2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam kızlar,

dün 6,5 aylık olduk artık. kızım günden güne hızla büyüyor.. Şu birkaç gündür kasıklarımda ağrı var, otururken, kalkarken, yatarken bile sürekli ağrıyor. Sizde de oluyor mu? Doktoruma gidicem merak ettim... Sırt ağrılarım da başladı iyice..Ayakta kalınca ve yatınca geçiyor.. Eskisi gibi rahat günlerim kalmadı artık :1no2: Ama olsun kızım için herşeye değer... kaydirigubbakcemile5

sen iyne içmiyom ben rüyamda nasıl işrahla içiyom uyandıktan sonra çok üsldüm ben ne yaptım diye acaba dedim rüyamda hamile değilmiydim neden içtim hayıflandım kenime ..kötükedihüso ....ben hep öle dua ettim allahım nefret edim diye ölede oldu olmasaydı bile asla içmesdim ..ki yanımda bile içirtmiyorum...2 aydır cnm çekiyo ama asla düşünmedim içmey doğumdan sonrada düşünmüyorum emzirdiğim sürece...inş hiç başlamam ya

bebiş ağladıkça, ağlaaa daha çok ağlaaa hiç susmaaaa diye destekliycem .. hehe

canım senin intikam hevesini kırmak istemem ama bence adam bu kadar sesi sana gelecek kadar gürültülü horluyorsa derin uyuyordur senin bebeğinin ağlamasını duyacağını sanmıyorumgamyoncuiremsu ama keşke duysa da anlasa birilerini rahatsız etmenin ne demek olduğunu:mymeka: merak ettim adamın eşi falan yokmu o nasıl duruyor bu kadar gürültüde kadın sağırmı yoksa çünkü insan eşi bu kadar horlasa sabaha kadar kaç kere kalkıp uyandırır yada bir çaresine bakarklava:

napsın kadıncağız, dayanıyordur bi şekilde... bazen karşılaşıyoruz adamla, gece horlaması aklıma geliyo çok tuhaf...

ben de görmek istiyorum oralaraı ben de ben deeeeeeeeee...

içim cızz etti..şükür halimize rabbim...binler kere şükür...

anacım nası becerdin tüm bunları...becerikli hatunsun diye boşuna demiyoz..bu kadar da yorma canım kendini..

ayy yandıkk benim annemde abimi 30 ağustosta doğurmuş bi leğene buz dolduruyomuş ayaklarını sokuyomuş içine delikafadulden

öle bi alet varmı gerçekten yoksa kafamı buluyon -tatlicadiarzu-

var öle bi alet...tv de gördüm..250-300 civarı bişeydi..

allahim guzellige bak yaa, yerim ben onlariiii...sanirim utu yapmak hic bu kadar zevkli olmiycak..

bis de aynı fikirdeyiz norra hnm...:))

hay allahım, kendi kazdığın kuyuya düştün kardeşim.. karpuz yok mu oralardaaa..sıcaklarda ohh miss gibi. bana geçen getirmişlerdi ama kötü çıktı..biraz daha bekliyorum iyice tatlansın...

carrefour dan aldım..hiç böle tatlısını yemedim bu ayda..nerdeyse içi geçecekmiş..mmmmm...

yandık..delikafadulden..hele ki geceleri coşuyo benim sıpa...

Son düzenleme:
Milkshake eşin umarım güzel bir iş bulur kızın nasibiyle gelsin inşallah

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah zaman herşeyi çözer yanlız biraz beklicez ne yapalım..... güzel günler zor duraklardan geçermiş bu söze canı gönülden inanıyorum şuan biraz zorlansakda herşey ileride daha güzel olacak inşallah:Saruboceq:

delikafadulden...benim de bi önceki yan komşum sevişgengillerdendi..allahııım kabuusstu..eve misafir çağırmaya korkuyodum...gelen olduğunda da tv nin sesini yükseltiyodum..hergün hergün bu ne azgınlıktı anacım..naklen yayın..kendimde bi tuhaflık mı var diyodum..neyse taşındılar da kurtuldum bari..
allah sana da sabır versin güzelim..

Cümleten selam yavrular..

Evrişşşş ne güzelsin o resimde öyle. Deniz kıyısında yaneee..

Tişkür ederim annem...

kızlar ya dun gece sag tarafıma uyumuşum her seferinde uyanıp tekrar soluma yattım ama cogunluk saga yatmışımdır..ve oglum henuz GUNAYDIN TEKMELERİNE BAŞLAMDI.. SORUN OLMAS DİMİ??

