2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

milkshake hayırlı olsun canım..doktora gitmedin di mi daha? brnim gibi bu haftasonu mu gidiyordun.

sağol tatlım.... evet bu hafta sonu cumartesi günü gidiyorum 1 ay oldu çok özledim kızımı inşallah herşey yolundadır...... sendemi bu hafta sonu gidiyorsun sanırım bizim kontroller beraber gidiyor...

valla benim oğlan gece 1 de birde sabah altında daha kuvvetli oynuyor sanırım mutlaka o sattlerde uyandırıo beni biri söledi bana bi tanıdığım bir bebek anne karnında ne kadar çok oynarsa bebek doğduğunda da okadar hareketli olurmuş

kızlar ya dun gece sag tarafıma uyumuşum her seferinde uyanıp tekrar soluma yattım ama cogunluk saga yatmışımdır..ve oglum henuz GUNAYDIN TEKMELERİNE BAŞLAMDI.. SORUN OLMAS DİMİ??

canım valla sen beni bir görsen gece yatarken ooo ilk yatarken sola yatıyorum ama sabaha kadar sağa dönüyorum sırt üstü yatıyorum uyurken insan nasıl yattığını bilemiyor bir bakıyorum gece uyanıyorum sırt üstü yatmış buluyorum kendimi o yüzden çok fazla takılma birşey olmaz sola yattın diye zaten dr.lar ya sağa yada sola yatın diyorlar sabaha kadar hep sola yatman mümkün değil.......

arada benimde oluyor sabah tekmelerini atmayabiliyor bu haftalarda böyle olması normal birazdan başlar tekmelemeye merak etme uyuyordur annesi..... istersen biraz tatlı birşeyler ye ozaman uyanır hareket etmeye başlara.s

günaydın arkadaşlar,
MıLKSHAKE, biz de yarın boyatıyoruz odayı. size geçmiş olsun. eminim güzel olmuştur. biz iki renk aldık. pembe ve mavi. eşim ille de iki renk boyayalım diyor. bana garip olur gibi geliyor ama onun da hevesini kırmak istemedim. ama gözümde canlandırdığımda hoş şeyler hissetmiyorum. hadi hayırlısı bakalım.
DıDE, foto eklemişsin. nihayet seni de gördük. güzelmişsin allah bozmasın.başka yeni ekleyen var mı?

selam kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir
dün süper bir yere kahvaltıya gittik "secret garden" kalenderhane ordu evinden yukarı doğru çıkılıyor boğaz manzaralı açık büfe kahvaltı keyif süper oluyor tavsiye olunur ist daki bayanlara

bu hafta sonu biberon emzik emzik kutusu banyo termometresi çamaşır yıkama torbası burun temizleyicisi falan aldım toyiki de chicco ürünlerinin fiyatları piyasaya gör e gayet uygun bilginiz olsun

yarın yine tatil süper ay doğum izni tarihim gelsin diye dua ediyorum bayağı bunaldım işe gelip gitmekten

seni tebrik ediyorum..eşin işten ayrılacak ve sen bu halinle buna şükür diyosun..gözlerinden öpücem.. eminim kısa bir süre sonra yeni bir iş bulur..miniğin size uğur getirecektir, buna inanıyorum..

desene benimki kuzu gibi olacak.. çok az hareketli malum..

günaydın kızlarrr

kendi tickerıma aş erdim yaaaaa karpuz istiyom
dün 8 kilo aldı kocişim sabah koca bi tabak yedimmm tadıda gayet güsell artık akşamları yemicem akıllandım saat 6 ya kadar yicemm kaydirigubbakcemile2
gözünaydın canımm bitince foto istiyozz bide eşin patronunun kefili olmuştu ya?şimdide işten çıkarılıcak diyosun nasıl olucak peki?
kızlar ya dun gece sag tarafıma uyumuşum her seferinde uyanıp tekrar soluma yattım ama cogunluk saga yatmışımdır..ve oglum henuz GUNAYDIN TEKMELERİNE BAŞLAMDI.. SORUN OLMAS DİMİ??
nolcakk be kuzumm ooo ben bi yatıyom kırk şekilde sağ sol sırtüstü napim uykuda naptımı bilmiyomkineee
moku yedik o zaman

