telkırma intikamın acı olacak gerçekten etme bulma dünyası sırayla :)
Sigara içmiyorum ama sigaraya aş eriyorum.14 yıllık bir içici ve bağımlı olarak hamile kalmadan önce çok dua ettim Allahım nolur bana sigaradan tiksinti ver diye. Dualarım kabul oldu. Hala kokusunu duyduğumda midem ağzıma geliyor kafamçokkarıştı ama psikolojik bağımlılık tam gaz devam... Bir çay bahçesinde otururken, balkonda çay içerken "aaaahh bir sigara içebilseydimm" diyorum Hele nescafeden artık hiç zevk almıyorum diyebilirim. Öğğğh sigarasız nescafe mi olurmuş!! Çay-kahve ve açık havada hep canım sigara istiyor... Ama kısıma sigara içerek zarar vermediğim için içim çooook rahat. Vicdan azabı yaşamıyorum. Birkaç kere rüyamda sigara paketi aldığımı gördüm ama rüyamda bile içmeye cesaret edemedim. Her seferinde vicdan azabıyla uyandım. Yine de artık sigara içmem diyemiyorum :çok üzgünüm: :tomato:
.
bebiş ağladıkça, ağlaaa daha çok ağlaaa hiç susmaaaa diye destekliycem .. hehe
canım senin intikam hevesini kırmak istemem ama bence adam bu kadar sesi sana gelecek kadar gürültülü horluyorsa derin uyuyordur senin bebeğinin ağlamasını duyacağını sanmıyorumgamyoncuiremsu ama keşke duysa da anlasa birilerini rahatsız etmenin ne demek olduğunu:mymeka: merak ettim adamın eşi falan yokmu o nasıl duruyor bu kadar gürültüde kadın sağırmı yoksa çünkü insan eşi bu kadar horlasa sabaha kadar kaç kere kalkıp uyandırır yada bir çaresine bakarklava:
bizim evde var birtane hatta açmış süpürüyor şimdi..pek sevimli birşey..kıyamam ona
bana da lazım ondan da adam haftada 2-3 gece geliyo eve..bi de evi süpür desem hiç gelmeyecek valla..
canım akşamları çok geç gelmiyorsa mağazalar artık geç saatlere kadar açık malum yaz..ama yorgunsa bilemem..ben bir arkadaşımla gitmektense eşimle giderim hep ..hiç sıkılmaz çık zevklidir..inşallah zaman bulur gidersiniz sis de.
bi yolunu bulmalı yoksa olmuyo böle..
canım kartış kireçlendiyse çıkarıp bir gün sirkeli su da beklet..aynı şekilde kettleda da sirkeli su kaynat..pasğparlak oluyor..benim ütü tefal ınun kitapçığında öyle yazıyordu..sirkeli suda bekletin diye..tabi kettle için bir şey yazmıyordu.onu ben yaptım oldu.
dinedim didoo..oldu valla..:1hug:
selam kızlar eurovisionu izledim iyice uykum kaçtı.bi bakayım dedim neler yazılmış diye
dide
çok hoş bi bayansın canım.hasankeyf'de benimde çekilmiş çok fotolarım var.hasankeyf'i batman'ı mardin'i nusaybin'i midyat'ı van'ı siirt'i urfa'yı adıyaman'ı gezmiş biri olarak hasankeyf'i çok beğendim diyebilirim.mardin de tarih kokan bi yer.midyatın ayrı bi havası var.sokaklarında papazların imamların süryanilerin dolştığı çan seslerinin ezan seslerinin duyulduğu bi yer midyat.benim çok hoşuma gitti.van da çok güzel bi yer.öneririm gezmek isteyenlere.bi de doğubeyazıtta ishak paşa sarayı diye bilinen muhteşem tarihi saray görülmeye değer.doğuda görmek istediğim daha bi çok yer var ama artık oğlumdan sonra ne kadar rahat rahat gezebilirim bilmiyorum
Kızlar geçen gün gittiğim bir seminerde izletmişlerdi aşağıdaki filmi. Hepimiz inşallah anne olacağız, öğretmen olanların öğrencileri var. Bu filmi onlara mutlaka izletin derim bena.s
Films: Chicken a la Carte by Ferdinand Dimadura
slm herkese dicem ama topikte kimse yok :)))
ben öldüm bittim yorgun argın dargın yamuk bi durumdayım kısacası
dün misafilerimi atlattım tam 25 kişiydik şu anda ayağım tuzlu suda bekliyo çünkü bildiğin davul misali şişmiş sonrada dikicem havaya yere basamıyom bile ellerim bile ağrıyo birşeyler yoğurmaktan sürekli -tatlicadiarzu-
neyse atlattık bu günü bu hafta yatıcam btün gün anca kendime gelirim sanırım..
