kayınvalidemin arkadaşları geldi bana ya hepsi 40 50 yaşlarındalar ben ne anarım kabul etmesem bozuluyor ee misaifir gelecek die temizlik yaptık malum öldüm yorgunluktan şimdide gökhan açmış telefonu davet etme diom edion sanki ne varsa filan dio ben 9 haftalık hamileydim gökhanın dedesi öldü kayın validem oturo hiç iş yapmıo demiş şimdi gökhanın amcasının kızı hamile annesi yanına gitti 3 ay hiç kalkmasın yatsın die bunuda kayınvalidem söledi nasıl sinirim bozuldu anlatam gelde sinir olma gelde evrişim ağlama hadi benimki bebek deilmi ben insan deilmiyimde 9 haftalıkken iş yapmıo oluomPüüü.. eşin bagırdı sana haa.. bu durumunda, sende kafaya taka taka bu noktaya geldınıs evladınla.. valla Eftelya, etrafın sorunlu ınsanlarla doluysa.. benım gıbı yap, kimse ıle gorusme, kafan rahat eder en azından, evladında etkılenmez, en kıymetlı sey su an evlat.. bence gerısı boş.
Valla Yozgat'ın en ıysıı bana en gereklıyken bakmıyorsa bence en de ıyısı degılmıs Eftelya!! şeyinde boncuk yok yaa.. muhakkak vardır bı ıyı daha.
4 ten sonra başka bi dr var bi kere gitmiştim ona gideceğim inş bişi çıkmaz ozmn dediğiniz gibi hemşire hiç bişile bakmadı şikayetlerden yola çıktı nerden bilecekki demiEftelya sen bilirsin güzelim..benim diyeceğim bişi kalmadı..ben olsaydım kocamı felan tanımaz giderdim başka bi dr.a..en azından durum nedir ne değildir öğrenirdim...
bu arada alttan muayene öle korkulcak bişi değil ki bi de sen normal doğum yapmak istiyorum diyosun..yani önünde sonunda bakılcak demek istiyorum..ki acısa nolcak?..bişeylerin yoluna çıkmışsak önümüze çıkanlara katlanmak zorundayız..
kayınvalidemin arkadaşları geldi bana ya hepsi 40 50 yaşlarındalar ben ne anarım kabul etmesem bozuluyor ee misaifir gelecek die temizlik yaptık malum öldüm yorgunluktan şimdide gökhan açmış telefonu davet etme diom edion sanki ne varsa filan dio ben 9 haftalık hamileydim gökhanın dedesi öldü kayın validem oturo hiç iş yapmıo demiş şimdi gökhanın amcasının kızı hamile annesi yanına gitti 3 ay hiç kalkmasın yatsın die bunuda kayınvalidem söledi nasıl sinirim bozuldu anlatam gelde sinir olma gelde evrişim ağlama hadi benimki bebek deilmi ben insan deilmiyimde 9 haftalıkken iş yapmıo oluom
canım göğüs ucu konusunda doktoruna bi göster... ben gecen kontrolumde göstermiştim herşey normal dedi hatta eşim benmle dalga geçmişti göstermedik yerin kaldımı diye..?
bu arada son 2 ay göğüs ucu çıkarmak için yapılan parmak masajı var aynen tarif ediyorum baş parmaklarınla göğüs ucunun alt ve üstünden içden dışa dogru çekiosun yada nasıl tarif edeyim hmm dur bakıım ben bi şekil çizemeye çalişiyim.. ama önce doktorun görsün
Merhaba arkadaşlar,
Eftelyaaa çok geçmiş olsun. Druna yanına birini alıp hemen git bence. Kasık ağrısı ile gidersen acil olarak dr bakmak zorunda canım. Kimseyi dinleme tatlım yaaaaa... Dr çıkmadan çık tatlım....
