a didecim albüne baktım cok güzelsın sekerım.valla senı cok başka hayal etmısım süper hatunsun canım,bende albümümü yenılıyım bareee
valla artık yemeye başladım canım yaa ahada kociş yatıo masa hazır beklio bende açım kalk diom bi yüzüme bakıo geri yatıooayyys rabbim bozmasın mutluluğunuzuuu bi ömürrr inşallahhh
sende çok hayalperest olmuşsun hee
evettt bende bendee kitap okumayıda severim hediyesini almayıdaaa ama hediye etmem aldığım kitabı kendime saklarım veremeye kıyamam delikafadulden
ayyy var öle manyaklar ekleme sakın bendede olmuştuuu bide görüyolar soyisim eklenmiş daha ne ekliyon gerizekalııı
gazete oku çocuk daha doğmadan bunalıma girsin delikafadulden
e bendemi 30. haftadayım o zaman yaaa şu sizin hesapları bi çözsemmm -tatlicadiarzu-
yaa gelde bana sor tam 4 günüme mal olduu anam ağladı resmen o kadar kişiyi ağırlıyana kadarrr
ayy yazimmi kız burda çeşitleriii nasıl foto çekmedim ona yanıomm en çokkk
benimkinin adıda muammer ama ben mami derimmm çok uzun bide ne biçim isim hiç sevmem öle eski tip isimleriii
sen yemek yemedğin sürece daha çoook yerin ağrır :mymeka:
canım bizim doğum tarihimiz 8 ağustos bide ismimiz sadece mustafa olacak tek isme karar verildi düzeltirsen tarihide sevinir canum2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ
1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENİZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ HASAN KAYRA
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DİDAR
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ TUANA
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
21.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENİZ
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY
26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DORUK ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL
42.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE
42.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
42.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE
48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE
Hah! Ağzını öpeyim senin. Söyle bacım, durmaalkisalkisalkisöperim yalarım seni evrişşş.
burası da çok sıcak çok dua ettim sıcak olmasın diye ama oldu..çamaşırlar çabuk kuruyor bir faydası o işte.burkoya tazeye takıl git denize sen de.tabi o kadar laftan sonra alırlarsa seni
Ben hiç öyle oşlu moşlu isimler takmam sevgilime. Ama 10 senelik ilişkimiz boyunca 1 ya da 2 kez adıyla hitap etmişimdir kendisine. (O 2 seferde de üzerine alınmamıştır zaten:roflol:). Canım, aşkım, birtanem vs vs.allahım ya bu kızlar kocalarına kullandıkları isimleri ne hale getirmişler bi ara nora nın eşine koydugu isme takılmıştık şimdi EVRıŞkız mis gibi özgür isminnn nesi var adamı OZY yapmışsın valla bizim topik uçmuş uçmuş ayhh ben aydına aydoş desem hahahahaaaaaaaaaaaa
:hooray::hooray::hooray:bende bu arada gidip bişiler yiyim malumunuz artık düzenli yemek yemeye başladımcokacimcoook
Puhaaaaaa:roflol:evriş siz arkadaşlarınızla boğuşuyorsunuz demek. hımmmm değişik bir sosyalleşme biçimi..
