2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nesrincim agdacın nerde* falza acıtmadı 10 dk bitti dedin ya nasssı cazip geldi anlatamm
kaç dakika sürerse sürsün ben başkasına yaptıramıyorum. takıntılıyım biraz o konuda. PETRİK sana saatler olsun.

100gr lıkda sorun çıkmayabilir. benim 50gr yüklemem 143 çıkmıştı ama 100 lük temiz çıktı. aynı şekilde birkaç arkadaşımız daha 100lükte aklandı.

ev temizligi nerdeyse bide beden temizligi yapabilseydim ii olacaktı hic elim gitmio ya useniorum resmen bugunde gecti bakalım nasip nezamana makinaya talim bu ayda. onumuzdeki ay agda insallah

ben çoraplarımı yemek de yediysem giyemiyorum..dün klozeti banyoyu temizledim karnıma sancılar girdi .kendime zor geldim.öbür tuvalet kaldı.zaten ben kullanmıyorum.bölüştük tuvaletleri.malum ben çok sık gidiyorum.kimseyi bekleyemem.

benim eşimde kendisi istemiyor korkuyor zaten heryerin ağrıyor diyor, çok düşüncelidir benim sefgilim :)
ne zman buluşuyoruz hadi bi tarih belirleyelim

Gizze gözün aydın mutlulugunuz daim olsun, başka uzun ayrılıgınz olmaz inş. seni görünce şaşırdımı : )

tmm ozman deterjan kalıntıları kalmaz inş, kalırsada tekrar durulama yaptırırım, yumuşatıcı olarak hangi marka aldın tatlım Evriş ?

sağol canum ağlamayana meme yok onlar söylemediler ben istedim, oturmaktan belim ağrıyor c.tesi zaten yarım gün ben gelmesem zaten misafirim dedim sağolsunlar tmm dediler
ee çilek mobilyada komple takım herşeyi dahil 1500 tl di bej rengi diye istemedim, sen sadece yatak istiyorsun sanırım tek yatak fiyatı sormadım hiç bilmiyorumki fiyatları ama tek tek fiyatlandırsalar 500 eder heralde netten baksana fiyatlara, masko da da aynıydı herkes sözleşmiş gibi nakit 1900 dediler 1800 e teşhirdeki ürünü veriyorlar çok dil döktüm cık inmedi şansa bi mobilyacı elimde bu modelden son iki kaldı dedi biri ham biri teşhirde ham olanı alıcam istediğim gibi yapıcak nakit öderiz deyince kabul etti şansıma mdf hemde

Baybb.. zeytınyagı bana baya baya kokuyor annem yaa.. halbu ki mızmız bir tip değilimdir ama ıcıne bı cılek yagı alıp karıstırayım dıorum koku ıcın.. ne dersın???

156 çıktı benim.
Yarın ben de 100'lük yaptırcam..ben yüksek çıkar diye düşünmüyorum, olumlu düşünmeye çalışıyorum en azından.. Hem çıkarsa da çıksın napalım, diğer şeker kızlar gibi, Esrako, Petrik mesela, diyet yapar sağlıklı besleniriz fena mı işte..

Yaf Dido, kutsal gönül gözü nü nereelere monte ettin be annem... hamılelıgıne verıyorumm artık :))))

çarpılırmıyım evrim sence...ne bileyim ya sınır tanımaz gibi geldi bana..ayyyyy gittikçe batıyorum galiba.tövbe tövbee

Petrikim, artı ek durulama yaptır zaten.. ve bundan sonra ne zaman yıkarsan yıka ek durulamayı alıskanlık halıne getirelim derim.. yumoş bayb aldım annem.

çarpılırmıyım evrim sence...ne bileyim ya sınır tanımaz gibi geldi bana..ayyyyy gittikçe batıyorum galiba.tövbe tövbee

Du konuyu degıstırelım.. yoksa ıkıye ayrılacaksınn kaydirigubbakcemile3

Her gun bir soda ıcıyor musun?? de bakımm bana??

Az once gogsumden bir damla süt geldi.. kalbim duracaktı neredeyse.. bir damla süt koca bir bedeni bu kadar heyecanlandırır mı yaaa :)))))

evriş masaj yaparken mi geldi kendi kendine ayy cok heyecanlıdır, benim göğüs ucum kabuk tutmuş gibi sanki hücre ölmüş dökülüyor gibi, normal m i acaba

evrim hergün soda içmiyorum ama ne yıkarsam yıkayayım ek durulama yapıyorum..o yüzden unutmam bebiş kıyafetlerini öyle yıkamayı..sodayı yutmakda zorlanıyorum haftada 2 tane içiyorum ortalama.pipetle limonla da deniyorum ama pek bir varlık gösteremiyorum..ama hergün ayran içiyorum.hatta şu anda da elimde ayran var.tansiyonum yine düşmüş tuzladım biraz ayranı

