milkshake hayırlı olsun canım..doktora gitmedin di mi daha? brnim gibi bu haftasonu mu gidiyordun.
kızlar ya dun gece sag tarafıma uyumuşum her seferinde uyanıp tekrar soluma yattım ama cogunluk saga yatmışımdır..ve oglum henuz GUNAYDIN TEKMELERİNE BAŞLAMDI.. SORUN OLMAS DİMİ??
evet canım allah herkesin yardımcısı olsun malesef bizde kriz mağduruyuz eşim bu ay sonu işten çıkartılıyor senağlamasenağlamasenağlama ama ne yapalım en azından kendi evimiz benim iyi kötü maaşım var buna şükür rabbim bu günlerimizi aratmasın:Saruboceq:
....
valla benim oğlan gece 1 de birde sabah altında daha kuvvetli oynuyor sanırım mutlaka o sattlerde uyandırıo beni biri söledi bana bi tanıdığım bir bebek anne karnında ne kadar çok oynarsa bebek doğduğunda da okadar hareketli olurmuş
dün 8 kilo aldı kocişim sabah koca bi tabak yedimmm tadıda gayet güsell artık akşamları yemicem akıllandım saat 6 ya kadar yicemm kaydirigubbakcemile2kendi tickerıma aş erdim yaaaaa karpuz istiyom
gözünaydın canımm bitince foto istiyozz bide eşin patronunun kefili olmuştu ya?şimdide işten çıkarılıcak diyosun nasıl olucak peki?günaydın kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım......
cumartesi günü badana işini bitirdik kızımın odasını lila rengine boyadık çok güzel çok tatlı bir rengi oldubakalım bugünde beşiği gelecek ama tam saat vermiyorlar zaman geçmek bilmiyor heran gelebilir onlar geldiği gibi bende işten bir kaç saat izin alıp eve gidip beşiği kurmalarını beklicem çok heyecanlıyım inşallah herşeyiyle güzel olmuşturalkisalkisalkis
nolcakk be kuzumm ooo ben bi yatıyom kırk şekilde sağ sol sırtüstü napim uykuda naptımı bilmiyomkineeekızlar ya dun gece sag tarafıma uyumuşum her seferinde uyanıp tekrar soluma yattım ama cogunluk saga yatmışımdır..ve oglum henuz GUNAYDIN TEKMELERİNE BAŞLAMDI.. SORUN OLMAS DİMİ??
moku yedik o zamanvalla benim oğlan gece 1 de birde sabah altında daha kuvvetli oynuyor sanırım mutlaka o sattlerde uyandırıo beni biri söledi bana bi tanıdığım bir bebek anne karnında ne kadar çok oynarsa bebek doğduğunda da okadar hareketli olurmuş
kızlar ya dun gece sag tarafıma uyumuşum her seferinde uyanıp tekrar soluma yattım ama cogunluk saga yatmışımdır..ve oglum henuz GUNAYDIN TEKMELERİNE BAŞLAMDI.. SORUN OLMAS DİMİ??
selam kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir
dün süper bir yere kahvaltıya gittik "secret garden" kalenderhane ordu evinden yukarı doğru çıkılıyor boğaz manzaralı açık büfe kahvaltı keyif süper oluyor tavsiye olunur ist daki bayanlara
bu hafta sonu biberon emzik emzik kutusu banyo termometresi çamaşır yıkama torbası burun temizleyicisi falan aldım toyiki de chicco ürünlerinin fiyatları piyasaya gör e gayet uygun bilginiz olsun
yarın yine tatil süper ay doğum izni tarihim gelsin diye dua ediyorum bayağı bunaldım işe gelip gitmekten
buarada kizlar dogum demisken sakin dilek tutmayi unutmayin doguruken yada sezeryana girerken...ne dilerseniz olurmus...once tabiki evlatlarimizin sagligi...teyzem benim dileklerim oldu demisti, hadi hayirlisi:)))) batil inanc bile olsa, ya tutarsa...
kizlar canim aylardan sonra ilk defa turk kahvesi istedi deli gibi, dayanamadim yaptim valla, hopurdeterek ictim, hatta fincanin dibini falan yaladim, nasil ozlemisim...bisi olmaz dimiii....
kızlar memişler ne alemde valla gece sere serpe yatıyorum sabah bütün her tarafım yani memişlerin oldugu yerler ıslanmış kurumuş olarak kalkıyorum bariz süt hormonları çalışmaya başlamış gibi sizlerdede aynısı oluyormu gerçi olan birkaç arkadaş vardı ama herkes ne alemde bilmiyorum
günaydın arkadaşlar,
MİLKSHAKE, biz de yarın boyatıyoruz odayı. size geçmiş olsun. eminim güzel olmuştur. biz iki renk aldık. pembe ve mavi. eşim ille de iki renk boyayalım diyor. bana garip olur gibi geliyor ama onun da hevesini kırmak istemedim. ama gözümde canlandırdığımda hoş şeyler hissetmiyorum. hadi hayırlısı bakalım.
DİDE, foto eklemişsin. nihayet seni de gördük. güzelmişsin allah bozmasın.başka yeni ekleyen var mı?
seni tebrik ediyorum..eşin işten ayrılacak ve sen bu halinle buna şükür diyosun..gözlerinden öpücem.. eminim kısa bir süre sonra yeni bir iş bulur..miniğin size uğur getirecektir, buna inanıyorum..
günaydın kızlarrr
dün 8 kilo aldı kocişim sabah koca bi tabak yedimmm tadıda gayet güsell artık akşamları yemicem akıllandım saat 6 ya kadar yicemm kaydirigubbakcemile2
gözünaydın canımm bitince foto istiyozz bide eşin patronunun kefili olmuştu ya?şimdide işten çıkarılıcak diyosun nasıl olucak peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?