2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evriş hergün badem yağı sürüyorum aslında ama genelde duştan sonra duştan önce de süreyim bari sağolasın

pinky cidden 5 kilo mu aldın sen..kaç kiloydun ki önceden..şaşırdım çok yaaaa.

Eywallah gozum saolasın, hanı "sezeryan oldu, bundan anne bıle olmaz" dıyen kadın"cıkl"ara da kapak olsun bu yazdıgın.

yok evriş soda olanları almıyorum zaten..belli bir marka var onu alıyorum hep.içeyim bakiyim artık.

Eee nıye mıyavlattıyorsun benı burada, iç annem iç.. ihmal etme aman.

evriş hergün badem yağı sürüyorum aslında ama genelde duştan sonra duştan önce de süreyim bari sağolasın

Rica ederim kuzu..

Az once gogsumden bir damla süt geldi.. kalbim duracaktı neredeyse.. bir damla süt koca bir bedeni bu kadar heyecanlandırır mı yaaa :)))))
hadi ya? bişey mi yaptın? yoksa durup dururken mi aktı?
gerçekten çok heyecan verici.

evet benim de burnum çok iyi algılamaya başladı. artık hiçbir kokuyu kaçırmıyorum.

evt yüksek çıkarsa üzülmeyin diyetle düzeliyor, bana çok yaradı bu diyet kuru kayısı yemedin kabızlık sorunu kalmadı düzene girdi çok şükür, ayrıca 4 gündür tartıda aynıyım hep 68 hiç değişmiyor böyle güzel devam eder inş.

Tamm tatlım sağolasın
değişik bi duyugu olsa gerek sütaşlar aktiviteye geçmiş :))
Evriş ben acıbadem yağı aldım kokusu çok tuaf benzin gibi, bana badem yağı diye başka bişeymi sattılar yoksa normalmidir bu koku ? si acıbadem yağımı sürüyorsunuz yoksa tatlımı ?

ben o kadıncıkları bir bulsam bak gör ne yapıyorum..

Ben buldukca dürüyorum defterlerini, sen merak etme..

Nazanım.. lansınoh surmeye basladım.. ceksin bıraz dıye de acıkta ıdı goguslerım, ustunde gordum.. asla ucuna falan dokunmam çünkü, kremı bıle elımde erittim sürdüm, zorlanmasın dıye ucu.. gercekten de tanımsız bır duygu yaaa...

dideee yavrucum ben öle çook zyıf değildim Nazan gibi LALece gibi değildim o yüzden gayet normal ilerliyorum .
64 le başladım ilk 3 ay 4 verdim kaldım 60 bu sabah 65 dim baskülde.. öle yani..:=) kıs nie şaşırdın hem

ben de artık yağlanmaya başladım arkadaşlar. ama öle sabah akşam filan değil. 3 gündür yağlanıyorum hergün. bundan önce haftada 3 kere filan sürüyordum azcık. artık akıllandım, hem göbeğime hem de göğsüme sürmeye başladım. inşallah sıkılmam 3 gün sonra. ben hiç sevmem de kremlenmeyi filan...

Rıca ederım kuzum, ne demek..

Ben acı bademın kremını almıstım.. su ccokk eskılerın bı markası var ya, ondan.. evet degısık bır kokusu oluyor acıbademın, ama ben suruyorum, sabah kalkıyorum, hala vucudum nemlı.. yagı konusunda ve kokusunda bır bılgım yok acıkcası kuzum.. ama kokusu agırdır..

Evet sutas bı kendını gosterdı bana.. :))

kesinlikle görüşelimmm benim için zaman sorunu yok isteğdim zaman giderim çalışmıyorum nasılsa sen izne çık haberleşeriz koca göbeklerle denize gireriss ayy ne güzell
Az once gogsumden bir damla süt geldi.. kalbim duracaktı neredeyse.. bir damla süt koca bir bedeni bu kadar heyecanlandırır mı yaaa :)))))
ayyy çok heyecan verici bendende geçen ay bişiler gelmişti ama açık renkliydi yapış yapıştıı süt oldunu sanmıyorum
nesrinnnn 45 tl derken komple ağda dimi??

petrik sadece kukuya mı 45 ödedin?? burda 15 lira veriyorum ben..eğer öyleyse ohaa demek istiyorum..

kızlar bebişimin odasını çektim yüklücem
öncelikle bizimki bebek odasından ziyade çocuk odası tarzında
park yatak alıcaz bizde 2-3 yaşına kadar onda yatıcak sonra yatağına geçiricez
umarım beğenirsiniz bizde uğraştık kurarken felan bikaç tanede kocişimin yatak kurarken fotolar koyucam

İnan bende sevmem, 3. aydan berıdır her gun yaglanıyorum, aksattıgım ıkı parmagımı gecmez.. ha catladım mı, evet catladım gobek altından, yıne de ısrarla yaglanıyorum.. sımdı goguslere ayrıca o lansınoh tan surmeye basladım.. emme hazırlıgı ıcın.

yaa çok heyecan verici yaa...

Darısı basınıza kuzular..

haydi koy koy..:dance:

Pazarlık yapma bisimle.. koy bakalım begenır mıyıs begenmez mıyıss yasarıs sana kaydirigubbakcemile3 camasırı asarken bile fotosunu cektık, yatagı kurarken cekıyorus.. falla bırılerı duysa bu halımızı kaydirigubbakcemile3

Aftabru kalçanı da yağla orasıda çatlıyor üst bacak ve kalçayı unutma

Bebak dimi var bende ondan arada sürüyordum şimdi her akşam sürerim

evt evet komple fiyatı, tek kuku olurmu hiiç tövbee kaydirigubbakcemile3

petrik sadece kukuya mı 45 ödedin?? burda 15 lira veriyorum ben..eğer öyleyse ohaa demek istiyorum..
yok anacım olurmu hiç komple fiyatını yazdım, burada komple ağda 30 her yerde, bi burası böyle kokoş kaydirigubbakcemile3

EFTELYA canım eminim dr dan iyi haberlerle dönüceksin .
GıZZE gözün aydın beraberliğiniz daim olsun inşallah.

En yüksek 50 lik taramada benimki çıkmış galiba 189 çıkmıştı. Çok kötü olmuştum. 100 lük yüklemedeyse sadece ilk saatteki yüksek çıktı 170ken en fazla değer benimki 188 di galiba dr dahiliyeye göndericekti vazgeçti 2 değer yüksek çıkınca gebeliğe bağlı diabet oluyomuş ya hamurişini azalt dedi. ılerleyen zamanlarda tekrar test yapılıyomuş galiba. ınşallah yüklemesi yapılacak olan bütün arkadaşlar iyi haberlerle gelirler 50 lik yüksek çıktı diye üzülmeyin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…