2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayy canım benim çok sevindim:1hug: rabbim seni eşinden ve evladından ayırmasın bu mutluğunu bozmasın inşallah:Saruboceq:

Saolll kuzummm. Amin inşallah...

Bugün izin almıştım tatlım kocişim geldi ya dra gideces dieee.. Yarın yine işteyimmmm ama:1no2::1no2:

Ay evet ya resimlere bakınca tarih çekti ilgimi.. Ne güssel ama di mi? Biz yazlığa haziran ortası gibi gideces tatlım siz ne zaman gidiyorsunuz? Gidince görüşürük olur mu?a.s.a.s.

Eftelya herkes söylenmesi gereken herşeyi söylemiş.. hadi dr.dan sonra yaz bize bekliyoz sonucunu..

Gizze, mutluluğunu burdan hissediyoz ve paylaşıyoruz..Allah bozmasın tadınızı..

Saol tatlımmm. Hiçbirimizin tadı bozulmasın inşşallah...

Dide, sana da çok teşekkür edeimmm. Yaaaa bana chicconunkiler sallanmıyor dediler yaaaa. Kaç yere sordum hepsi aynısını söledi... Ben mi yanlış anladım nedir? CADIARZUCADIARZUSeninkinin modeli neydi kuzu?

ya baby hayranım sana nasıl süpürüp siliyorsun.ben ayakkabılarımı bile bağlayamıyorum bazen..eşim bağlıyor..apartmandan görenler de sırıtıyor pis pis..

Açsınlar onlar uzuvlarına sırıtsınlar.. dübükler!! Valla halım yok benım de.. bı yandan sıcak.. halbu ki evın nası bı temıslıge ıhtıyacı var bır ben bılırımm.. ama zorlamayacagım kendımı acıkcası. Sanırım bayb nın orada hava gusel gıdıoo..

baby nasıl sürüyorsun hergünmü ??? yoksa banyodan banyoyamı sürüyorsun??? eğer hergün sürüyorsan çamaşırına falan geçmiyormu yağı yoksa yağı emiyormu????ne çok soru sordum ya baby kızma bana olurmu:tomato:

GıZZE, gözünaydın canım. allah başka uzun ayrılık vermesin. eşin de ne çok şaşırmıştır di mi seni görünce? hafif hafif şiştiğine şahit olamadı yazık. direk 6,5 aylıkken gördü. ne çok konuşacak şeyiniz vardır şimdi..... eşin biraz bebekle konuşsun bari göbeğine eğilip... kızcağız babasının sesini hiç duymadı daha, alışsın yavaş yavaş... di mi?
EFTELYA geçmiş olsun, umarım ciddi bir durum yoktur. ne olduğunu daha tam olarak anlayamadım alıntılardan anladığım kadarıyla çok moralin bozuk ve erken doğum riskinden korkuyorsun. canım erken doğum olması için ne sebep var sende bilmiyorum ama doktor içini ferahlatacaktır, herşeyin yolunda olduğuna inanıyorum ben. gerekirse istirahat edersin birkaç hafta hiç kalkmadan. ondan sonra da zaten erken doğum bile olsa bebeğin sağlıklı yaşama şansı çok yüksek. üzme kendini.

BABY kolay gelsin, maşallahın var kızım senin.... ben hiç temizlik filan yapmıyorum artık. tek yaptığım çamaşır yıkayıp asmak , belki birkaç parça da ütü. ütünün zor parçalarını artık kurutemizlemeye veriyorum, benim elim çok ağır olduğu için ve sıcaklar da başladığı için ütü hiç çekilmiyor.

