2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esra odası çok güzel olmuş oğlunun hayırlı olsun
ikea gerçekten muhteşem uyum konusunda perde halı falan hepsi uyumlu daha ne olsun dimi ama

esra çok güzel olmuş..elinize sağlık..perde-kulp-nevresim uyumu çok güzel olmuş..

sağol tatlım ay dimiii hepsi hayvanat bahçesinden özellikle seçtik stickerlarıda öle yaptık daha yapışması gereken bissürü sticker var onlarıda bi ara yapıştırıcazz artıkın

Çingene Esra, ben hiç görmedim ikeada böyle bişey, çok kalabalıktı ne zaman gittiysem kaçırmışım demek... ohh sen de bu yükten kurtuldun... güle güle kullansın kuzun... Ben de ıkea mammut maviden beşikle şifonyer alıcam, ama yürümem yasak ya bir süre bakalım ne zaman alırız...

esra odası çok güzel olmuş oğlunun hayırlı olsun
ikea gerçekten muhteşem uyum konusunda perde halı falan hepsi uyumlu daha ne olsun dimi ama

kesinlikleee ikeadan vazgeçmem evimdeki aksesuarların bile hepsi ikeadırr avizelerime kadarr

eylemcim sende sağol canım
darısı odasını bitiremeyenlerin başınaaa
valla geç kalmayın hatunlar ağırlaşınca çok zor olur benden sölemesiii

mammut takımı bizde düşündük bi an ama vazgeçtik bu çok hoşumuza gitti ben ikeayıı incık cıncık gezdim her karesini kaçırdğım hiçbiş yoktur kesinlikle
koca yatağı görmemişsiniz ya hey maşallah delikafadulden

biliyorum orayı..cmt.uğradım yatak fiyatı sordum ben de..sanırım adı Yumurcak Bebe idi..ama bana kıyafet vb..ürünler biraz pahalı gibi geldi..
bir de Gümüş bebe yeni bi yer daha açtı..hal kavşağında..belki biliyosundur ama ben yine de söyliyim dedim..

evriş başka bir topikte 10 gr yetiyor da artıyor demişler.10 la başlayayım o zaman.garmastan da piyasadaki tek bitki özlü kremmiş.doktorlar hep onu yazıyormuş.gayzulen maddesi mi ne varmış içinde ama onu silmek gerekiyor.günde bir kere de yıkamalıymış göğüsü.nette reçetesi vardı oradan baktım.

garmastanı ben de kk da okumuştum..silinmesi gerekmiyo diye yazıyolardı..o zaman ben de lansinoh alırım daha iyi..

Zahmetlıymıs o annem.. bosver o zaman.. ya fıyatı ıyıydı, bırde ben sımdıden basladım bunu kullanmaya ondan aldık ıste.. o zaman sen onu emzırmeye baslayınca kullan.sımdı yaglasan da yeter..

Esraaa güzel olmuş odanız, ellerinize sağlık hemde çok uyguna almıştın, uzun vadeli hemde :) perdelerinize bayıldım, güle güle kullansın Yahya, odanız büyükmüş
bizim odamız biraz küçük sıkışık gibi durmaz mobilyalar inş.

Bizde oraya gitmiştik sen kale marketin arkasında demiştin ya ordaki esnaflara sorduk onlarda oba fırının orda orası dediler yani halin orada.

lansinoh kremi şimdiden mi sürmeye başlamalıyız? seninkiler çok mu kurudu o yüzden mi sürüyorsun? benimki hiç krem ihtiyacı hissetmiyor. sırf laf olsun diye azcık bebeyağı sürüyorum, onu da göğüslerim 2 beden büyüdüler, etrafında çatlak olmasın diye sürüyorum. yoksa hiçbir yerim kurumadı daha. ben de bazen merakımdan azcık sıkıyorum (çok hafifçe) ucunu ama hiçbişi gelmiyor. o kadar büyüdüler ki kesin içinde süt vardır diye düşünüyorum ama henüz akan bir damla bile olmadı. herbirimizin vücut yapısı, yaşadığı değişiklikler, ihtiyaçları ve şikayetleri ne kadar farklı oluyor değil mi?

