2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

eftelyacım cok sevindim bişey olmamasına, bebiş basketbolcu olacak demek ki:) kardeş kardeş yatmaya bizde geçen hafta başladık :))

ayy çok şükür beni doktordan o aldı ağzıma geleni saydım akşam gelsin içimdekileride sayacağım sonra bana hak verdi arabadan inerken annemi arar ben konuşurum nereye gidiosa gittim bizi ellemesin misafirde istiosa kendi devet etsin dedi bende i edersin dedim.. bana dediki dr başka bişi dedimi dedi evet dedim artık dünya ahret kardeşimmişsin dedim nasıl yani dedi akşam bi ara anlatırım dedimkaydirigubbakcemile3

Aaaa şaşurdum ama neden koca koca oluyolar onlar öyle hormon değilde başka bi şeyler mi yapıyolar acaba başka ilaçlar filan

hepinize ayrı ayrı tşk ederim kızlarr çok saolun nasıl ilgili olduğunuzu bugün bir kez daha gördüm:1hug:a.s.a.s.allah hepimizin ilişkisini nazarlardan korusun

EFTelya doktora gitiğine çok sevindk.iyi olmuş hemşire ne kadar abartmış olsada yine de bak durumun iyi değilmiş.kendine çok dikkat et..yorma kendini sebe meyve tüket bol bol..ve acı haber işini de boşver sen sağlıklı olda...3 ay sonra başlarsınız..Allam ya aklı fikri bak neyde ...delikafadulden neyse şaka cnm sevindm adına

dr ye sordum benim için ne görünüyor doğumda dedim sezeryanlık bi durum varmı dedim yok dedi bünyen müsait gibi dedi bebek sana göre iri olmazsa şuan için normal dedi ama bebeğin iri olursa sezeryan dedi sonrada bebeğin iride olsa bu boyla kilosunu kaldırır diokaydirigubbakcemile3

alla alla yaa...eğer tickerın doğruysa ben de 26+6 da gittim..benim sıpa da tersti..dr.daha doğuma çok var, kırk kere yön değiştirir...önemli değil dedi bana..sanırım sezeryancıydı o dr.
umarım şekerin de iyi çıkar kuzu..

iyi bari bişi yokmuş..güzel güzel dinlen artık..kendini ve bebişi düşün artık..salla gitsin evi mok mu götürmüş, misafir mi gelcekmiş, boşveeeerr...

saol canım benimmm evet şimdi eşşim meyva filan almaya gitti beslenmeye önem verecekmişim

öyle valla artık koyverdim gitti mercimekimm

Haydaaaa. Bazıları etrafa neşe saçar bazılarıda anneleri bunalıma sokar al işte. Ben kendi dr uma değilde bi ara başka bi dra gitmiştim dr ayakları aşağıda ama korkacak bi şey yok o, gün içinde değiştiriyodur sürekli pozisyonunu dedi. Benimde aklıma geldi nette 32 haftadan sonraki pozisyonu önemli diye duymuştum onu söyledim dr a 36. hafta önemli ondan sonra zor değiştirir bebek pozisyonunu demişti.

GYPSY ellerinize sağlık. bütün aodyı birgünde bitirdiniz galiba... bravo size. en yavaş çift biz çıkacağız galiba. ayyy sizi böle gördükçe gaza geliyorum ben. dur bakalım yarın odası bi boyansın da ben de belki birkaç foto çekerim. elimde olanlarla tabi. bizim daha çok eksiğimiz var.

valla ben sizin hızınıza hiçbir açıdan yetişemiyorum. maşallahınız var. ben bir sayfa okuyup da bir kişiye bişey yazayım diyene kadar bi bakıyorum 3-4 sayfa atlanmış. ne yapacağımı şaşırıyorum; kaldığım yerden okumaya mı devam etsem, arada kalan sayfaları es geçip gündemde mi kalsam... yok arkadaşlar yok bu topikte ben epey çaptan ve gözden düştüm. siz kaynatıyorsunuz, ben yarımyamalak okuyarak gündemi yakalamaya çalışıyorum. akşamları da evde durmuyoruz ki katılayım size, hem açığı kapatayım. ama yok, ne mümkün...

Yo kurudugundan degıl.. elastık ozellıgını ıyıce kazansın dıye basladım acıkcası.. oldukca da yogun bır krem.. hatta banyodan once surun kı dıyor.. sudan dolayı daha da tahrıs olmasını engellesın dıye de yazmıslar... benımkısı on hazırlık.. yoksa benım cildim karmadır.. hıc yaglanmaya da ıhtıyacı yok normalde.

ben geldim kızlar geçmişi okumadım daha hemen haber veriyim die ama hepinizn ayrı ayrı msj yazdığından emin çok saolun gel gelelim bana...

Dedık sana kuzu.. bundan sonrası sana kalmış.. Allaha emanet ol evladınla.. umarım bu sana ders olur da bır daha kendını kımse ıcın hırpalamazsın.

Bi yasıma daha gırdım desem.. cok sasırdım..pekı bu abuk subuk sekıllı cılekler nası acıklanıyor mercımekım..

Bi yasıma daha gırdım desem.. cok sasırdım..pekı bu abuk subuk sekıllı cılekler nası acıklanıyor mercımekım..

Çukurova Üniversitesi'nden Prof. Dr. Nurettin Kaşka, Prof. Dr. Aksen Özgüven, Doç.Dr. Nurgül Türemiş ve Prof. Dr. Sevgi Paydaş imzalı bildiride, 'Akdeniz ve Ege Bölgesi'nde yaygın olarak yetiştirilen çilek çeşidi, meyve eti sert, koyu kırmızı renkli ve oldukça iri meyveler oluşturan Camarosa çilekleridir. Bu özellikler bu çeşidin kendi özelliğidir. Verimi arttırmak ya da meyve tutumunu sağlamak için de kesinlikle hormon kullanılmamaktadır' dendi.

böyle açıklıyolar uzmanlar..ben de yaşıma yaş ekledim valla..

valla öle ciğerim bundan sonra ben ne istiosam onu yapacağım dierlerini takarsam olan bana olacak

Maşallah kızına, negüzel sezonu açmışsınız biz istanbulda nerede denize girelim, havuzada gidilmez nerelere gitsek acaba :uhm:

iyi hadi boşuna panik yatırdı sana gıcık hemşire
dinlen ev işi yapma, kardeş kardeş uyuyon bişi olmaz az kaldı :)

hayda nerden çıktı şimdi niye öyle söylemişki daha çok var bebeğin yeride geniş döner durur, ne tuaf insanlar var sen bozma moralini

eftelya eftelya gözun aydın cıtır anne.. bak çok şükür herşey yolundaymış sen bidaha doktorundan başka kimsenin lafına kafanı takma. ayrıca doktor nasıl olduda siz yeni evlsiniz diye başlayan bir cümel kurmadı.. hahahahaahhahahah:)

şaka bi yana ama tabii bebek için hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…