Merhabalar herkese,
geçmişi okuyana kadar öğlen oldu, işten ayrılana kadar c.tesi günleri çalışmıyorum artık çok değişik geldi bu hafta sonu :) bol temizlik yaptım yardımcı birini bulamadım, sadece ütüm kaldı nefret ediyorum ütüden kışlıkları kaldırdım, kuaföre gittim kendimi temizlettim korktugum gibi olmadı kız çok ustaydı konuşturdu beni bi baktım bitmiş 10 dk bile sürmedi : )
dün maskoya gittk oğlumun odasının siparişini verdik, beğendiğimiz takımların ölçüsünü almıştık eve gelip ölçtük odaya sığacakmı diye, en uygununu telefonla sipariş verdik bu akşamda gidip tekstilini ve aksesuarlarının rengini seçicem 20 güne teslim edecekler,
Bembeyaz mobilyası, çıkabilen aksesuarları mavi olacak büyüyen yatak, 3 kapılı dolap, şifonyeri, duvar rafı, oyuncak sandıgı, yatagı ve nevresimiyle birlikte 1600 e aldık, resmini çeker eklerim rahat bi nefes aldım yük kalktı üstümden azalıyor eksikler

hehe bıyıklı fotona bayıldım, yolmak geldi içimden kaydirigubbakcemile3
fit hamiş çok güzelsin

ays ana kuzusu geldin demek (keşke benimde annem gelse )
yok yok korkmaz oğluşum hapur hupur yer, ilk zamanlar gözleri iyi seçmiyorya ondan kara memişler hedef şaşmasın diye kaydirigubbakcemile3

Evriş 30 derecede ne kadar sürede yıkadın ? benim makinanın 30 derece ayarım kısa program sadece 30 dk da yıkıyor diğerleride 40 dereceden başlıyor 30 da 2 kezmi yıkasam ?
resiminiz de çok güzel ana oğul :)

al len bu sondur ha
4-7=1
8-11=2
12-14=3
15-18=4
19-22=5
23-26=6
27-30=7
31-34=8
35-40=9

çok heyecanlı be.

1-4 --------- 1
5-8 --------- 2
9-12 ------- 3
13-16------ 4
17-20------ 5
21-24------ 6
25-28------ 7
29-32------ 8
33-36------ 9
37-40------ son 10 gün

bende böyle buldum netten hangisi doğru ?

üzülme Eftelya neye bakarak görmüş ? gözlerde ultrason aleti gibi mübarek, benimde moralimi bozmuştı ebe gitme sağlık ocağına doktorunla konuş için rahat etsin :teselli:

Petrikim.. benım salak makıne 1.5 saatte yıkıoo 30 derecede.. boşver 30 dakıkada yeter, burada amac, tozlu falan fılan olacagından ustunden gecmek, kırlı bı camasır degıl sonucta.. yeter 30 dakıkada bence.. ek durulama yaptır tam olsun.. yumusatıcı atsam da baktımm fgıcır gıcır cıktı camasırlar.. ole agır bı koku yok userlerınde.

ya evrişim ben anlamadım neyle yıkadın sen kıyafetleri... deterjan kullanmadan direkt yumoş baby yani yumuşatıcıylamı yıkadın.....benimde birkaç eksiğim kaldı onlarıda alayım yavaş yavaş yıkamaya başlayacağım.....

temiz Petrik hoşgeldin..keşke bana da deseler cmt.gelme diye..hatta bu hafta müşteri gelcek diye pazar da gel dediler..hiiç kusura bakmayın gelemem dedim..gıcıkk şeyler..
ne kadar uyguna almışsınız mobilyayı..benim istediğim sadece yatak o da büyümeyen ama içi sallanır, içinde yatağı ve uyku setli olarak 500 tl..o da peşin..herkes anlaşmış gibi nereye gitsem aynı fiyatı veriyolar..çilek te de aynı..sence nasıl fiyat?

Yok anacım normal camasır yıkar gıbı yıkadım, omomatık baby, yumoş baby den koydum, 30 da yıkadım, ek durulama yaptım, ole yıkadım.

nesrincim agdacın nerde* falza acıtmadı 10 dk bitti dedin ya nasssı cazip geldi anlatamm

kızlarrr iyi haftalar hepinize....
100 lük yükleme yaptıran oldu mu aranızda şeker için? yarın yaptıracağım dikkat etmem gereken bişey var mı???
169 çıktı 50'lik yüklemem, epey yüksen bunda düşer mi cok endişeliyim yine :)