Bu arada eşim geldi kısslarrr. Artık beraberiz:lepi::lepi: İnş bu son uzun ayrılığımız olur... Kocişim geldi çok değişmiş zayıflamış 8-10 kilo vermiş Yüzü küçücük kalmışşş. anki 22-23 yaşında gibi duruyorrrrr... Çok özlemişi onuuu. Sarılsam da hiç bırakmasam bir daha ama bugün işe gitti kocişim bıraktı beni yaaaafisfisfisfisfisfis Oldum olası iş delisidir zatenn birde kendi işi oluncabenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
Ama bugün önce beraber drumaza gittik bebişimizi gördükk kızımızı.. Herşeyi çok ii maaşallah dedi. Suyu gelişimi herşey çok iidi. Babamız ilk kez gördü kızımızı... Heyecanla baktı ikisi de canım benim yaaaŞenizŞeniz Yalnız kızımızın kafası karnımdaydı. Yüzünü çevirdi baktı bize kızıımmm. Sonra elini yüzüne götürdü...
Bu arada drum artık göğüslerine badem yağı zeytinyağı sürmeye başla dedi.. Bir de 1-2 kere kalbim çok hızlı atıp rahatsız etmişti beni... Yani öle efor sarfettikten sonra deil normal otururken kalbim birden hızlı çarpmaya başlayıp rahatsız etmişti benii. Devam ederse kardiyolağa görünürsün dedi. İnş stresten sıkıntıdandır bişey çıkmaz umuyorum...
Sonra, bebek arabası ana kucağı ve park yataklara bakmaya gittik kocişimle.. Kraft'ın 2li bir takımını beğendim. Kraft Energy die bişidi. Ana kucağı arabaya monte ediliyor. Fiyat olarak da uygundu 350 bırakırım filan dedi. Parkyatağı da kraft beğendim. Chiccolarda güsseldi ama Chiccolar sallanmıyor... Onu da 300 bırakırız dediler. Bakalım..Bir kere daha baktıktan sonra alırız inşallah...
Sonra kocişim beni eve bıraktıııı. Kendi işe gitti... Şimdi saat 6 olsun die bakıyorum... Çok özlemişim kocişimi yaaaaŞeniz Bir daha hiç ayrılmayız inşallah:asigim::asigim:
göğüsucu belirgin olmaan anne adayları için de ürünler var canım. ne deniyordu şimdi tam hatırlamıyorum ama bebeğe yardımcı olması için suni bir başlık var onu kullanıyorsun. göğsüne takıyorsun şapka gibi, bebek rahat alıyormuş o zaman memeni. ama bi de şu var ki belki süt gelince beliriverir ucu da...
Püüü.. eşin bagırdı sana haa.. bu durumunda, sende kafaya taka taka bu noktaya geldınıs evladınla.. valla Eftelya, etrafın sorunlu ınsanlarla doluysa.. benım gıbı yap, kimse ıle gorusme, kafan rahat eder en azından, evladında etkılenmez, en kıymetlı sey su an evlat...
Gizze..inşallah bu son ayrılığınız olur..çok sevindim senin adına..küçük tatlı kızına da koca bi maşallah takıyorum..
dr.un göğüs ucun için mi sürmeni istedi yoksa çatlak olmasın diyemi?
mercimekim bu zeytinyagı gogus catlaklarınada cok ii geliomus ben suruyorum rengi bile kapkaraydı eskiden simdi kahverengi oldu. basakın yazısını yanıtlarken yazmıstım neyseki dr da soylemis cok faydalı dotumuze kadar suruyoz valla
Hadi gözün aydın, Allah ayırmasın bır daha sizi.. tadınızı hıc bır sey bozmasın.
Gizze..inşallah bu son ayrılığınız olur..çok sevindim senin adına..küçük tatlı kızına da koca bi maşallah takıyorum..
dr.un göğüs ucun için mi sürmeni istedi yoksa çatlak olmasın diyemi?
