2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kayınvalidemin arkadaşları geldi bana ya hepsi 40 50 yaşlarındalar ben ne anarım kabul etmesem bozuluyor ee misaifir gelecek die temizlik yaptık malum öldüm yorgunluktan şimdide gökhan açmış telefonu davet etme diom edion sanki ne varsa filan dio ben 9 haftalık hamileydim gökhanın dedesi öldü kayın validem oturo hiç iş yapmıo demiş şimdi gökhanın amcasının kızı hamile annesi yanına gitti 3 ay hiç kalkmasın yatsın die bunuda kayınvalidem söledi nasıl sinirim bozuldu anlatam gelde sinir olma gelde evrişim ağlama hadi benimki bebek deilmi ben insan deilmiyimde 9 haftalıkken iş yapmıo oluom

4 ten sonra başka bi dr var bi kere gitmiştim ona gideceğim inş bişi çıkmaz ozmn dediğiniz gibi hemşire hiç bişile bakmadı şikayetlerden yola çıktı nerden bilecekki demi

kızlar ben gidiyorum annem aradı şimdi oraya gidince bi boşlukta görünürsün dedi bişi olana kadar beklemeyelim dedi dua edin bari ızlar desteğiniz için tşk ederima.s.

Eftelya canım. Öncelikle bir sakinleş bakalım sen. Sana söylenmiş ve söylenebilecek olan herşeyi bir kenara bırak. Onlarla zamanı gelince uğraşırsın. Şimdi önemli olan içindeki şüpheye net bir cevap vermek. Yakınında devlet hastanesi, üniversite hastanesi yok mu? Git aciline, en kısa zamanda detaylı muayeneni ol. Alttan bakılır diye hiç korkma çünkü o anda kısacık bir acı hissediyorsun, o da öyle canı tatlı tiplerin söylediği gibi aman aman bir acı değil. Hem Allah korusun, bebeğinden önemli mi çekeceğin acı? Herkesin söylediğini bir kenara bırak ve doktora git. HEMEN!

Valla ben ağlamam.. hele hele baska bır ınsanoğlunun lafını hıc takmam.. insanın üzülmesine de sevinmesine de karar veren kendısıdır... karsımdaki kim ki ben onun sözünü ciddiye alayım.. beni ciddiye almayan bir insanın sözü için niçin oturup aglayayımm.. nıye evladımı, kendımı rıske atayım.. evladıma bişi olursa, o kadının sözü cok mu kıymetlı olacak bu bedelin karsısında..

Ben bu mantıkla yasasaydım, şimdiye dek ık ayagımın uzerınde duramazdım.. herkes kendı yaptıgından sorumludur.. gerısı benı ılgılendırmez acıkcası.

ay canım çok sağol..gösterdiğin ilgi için heleki doktora sormak hiç aklıma gelmezdi açıkcası denyicem.canm tekrar sağol

Merhaba arkadaşlar,

Eftelyaaa çok geçmiş olsun. Druna yanına birini alıp hemen git bence. Kasık ağrısı ile gidersen acil olarak dr bakmak zorunda canım. Kimseyi dinleme tatlım yaaaaa... Dr çıkmadan çık tatlım....

Bu arada eşim geldi kısslarrr. Artık beraberiz:lepi::lepi: İnş bu son uzun ayrılığımız olur... Kocişim geldi çok değişmiş zayıflamış 8-10 kilo vermiş Yüzü küçücük kalmışşş. anki 22-23 yaşında gibi duruyorrrrr... Çok özlemişi onuuu. Sarılsam da hiç bırakmasam bir daha ama bugün işe gitti kocişim bıraktı beni yaaaafisfisfisfisfisfis Oldum olası iş delisidir zatenn birde kendi işi oluncabenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

Ama bugün önce beraber drumaza gittik bebişimizi gördükk kızımızı.. Herşeyi çok ii maaşallah dedi. Suyu gelişimi herşey çok iidi. Babamız ilk kez gördü kızımızı... Heyecanla baktı ikisi de canım benim yaaaŞenizŞeniz Yalnız kızımızın kafası karnımdaydı. Yüzünü çevirdi baktı bize kızıımmm. Sonra elini yüzüne götürdü...

