2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

BABY, üçüncü oldunuz şarkı yarışmasında, tebrikler.... çok güzeldi solist. şarkı da güzeldi bence....

ayyh bu saga yatma mevusunda sanırım bende büzüşük beyinliler grubuna katıldım kafayı yedik biz toptan ayyh ne biliim herşeyi takar oldum.. neyhse içimi rahatlattınız ki zten Mehmet Akif annesini çok bekletmeen başladı tekmelr savurmaya...

bugun bi haber aldım ablamlar geliolar 21 haziranda çokçok sevindim..:) ve sonrasında diğer ablamlarda gelcek.. ben bu yaz konyaya gidemicem die geliolar ayyh mutlu nun küp haliyim..( hani matematikde rakamların küp hali varya ondan işte)

ayça yahu sizin duvarlar okadar incemii yoksa komşunun sesi mi o kadar gür.. ohaa diyorum yani.. ayyyyhhh mercimekin komşusu daha beter... biz sadece üst katımda oturan eltimin hala baza sistemi olan bi yatak almadıgından dolayı karyola sesinden müzdaribiz.... benim alt katımda oturan kayınvalidemler bizden ne şekilde muzdarip bilemem benm yatak odası onların oturma odasının üstünde bulunuyorda...delikafadulden

MıNıK KELEBEK cim senden ricam benide ekle bu listeye lütfen.Ağustosun 28 i gibi gözüküyor dogumum.Allah izin verirse kıjımız olacak. :)
adı daAYŞE DURU olacak teyzesiiiii...

kociş aradı az önce işyerinde 3 arkadaşının karısı daha hamileydi toplam 4 doğum bi senede yanee bitanesi doğmuş dün gece günü geçmişti zaten normal istiyodu kadın bebiş kakasını yapmış yüzüne bulaşmış acil sezeryana almışlar 3.65 gr doğmuş oğluşu ayy çok heyecanlandık kocişle yaa sıra bizde sonra diğer ikisi doğurcakk

duvarlarda ses yalıtımı yok.. adımlarının sesleerini bile duyuyorum sen düşün yani..

aftabrucum, teşekkür ederim yorumun için .. yüzüm hamilelikten tombişleşti, sivridir yoksa...

BABY, üçüncü oldunuz şarkı yarışmasında, tebrikler.... çok güzeldi solist. şarkı da güzeldi bence....

ay evet ben çok mutlu oldum azeriler ilk 3 e girince aslında Pure Love You Can die bi şarkıları varya onu söyleselerdi kesin 1. olurlardı benceee hadisede o kadar çalıştı çabaladıı 4. oldu ama norveçte iyiydi ben beğendimmm

canım göğüs ucu konusunda doktoruna bi göster... ben gecen kontrolumde göstermiştim herşey normal dedi hatta eşim benmle dalga geçmişti göstermedik yerin kaldımı diye..?

bu arada son 2 ay göğüs ucu çıkarmak için yapılan parmak masajı var aynen tarif ediyorum baş parmaklarınla göğüs ucunun alt ve üstünden içden dışa dogru çekiosun yada nasıl tarif edeyim hmm dur bakıım ben bi şekil çizemeye çalişiyim.. ama önce doktorun görsün

mikshakee canım inşallah bebişiniz rızkı ile gelicekk o hak yiyen patron müsveddeleride Allahından bulsun diyorum rabbim bi kapıyı kapar diğerini açar sen kendini üzme yeter a.s.

kız gülistan o masajı kociş yapsa bişi olurmu hasret kaldı adamcağız yasak deyip durdunuz burda :1rolleyes:

milkshake..
kızınız rızkıyla doğacak ve evinize bolluk bereket getirecektir...allahu teala ''ben rızıklara kefilim'' diye buyurmuştur..bi kapı kapanır diğer açılır, üzme sakın kendini..

göğüsucu belirgin olmaan anne adayları için de ürünler var canım. ne deniyordu şimdi tam hatırlamıyorum ama bebeğe yardımcı olması için suni bir başlık var onu kullanıyorsun. göğsüne takıyorsun şapka gibi, bebek rahat alıyormuş o zaman memeni. ama bi de şu var ki belki süt gelince beliriverir ucu da...

ben aslında sarkıyı ilk defa o gece seyrettim ama cok tanıdık geldi surekli burda radyolarda calıodu ama eurovizyon sarkısı oldugunu bilmiodum sarkıyıda dansıda kızıda o gece agzım acık seyrettim nekadar guzel kızdı o oyle masallah hem tombul yanak hem uzunbacak bittim kıza hemde sempatik. itiraf etmek gerekirse hadiseden cok ondan yanaydı gonlum ama hadiseyede oy gonderdim :)))

ben ermenistanıda begenmistim dusmanlım bi yana muzik evrenseldir onlarıda begendim , norveci dikkatli seyretmedim ama kazanınca cok begendim o sırada msnde kardesimle konusuyodum .

kız gülistan o masajı kociş yapsa bişi olurmu hasret kaldı adamcağız yasak deyip durdunuz burda :1rolleyes:
ya inanmıyorum ya soruya kız sen ne tatlısın öle ya seviom seni.. bak canım onca hasretlik gunleirnden sonra dayanabilirse yapsın.. ama sadece parmakuçlarıyla .... bu arada dun ben gögüslerimi inceliyodum hani çatlama varmı falan diye eşimde bitek bana yasak zaten sen dokunuca bişii olmuyo falan die sitem etti sonra ardındanda çok biliçli olmak bazen iyi değil dedi köylerde yaşayan ve bu bilgilerden mahrum kadınların eşleri napio ozaman bence sen abartıyosun demezmi...delikafadulden

milkshake canım bak bizde hic ummadıgımız zamanda issiz kalmıstık ama bebegimizin kısmetine cok inandıgımdan esime hemen teklif geldi insallah sizinde oyle olcak kız bebekler berekettir canım yeterki sen Allaha teslim ol ben hep oyle dusundum tr ye donsemde donmesemde olacak olan neyse bizim icin hayırlısı dedim sakın uzulup bebiside strese sokma canım. su akar yatagını bulur

gypsy yasakmı koydun inanmıorum sana sen benim idolumdun taze 1 sen 2 :)) ben daha yasak getirmedim. ama nerde hergun hergun yapmak manyamısmı onlar hamile kadın hergun yaparmı helede 7 aylık hamile kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…