yaaaa ben de bir zamanlar ZAYIF olarak nitelendiriliyordum. vayyy be o günler geçmişte kalacak galiba. şimdi pek bi tomtini oldum. ne kadarını veririm bilemiyorum. ama zaten ANNE dediğin azcık balık eti olmalı bence. bebek sarıldımmı eline yumuşak yumuşak et gelmeli, kemik değil. sarıldımı gömülmeli kucakta.... bebeğin konforu için ilk yıl eski halime dönmeyi hiç düşünmüyorum açıkçası.

sağol canım evet çok uyguna geldi bu oda bize vede eğer sağlam giderse liseye kadara rahatlıkla kullanır ne kadar kullanmak isterse kendi keyfi bilir yaniii :))
ölçüp alsaydınız canım ferah olsun sıkış tıkış olmasın gerekirse fazla parçaları çıkarırsınız

ben geldim kızlar geçmişi okumadım daha hemen haber veriyim die ama hepinizn ayrı ayrı msj yazdığından emin çok saolun gel gelelim bana... dr me salak sekereteri bişi dememiş kafasına göre takılmış ben bilmiodum bişi demedi bana dedi dün gördüğümdede sana çok kızdım hiç halin yoktu ama dışarı çıktın dedi bebeğe baktı kasığımda tam ağrıyan yerde kafası varmı 1100 gr boyu ben hayatta böle uzun bir bebek görmedim çok uzun dedi bebeğin 2 gün önden gidio ve durumu çok ii ama sen ii deilsin büyün çok zayıf dedi gerekirse artık eşinle konuşacağım dedi gün yarım saatten fazla ayakta durmak yok dedi heran riks altında olabilirsin dedi nts bağladı normal dedi hem direnç için hemde ağrılar içinde serum aldım idrar yollarında efkson varmış bukadar bideee acı haberim var artık kardeş kardeş yatın dedi şuan için riksli ayadasın sen dedi moralim düzeldii

kızlar dün aldım elime yoğurt kovamı pazara çilek almaya gidiyodum..komşuma rastladım dedim çilek alcam..malum hormonluydu..gidiyim şimdi bol bol alıyim dedim..demez mi bana ''çilek tek hormon kabul etmeyen meyvedir..çilekte hayatta hormon olmaz..'' ...aklımda bi soru işareti kaldı tabii.
az önce netten araştırdım ve doğruymuş gerçekten...üstelik salatalıkta da yokmuş..
buyrun buraya...
» HORMONLU ÇİLEK VE SALATALIK OLUR MU? » TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI

herkese merhaba,
GıZZE,gözün aydın,Allah bir daha ayırmasın.
ESRA,odanız çok güzel olmuş,güle güle kullansın bebişin.
ben de hastaneden geldim,şeker sonucum 151,hiç şaşırmadım,biliyordum yüksek çıkacağını.neyse ki çok yüksek değil,haftaya doktorum görünce bakalım ne diyecek?100'lük yükleme olur mu,sadece küçük beslenme önlemleriyle mi idare eder,göreceğiz.
doktorum yoktu ama ben 19 mayısı hafta sonuyla birleştirebilmek için bugün sevk almakta ısrar ettim,o yüzden başka bir hastanedeydim.doktor da sinir etti,ultrasonda bakarken kurduğu cümleler:
bu bebek ters,normal doğum yapamazsın,kesin sezeryan...
Allah Allah,doğuma 1-2 hafta kaldı da benim mi haberim yok?bugün itibariyle tam 3 ayı var kuzucuğumun,dönmez mi yaaa?neyse,haftaya doktorum gelsin de bakalım o ne diyecek?

Hadi gözün aydın bak gördün mü maşşallah iyiymiş bebiş.

hadi gözün aydın canım bak önemli birşey yokmuş biz sana dedik boşuna telaş yaptın.... bundan sonrada bol bol istirahat et kimsenin dediğini kafana takma misafir ağırlamak isteyen kendi evinde ağırlasın bu arada eşininde kulaklarını çekmek gerekiyor bide sana kızıyor annesine kızsın o sana değilklava: senin iyi olmana çok sevindim bebeğinde iyiymiş maşallah rabbim nazarlardan korusun... hiçbir iş yapma bundan sonra hiçbirşey sağlığından hele hele bebeğinden önemli değil bunu unutma...... ooo ilişki size şimdimi yasak geldi biz nerdeyse hamile kaldığımdan beri yapmadık siz şimdi yeni kardeş oluyorsunuz biz artık kardeşten öte birşey olduk ne yapılım bebeğim için herşeye değer az kaldı şurda doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…