kaç dakika sürerse sürsün ben başkasına yaptıramıyorum. takıntılıyım biraz o konuda. PETRİK sana saatler olsun.nesrincim agdacın nerde* falza acıtmadı 10 dk bitti dedin ya nasssı cazip geldi anlatamm
kızlarrr iyi haftalar hepinize....
100 lük yükleme yaptıran oldu mu aranızda şeker için? yarın yaptıracağım dikkat etmem gereken bişey var mı???
169 çıktı 50'lik yüklemem, epey yüksen bunda düşer mi cok endişeliyim yine :)
benim eşimde kendisi istemiyor korkuyor zaten heryerin ağrıyor diyor, çok düşüncelidir benim sefgilim :)ya inanmıyorum ya soruya kız sen ne tatlısın öle ya seviom seni.. bak canım onca hasretlik gunleirnden sonra dayanabilirse yapsın.. ama sadece parmakuçlarıyla .... bu arada dun ben gögüslerimi inceliyodum hani çatlama varmı falan diye eşimde bitek bana yasak zaten sen dokunuca bişii olmuyo falan die sitem etti sonra ardındanda çok biliçli olmak bazen iyi değil dedi köylerde yaşayan ve bu bilgilerden mahrum kadınların eşleri napio ozaman bence sen abartıyosun demezmi...delikafadulden
Petrikim.. benım salak makıne 1.5 saatte yıkıoo 30 derecede.. boşver 30 dakıkada yeter, burada amac, tozlu falan fılan olacagından ustunden gecmek, kırlı bı camasır degıl sonucta.. yeter 30 dakıkada bence.. ek durulama yaptır tam olsun.. yumusatıcı atsam da baktımm fgıcır gıcır cıktı camasırlar.. ole agır bı koku yok userlerınde.
sağol canum ağlamayana meme yok onlar söylemediler ben istedim, oturmaktan belim ağrıyor c.tesi zaten yarım gün ben gelmesem zaten misafirim dedim sağolsunlar tmm dedilertemiz Petrik hoşgeldin..keşke bana da deseler cmt.gelme diye..hatta bu hafta müşteri gelcek diye pazar da gel dediler..hiiç kusura bakmayın gelemem dedim..gıcıkk şeyler..
ne kadar uyguna almışsınız mobilyayı..benim istediğim sadece yatak o da büyümeyen ama içi sallanır, içinde yatağı ve uyku setli olarak 500 tl..o da peşin..herkes anlaşmış gibi nereye gitsem aynı fiyatı veriyolar..çilek te de aynı..sence nasıl fiyat? .
kızlarrr iyi haftalar hepinize....
100 lük yükleme yaptıran oldu mu aranızda şeker için? yarın yaptıracağım dikkat etmem gereken bişey var mı???
Yaf Dido, kutsal gönül gözü nü nereelere monte ettin be annem... hamılelıgıne verıyorumm artık :))))
çarpılırmıyım evrim sence...ne bileyim ya sınır tanımaz gibi geldi bana..ayyyyy gittikçe batıyorum galiba.tövbe tövbee
Az once gogsumden bir damla süt geldi.. kalbim duracaktı neredeyse.. bir damla süt koca bir bedeni bu kadar heyecanlandırır mı yaaa :)))))
Güneşlide canım adıda havalı kos kuaför :) normalde biraaz pahalı ama heryerde 30 orada 45 ama helalı hoş olsun çabucak bitirdi, konuşturdu yumurtalama günü hesaplamayı anlattırdı anlamamış gibi yaptı çok soru sordu bi baktım bitmiş :)nesrincim agdacın nerde* falza acıtmadı 10 dk bitti dedin ya nasssı cazip geldi anlatamm
geçmiş olsun umarım 100 grlık düşük çıkar,kızlarrr iyi haftalar hepinize....
Sağol Aftabru maskoda da aynı 3500 bile diyen vardı çok gezdik kimse 1800 den aşağı inmiyordu hatta 2 aradaşım daha var onlarda alacak dedim yok dediler, şansa denk geldi bi model gösterdi çok süslüydü kız çocuguna uygun hepsi yapıştırma çıkıyor dedi, bu modelden başka yapmıyorum elimde 2 tane var nakit öderseiz 1650 demişti eve gidip ölçtük odayı telefonda da 1600 e indirdik tabi yarısını ödedik nakit verince indiriyorlar, galiba tamamen şans :)PETRİK ne kadar uygun fiyata almışsınız. hayırlı uğurlu olsun canım. güzel günlerde kullansın inaşllah. fiyatı gerçekten çok uygunmuş. bizim sitenin arkasındaki uyduruk fetih mob. çarşısında bile fiyatlar 2.000 den başlıyordu. ne çok da şey var içinde seninkinin.... sıkı pazarlık filan mı yaptınız?
benim sefgilm yaparda üstten üstten napalım hiç yoktan iyidir, sadece makinayla süpürür toz alır başkada iş yapmaz, hele toz alışı evlere şenlik hiç birşeyi kaldırmadan görünen yerleri bezi deydirir toz aldım der, kızınd güzel yapıyor ama her zaman kzımıyorum :))kocisi ev isi yapanlara hayranım benimki asla yapmaz ben yapamazsam kadın bulalım gelsin yapsın der ilk 3 ayımda oyle olmustu. birtek kendi pantolonlarını utuler onuda ben cift dikis yaptım bikaz kez benimkine guvenmediginden yapar.
sağol mis pak oldum tertemizim : ) eğilebilsem göre bilsem bende yaptırmam kuaförde sadece bacakları aldırıyordum, şimdi mecbur kaldım karnım kasılıyor eğilince, sonra kendim yapmaya devam ederimkaç dakika sürerse sürsün ben başkasına yaptıramıyorum. takıntılıyım biraz o konuda. PETRİK sana saatler olsun..
evriş masaj yaparken mi geldi kendi kendine ayy cok heyecanlıdır, benim göğüs ucum kabuk tutmuş gibi sanki hücre ölmüş dökülüyor gibi, normal m i acaba
evrim hergün soda içmiyorum ama ne yıkarsam yıkayayım ek durulama yapıyorum..o yüzden unutmam bebiş kıyafetlerini öyle yıkamayı..sodayı yutmakda zorlanıyorum haftada 2 tane içiyorum ortalama.pipetle limonla da deniyorum ama pek bir varlık gösteremiyorum..ama hergün ayran içiyorum.hatta şu anda da elimde ayran var.tansiyonum yine düşmüş tuzladım biraz ayranı
dimek sen de sütlü oldun..sütlü evrişşş seni.aman çok elleme ha..doktorlar ellemeyin sıkmayın diyorlar..gerçi sen bu işin de kitabını yazmışındır..meme anatomisi felan.çok yönlü gadınsın vesselam
evrim iptal arkadaşlar..servis dışı oldu..süt geldi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?