Ohoooooooooooooooooo Pinkyyy.. e yuh artık, uyku halı takla bıle atılıyor.. kaldı ki sag sol davası.. daa neler artık..

kaydirigubbakcemile3 Alem kadınsın vesselamm.. kendi pisliğimizde bogulmamız cümleten yakındır.. kendini yannıs hissetme bu konuda :)))

bebiş ağladıkça, ağlaaa daha çok ağlaaa hiç susmaaaa diye destekliycem .. hehe

Bı yerlerde sorun var ama.. du ben bulucamm.. bu cümleyi kurarak literatüre girdin bile.. bence sen kendini tıbba bagısla annem öldükten sonra.. iyicene bi arastırsınlar seni.

Milkshake, Allah yardımcınız olsun annem.. her kapanan kapının yeni acılan bir sayfası vardır.. evladınız sıze bereket, sans getırır ınsallah.. Allahtan ümit kesilmez.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... bana hiç öylesi denk gelmedi... horlama sesinden iyidir ama demii delikafadulden

Bı yerlerde sorun var ama.. du ben bulucamm.. bu cümleyi kurarak literatüre girdin bile.. bence sen kendini tıbba bagısla annem öldükten sonra.. iyicene bi arastırsınlar seni.

.

İntikam babında yaaa... bebeği kullanmış oluyorum gene diymeee.yazıklar olsun bana...

haa organlarımı bağışlamıştım ama o olmaz demi..komple kadavraya vermem lazım..

Anamm bu daha berbatmıs yafff :))))

İntikam babında yaaa... bebeği kullanmış oluyorum gene diymeee.yazıklar olsun bana...

haa organlarımı bağışlamıştım ama o olmaz demi..komple kadavraya vermem lazım..

İnsanın kendini bilmesi güsel :1closedeyes:

Bi sahmet ne var ne yok bagıslayalım anam.. anca seni çözerler :)))

ayy al bendende o kadar misafir geldi gitti evde bi süpürge açmam gerek onu bile yapmıyorum yapmıcamda bikaç gün yatıcam sizi okucammm size yazıcamm başka bişi yapmıcammm mirmirmirmir
delikafadulden ben olsammm sölerdimm benimde üst kattaki hatunun 2 oğlu varr Allahım bu ne gürültüüü evde top oynuyolar çıktım kadına dediki ben laf geçirmeyiorum sen bağır bende bi bıçak kaptım topunuzu verin kesicem dedim bidaa ses yok o arada benimkininde erkek olduğunu öğrendimm moku yedimmm benimkide öle olursa rezalete bakk gamyoncuiremsu
delikafadulden komediye bakkk sırnaşık şey
ay bende komik bişi anlatimmm bekarlık evimde abim evlendi üst katımıza taşında bizde ablamla ranzada yatıyozz ben üst katında ranzanınn,,bunlarında yatakodasıda bizim odanın üstünde Allahım o sesler ne öleee işim kötü yanı abim yanee yabancıda diil
sonra bende karısı ile dalga geçmeye başladım taklidini yapmaya başladım çok kötüyüm dimeee :jeyyar: zaten kendilerinden nefrett ederimde yıllardır konuşmayız kaç sene önceki mevzuyduu

kızlar günaydın...iki gündür tatilden dolayı yoktum.işyerinden girdiğim için anca yetiştim.ve zaten çok şükür ki bu son haftam.evde netim olmadığı için aranızdan ayrılcam maleseff..
ee nasılsınız umarım herkes iyidir.kızlar gitmeden aklıma takılan soruları sorcam size banane -tatlicadiarzu- ya benim göğüs uçlarım hiç yok.yani hiç olmadı zaten gecnliğimdede yoktu,öyle üşürken falan olmadı.şimdi korkum bebişimi emdirebilecekmiyim.süt gelince çıkarmı acaba yaa..lütfen bişi yazınn mirmirmirmir

aldıklarını güle güle kullansın evladın. ne iyi yapmışsın. ayrıca da teşekkürler bizimle paylaştığın için canım. ben hiç piyasa araştırması filan yapmadım. hala çok fazla eksiği var. biz eşimle biraz rahatız galiba, yumurta kapıya dayanmadan bişey almayız biz. galiba beni doğuma götürünce eşim, kardeşime filan sipariş veririz göğüs pedi filan alsın diye.... hala geceliğim bile yok.
secret garden ı ben bilmiyorum. ama fırsatımız olursa bi deneriz. açıkhava di mi? gerçi biz kalender orduevine de girebiliyoruz ama eşim orduevlerinden pek haz etmiyor. çok kasılıyormuş. e tabi ben çocukluğumdan alışık olduğum için bana batmıyor ama ortam ona çok garip geliyor. sıkıya gelemez o.... hak da veriyorum.

baktım canım. çok sempatiksin. hamilelik de çok yakışmış. vücut ince ama yanaklar tombiş tombiş ne güzel. yaşlanmayacak tiplerdensin sen.

MİLKSHAKE cim, eşinin biran önce güzel bir iş bulması için canı gönülden dua ediyorum canım. bebeğiniz rıskıyla uğuruyla gelsin inşallah. patron da borcunu öder umarım. sen bunları sakın sıkıntı etme e mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…