2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

merhaba arkadaşlar

geçmiş okuyamadım çok fena ya çok sayfa birikmiş dersimde var bugün yarında tatil çarşambaya ben yokken olan biten herşeyi öğrenmiş olurum. umarım herkes bebekleriyle beraber iyidir...

ankaraya gittim ben cuma günü, şeker testi yaptırdım, 134 çıktı, referans değerlerinde 120-170 arası normal görünüyordu, doktorda normal olduğunu söyledi, bebeğimi gördüm iki ay sonra ama ne yazıkki yüzünü göstermedi sağ bileğini sol eliyle kavramış ikisinide yüzüne dayamış uyuyordu. çok açtım belkide ondandır. 3 hafta sonra izine ayrılıyorum. biraz buralarda kalırım sonra ankaraya gideceğim. yolculuğumda iyi geçti, sık sık mola verdik, gezdik, dolaştık yollarda. iyiydi, umarım tekrar giderkende aynı olur. ama ayaklarımda şişlikler başladı benim, sıcaklarda tetikliyor sanırım. alışverişde yapamadım hem vakit yoktu hemde sıcaktı. annemi bu konuda kararlı ve aşırı istekli buldum. işimede geldi:)) kıyafetleri, tamamlamış, elinde listesi geziyor sadece yatak - araba ve araç koltuğu kaldı. onuda ben internetten bakıp karar vereceğim.

demir hapına , magnezyuma devam edeceğim. gaviscon verdi, kilosuda 1160 gram kızımın.

buradada deniz girmeye başlamışlar haftasonu. eşimi gönderdim. suyun sıcaklığına göre haber verecek. vallahi gireceğim bende, bacaklarımın şişkinliği başka türlü geçmeyecek...

benden şimdilik haberler bu kadar, derse gidiyorummm, hepinizi öpüyorumm.

ayyy evrim demek ilk damlanız geldi hemde göz göre göre. ne mutlu sana ne heyan verici darısı başımıza...

ya yeni molfix reklamına bayılıyorum hani bissürü bebek gülerken videolamışlar çoooooooook şirinler ya bende hep hayal ediyorum umarım Mehmet Akif'imde mutlu neşeli dışa dönuk güleryüzlü bir evlat olur...

canım benim kızmadın inşallah.sadece az geldi biraz malum çoğumuz baya aldık ya..ama dedğin gibiyse mantıklı tabi.ben 5. aya kadar hiç almadım desem yeridir.şimdi totalde 10 kilo almışım.bu 26X2 bana mantıklı gelmiyor.bireysel farklılıklar söz konusu..
ben günde üç kez yağlanıyorum..lierac bebe yağı Allah ne verdiyse..çok rahatlatıyor karnımı..su içsem davul gibi geriliyor..popo mu dönüp yağlayamadığımdan onu da aşkıma yaptırıyorum..çok memnun oluyor..
lansinohu kaça aldın kaç gr aldın..bir de her emzirme öncesi temizlenmesi gerkiyor mu? içinde ne yazıyor..ben garmastanla onun arasında kaldım.

haydi koy koy..:dance:

bence de bence de:sm_cool:

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Amin cümlemizin evlatlarına ınsallah.. hepımızın ole olsun ınsallahh.

Didom.. emzırrıken de silmeden kullanabiliyorsun.. 24 tlsına almıstı Burcu bana, 50 ml di aldıgı. Çok methini duydugum ıcın aldık onu da.. ama senın yazdıgın markayı bılmıyorum kuzu.

Son düzenleme:
Hatıra..
başkente hast.yakın Yılmaz Kozmetik var, hatta cyristal pastanesi de var köşesinde..ikisin arasındaki sokakta Daisy Kids diye bebe mağazası var...mayıs sonuna kadar indirim varmış...bişeyler alıcaksan oraya da bi bak derim..

aaaaa didecim nie kızayım allahım ya ebbim. aslında her doktorun dediği şu zayıf yani az kiloyla başlayanlar için normal sınır 15 hatta 20 ye kaadar izin var ama benm gibi kilolu başlayanlar için en azından benm doktoruma göre 10-14 maksimum almam gereken..malum boyda cok yok 1,62 öööle işte

fırından cıkan muhteşem kokulu şey ve yanında 3 bardak ayran içtim çok fena agırlık bastı