herkesler iyidir umarım bu geçmiş okunurmuuu okunursa nasıl okunur bilen varsa anlatsın banaa yandık yaneee..perşembe cuma girip çıkabildim hiçbişi okuyamadan
neyse bismillah deyip başlayalım...
ayy yandıkk benim annemde abimi 30 ağustosta doğurmuş bi leğene buz dolduruyomuş ayaklarını sokuyomuş içine delikafadulden
öle bi alet varmı gerçekten yoksa kafamı buluyon -tatlicadiarzu-
allahim guzellige bak yaa, yerim ben onlariiii...sanirim utu yapmak hic bu kadar zevkli olmiycak..
hay allahım, kendi kazdığın kuyuya düştün kardeşim.. karpuz yok mu oralardaaa..sıcaklarda ohh miss gibi. bana geçen getirmişlerdi ama kötü çıktı..biraz daha bekliyorum iyice tatlansın...
valla benim oğlan gece 1 de birde sabah altında daha kuvvetli oynuyor sanırım mutlaka o sattlerde uyandırıo beni biri söledi bana bi tanıdığım bir bebek anne karnında ne kadar çok oynarsa bebek doğduğunda da okadar hareketli olurmuş
Milkshake eşin umarım güzel bir iş bulur kızın nasibiyle gelsin inşallah
Siz ağrılardan uyuyamıyosunuz bense komşunun horlamasından..
Komşu adam sanki yanımda yatıyo inanamazsınız nasıl horluyo, kulağımın dibinde gibi..yalıtım sıfır, onların ayak seslerini bile çok net duyuyorum ben.. gittim başka odada kanepede yattım, eşim gece topladı beni oralardan geldim yatağıma gene horluyo, tıkadım kulaklarımı pamukla..Hemen her gece böyle..
Bebek bi doğsun, onun ağlamalarıyla da siz uyuyamazsınız inşallah diyorum içimden..İNTİKAM ZAMANI YAKINDIR...
Evrişşşş ne güzelsin o resimde öyle. Deniz kıyısında yaneee..
kızlar ya dun gece sag tarafıma uyumuşum her seferinde uyanıp tekrar soluma yattım ama cogunluk saga yatmışımdır..ve oglum henuz GUNAYDIN TEKMELERİNE BAŞLAMDI.. SORUN OLMAS DİMİ??
kızlar ben artık eskisi gibi erken kalkamıyorum bugun kocisi yolladıktan sonra yattım buranın saatine gore 12de uyanmıs bulunuorum bedenim anca dinlenio napayım cok uykuyu sevmem ama herkes bolbol uyuyun dogumdan sonra vaktiniz olmayacak dio ya ondan birazda uyuttum kendimi.
birde artık eski tazı hallerimiz kalmadı ordan ora kosusalım herisi yapalım valla evi mok goturuyo ama supurgeyi acasım yok kendi pisligimde bogulcam sanırım :))
bebiş ağladıkça, ağlaaa daha çok ağlaaa hiç susmaaaa diye destekliycem .. hehe
delikafadulden...benim de bi önceki yan komşum sevişgengillerdendi..allahııım kabuusstu..eve misafir çağırmaya korkuyodum...gelen olduğunda da tv nin sesini yükseltiyodum..hergün hergün bu ne azgınlıktı anacım..naklen yayın..kendimde bi tuhaflık mı var diyodum..neyse taşındılar da kurtuldum bari..
allah sana da sabır versin güzelim..
Bı yerlerde sorun var ama.. du ben bulucamm.. bu cümleyi kurarak literatüre girdin bile.. bence sen kendini tıbba bagısla annem öldükten sonra.. iyicene bi arastırsınlar seni.
