustafa olacak tek isme karar verildi düzeltirsen tarihide sevinir canum

bu arada da herkese kocaman bir günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:1hug:

Günaydın kızlar.
Sabah sabah haberleri izleyerek yerlere inmiş olan moralimi üst düzeylere çıkaran mesajlarınız için önünüzde eğiliyorum sohbetin sultanlarıa.s.

Benim heeer bir tarafım ağrıyor. Vücudumda varlığından haberim bile olmayan eklemlerim lime lime olmuş vaziyette. Demek ki neymiş, eski kondisyonumuza göre hareket etmeyecekmişiz:1no2:Ama pişman mıyım? Asla! Harika bir gün geçirdim. Bu kısmı sadece ızmirliler okusun:

Ilıca resmen ana baba günü idi. Deniz tam anlamıyla MUHTEŞEMDı:hooray:Ilııık, berraaaak... Daha bir yaşına bile gelmemiş bebecikleri sokuyorlardı denize. Siz hala girmemeye kararlı mısınız? Yuh diyorum, başka da birşey demiyorum:mymeka:
Hah! Ağzını öpeyim senin. Söyle bacım, durmaalkisalkisalkis
Ben hiç öyle oşlu moşlu isimler takmam sevgilime. Ama 10 senelik ilişkimiz boyunca 1 ya da 2 kez adıyla hitap etmişimdir kendisine. (O 2 seferde de üzerine alınmamıştır zaten:roflol:). Canım, aşkım, birtanem vs vs.
bende bu arada gidip bişiler yiyim malumunuz artık düzenli yemek yemeye başladımcokacimcoook
:hooray::hooray::hooray:
evriş siz arkadaşlarınızla boğuşuyorsunuz demek. hımmmm değişik bir sosyalleşme biçimi..
Puhaaaaaa:roflol:
dide banada cesurluk gelioda su cırlayan karılarla yanı odada olup sancımı cesaretimi kacırtırlar die korkmaya basladım
Ya sorma, bende de var o korku. Ağrım olduğunda kabuğuma çekilirim ben normalde. Kimsenin beni o şekilde görmesini istemem. Ne cazgırlar var yaa:1no2:
Yahu yavru, -yasaklanmam yakındır- sen hiç şeyini ellemedin mi? Nerden girilir, nerden çıkılır, biliyon mu? Hıh, ben el yordamıyla görmeden yapıyorum jiletimi. Ama yer yön duygum iyidir. şutarafagitti
Ya diyorum size, girişini-çıkışını en iyi bilen kişiye yaptırın şu işiiiyerimseniben

Bu topikte birini sevenler tutup yalamaya kalkıyor çingenem. Ben yapamam öyle şeyler. Alnının ortasından öpüyorum ama seni. Bakan gözünün güzelliği o şekerim. Muck!

Bu arada, Burcular patavatsız oluyor herhal, bunu da öğrenmiş olduk:roflol:
öle bi alet varmı gerçekten yoksa kafamı buluyon -tatlicadiarzu-
Ahanda budur (Bkz. link) Hayallerimin aletidir kendisi ama 3000 küsür liralık fiyatıyla tam bir hayal kırıklığı yaratmıştır bende:çok üzgünüm:
ZA 2 Trilobite, Dünyanın ilk robot süpürgesi Trilobite, temizlikte yeni bir dönem açarak insan gücüne ihtiyaç duyulmadan temizlik yapılmasına olanak sağlarken size de kendiniz için zaman yaratıyor. - Electrolux

Efet efetalkisalkisalkisBen de oradaydım dün akşamüstü. Ama hayatta orada denize girmem:dilcikar:

kızlar ben çıkıorum az daha çabalayım kocişe kalkması için olmadı baktım kalkmıo bende az daha yatıyım bari gökhan gidince gelirim yine şimdilik hoşçakalınn

sağol canım berim..ben de baktım sana uzun zaman önce..çok çocuksu bir yüzün var maşallah.kaç doğumlusun sen.bu arada comelyinin kızının adı elvinaymış canım.bir ara girdi sen yoktun.

