bu arada bu ilk gelen süt varya içinde bol miktarda antikor olan.o bu süt değil..hani bazı arkadaşlar sağmayı düşünüyordu ya eelemesinler sakın..o süt doğumdan sonra geliyor rahim kasılmaya başlıyormuş doğumdan sonra..onun etkisiyle o nefis ilk süt geliyormuş..hani diyorlarya sezeryanda erken doğumda gelmez diye..yokmuş öyle bir şey rahim boşalınca kasılmaya başlıyormuş
yok evriş soda olanları almıyorum zaten..belli bir marka var onu alıyorum hep.içeyim bakiyim artık.
evriş hergün badem yağı sürüyorum aslında ama genelde duştan sonra duştan önce de süreyim bari sağolasın
hadi ya? bişey mi yaptın? yoksa durup dururken mi aktı?Az once gogsumden bir damla süt geldi.. kalbim duracaktı neredeyse.. bir damla süt koca bir bedeni bu kadar heyecanlandırır mı yaaa :)))))
sizinde koku alma duyunuz süper bir hale egeldimi? az önce markete gittim ve sokakda duydugum kokunun ne oldugunu hemen keşfettim ve şuanda fırında pişiyor valla koku konusunda acaip bi gelişme gösterdi burnum anında ne oldugunu anlıyorum..şimdi benm mutfagımda aynı o duyupda canım ceken kokudan kokuyo...şimdii ben toplam 5 kilo aldım ve 26# 2 teorisine göre 10 kilo ile bitirmem gerek dimi ama benm bu burnum umarım 26# 3 yapmaz
156 çıktı benim.
Yarın ben de 100'lük yaptırcam..ben yüksek çıkar diye düşünmüyorum, olumlu düşünmeye çalışıyorum en azından.. Hem çıkarsa da çıksın napalım, diğer şeker kızlar gibi, Esrako, Petrik mesela, diyet yapar sağlıklı besleniriz fena mı işte..
Tamm tatlım sağolasınPetrikim, artı ek durulama yaptır zaten.. ve bundan sonra ne zaman yıkarsan yıka ek durulamayı alıskanlık halıne getirelim derim.. yumoş bayb aldım annem.
Az once gogsumden bir damla süt geldi.. kalbim duracaktı neredeyse.. bir damla süt koca bir bedeni bu kadar heyecanlandırır mı yaaa :)))))[/
ben o kadıncıkları bir bulsam bak gör ne yapıyorum..
Az once gogsumden bir damla süt geldi.. kalbim duracaktı neredeyse.. bir damla süt koca bir bedeni bu kadar heyecanlandırır mı yaaa :)))))
Tamm tatlım sağolasın
değişik bi duyugu olsa gerek sütaşlar aktiviteye geçmiş :))
Evriş ben acıbadem yağı aldım kokusu çok tuaf benzin gibi, bana badem yağı diye başka bişeymi sattılar yoksa normalmidir bu koku ? si acıbadem yağımı sürüyorsunuz yoksa tatlımı ?
kesinlikle görüşelimmm benim için zaman sorunu yok isteğdim zaman giderim çalışmıyorum nasılsa sen izne çık haberleşeriz koca göbeklerle denize gireriss ayy ne güzellSaolll kuzummm. Amin inşallah...
Bugün izin almıştım tatlım kocişim geldi ya dra gideces dieee.. Yarın yine işteyimmmm ama:1no2::1no2:
Ay evet ya resimlere bakınca tarih çekti ilgimi.. Ne güssel ama di mi? Biz yazlığa haziran ortası gibi gideces tatlım siz ne zaman gidiyorsunuz? Gidince görüşürük olur mu?a.s.a.s.
CADIARZUCADIARZUSeninkinin modeli neydi kuzu?
ayyy çok heyecan verici bendende geçen ay bişiler gelmişti ama açık renkliydi yapış yapıştıı süt oldunu sanmıyorumAz once gogsumden bir damla süt geldi.. kalbim duracaktı neredeyse.. bir damla süt koca bir bedeni bu kadar heyecanlandırır mı yaaa :)))))
ben de artık yağlanmaya başladım arkadaşlar. ama öle sabah akşam filan değil. 3 gündür yağlanıyorum hergün. bundan önce haftada 3 kere filan sürüyordum azcık. artık akıllandım, hem göbeğime hem de göğsüme sürmeye başladım. inşallah sıkılmam 3 gün sonra. ben hiç sevmem de kremlenmeyi filan...
yaa çok heyecan verici yaa...
kızlar bebişimin odasını çektim yüklücem
öncelikle bizimki bebek odasından ziyade çocuk odası tarzında
park yatak alıcaz bizde 2-3 yaşına kadar onda yatıcak sonra yatağına geçiricez
umarım beğenirsiniz bizde uğraştık kurarken felan bikaç tanede kocişimin yatak kurarken fotolar koyucam
kızlar bebişimin odasını çektim yüklücem
öncelikle bizimki bebek odasından ziyade çocuk odası tarzında
park yatak alıcaz bizde 2-3 yaşına kadar onda yatıcak sonra yatağına geçiricez
umarım beğenirsiniz bizde uğraştık kurarken felan bikaç tanede kocişimin yatak kurarken fotolar koyucam
Aftabru kalçanı da yağla orasıda çatlıyor üst bacak ve kalçayı unutmaben de artık yağlanmaya başladım arkadaşlar. ama öle sabah akşam filan değil. 3 gündür yağlanıyorum hergün. bundan önce haftada 3 kere filan sürüyordum azcık. artık akıllandım, hem göbeğime hem de göğsüme sürmeye başladım. inşallah sıkılmam 3 gün sonra. ben hiç sevmem de kremlenmeyi filan...
Bebak dimi var bende ondan arada sürüyordum şimdi her akşam sürerimRıca ederım kuzum, ne demek..
Ben acı bademın kremını almıstım.. su ccokk eskılerın bı markası var ya, ondan.. evet degısık bır kokusu oluyor acıbademın, ama ben suruyorum, sabah kalkıyorum, hala vucudum nemlı.. yagı konusunda ve kokusunda bır bılgım yok acıkcası kuzum.. ama kokusu agırdır.. Evet sutas bı kendını gosterdı bana.. :))
evt evet komple fiyatı, tek kuku olurmu hiiç tövbee kaydirigubbakcemile3kesinlikle görüşelimmm benim için zaman sorunu yok isteğdim zaman giderim çalışmıyorum nasılsa sen izne çık haberleşeriz koca göbeklerle denize gireriss ayy ne güzell
ayyy çok heyecan verici bendende geçen ay bişiler gelmişti ama açık renkliydi yapış yapıştıı süt oldunu sanmıyorum
nesrinnnn 45 tl derken komple ağda dimi??
yok anacım olurmu hiç komple fiyatını yazdım, burada komple ağda 30 her yerde, bi burası böyle kokoş kaydirigubbakcemile3petrik sadece kukuya mı 45 ödedin?? burda 15 lira veriyorum ben..eğer öyleyse ohaa demek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?