.
delikafadulden...benim de bi önceki yan komşum sevişgengillerdendi..allahııım kabuusstu..eve misafir çağırmaya korkuyodum...gelen olduğunda da tv nin sesini yükseltiyodum..hergün hergün bu ne azgınlıktı anacım..naklen yayın..kendimde bi tuhaflık mı var diyodum..neyse taşındılar da kurtuldum bari..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... bana hiç öylesi denk gelmedi... horlama sesinden iyidir ama demii delikafadulden
İntikam babında yaaa... bebeği kullanmış oluyorum gene diymeee.yazıklar olsun bana...
haa organlarımı bağışlamıştım ama o olmaz demi..komple kadavraya vermem lazım..
Anamm bu daha berbatmıs yafff :))))
ayy al bendende o kadar misafir geldi gitti evde bi süpürge açmam gerek onu bile yapmıyorum yapmıcamda bikaç gün yatıcam sizi okucammm size yazıcamm başka bişi yapmıcammm mirmirmirmirkızlar ben artık eskisi gibi erken kalkamıyorum bugun kocisi yolladıktan sonra yattım buranın saatine gore 12de uyanmıs bulunuorum bedenim anca dinlenio napayım cok uykuyu sevmem ama herkes bolbol uyuyun dogumdan sonra vaktiniz olmayacak dio ya ondan birazda uyuttum kendimi.
birde artık eski tazı hallerimiz kalmadı ordan ora kosusalım herisi yapalım valla evi mok goturuyo ama supurgeyi acasım yok kendi pisligimde bogulcam sanırım :))
delikafadulden ben olsammm sölerdimm benimde üst kattaki hatunun 2 oğlu varr Allahım bu ne gürültüüü evde top oynuyolar çıktım kadına dediki ben laf geçirmeyiorum sen bağır bende bi bıçak kaptım topunuzu verin kesicem dedim bidaa ses yok o arada benimkininde erkek olduğunu öğrendimm moku yedimmm benimkide öle olursa rezalete bakk gamyoncuiremsuSiz ağrılardan uyuyamıyosunuz bense komşunun horlamasından..
Komşu adam sanki yanımda yatıyo inanamazsınız nasıl horluyo, kulağımın dibinde gibi..yalıtım sıfır, onların ayak seslerini bile çok net duyuyorum ben.. gittim başka odada kanepede yattım, eşim gece topladı beni oralardan geldim yatağıma gene horluyo, tıkadım kulaklarımı pamukla..Hemen her gece böyle..
Bebek bi doğsun, onun ağlamalarıyla da siz uyuyamazsınız inşallah diyorum içimden..İNTİKAM ZAMANI YAKINDIR...
delikafadulden komediye bakkk sırnaşık şeydelikafadulden...benim de bi önceki yan komşum sevişgengillerdendi..allahııım kabuusstu..eve misafir çağırmaya korkuyodum...gelen olduğunda da tv nin sesini yükseltiyodum..hergün hergün bu ne azgınlıktı anacım..naklen yayın..kendimde bi tuhaflık mı var diyodum..neyse taşındılar da kurtuldum bari..
aldıklarını güle güle kullansın evladın. ne iyi yapmışsın. ayrıca da teşekkürler bizimle paylaştığın için canım. ben hiç piyasa araştırması filan yapmadım. hala çok fazla eksiği var. biz eşimle biraz rahatız galiba, yumurta kapıya dayanmadan bişey almayız biz. galiba beni doğuma götürünce eşim, kardeşime filan sipariş veririz göğüs pedi filan alsın diye.... hala geceliğim bile yok.selam kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir
dün süper bir yere kahvaltıya gittik "secret garden" kalenderhane ordu evinden yukarı doğru çıkılıyor boğaz manzaralı açık büfe kahvaltı keyif süper oluyor tavsiye olunur ist daki bayanlara
bu hafta sonu biberon emzik emzik kutusu banyo termometresi çamaşır yıkama torbası burun temizleyicisi falan aldım toyiki de chicco ürünlerinin fiyatları piyasaya gör e gayet uygun bilginiz olsun
yarın yine tatil süper ay doğum izni tarihim gelsin diye dua ediyorum bayağı bunaldım işe gelip gitmekten
Biz de dün küçük odayı boşalttık, ben elimi sürmedim tabi, sadece izledim.
Malum yürüyemiyorum ama mecbur gidip hafta içi ikeadan beşik ve şifonyer alıp yerleştirecez..
ben de resim koymuştum canımcım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?