esra çok güzel olmuş..elinize sağlık..perde-kulp-nevresim uyumu çok güzel olmuş..
esra odası çok güzel olmuş oğlunun hayırlı olsun
ikea gerçekten muhteşem uyum konusunda perde halı falan hepsi uyumlu daha ne olsun dimi ama
Çingene Esra, ben hiç görmedim ikeada böyle bişey, çok kalabalıktı ne zaman gittiysem kaçırmışım demek... ohh sen de bu yükten kurtuldun... güle güle kullansın kuzun... Ben de İkea mammut maviden beşikle şifonyer alıcam, ama yürümem yasak ya bir süre bakalım ne zaman alırız...
Çok güsel ellerinize sağlık güle oyna büyüsün inşallah odasında.
Sağol canım haber verdiğin için tavsiyen doğrultusunda gümüş bebeyede gitmiştik çıt çıtlı badilerini ordan aldık arkadaş doğum yapmıştı onun hediyesini ordan almıştık hatta. Bende bugün sabah gelirken bi yer gördüm eminim çoktan vardır orası çünkü bi öğretmenimiz oralarda bi yerlerlerden bahsediyodu galiba sabah gördüğüm dükkan tuluklardan sonra sağa olan ilk dönemeçte. Aklında olsun seninde park yataklar filan vardı yarın izinliyim eğer hava müsade ederse bakıcam oraya.
evriş başka bir topikte 10 gr yetiyor da artıyor demişler.10 la başlayayım o zaman.garmastan da piyasadaki tek bitki özlü kremmiş.doktorlar hep onu yazıyormuş.gayzulen maddesi mi ne varmış içinde ama onu silmek gerekiyor.günde bir kere de yıkamalıymış göğüsü.nette reçetesi vardı oradan baktım.
evriş başka bir topikte 10 gr yetiyor da artıyor demişler.10 la başlayayım o zaman.garmastan da piyasadaki tek bitki özlü kremmiş.doktorlar hep onu yazıyormuş.gayzulen maddesi mi ne varmış içinde ama onu silmek gerekiyor.günde bir kere de yıkamalıymış göğüsü.nette reçetesi vardı oradan baktım.
biliyorum orayı..cmt.uğradım yatak fiyatı sordum ben de..sanırım adı Yumurcak Bebe idi..ama bana kıyafet vb..ürünler biraz pahalı gibi geldi..
bir de Gümüş bebe yeni bi yer daha açtı..hal kavşağında..belki biliyosundur ama ben yine de söyliyim dedim..
Bizde oraya gitmiştik sen kale marketin arkasında demiştin ya ordaki esnaflara sorduk onlarda oba fırının orda orası dediler yani halin orada.
lansinoh kremi şimdiden mi sürmeye başlamalıyız? seninkiler çok mu kurudu o yüzden mi sürüyorsun? benimki hiç krem ihtiyacı hissetmiyor. sırf laf olsun diye azcık bebeyağı sürüyorum, onu da göğüslerim 2 beden büyüdüler, etrafında çatlak olmasın diye sürüyorum. yoksa hiçbir yerim kurumadı daha. ben de bazen merakımdan azcık sıkıyorum (çok hafifçe) ucunu ama hiçbişi gelmiyor. o kadar büyüdüler ki kesin içinde süt vardır diye düşünüyorum ama henüz akan bir damla bile olmadı. herbirimizin vücut yapısı, yaşadığı değişiklikler, ihtiyaçları ve şikayetleri ne kadar farklı oluyor değil mi?Ben buldukca dürüyorum defterlerini, sen merak etme..
Nazanım.. lansınoh surmeye basladım.. ceksin bıraz dıye de acıkta ıdı goguslerım, ustunde gordum.. asla ucuna falan dokunmam çünkü, kremı bıle elımde erittim sürdüm, zorlanmasın dıye ucu.. gercekten de tanımsız bır duygu yaaa...
yaaaa ben de bir zamanlar ZAYIF olarak nitelendiriliyordum. vayyy be o günler geçmişte kalacak galiba. şimdi pek bi tomtini oldum. ne kadarını veririm bilemiyorum. ama zaten ANNE dediğin azcık balık eti olmalı bence. bebek sarıldımmı eline yumuşak yumuşak et gelmeli, kemik değil. sarıldımı gömülmeli kucakta.... bebeğin konforu için ilk yıl eski halime dönmeyi hiç düşünmüyorum açıkçası.dideee yavrucum ben öle çook zyıf değildim Nazan gibi LALece gibi değildim o yüzden gayet normal ilerliyorum .
64 le başladım ilk 3 ay 4 verdim kaldım 60 bu sabah 65 dim baskülde.. öle yani..:=) kıs nie şaşırdın hem
Esraaa güzel olmuş odanız, ellerinize sağlık hemde çok uyguna almıştın, uzun vadeli hemde :) perdelerinize bayıldım, güle güle kullansın Yahya, odanız büyükmüş
bizim odamız biraz küçük sıkışık gibi durmaz mobilyalar inş.
ben geldim kızlar geçmişi okumadım daha hemen haber veriyim die ama hepinizn ayrı ayrı msj yazdığından emin çok saolun gel gelelim bana... dr me salak sekereteri bişi dememiş kafasına göre takılmış ben bilmiodum bişi demedi bana dedi dün gördüğümdede sana çok kızdım hiç halin yoktu ama dışarı çıktın dedi bebeğe baktı kasığımda tam ağrıyan yerde kafası varmı 1100 gr boyu ben hayatta böle uzun bir bebek görmedim çok uzun dedibebeğin 2 gün önden gidio ve durumu çok ii ama sen ii deilsin büyün çok zayıf dedi gerekirse artık eşinle konuşacağım dedi gün yarım saatten fazla ayakta durmak yok dedi heran riks altında olabilirsin dedi nts bağladı normal dedi hem direnç için hemde ağrılar içinde serum aldım idrar yollarında efkson varmış bukadar bideee acı haberim var artık kardeş kardeş yatın dedi şuan için riksli ayadasın sen dedi moralim düzeldii
çok şükür canım valla sizin dediklerinizi uyup iiki drye gittim içim rahatladı bariiHadi gözün aydın bak gördün mü maşşallah iyiymiş bebiş.
ben geldim kızlar geçmişi okumadım daha hemen haber veriyim die ama hepinizn ayrı ayrı msj yazdığından emin çok saolun gel gelelim bana... dr me salak sekereteri bişi dememiş kafasına göre takılmış ben bilmiodum bişi demedi bana dedi dün gördüğümdede sana çok kızdım hiç halin yoktu ama dışarı çıktın dedi bebeğe baktı kasığımda tam ağrıyan yerde kafası varmı 1100 gr boyu ben hayatta böle uzun bir bebek görmedim çok uzun dedibebeğin 2 gün önden gidio ve durumu çok ii ama sen ii deilsin büyün çok zayıf dedi gerekirse artık eşinle konuşacağım dedi gün yarım saatten fazla ayakta durmak yok dedi heran riks altında olabilirsin dedi nts bağladı normal dedi hem direnç için hemde ağrılar içinde serum aldım idrar yollarında efkson varmış bukadar bideee acı haberim var artık kardeş kardeş yatın dedi şuan için riksli ayadasın sen dedi moralim düzeldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?