haklı adam valla sonuna kadarrr haklııı bende sizden okuya okuya tırsıdan yasak koydum bende seni seviyommm biliyonnn hemde çokkk a.s.ya inanmıyorum ya soruya kız sen ne tatlısın öle ya seviom seni.. bak canım onca hasretlik gunleirnden sonra dayanabilirse yapsın.. ama sadece parmakuçlarıyla .... bu arada dun ben gögüslerimi inceliyodum hani çatlama varmı falan diye eşimde bitek bana yasak zaten sen dokunuca bişii olmuyo falan die sitem etti sonra ardındanda çok biliçli olmak bazen iyi değil dedi köylerde yaşayan ve bu bilgilerden mahrum kadınların eşleri napio ozaman bence sen abartıyosun demezmi...delikafadulden
yok annemm sadece memişlere yasak var mıncıklamak vs şeklinde onun haricinde eski hayatımıza devamm sadece daha kısa süreli oluyo uzunn uzadıya diil yaneee :asigim:gypsy yasakmı koydun inanmıorum sana sen benim idolumdun taze 1 sen 2 :)) ben daha yasak getirmedim. ama nerde hergun hergun yapmak manyamısmı onlar hamile kadın hergun yaparmı helede 7 aylık hamile kadın
ben eve maskeyle giriyom..o derece.(
kızlar ben geldim moralim sıfır geldim geleli ağlıyorum erken doğum haberdarı olabilirmiş bu yaşadıklarım sağlık ocağındaki kız mutlka görün doktoruna dedi ya ulturasyonla bakıp yatış izni verecek yada alttan bakıp açılma varsa doğumu durdurcak dedi dedi naptın yine ters bişimi yaptın dedi dedim hem temizlik hem misafir vardı dedim sen çok zararını göreceksin eskisi gibi hayatına devam ediosun dedi allahtan bebeğin hareketleri ii dedi ama git eve yat hemen dedi 28 haftada doğran çok dedi ALLAH'IM SEN BİZİ KORU YARABBİMsenağlamasenağlama
yok artıkkk
ne pasaklı hatunlarsınız yaaa espri yapıyonuzz dimeee :mymeka:
bu arada ne güzel hatunsun annem sen yaa baktımda albümünee sende çıtır çıtırsın maşallah
zaten görünüşüm bitik çok yorgunum gören hastamısın dio bide sancılardan yola cıktı hemşireye güveniom baya bilgili biri ama inş bişi olmaz şimdilik yaıorum yatağımı masamı bile ellemedim yeterki bize bişi olmasın:Saruboceq:sinirlerimde kaç gündür bozuk ağlamada onunda etkisi varyuhh anasını..bi kötü haber tellalı daha..dur hemen panikleme, ağlama..hemen git bi dr.una görün bakalım ne diycek..nası anladı yani neye göre diyo? alttan baktımı?
allahım yarabbim yaa...
hayatın gerçeği...malesef...bu aralar canım gadınımın eli yüzü yanmış, gelemiyo...e ben de dokunamam..maskeli takılıyoz işte..
o sizin güzelliğiniz efenim..siz de hamis olmadan önce ne kadar çıtır çerezmişiniz.sis de çok güzel hatunsunuz vesselam...zaten ben çikin görmedim burda..
aradım bugün asla alamam demiş yarında tatil normaldede konturol günüm çarşambaydı çarşamba 9da dr de olacakmışımdr.una ne zaman gidiyosun?
yatıom canım yatıom paniğim bitek bu olaya deil bütün etrafımdaki herkese herkes bişileri yapıp edio olan bana oluosenağlamaeftelya eftelya eftelya
1 sakın panikleme saglıkocagındaki ebeler sadece tahmin yürütüyolar doktor ultrayonda bakmadan kimse kesin bişey diyemes ama tabi kendimize dikkat etces sen doktorunu arayıp acil durum oldugunu söle araya sııştırırlar ama yat dinlen ve mutlaka doktorunu haberdar et bu konudan...