PETRıK ne kadar uygun fiyata almışsınız. hayırlı uğurlu olsun canım. güzel günlerde kullansın inaşllah. fiyatı gerçekten çok uygunmuş. bizim sitenin arkasındaki uyduruk fetih mob. çarşısında bile fiyatlar 2.000 den başlıyordu. ne çok da şey var içinde seninkinin.... sıkı pazarlık filan mı yaptınız?

chicco lullaby seyahat yatağı tam adı.http://www.almayageldik.com/urunFotos/buyukFotos/Chicco_Lullaby_LX_Oyun_Parki_1.jpg için Google Görsel Sonuçları var..sallamanın iyi olmadığını söylüyor uzmanlar o yüzden bunu aldık.hafif hafif titresin.
görebiliyorken sırıtmak lazım değil mi? bak biz görebiliyormuyuz.gönül gözümüz de açık değil taze gibi. benim de ev süpürüldü salifo tarafından(herkes kocasının takma adını söylüyor ben de yazayımIama silinmedi.toz bile alamadım.
onlar yağlı güreşçi..ne zaman güreş tutsalar o zaman sürerler..sen takılma sür gitsin

ya baby hayranım sana nasıl süpürüp siliyorsun.ben ayakkabılarımı bile bağlayamıyorum bazen..eşim bağlıyor..apartmandan görenler de sırıtıyor pis pis..

canım walla eskiden daha sık siliodum supurmeyi pek sevmem haftada 2 supuruosam gunasırı viledalıodum ama pilim pitmis cuma misafirim vardı persembe supurmustum silmemistim bile bugun ancak ilham geldide yaptım bide 12 de kalktım ya bedenim dinlenmisti. en nefret ettigim banyo klozet kuvet temizligi onada bi care bulsam ii olcak artık ancak banyodan banyoya kuveti cifliorum hazır icindeyken temizleyip yıkanıp cıkıorum.

bende ayakkabılarımı ayagımı yuksege koymadan baglayamıorum ayrıca corapta giyemiorum canım ya iste gecen ona hayıflandımda esim dediki merak etme hep boyle kalmayacaksın bende dedim ya kalırsam :))))

Sanırım bayb nın orada hava gusel gıdıoo..

aslında hava sıcak ama esio burası zaten baku icin ruzgarlar sehri derler. bide benim ev cok serin normalde cok sevmiorum evi ama sırf cok serin oldugu icin kısa kadar cıkmayı dusunmuyorum bebek dogduktan sonra daha ii bi ev bulursam cıkarım son zamanlarımı serin serin geciririm. biz hala geceleri yorgan battaniye yatıoruz yani esim oyle yatıo benim tabanlarım yandıgımdan nerdeyse cıplak yatıcam ama ev serin oldugundan tutulurum die korkuyorum

ben sabah aksam suruyorum hem karnıma hem memislere bu hafta 2. haftam yagı emio cilt koku kalmıo hemde karnı parlatıo zeytinyagı zaten cildi parlatırmıs.camasırda iz filanda olmuyo. ayrıca selulit icin yaptıgım losyonda ise yarıo seviniorum gitgide gorunum azaldıkca 1 ay tamamlandıgında bisey kalmaz sanırım.

canım ya ben aslında eve kadın almak istemiorum cunku burdakiler sart surt hijyen pek bilmiolar ii birini bulmak geek guvenilir suanda oyle biride yok olanlarda dolu bizim turkler kapmıslar kadınların bos gunu yok , kendimi ii hissedince yapıyorum . simdi yaptım ya bu hafta idare eder bide burası cok tozlu bir memleket hergun sil hergun kapkara su akar

Yaf Dido, kutsal gönül gözü nü nereelere monte ettin be annem... hamılelıgıne verıyorumm artık :))))

kocisi ev isi yapanlara hayranım benimki asla yapmaz ben yapamazsam kadın bulalım gelsin yapsın der ilk 3 ayımda oyle olmustu. birtek kendi pantolonlarını utuler onuda ben cift dikis yaptım bikaz kez benimkine guvenmediginden yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…