Pinkycim azcık parmaklarınla dürt karnını. Tekmeler biraz sonra gelmeye başlar :) Oğluşun daha uyanmamıştır belki.

ayy nerde nerdeee tam olarak karşıdamı burası hemen benimde gidip keşfetmem gerekkk

bana burdaki cok bilmis azeri teyzeleden biri dediki tam bebek dogarken (cıkarken) dikkat edersen melekler gorunur gozune o anda ne dilersen olur dedi bakalım aklıma gelecekmi o an

kizlar canim aylardan sonra ilk defa turk kahvesi istedi deli gibi, dayanamadim yaptim valla, hopurdeterek ictim, hatta fincanin dibini falan yaladim, nasil ozlemisim...bisi olmaz dimiii....

ohhh afiyet olsun en sevdigim seydi hamile kalana kadar gunde 1 kez icerdim ama sonra canım hic cekmedi. bi arkadasım hamileleignde hergun icmis simdi cocugu 3 -4 yaslarında hala geceleri uyumuo bide bana demesmi ben hergun ictim zekası icin sende ic. yok anam ben almayım zaten canım cekmio varsın kahveden alacagı zekayı anasının genlerinden alsın:jeyyar:

bende gelisme yok hatta sonuk bile geliolar uclarıda eskiden kapkaraydı ama ben yaklasık 10 gundur karnımı zeytinyagı ile yaglıorum sabah aksam goguslerimede suruyorum rengi normale dondu ondan batmıo bana. ayrıca gogus catlaklarınada ii geliomus ondan suruyorum doguma kadarda sonrasındada surcem nasipse

canım endiselenme vucut gece kendini otomatik ayarlıomus ondan o sola yatın demeler gunduz uzandıgımız zmanlar. bende gece sola yatıorum once ama sabah ya sırtustu ya saga dogru buluorum kendimi

pinky korkma uyanamamıstır daha benimki bazen sabah ben gozumu acınca baslıo harekete bazense anca kahvaltıdan sonra kendine gelio korkma hergun rutin deiller

kızlar ben artık eskisi gibi erken kalkamıyorum bugun kocisi yolladıktan sonra yattım buranın saatine gore 12de uyanmıs bulunuorum bedenim anca dinlenio napayım cok uykuyu sevmem ama herkes bolbol uyuyun dogumdan sonra vaktiniz olmayacak dio ya ondan birazda uyuttum kendimi.

birde artık eski tazı hallerimiz kalmadı ordan ora kosusalım herisi yapalım valla evi mok goturuyo ama supurgeyi acasım yok kendi pisligimde bogulcam sanırım :))

Biz de dün küçük odayı boşalttık, ben elimi sürmedim tabi, sadece izledim.
Malum yürüyemiyorum ama mecbur gidip hafta içi ikeadan beşik ve şifonyer alıp yerleştirecez..

ben de resim koymuştum canımcım..

kızlar ben gidiyorum dr mi aradım doluymuş bugün hep sağlık ocağına bari gidiyim kasıklarım çok ağrıo hadi herkese ii günler gelince yazarımsenağlama

toyiki caurosel de var ben beylikdüzü şb sine gittim
biz de oda rengi kırık beyaz gibi ortadan sadece bordür geçiririz belki bi de stickerlar var duvarlar için çizgi film kahramanlrı onlardan yapıştırırım boya daha yeni onun için boya işine girmek istemiyorumm duvar design diye bir site var çocuk odaları için güzel şeyler var
milkshake lila oda süper olur kız bebişeee

banada zaman zaman kasık batması oluyo hani regl zamanlarımız yaklastıgında yada ilk hamislik haftalarımızda oluyodu ya aniden ayaga kalkınca filan oluyodu iste ondan korkmuyorum ama biraz canım yanıo

Siz ağrılardan uyuyamıyosunuz bense komşunun horlamasından..

