Merhaba arkadaşlar,
Eftelyaaa çok geçmiş olsun. Druna yanına birini alıp hemen git bence. Kasık ağrısı ile gidersen acil olarak dr bakmak zorunda canım. Kimseyi dinleme tatlım yaaaaa... Dr çıkmadan çık tatlım....
Bu arada eşim geldi kısslarrr. Artık beraberiz:lepi::lepi: İnş bu son uzun ayrılığımız olur... Kocişim geldi çok değişmiş zayıflamış 8-10 kilo vermiş Yüzü küçücük kalmışşş. anki 22-23 yaşında gibi duruyorrrrr... Çok özlemişi onuuu. Sarılsam da hiç bırakmasam bir daha ama bugün işe gitti kocişim bıraktı beni yaaaafisfisfisfisfisfis Oldum olası iş delisidir zatenn birde kendi işi oluncabenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
Ama bugün önce beraber drumaza gittik bebişimizi gördükk kızımızı.. Herşeyi çok ii maaşallah dedi. Suyu gelişimi herşey çok iidi. Babamız ilk kez gördü kızımızı... Heyecanla baktı ikisi de canım benim yaaaŞenizŞeniz Yalnız kızımızın kafası karnımdaydı. Yüzünü çevirdi baktı bize kızıımmm. Sonra elini yüzüne götürdü...
Bu arada drum artık göğüslerine badem yağı zeytinyağı sürmeye başla dedi.. Bir de 1-2 kere kalbim çok hızlı atıp rahatsız etmişti beni... Yani öle efor sarfettikten sonra deil normal otururken kalbim birden hızlı çarpmaya başlayıp rahatsız etmişti benii. Devam ederse kardiyolağa görünürsün dedi. İnş stresten sıkıntıdandır bişey çıkmaz umuyorum...
Sonra, bebek arabası ana kucağı ve park yataklara bakmaya gittik kocişimle.. Kraft'ın 2li bir takımını beğendim. Kraft Energy die bişidi. Ana kucağı arabaya monte ediliyor. Fiyat olarak da uygundu 350 bırakırım filan dedi. Parkyatağı da kraft beğendim. Chiccolarda güsseldi ama Chiccolar sallanmıyor... Onu da 300 bırakırız dediler. Bakalım..Bir kere daha baktıktan sonra alırız inşallah...
Sonra kocişim beni eve bıraktıııı. Kendi işe gitti... Şimdi saat 6 olsun die bakıyorum... Çok özlemişim kocişimi yaaaaŞeniz Bir daha hiç ayrılmayız inşallah:asigim::asigim:
gizzee gelmişşş
gözünaydın canım rabbim bidaha sizi hiç ayırmasın inşallah ne mutlu sana canımm
sen çalışmıyomusun evdeyim dedin?iznemi çıktın
birde yazmışsın ya bir hafta var düğünlerimizin yaşlarımız aynı diye ay çok hoşuma gitti bende renkli gözlü hatunlara bayılıyom a.s.
Eftelya herkes söylenmesi gereken herşeyi söylemiş.. hadi dr.dan sonra yaz bize bekliyoz sonucunu..
Gizze, mutluluğunu burdan hissediyoz ve paylaşıyoruz..Allah bozmasın tadınızı..
ayy canım benim çok sevindim:1hug: rabbim seni eşinden ve evladından ayırmasın bu mutluğunu bozmasın inşallah:Saruboceq:
ya baby hayranım sana nasıl süpürüp siliyorsun.ben ayakkabılarımı bile bağlayamıyorum bazen..eşim bağlıyor..apartmandan görenler de sırıtıyor pis pis..
mercimekim bu zeytinyagı gogus catlaklarınada cok ii geliomus ben suruyorum rengi bile kapkaraydı eskiden simdi kahverengi oldu. basakın yazısını yanıtlarken yazmıstım neyseki dr da soylemis cok faydalı dotumuze kadar suruyoz valla
hehe bıyıklı fotona bayıldım, yolmak geldi içimden kaydirigubbakcemile3ulen hüdayi nabit değiliz insan evladıyoz ağzımız burnumuz var..antenimiz yok.helin fıstıklığından koymuyor ben de göz zevkiniz bozulsun istemiyorum.şaka bir yana buralar küçük yerler sebebi o..ama yine de koyacağım sonra kaldıracağım..malum bahsetmediğimiz kalmıyor buralarda.kaynanamdan tut ağdalara kadar yani..
ays ana kuzusu geldin demek (keşke benimde annem gelse )adaşım kaydirigubbakcemile3 ay alemsiniz deseydin ben bostancı gösteri merkezimiyim çocukta kapıda açılmasını bekliyo kaydirigubbakcemile3
benimde göğüs ucum kapkara olduuu iğrençç düşünyüorum bebişim emerken ne komik bi görüntü olcak kapkara memeden korkmaz inşallah kaydirigubbakcemile2
onun haricinde lekeler olmadı bende ama geçiyomuş doğm lekeleri korkma yaneee....