Bu arada drum artık göğüslerine badem yağı zeytinyağı sürmeye başla dedi.. Bir de 1-2 kere kalbim çok hızlı atıp rahatsız etmişti beni... Yani öle efor sarfettikten sonra deil normal otururken kalbim birden hızlı çarpmaya başlayıp rahatsız etmişti benii. Devam ederse kardiyolağa görünürsün dedi. İnş stresten sıkıntıdandır bişey çıkmaz umuyorum...

Sonra, bebek arabası ana kucağı ve park yataklara bakmaya gittik kocişimle.. Kraft'ın 2li bir takımını beğendim. Kraft Energy die bişidi. Ana kucağı arabaya monte ediliyor. Fiyat olarak da uygundu 350 bırakırım filan dedi. Parkyatağı da kraft beğendim. Chiccolarda güsseldi ama Chiccolar sallanmıyor... Onu da 300 bırakırız dediler. Bakalım..Bir kere daha baktıktan sonra alırız inşallah...

Sonra kocişim beni eve bıraktıııı. Kendi işe gitti... Şimdi saat 6 olsun die bakıyorum... Çok özlemişim kocişimi yaaaaŞeniz Bir daha hiç ayrılmayız inşallah:asigim::asigim:

Hadi gözün aydın, Allah ayırmasın bır daha sizi.. tadınızı hıc bır sey bozmasın.

bende süt gelince belki çıkar diye umut ediyorum.yoksa çok uğraştırıcak beni.sağol aftabrucum

Gizze..inşallah bu son ayrılığınız olur..çok sevindim senin adına..küçük tatlı kızına da koca bi maşallah takıyorum..
dr.un göğüs ucun için mi sürmeni istedi yoksa çatlak olmasın diyemi?

evrisim cok ama cok haklısın ben bırak beni sıkan bayanları cocugu yaramaz huysuzlarla bile gorusmuyorum burda hicbisey bebisimden onemli deil ben nekadar saglıklı olursam oda aynen öle olur.yiyip icip yatıom aksama kadar bebisimle konusuyorum tv bakıorum ne kocisi nede kendimi sıkacak hareketler yapıorum . bebegimiz var ama o bize renk katıo işkence deil herkesinde öle olmasını dilerim

GİZZEE cok ama cok gozun aydın artık kavustun kocise oh mis gibi tadını cıkar hasret kaldıgın gunlerin

EFTELYA canım hormonlardan dolayı cok sıkılıosun ve surekli aglayıp etrafa saldırıosun sanırım yapma bırak seni uzenlerle gorusme biraz guclu olmamaız lazım kızlar bebisler icin ozellikle lutfen

Burkoo...Melekler ve Şeytanlar nasıldı??
kitabını bile almıştım daha önce ama hala okuyamadım...

mercimekim bu zeytinyagı gogus catlaklarınada cok ii geliomus ben suruyorum rengi bile kapkaraydı eskiden simdi kahverengi oldu. basakın yazısını yanıtlarken yazmıstım neyseki dr da soylemis cok faydalı dotumuze kadar suruyoz valla

sonunda silip supurme islemim bitti oh ruhum temizlendi (kapkara su cıktı yerlerden utandım kendimden walla ) bi camasırlar var onları atacam makinaya bide aksam yemegim kaldı onuda 5 gibi yapmaya baslarım.

gizzee gelmişşş
gözünaydın canım rabbim bidaha sizi hiç ayırmasın inşallah ne mutlu sana canımm
sen çalışmıyomusun evdeyim dedin?iznemi çıktın
birde yazmışsın ya bir hafta var düğünlerimizin yaşlarımız aynı diye ay çok hoşuma gitti bende renkli gözlü hatunlara bayılıyom a.s.

hemen başlamak lazım o zaman..kapkara oldular yaa..( son ay kukuma pamuk da tıkıycam, deniycem valla ninelerin sözlerini de şu ''zeytinyağı içme'' meselesini diyorum ''bol zeytinyağlı salata yemek'' olarak değiştirsek olmaz mı? ne dersin?