GİZZEE cok ama cok gozun aydın artık kavustun kocise oh mis gibi tadını cıkar hasret kaldıgın gunlerin
yok yaaa pinky..dün uzman tvde izledim.tardamaelarla ilgili..kan akışı ile yani.o kadarcıktan ne olacak..ben hep sağda buluyorum kendimi.hatta bu sabah sağ kolum uyuşmuştu.solda rahat edemiyorum.kızlar ya dun gece sag tarafıma uyumuşum her seferinde uyanıp tekrar soluma yattım ama cogunluk saga yatmışımdır..ve oglum henuz GUNAYDIN TEKMELERİNE BAŞLAMDI.. SORUN OLMAS DİMİ??
ben de hep hafta sonu gidiyorum..erkenden gidip o gün tüm gün mutlu olmak doping etkisi yapıyor.hafra içi de 5'r kadar çalışıyorum zaten.sağol tatlım.... evet bu hafta sonu cumartesi günü gidiyorum 1 ay oldu çok özledim kızımı inşallah herşey yolundadır...... sendemi bu hafta sonu gidiyorsun sanırım bizim kontroller beraber gidiyor...
bu pembe ve mavi nasıl tonlar..çok birbirini boğmayan tonlarsa güzel olabilir.bu arada sağol nazan iltifatın için.günaydın arkadaşlar,
MİLKSHAKE, biz de yarın boyatıyoruz odayı. size geçmiş olsun. eminim güzel olmuştur. biz iki renk aldık. pembe ve mavi. eşim ille de iki renk boyayalım diyor. bana garip olur gibi geliyor ama onun da hevesini kırmak istemedim. ama gözümde canlandırdığımda hoş şeyler hissetmiyorum. hadi hayırlısı bakalım.
DİDE, foto eklemişsin. nihayet seni de gördük. güzelmişsin allah bozmasın.başka yeni ekleyen var mı?
heh hiç şaşırmadım..ayy nerde nerdeee tam olarak karşıdamı burası hemen benimde gidip keşfetmem gerekkk
Siz ağrılardan uyuyamıyosunuz bense komşunun horlamasından..
Komşu adam sanki yanımda yatıyo inanamazsınız nasıl horluyo, kulağımın dibinde gibi..yalıtım sıfır, onların ayak seslerini bile çok net duyuyorum ben.. gittim başka odada kanepede yattım, eşim gece topladı beni oralardan geldim yatağıma gene horluyo, tıkadım kulaklarımı pamukla..Hemen her gece böyle..
Bebek bi doğsun, onun ağlamalarıyla da siz uyuyamazsınız inşallah diyorum içimden..İNTİKAM ZAMANI YAKINDIR...
manyaksın biliyorsun di mi?bebiş ağladıkça, ağlaaa daha çok ağlaaa hiç susmaaaa diye destekliycem .. hehe
eftelyacım şu ana kadar sağlık ocağındaki ebe ve hemşirelerin söylediği hiç bir şey doğru çıkmadı bu topikte.doktorlar ultrasonla bakıp böyle kesin konuşamıyorlar..doğruluk payı varsa da hemen başka bir doktora git..onun da yemişim ben iyi doktorluğunu ben..benim iyi iyi diye gittiklerim hep asabımı bozdular..millet azarlayan tepeden bakan doktor seviyor bu memlekette.doktor bana benimle eşit gibi davranacak.o kadar..kızlar ben geldim moralim sıfır geldim geleli ağlıyorum erken doğum haberdarı olabilirmiş bu yaşadıklarım sağlık ocağındaki kız mutlka görün doktoruna dedi ya ulturasyonla bakıp yatış izni verecek yada alttan bakıp açılma varsa doğumu durdurcak dedi dedi naptın yine ters bişimi yaptın dedi dedim hem temizlik hem misafir vardı dedim sen çok zararını göreceksin eskisi gibi hayatına devam ediosun dedi allahtan bebeğin hareketleri ii dedi ama git eve yat hemen dedi 28 haftada doğran çok dedi ALLAH'IM SEN BİZİ KORU YARABBİMsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?