ayça yahu sizin duvarlar okadar incemii yoksa komşunun sesi mi o kadar gür.. ohaa diyorum yani.. ayyyyhhh mercimekin komşusu daha beter... biz sadece üst katımda oturan eltimin hala baza sistemi olan bi yatak almadıgından dolayı karyola sesinden müzdaribiz.... benim alt katımda oturan kayınvalidemler bizden ne şekilde muzdarip bilemem benm yatak odası onların oturma odasının üstünde bulunuyorda...delikafadulden
BABY, üçüncü oldunuz şarkı yarışmasında, tebrikler.... çok güzeldi solist. şarkı da güzeldi bence....
canım göğüs ucu konusunda doktoruna bi göster... ben gecen kontrolumde göstermiştim herşey normal dedi hatta eşim benmle dalga geçmişti göstermedik yerin kaldımı diye..?kızlar günaydın...iki gündür tatilden dolayı yoktum.işyerinden girdiğim için anca yetiştim.ve zaten çok şükür ki bu son haftam.evde netim olmadığı için aranızdan ayrılcam maleseff..
ee nasılsınız umarım herkes iyidir.kızlar gitmeden aklıma takılan soruları sorcam size banane -tatlicadiarzu- ya benim göğüs uçlarım hiç yok.yani hiç olmadı zaten gecnliğimdede yoktu,öyle üşürken falan olmadı.şimdi korkum bebişimi emdirebilecekmiyim.süt gelince çıkarmı acaba yaa..lütfen bişi yazınn mirmirmirmir
kadın 7 aylık doğum yaptı..sence ondan olabilirmi??? sorduydum da niye erken alındı diye sölemek istemediydi..dr.öle uygun gördü didii..
göğüsucu belirgin olmaan anne adayları için de ürünler var canım. ne deniyordu şimdi tam hatırlamıyorum ama bebeğe yardımcı olması için suni bir başlık var onu kullanıyorsun. göğsüne takıyorsun şapka gibi, bebek rahat alıyormuş o zaman memeni. ama bi de şu var ki belki süt gelince beliriverir ucu da...kızlar günaydın...iki gündür tatilden dolayı yoktum.işyerinden girdiğim için anca yetiştim.ve zaten çok şükür ki bu son haftam.evde netim olmadığı için aranızdan ayrılcam maleseff..
ee nasılsınız umarım herkes iyidir.kızlar gitmeden aklıma takılan soruları sorcam size banane -tatlicadiarzu- ya benim göğüs uçlarım hiç yok.yani hiç olmadı zaten gecnliğimdede yoktu,öyle üşürken falan olmadı.şimdi korkum bebişimi emdirebilecekmiyim.süt gelince çıkarmı acaba yaa..lütfen bişi yazınn mirmirmirmir
BABY, üçüncü oldunuz şarkı yarışmasında, tebrikler.... çok güzeldi solist. şarkı da güzeldi bence....
ya inanmıyorum ya soruya kız sen ne tatlısın öle ya seviom seni.. bak canım onca hasretlik gunleirnden sonra dayanabilirse yapsın.. ama sadece parmakuçlarıyla .... bu arada dun ben gögüslerimi inceliyodum hani çatlama varmı falan diye eşimde bitek bana yasak zaten sen dokunuca bişii olmuyo falan die sitem etti sonra ardındanda çok biliçli olmak bazen iyi değil dedi köylerde yaşayan ve bu bilgilerden mahrum kadınların eşleri napio ozaman bence sen abartıyosun demezmi...delikafaduldenkız gülistan o masajı kociş yapsa bişi olurmu hasret kaldı adamcağız yasak deyip durdunuz burda :1rolleyes:
ben biraz supurmeye baslıyım bari bogulmadan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?