kızlar ben geldim moralim sıfır geldim geleli ağlıyorum erken doğum haberdarı olabilirmiş bu yaşadıklarım sağlık ocağındaki kız mutlka görün doktoruna dedi ya ulturasyonla bakıp yatış izni verecek yada alttan bakıp açılma varsa doğumu durdurcak dedi dedi naptın yine ters bişimi yaptın dedi dedim hem temizlik hem misafir vardı dedim sen çok zararını göreceksin eskisi gibi hayatına devam ediosun dedi allahtan bebeğin hareketleri ii dedi ama git eve yat hemen dedi 28 haftada doğran çok dedi ALLAH'IM SEN BİZİ KORU YARABBİMsenağlamasenağlama
aradım bugün asla alamam demiş yarında tatil normaldede konturol günüm çarşambaydı çarşamba 9da dr de olacakmışım
yatıom canım yatıom paniğim bitek bu olaya deil bütün etrafımdaki herkese herkes bişileri yapıp edio olan bana oluosenağlama
aradım bugün asla alamam demiş yarında tatil normaldede konturol günüm çarşambaydı çarşamba 9da dr de olacakmışım
yatıom canım yatıom paniğim bitek bu olaya deil bütün etrafımdaki herkese herkes bişileri yapıp edio olan bana oluosenağlama
ay dün gördüm kapının önünde ağzımı açamadım dedim size geldim yoktunuz bişi soracaktım dedim hastaneye gel dedi canım yozgattaki en ii doktorda bun değiştirsem kime gidecem sorun ordaEger acıl durumda senı almıyorsa bu adam.. doktorunu da degiştir Eftelya.. baslarım onun randevusuna.. sanki agdacı dükkanııı!!! ıkı dakka bakacak altı ustu
yaa alttan muane olmaktan çok korkuom ben kimi çok acıdığını sölüo doğrumucanım benim hemen moralini bozma hemen anlamadan dinlemeden ebeler zaten felaket tellalı bence dr. ara durumu anlat ve bugün muayeneye git hemen aksatma... .biliyormusun bilmiyorum ama benim geçen hafta kanamam geldi ben salya sümük ağlayarak dr. gittik alttan muayene oldum açıklık varmı yada rahimde herhangi bir yumuşama varmı yada kanama varmı diye şükür herşey yolundaydı ama tedbir amaçlı yine progestana başladık halada devam ediyorum.... bence dr. a görünmeden kötü şeyler getirme aklına öyle hemen herkes kolayca erken doğum olmuyor en azından dr. lar ilaçla falan bir şekilde gerekirse hastanede yatırarak doğumu mümkün olduğunca erteliyorlar burdada çok gördüm okudum bizim haftalarımızda rahatsızlanan ama biraz hastanede yatıp doğumu ertelenen ve sağlıklı doğum yapan o kadar çok kişi varki.....rabbim herşeyi kararlaştırmıştır sakın üzülme üzüntünün stresin daha çok zararı var bebişine.....sen dr. una inan gerisi boş.....bazıları korkutmaktan başka birşey yapmıyorlar:mymeka:
alamazmış gelsem bakabilirmi dedim alamaz ki dedi zaten öğleden sonra hastanede yokmuşnası alamaz yaaa..??....varmı böle bişi..?? inanamıyorum..acilden girebilirsin..mecbur alacak..ya da git başka bi dr.a..
biraz daha ferahladım evrişim sinirimmin yarı çoğu etrafımdakilere ciğerim yaaa beni anlamıyorlar olan bana oluyo eşim bi ton bağırdı bana telde sanki ben naptıysam]
Ya sen bakma saglık ocagında herseyı bıldıgını sanan zevzeklere.. gıt doktoruna adam akıllı baksın sana.. hemen ındırmıssın moralını sıfıraa, manyak bu ınsanlar daa yaaa, bısı olmuycak emın ol.. acil git doktoruna gorun Eftelya...
ay dün gördüm kapının önünde ağzımı açamadım dedim size geldim yoktunuz bişi soracaktım dedim hastaneye gel dedi canım yozgattaki en ii doktorda bun değiştirsem kime gidecem sorun orda
yaa alttan muane olmaktan çok korkuom ben kimi çok acıdığını sölüo doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?