Komşu adam sanki yanımda yatıyo inanamazsınız nasıl horluyo, kulağımın dibinde gibi..yalıtım sıfır, onların ayak seslerini bile çok net duyuyorum ben.. gittim başka odada kanepede yattım, eşim gece topladı beni oralardan geldim yatağıma gene horluyo, tıkadım kulaklarımı pamukla..Hemen her gece böyle..

Bebek bi doğsun, onun ağlamalarıyla da siz uyuyamazsınız inşallah diyorum içimden..ıNTıKAM ZAMANI YAKINDIR...

seni tebrik ediyorum..eşin işten ayrılacak ve sen bu halinle buna şükür diyosun..gözlerinden öpücem.. eminim kısa bir süre sonra yeni bir iş bulur..miniğin size uğur getirecektir, buna inanıyorum..

evet canım bende eşimde buna inanıyoruz kızımız bize nasibiyle bereketiyle gelecek.... herşey çok daha güzel olacak..... çevremdeki insanlarım görüyorum tatlım ve inan çok fazla bir gelirimiz yok ama buna binlerce şükür kimseye muhtaç değiliz, az yada çok istediğimiz herşeyi alabiliyoruz...çocuğuna harçlık veremeyen insanlar var yada cebinde sadece bir günlük otobüs parası bulunan insanlar var... o yüzden biz kötüsün iyisiyiz.... bunlar geçici şeyler rabbim sağlığımızı huzurumuzu bozmasın herşey yoluna girer allahın izniyle.... eşim üniversite mezunu ama işte bazen okumak yetmiyor kısıtlı bir çevrede yaşıyoruz bankalar 32 yaşındasın diye almıyorlar, fabrikaların personel yada muhasebesine girmek için çok çok büyük bir dayın olması lazım malum bizde oda yok... malesef diğerleride yani firmalarda ya ssk yatırmıyor, ya maaş veremiyor vs... neyse çok uzun oldu..... rabbim herkesin yardımcısı olsun....

bilmiyorum adam mecbur ödeyecek zaten eşim o işten çıkartsa bile günün belli saatlerinde gidicem müşteriler para getirdiğinde patrona krediye yatırmasını söylicem diyor.... canım eğer birazcık vicdanı kaldıysa sana tüm iyi niyetiyle inanıp kefil olan bir insanı mağdur etmezsin tek hatamız bir insana yardım etmekse kabul.... allah herşeyi görüyor bundada bize yardımcı olacağına inanıyorum haksız yere bir kişinin canının yanmasına izin vermeyeceğini biliyorum..... patronu allaha havale ediyorum rabbim bildiği gibi yapsın ama kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmıyor bu dünyada olmazsa öteki dünyada bir şekilde hesaplaşırız.... kaybeden kendisi olur... benimde eşiminde vicdanı rahat işsiz kalmayalım mağdur olmayalım diye patronun herşeyine katlandık adam gece 12 de arıyordu eşimi git şu bankaya para yatır git şunu yap git dükkandan bunu al diye, işe alırken 1 ay deneme süresi 1 ay sonra ssk başlayacak ve maaşını epey yükselteceğini söylemişti ama 1 yıl ssk yatırmadı ve maaş 2 yıldır orda çalışıyor hala aynı kaldı aynı olmasını bırak maaşını bile alamıyor zaten kaç aydır biz hep sabrettik ama yinede yaranamadık zaten tıkandı yapacak birşey yok oyüzden rabbim bize mutlaka yardımcı olacak eşim bütün sabrınla, alın teriyle, hakkıyla çalıştı biz mutlaka bu sabrımızın mükafatını er yada geç alırız patron kendine kayırsın ettikleri yanına kar kalmaz.... ooohhh amma dolmuşum bee içimde kusura bakmayın kızlar affınıza sığınıyorum bir dokundunuz bin ah işittiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…