Ya sorma, bende de var o korku. Ağrım olduğunda kabuğuma çekilirim ben normalde. Kimsenin beni o şekilde görmesini istemem. Ne cazgırlar var yaa:1no2:dide banada cesurluk gelioda su cırlayan karılarla yanı odada olup sancımı cesaretimi kacırtırlar die korkmaya basladım
Ya diyorum size, girişini-çıkışını en iyi bilen kişiye yaptırın şu işiiiyerimsenibenYahu yavru, -yasaklanmam yakındır- sen hiç şeyini ellemedin mi? Nerden girilir, nerden çıkılır, biliyon mu? Hıh, ben el yordamıyla görmeden yapıyorum jiletimi. Ama yer yön duygum iyidir. şutarafagitti
Bu topikte birini sevenler tutup yalamaya kalkıyor çingenem. Ben yapamam öyle şeyler. Alnının ortasından öpüyorum ama seni. Bakan gözünün güzelliği o şekerim. Muck!burkoyu çok beğeniyorum o konuda buğday tenli ve gözleri çok güsellll
ama hepinizzz ayrıı güzelsinizzz kızlarrrr,,güzel annelerrr
ikinci bir burcu vakası sanırım burcularda var bi sorun sırnaşık şey
:
Ahanda budur (Bkz. link) Hayallerimin aletidir kendisi ama 3000 küsür liralık fiyatıyla tam bir hayal kırıklığı yaratmıştır bende:çok üzgünüm:öle bi alet varmı gerçekten yoksa kafamı buluyon -tatlicadiarzu-
Yavrular, burası Urla,ctesi günü oradaydık.. burası aslında sahil kenarı cafesi.. ama ızmir olmanın ayrıcalıgı işte, cafe de olsa, insanların içinde mayosu, atlıyor suya, sarılıyor havlusuna oturuyor sandalyesine.. bu arada onlara kedi gibi bakınan da benim, fuyrun asagıda :)))
sağol canım berim..ben de baktım sana uzun zaman önce..çok çocuksu bir yüzün var maşallah.kaç doğumlusun sen.bu arada comelyinin kızının adı elvinaymış canım.bir ara girdi sen yoktun.
kendi tickerıma aş erdim yaaaaa karpuz istiyom
sen de az baby-face değilsin ....a didecim albüne baktım cok güzelsın sekerım.valla senı cok başka hayal etmısım süper hatunsun canım,bende albümümü yenılıyım bareee
ben de tatlansın diye bekliyorum..fazla kazık bir de..ben bir günde 3 kilo yerim herhalde..su da kesmiyor artık..başladı ortalık yanmaya.hay allahım, kendi kazdığın kuyuya düştün kardeşim.. karpuz yok mu oralardaaa..sıcaklarda ohh miss gibi. bana geçen getirmişlerdi ama kötü çıktı..biraz daha bekliyorum iyice tatlansın...
kızlar ya sigara içen var mı aranızda
dide banada cesurluk gelioda su cırlayan karılarla yanı odada olup sancımı cesaretimi kacırtırlar die korkmaya basladım
Yahu yavru, -yasaklanmam yakındır- sen hiç şeyini ellemedin mi? Nerden girilir, nerden çıkılır, biliyon mu? Hıh, ben el yordamıyla görmeden yapıyorum jiletimi. Ama yer yön duygum iyidir. :lepi:
Gidip gelip neye bakıyorusss sanıyorsunuss işte :)) kurusa da ütülesek diye bekliyoruss, eminim ole olacaktır bence de Norram..
gözun aydın canm ohh ne güzel bugun gelio dmeke beşiğiniz...günaydın kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım......
cumartesi günü badana işini bitirdik kızımın odasını lila rengine boyadık çok güzel çok tatlı bir rengi oldubakalım bugünde beşiği gelecek ama tam saat vermiyorlar zaman geçmek bilmiyor heran gelebilir onlar geldiği gibi bende işten bir kaç saat izin alıp eve gidip beşiği kurmalarını beklicem çok heyecanlıyım inşallah herşeyiyle güzel olmuşturalkisalkisalkis
gözun aydın canm ohh ne güzel bugun gelio dmeke beşiğiniz...
benm oglumun odasıda lila renginde. ama bizim o oda baştan beri lilaydı zaten.halısı da lila krem değişiklik yapmayı düşünmüyoruz perdesi hariç ..mobilyalarımızda bembeyaz olcak sadece süslemeler ve aksesuarlar mavi olcak... dün biraz beşik ve dolap bakalım diye dışarı çıktık ama bi kaç dükkan gezdikden sonra sıucak havaya maglup olup eve geri dönduk ama az çok aklımızda modeller oluştu..
hayırlısı bakalım ne zaman alırıs...kriz fena etkiledi ya her adımımızı bir sonrakini düşünerek atmak zorundayız
Allah dar gelirlilere ve kiracılara yardım etsin gerçekden zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?