Evriş 30 derecede ne kadar sürede yıkadın ? benim makinanın 30 derece ayarım kısa program sadece 30 dk da yıkıyor diğerleride 40 dereceden başlıyor 30 da 2 kezmi yıkasam ?Yumoş Baby kullandım kuzu.. ek durulama yaptırmayı unutma yıne de.. bır de 30 da yıka baslangıc olarak.. maksat temız olmasını saglamak.. o yuzden bastan fazla hırpalamaya gerek yok.. bır de coraplarını, eldıveklerını camasır torbasına koymayı unutma derim ben.
al len bu sondur ha
4-7=1
8-11=2
12-14=3
15-18=4
19-22=5
23-26=6
27-30=7
31-34=8
35-40=9
çok heyecanlı be.
kızlar ben geldim moralim sıfır geldim geleli ağlıyorum erken doğum haberdarı olabilirmiş bu yaşadıklarım sağlık ocağındaki kız mutlka görün doktoruna dedi ya ulturasyonla bakıp yatış izni verecek yada alttan bakıp açılma varsa doğumu durdurcak dedi dedi naptın yine ters bişimi yaptın dedi dedim hem temizlik hem misafir vardı dedim sen çok zararını göreceksin eskisi gibi hayatına devam ediosun dedi allahtan bebeğin hareketleri ii dedi ama git eve yat hemen dedi 28 haftada doğran çok dedi ALLAH'IM SEN BİZİ KORU YARABBİMsenağlamasenağlama
Petrikim.. benım salak makıne 1.5 saatte yıkıoo 30 derecede.. boşver 30 dakıkada yeter, burada amac, tozlu falan fılan olacagından ustunden gecmek, kırlı bı camasır degıl sonucta.. yeter 30 dakıkada bence.. ek durulama yaptır tam olsun.. yumusatıcı atsam da baktımm fgıcır gıcır cıktı camasırlar.. ole agır bı koku yok userlerınde.
ya evrişim ben anlamadım neyle yıkadın sen kıyafetleri... deterjan kullanmadan direkt yumoş baby yani yumuşatıcıylamı yıkadın.....benimde birkaç eksiğim kaldı onlarıda alayım yavaş yavaş yıkamaya başlayacağım.....
chicco lullaby seyahat yatağı tam adı.http://www.almayageldik.com/urunFotos/buyukFotos/Chicco_Lullaby_LX_Oyun_Parki_1.jpg için Google Görsel Sonuçları var..sallamanın iyi olmadığını söylüyor uzmanlar o yüzden bunu aldık.hafif hafif titresin.Saolll kuzummm. Amin inşallah...
Bugün izin almıştım tatlım kocişim geldi ya dra gideces dieee.. Yarın yine işteyimmmm ama:1no2::1no2:
Ay evet ya resimlere bakınca tarih çekti ilgimi.. Ne güssel ama di mi? Biz yazlığa haziran ortası gibi gideces tatlım siz ne zaman gidiyorsunuz? Gidince görüşürük olur mu?a.s.a.s.
Saol tatlımmm. Hiçbirimizin tadı bozulmasın inşşallah...
Dide, sana da çok teşekkür edeimmm. Yaaaa bana chicconunkiler sallanmıyor dediler yaaaa. Kaç yere sordum hepsi aynısını söledi... Ben mi yanlış anladım nedir? CADIARZUCADIARZUSeninkinin modeli neydi kuzu?
görebiliyorken sırıtmak lazım değil mi? bak biz görebiliyormuyuz.gönül gözümüz de açık değil taze gibi. benim de ev süpürüldü salifo tarafından(herkes kocasının takma adını söylüyor ben de yazayımIama silinmedi.toz bile alamadım.Açsınlar onlar uzuvlarına sırıtsınlar.. dübükler!! Valla halım yok benım de.. bı yandan sıcak.. halbu ki evın nası bı temıslıge ıhtıyacı var bır ben bılırımm.. ama zorlamayacagım kendımı acıkcası. Sanırım bayb nın orada hava gusel gıdıoo..
onlar yağlı güreşçi..ne zaman güreş tutsalar o zaman sürerler..sen takılma sür gitsinbaby nasıl sürüyorsun hergünmü ??? yoksa banyodan banyoyamı sürüyorsun??? eğer hergün sürüyorsan çamaşırına falan geçmiyormu yağı yoksa yağı emiyormu????ne çok soru sordum ya baby kızma bana olurmu:tomato:
ya baby hayranım sana nasıl süpürüp siliyorsun.ben ayakkabılarımı bile bağlayamıyorum bazen..eşim bağlıyor..apartmandan görenler de sırıtıyor pis pis..
Sanırım bayb nın orada hava gusel gıdıoo..
baby nasıl sürüyorsun hergünmü ??? yoksa banyodan banyoyamı sürüyorsun??? eğer hergün sürüyorsan çamaşırına falan geçmiyormu yağı yoksa yağı emiyormu????ne çok soru sordum ya baby kızma bana olurmu:tomato:
BABY kolay gelsin, maşallahın var kızım senin.... ben hiç temizlik filan yapmıyorum artık. tek yaptığım çamaşır yıkayıp asmak , belki birkaç parça da ütü. ütünün zor parçalarını artık kurutemizlemeye veriyorum, benim elim çok ağır olduğu için ve sıcaklar da başladığı için ütü hiç çekilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?