Az once gogsumden bir damla süt geldi.. kalbim duracaktı neredeyse.. bir damla süt koca bir bedeni bu kadar heyecanlandırır mı yaaa :)))))

dimek sen de sütlü oldun..sütlü evrişşş seni.aman çok elleme ha..doktorlar ellemeyin sıkmayın diyorlar..gerçi sen bu işin de kitabını yazmışındır..meme anatomisi felan.çok yönlü gadınsın vesselam

sizinde koku alma duyunuz süper bir hale egeldimi? az önce markete gittim ve sokakda duydugum kokunun ne oldugunu hemen keşfettim ve şuanda fırında pişiyor valla koku konusunda acaip bi gelişme gösterdi burnum anında ne oldugunu anlıyorum..şimdi benm mutfagımda aynı o duyupda canım ceken kokudan kokuyo...şimdii ben toplam 5 kilo aldım ve 26# 2 teorisine göre 10 kilo ile bitirmem gerek dimi ama benm bu burnum umarım 26# 3 yapmaz

nesrincim agdacın nerde* falza acıtmadı 10 dk bitti dedin ya nasssı cazip geldi anlatamm
Güneşlide canım adıda havalı kos kuaför :) normalde biraaz pahalı ama heryerde 30 orada 45 ama helalı hoş olsun çabucak bitirdi, konuşturdu yumurtalama günü hesaplamayı anlattırdı anlamamış gibi yaptı çok soru sordu bi baktım bitmiş :)

geçmiş olsun umarım 100 grlık düşük çıkar,

Sağol Aftabru maskoda da aynı 3500 bile diyen vardı çok gezdik kimse 1800 den aşağı inmiyordu hatta 2 aradaşım daha var onlarda alacak dedim yok dediler, şansa denk geldi bi model gösterdi çok süslüydü kız çocuguna uygun hepsi yapıştırma çıkıyor dedi, bu modelden başka yapmıyorum elimde 2 tane var nakit öderseiz 1650 demişti eve gidip ölçtük odayı telefonda da 1600 e indirdik tabi yarısını ödedik nakit verince indiriyorlar, galiba tamamen şans :)

benim sefgilm yaparda üstten üstten napalım hiç yoktan iyidir, sadece makinayla süpürür toz alır başkada iş yapmaz, hele toz alışı evlere şenlik hiç birşeyi kaldırmadan görünen yerleri bezi deydirir toz aldım der, kızınd güzel yapıyor ama her zaman kzımıyorum :))

kaç dakika sürerse sürsün ben başkasına yaptıramıyorum. takıntılıyım biraz o konuda. PETRİK sana saatler olsun..
sağol mis pak oldum tertemizim : ) eğilebilsem göre bilsem bende yaptırmam kuaförde sadece bacakları aldırıyordum, şimdi mecbur kaldım karnım kasılıyor eğilince, sonra kendim yapmaya devam ederim

evriş masaj yaparken mi geldi kendi kendine ayy cok heyecanlıdır, benim göğüs ucum kabuk tutmuş gibi sanki hücre ölmüş dökülüyor gibi, normal m i acaba

Demek ki nemlendırmıyorsun gogus uclarını.. artık daha da cok nemlendırmen lazım.. emmeye hazırlaman ıcın.. ondan dokuluyordur pul pul, ozellıkle banyo oncesı yagla kı dusta sampuandan dolayı falan ıyıce kurumasın.

Meyvelı de olsa uzerınde "maden suyu" yazan lardan her gun bir tane ıc annem.. sakın soda yazılı olanlar tuketme ama.. bebişlerin dogum sonra sarılık olma rıskını oldukca azaltıyor cunku.. aksatmamaya calıs.

bu arada bu ilk gelen süt varya içinde bol miktarda antikor olan.o bu süt değil..hani bazı arkadaşlar sağmayı düşünüyordu ya eelemesinler sakın..o süt doğumdan sonra geliyor rahim kasılmaya başlıyormuş doğumdan sonra..onun etkisiyle o nefis ilk süt geliyormuş..hani diyorlarya sezeryanda erken doğumda gelmez diye..yokmuş öyle bir şey rahim boşalınca kasılmaya başlıyormuş

Yok yok hayatta oynamam.. sıyırmadım daa.. kımselere muhtac olmadan yasamak adına okuyoruss,arastırıyorus ıste bea annemm.. hor görme şu garibi :))

evrim iptal arkadaşlar..servis dışı oldu..süt geldi ya

Sıpalık yapmaaaa :mymeka:

yok evriş soda olanları almıyorum zaten..belli bir marka var onu alıyorum hep.içeyim bakiyim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…