Eftelya herkes söylenmesi gereken herşeyi söylemiş.. hadi dr.dan sonra yaz bize bekliyoz sonucunu..

Gizze, mutluluğunu burdan hissediyoz ve paylaşıyoruz..Allah bozmasın tadınızı..

Hadi gözün aydın, Allah ayırmasın bır daha sizi.. tadınızı hıc bır sey bozmasın.

GİZZEE cok ama cok gozun aydın artık kavustun kocise oh mis gibi tadını cıkar hasret kaldıgın gunlerin

Çoooook teşekkür ederim. İnş dualarınız kabul olur. Ayrılmayıs bi dahaaaa...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Mercimekim, evet göğü uclarına sürmeye başla dedi tatlım... Yani herhangi krem önermedi badem yağı zeytinyağı gibi doğal yağlar sür göğüs uçlarına dedi. Ben hiç başlamamıştım sürmeye. Artık başlicam... Babymin dediğini de yapıp hem göğüslere hem kukuma zeytinyağı sürecemmdelikafaduldendelikafadulden Kocişim de beni zeytinyaplı meze yerine yer artıklaelaelaelaelae

kızlar ya dun gece sag tarafıma uyumuşum her seferinde uyanıp tekrar soluma yattım ama cogunluk saga yatmışımdır..ve oglum henuz GUNAYDIN TEKMELERİNE BAŞLAMDI.. SORUN OLMAS DİMİ??
yok yaaa pinky..dün uzman tvde izledim.tardamaelarla ilgili..kan akışı ile yani.o kadarcıktan ne olacak..ben hep sağda buluyorum kendimi.hatta bu sabah sağ kolum uyuşmuştu.solda rahat edemiyorum.
sağol tatlım.... evet bu hafta sonu cumartesi günü gidiyorum 1 ay oldu çok özledim kızımı inşallah herşey yolundadır...... sendemi bu hafta sonu gidiyorsun sanırım bizim kontroller beraber gidiyor...
ben de hep hafta sonu gidiyorum..erkenden gidip o gün tüm gün mutlu olmak doping etkisi yapıyor.hafra içi de 5'r kadar çalışıyorum zaten.
bu pembe ve mavi nasıl tonlar..çok birbirini boğmayan tonlarsa güzel olabilir.bu arada sağol nazan iltifatın için.
ayy nerde nerdeee tam olarak karşıdamı burası hemen benimde gidip keşfetmem gerekkk
heh hiç şaşırmadım..

bebiş ağladıkça, ağlaaa daha çok ağlaaa hiç susmaaaa diye destekliycem .. hehe
manyaksın biliyorsun di mi?
eftelyacım şu ana kadar sağlık ocağındaki ebe ve hemşirelerin söylediği hiç bir şey doğru çıkmadı bu topikte.doktorlar ultrasonla bakıp böyle kesin konuşamıyorlar..doğruluk payı varsa da hemen başka bir doktora git..onun da yemişim ben iyi doktorluğunu ben..benim iyi iyi diye gittiklerim hep asabımı bozdular..millet azarlayan tepeden bakan doktor seviyor bu memlekette.doktor bana benimle eşit gibi davranacak.o kadar..

Gizze Allah bir daha ayırmasın sizi..cicileriniz de hayırlı olsun..chiccodan sallanan park yatak var ben aldım canım..

ya baby hayranım sana nasıl süpürüp siliyorsun.ben ayakkabılarımı bile bağlayamıyorum bazen..eşim bağlıyor..apartmandan görenler de sırıtıyor pis pis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…