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok güzel olmuş..herşey harika görünüyor.perdelere bittim

tabii cicilerini öylesine dizdim yıkanıcak hepsi tek tek çekmeceleri daha boş oralara iç çamaşırları tulumlaarını kusmuk bezlerini koyucam
daha çokk eksik var ama büyük kısmını atlattık şükürler olsun
bu arada cicilerede yeni cicilerimizi ekledim bakmak isterseniz

ay söleee neymiş şuuu merak ettim bende yapcam yufkalı bişimi evde yufka var yaparım valla hemen hiç üşenmemm biliyonnn
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok güzel olmuş..herşey harika görünüyor.perdelere bittim

ayy perdelerde nevresimi takımmm benimde çok hoşuma gitmişti sağol bebişim :sm_cool:

Baybb.. zeytınyagı bana baya baya kokuyor annem yaa.. halbu ki mızmız bir tip değilimdir ama ıcıne bı cılek yagı alıp karıstırayım dıorum koku ıcın.. ne dersın???

banada surerken kokuyo hatta demistimkendime ekmek bandırasım gelio die :)) ama sonradan tenimde kalmıo kokusu istersen bide cilekli dene canım ben burda cilek yagı bulamadım maalesef

Du konuyu degıstırelım.. yoksa ıkıye ayrılacaksınn kaydirigubbakcemile3

Her gun bir soda ıcıyor musun?? de bakımm bana??

içmirum cok fena sisio karnım burda normalde bi normal su var bide gazlı su dedikleri maden suyu var ilk zamanlar midem bulanırken rahatlatsın die iciodum ama simdi icince karnım davul gibi oluyo yaa

Az once gogsumden bir damla süt geldi.. kalbim duracaktı neredeyse.. bir damla süt koca bir bedeni bu kadar heyecanlandırır mı yaaa :)))))

hey sut kadını seniiii hadi bakalım gozun aydın darısı basımıza eminim super heycan vericidir

GYPSYY odanız da cok guzelmis canım gule gule uyusun bebisin

Çok cici olmus be Esramm.. ellerinize saglık valla.. bitmiş işte o da.. ne mutlu sise... cok begendım.

gypsm esra çook gusel ya oo maşallah dediğin gibi YAHYA bu yataga ancak 3 yaşından sonra yatar. ama çok begendim aman da amana herşeyinide koymuş deterjanı kremleri ohh Allah saglıklı gunlerde kullanmayı nasip etsin

kızlar bu yatak çift yönlü yani mesela ilerleyen yıllarda ters çeviricez ranza oluyor ister altını oyun alanı olarak kullanır ister bi yatak koyulup ranza olur çok yönlü yaneee zaten park yatağını 3-5 ay sonra odasını getiricem bu yatakta ben yatarım bi süre gece kalkmalarla uğraşmim kaydirigubbakcemile3

baby sağol tatlım
ayrıca bende dediklerini uygulucam bizim doğal kozmetik danışmanımızsın senn kaydirigubbakcemile2
Çok cici olmus be Esramm.. ellerinize saglık valla.. bitmiş işte o da.. ne mutlu sise... cok begendım.
sağol kuzum bitti valla rahatladık darısı sizlerin başınaa
aminn tatlımm evet anca 3 yaşından sonra yatar biz zaten eğlence olsun diye yaptık bu odayı delikafadulden adam çadırını bile kurdu tepesindeki bende madem öyle eşyalarını yerleştireyim dedim iki manyak halimizi görsen akşamları durup durup odaya giriyos bakıyos çıkıyoz delikafadulden

Çok güsel ellerinize sağlık güle oyna büyüsün inşallah odasında.

Sağol canım haber verdiğin için tavsiyen doğrultusunda gümüş bebeyede gitmiştik çıt çıtlı badilerini ordan aldık arkadaş doğum yapmıştı onun hediyesini ordan almıştık hatta. Bende bugün sabah gelirken bi yer gördüm eminim çoktan vardır orası çünkü bi öğretmenimiz oralarda bi yerlerlerden bahsediyodu galiba sabah gördüğüm dükkan tuluklardan sonra sağa olan ilk dönemeçte. Aklında olsun seninde park yataklar filan vardı yarın izinliyim eğer hava müsade ederse bakıcam oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…