küçüğümm ben dahhaaaa (dermişiiiimm) 23 yasındayım canım saol.biraz küçük gösterdıgımı sölerler bazen ama o hamile kalmadan önceydı kaydirigubbakcemile3

aman yaa yarım saatttır resım yüklemek için ugrasıyom sayfa hep hata verıyo,2 resım ekleyebıldım.valla ugrasamıcam belkkı fırsat burusam aksam üstü göbiş şove ve cicilere 3_5 parca bişe eklerimm bellllllllkkkim

Son düzenleme:
2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARıHLERı

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELıL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK

10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENıZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ HASAN KAYRA
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DıDAR
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ TUANA
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
27.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
21.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENıZ
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇıN
32.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DORUK ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

42.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE
42.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
42.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.ırem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKıF
48.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMıH EMRE

48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE
[/QUOTE]

kendi tickerıma aş erdim yaaaaa karpuz istiyom

hay allahım, kendi kazdığın kuyuya düştün kardeşim.. karpuz yok mu oralardaaa..sıcaklarda ohh miss gibi. bana geçen getirmişlerdi ama kötü çıktı..biraz daha bekliyorum iyice tatlansın...

Evrişşşş ne güzelsin o resimde öyle. Deniz kıyısında yaneee..

Herkese günaydın. ınşallah hepiniz iyisinizdir.
Türkan Saylan ın vefaat haberini duydum tv den Allah rahmet eylesin. Umarım bu vefaattan kardelenler olumsuz etkilenmez.

a didecim albüne baktım cok güzelsın sekerım.valla senı cok başka hayal etmısım süper hatunsun canım,bende albümümü yenılıyım bareee
sen de az baby-face değilsin ....
hay allahım, kendi kazdığın kuyuya düştün kardeşim.. karpuz yok mu oralardaaa..sıcaklarda ohh miss gibi. bana geçen getirmişlerdi ama kötü çıktı..biraz daha bekliyorum iyice tatlansın...
ben de tatlansın diye bekliyorum..fazla kazık bir de..ben bir günde 3 kilo yerim herhalde..su da kesmiyor artık..başladı ortalık yanmaya.

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım......

cumartesi günü badana işini bitirdik kızımın odasını lila rengine boyadık çok güzel çok tatlı bir rengi oldubakalım bugünde beşiği gelecek ama tam saat vermiyorlar zaman geçmek bilmiyor heran gelebilir onlar geldiği gibi bende işten bir kaç saat izin alıp eve gidip beşiği kurmalarını beklicem çok heyecanlıyım inşallah herşeyiyle güzel olmuşturalkisalkisalkis

kızlar ya sigara içen var mı aranızda

Sigara içmiyorum ama sigaraya aş eriyorum. 14 yıllık bir içici ve bağımlı olarak hamile kalmadan önce çok dua ettim Allahım nolur bana sigaradan tiksinti ver diye. Dualarım kabul oldu. Hala kokusunu duyduğumda midem ağzıma geliyor kafamçokkarıştı ama psikolojik bağımlılık tam gaz devam... Bir çay bahçesinde otururken, balkonda çay içerken "aaaahh bir sigara içebilseydimm" diyorum Hele nescafeden artık hiç zevk almıyorum diyebilirim. Öğğğh sigarasız nescafe mi olurmuş!! Çay-kahve ve açık havada hep canım sigara istiyor... Ama kısıma sigara içerek zarar vermediğim için içim çooook rahat. Vicdan azabı yaşamıyorum. Birkaç kere rüyamda sigara paketi aldığımı gördüm ama rüyamda bile içmeye cesaret edemedim. Her seferinde vicdan azabıyla uyandım. Yine de artık sigara içmem diyemiyorum :çok üzgünüm: :tomato:

dide banada cesurluk gelioda su cırlayan karılarla yanı odada olup sancımı cesaretimi kacırtırlar die korkmaya basladım

Babycim bana bir anımı hatırlattın. Geçen Temmuzda 2 aylık bebişimin kalbi durmuştu ve kürtaj olmak için hastaneye gitmiştim. Doğumhanede paravanla ayrılmış bölmelerde sancı çeken hamileler yatıyordu. Sancıları geldikçe "oy anaam, hemşire çok kötüyüm, vs..." diye inliyorlardı (avaz avaz bağırma değil ama). Doktor bana iğne yaptı ve tam uyuşmadan kürtaja başladı, ben acımdan bağırdıkça içerdeki hamişlerin sesi soluğu kesildi. Kadıncağızlar canının acısını unuttu. Bi de doktor bana "bak bunlar da doğum sancısı çekenler" demez mi. Keşke ben de doğum sancısından bağırsaydım diye ağlamaya başladım. Neyssee kötü anıları geride bıraktık artık ve güzel günler bekliyoruz. Oraya doğum için gitmek ve doğum sancısı yüzünden bağırmak bile güzel. Yine de ben sancılar gelmeye başladığı zaman hemen hastaneye gitmicem, olabildiğince uzun süre evde geçirmeye çalışıcam. Sancılar sıklaşınca 10 dk.da bir gibi, o zaman hastaneye gidicem. Tecrübeli arkadaşlardan bu yönde tavsiyeler aldım :)

Yahu yavru, -yasaklanmam yakındır- sen hiç şeyini ellemedin mi? Nerden girilir, nerden çıkılır, biliyon mu? Hıh, ben el yordamıyla görmeden yapıyorum jiletimi. Ama yer yön duygum iyidir. :lepi:

delüüü :roflol: sırnaşık şey

Gidip gelip neye bakıyorusss sanıyorsunuss işte :)) kurusa da ütülesek diye bekliyoruss, eminim ole olacaktır bence de Norram..

Ben de bu hafta sonu yıkadım cicilerimizi. kurutup ütüleyene kadar canım çıktı. Ama dolaba yerleştirmesi ve onları seyretmesi çok zevkliydi.

Kıslar yaa ben bu hafta sonu şişmeye başladım artık. Parmaklarım şişti, ayaklarım gerilmeye başladı. Yatıp dinlenince geçti ama davul gibi şişmem inşallah.

Son düzenleme:
gözun aydın canm ohh ne güzel bugun gelio dmeke beşiğiniz...

benm oglumun odasıda lila renginde. ama bizim o oda baştan beri lilaydı zaten.halısı da lila krem değişiklik yapmayı düşünmüyoruz perdesi hariç ..mobilyalarımızda bembeyaz olcak sadece süslemeler ve aksesuarlar mavi olcak... dün biraz beşik ve dolap bakalım diye dışarı çıktık ama bi kaç dükkan gezdikden sonra sıucak havaya maglup olup eve geri dönduk ama az çok aklımızda modeller oluştu..

hayırlısı bakalım ne zaman alırıs...kriz fena etkiledi ya her adımımızı bir sonrakini düşünerek atmak zorundayız
Allah dar gelirlilere ve kiracılara yardım etsin gerçekden zor...

milkshake hayırlı olsun canım..doktora gitmedin di mi daha? brnim gibi bu haftasonu mu gidiyordun.

evet canım allah herkesin yardımcısı olsun malesef bizde kriz mağduruyuz eşim bu ay sonu işten çıkartılıyor senağlamasenağlamasenağlama ama ne yapalım en azından kendi evimiz benim iyi kötü maaşım var buna şükür rabbim bu günlerimizi aratmasın:Saruboceq:

neyse biz beşiği bir ay önce almıştık şiparişle modelin renklerini değiştirdiler anca geliyor iyikide ozaman almışık hem kdv indirimi yaptılar hemde anca geliyor birde bu sıcaklarda gezmek gerçekten çok zor... bebek odasında yer musait olduğu için ben büyük bir dolap yaptırmayı düşünüyorum o yüzden karyolasının dolabını almadım çok küçük geldi gözüme büyük dolap yaptırırsak hem biz hemde kızımız kullanır diye düşündüka.s bakalım onunda siparişini bu hafta sonu vereceğiz bir aya kalmadan dolabımızda zamanında gelmiş olur inşallah....

kızlar ya dun gece sag tarafıma uyumuşum her seferinde uyanıp tekrar soluma yattım ama cogunluk saga yatmışımdır..ve oglum henuz GUNAYDIN TEKMELERıNE BAŞLAMDI.. SORUN OLMAS DıMı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…