ayy çok şükür beni doktordan o aldı ağzıma geleni saydım akşam gelsin içimdekileride sayacağım sonra bana hak verdi arabadan inerken annemi arar ben konuşurum nereye gidiosa gittim bizi ellemesin misafirde istiosa kendi devet etsin dedi bende i edersin dedim.. bana dediki dr başka bişi dedimi dedi evet dedim artık dünya ahret kardeşimmişsin dedim nasıl yani dedi akşam bi ara anlatırım dedimkaydirigubbakcemile3hadi gözün aydın canım bak önemli birşey yokmuş biz sana dedik boşuna telaş yaptın.... bundan sonrada bol bol istirahat et kimsenin dediğini kafana takma misafir ağırlamak isteyen kendi evinde ağırlasın bu arada eşininde kulaklarını çekmek gerekiyor bide sana kızıyor annesine kızsın o sana değilklava: senin iyi olmana çok sevindim bebeğinde iyiymiş maşallah rabbim nazarlardan korusun... hiçbir iş yapma bundan sonra hiçbirşey sağlığından hele hele bebeğinden önemli değil bunu unutma...... ooo ilişki size şimdimi yasak geldi biz nerdeyse hamile kaldığımdan beri yapmadık siz şimdi yeni kardeş oluyorsunuz biz artık kardeşten öte birşey olduk ne yapılım bebeğim için herşeye değer az kaldı şurda doğuma
kızlar dün aldım elime yoğurt kovamı pazara çilek almaya gidiyodum..komşuma rastladım dedim çilek alcam..malum hormonluydu..gidiyim şimdi bol bol alıyim dedim..demez mi bana ''çilek tek hormon kabul etmeyen meyvedir..çilekte hayatta hormon olmaz..'' ...aklımda bi soru işareti kaldı tabii.
az önce netten araştırdım ve doğruymuş gerçekten...üstelik salatalıkta da yokmuş..
buyrun buraya...
» HORMONLU ÇİLEK VE SALATALIK OLUR MU? » TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI
ben geldim kızlar geçmişi okumadım daha hemen haber veriyim die ama hepinizn ayrı ayrı msj yazdığından emin çok saolun gel gelelim bana... dr me salak sekereteri bişi dememiş kafasına göre takılmış ben bilmiodum bişi demedi bana dedi dün gördüğümdede sana çok kızdım hiç halin yoktu ama dışarı çıktın dedi bebeğe baktı kasığımda tam ağrıyan yerde kafası varmı 1100 gr boyu ben hayatta böle uzun bir bebek görmedim çok uzun dedibebeğin 2 gün önden gidio ve durumu çok ii ama sen ii deilsin büyün çok zayıf dedi gerekirse artık eşinle konuşacağım dedi gün yarım saatten fazla ayakta durmak yok dedi heran riks altında olabilirsin dedi nts bağladı normal dedi hem direnç için hemde ağrılar içinde serum aldım idrar yollarında efkson varmış bukadar bideee acı haberim var artık kardeş kardeş yatın dedi şuan için riksli ayadasın sen dedi moralim düzeldii
herkese merhaba,
GİZZE,gözün aydın,Allah bir daha ayırmasın.
ESRA,odanız çok güzel olmuş,güle güle kullansın bebişin.
ben de hastaneden geldim,şeker sonucum 151,hiç şaşırmadım,biliyordum yüksek çıkacağını.neyse ki çok yüksek değil,haftaya doktorum görünce bakalım ne diyecek?100'lük yükleme olur mu,sadece küçük beslenme önlemleriyle mi idare eder,göreceğiz.
doktorum yoktu ama ben 19 mayısı hafta sonuyla birleştirebilmek için bugün sevk almakta ısrar ettim,o yüzden başka bir hastanedeydim.doktor da sinir etti,ultrasonda bakarken kurduğu cümleler:
bu bebek ters,normal doğum yapamazsın,kesin sezeryan...
Allah Allah,doğuma 1-2 hafta kaldı da benim mi haberim yok?bugün itibariyle tam 3 ayı var kuzucuğumun,dönmez mi yaaa?neyse,haftaya doktorum gelsin de bakalım o ne diyecek?
ben geldim kızlar geçmişi okumadım daha hemen haber veriyim die ama hepinizn ayrı ayrı msj yazdığından emin çok saolun gel gelelim bana... dr me salak sekereteri bişi dememiş kafasına göre takılmış ben bilmiodum bişi demedi bana dedi dün gördüğümdede sana çok kızdım hiç halin yoktu ama dışarı çıktın dedi bebeğe baktı kasığımda tam ağrıyan yerde kafası varmı 1100 gr boyu ben hayatta böle uzun bir bebek görmedim çok uzun dedibebeğin 2 gün önden gidio ve durumu çok ii ama sen ii deilsin büyün çok zayıf dedi gerekirse artık eşinle konuşacağım dedi gün yarım saatten fazla ayakta durmak yok dedi heran riks altında olabilirsin dedi nts bağladı normal dedi hem direnç için hemde ağrılar içinde serum aldım idrar yollarında efkson varmış bukadar bideee acı haberim var artık kardeş kardeş yatın dedi şuan için riksli ayadasın sen dedi moralim düzeldii
saol canım benimmm evet şimdi eşşim meyva filan almaya gitti beslenmeye önem verecekmişimEFTelya doktora gitiğine çok sevindk.iyi olmuş hemşire ne kadar abartmış olsada yine de bak durumun iyi değilmiş.kendine çok dikkat et..yorma kendini sebe meyve tüket bol bol..ve acı haber işini de boşver sen sağlıklı olda...3 ay sonra başlarsınız..Allam ya aklı fikri bak neyde ...delikafadulden neyse şaka cnm sevindm adına
öyle valla artık koyverdim gitti mercimekimmalla alla yaa...eğer tickerın doğruysa ben de 26+6 da gittim..benim sıpa da tersti..dr.daha doğuma çok var, kırk kere yön değiştirir...önemli değil dedi bana..sanırım sezeryancıydı o dr.
umarım şekerin de iyi çıkar kuzu..
iyi bari bişi yokmuş..güzel güzel dinlen artık..kendini ve bebişi düşün artık..salla gitsin evi mok mu götürmüş, misafir mi gelcekmiş, boşveeeerr...
herkese merhaba,
GİZZE,gözün aydın,Allah bir daha ayırmasın.
ESRA,odanız çok güzel olmuş,güle güle kullansın bebişin.
ben de hastaneden geldim,şeker sonucum 151,hiç şaşırmadım,biliyordum yüksek çıkacağını.neyse ki çok yüksek değil,haftaya doktorum görünce bakalım ne diyecek?100'lük yükleme olur mu,sadece küçük beslenme önlemleriyle mi idare eder,göreceğiz.
doktorum yoktu ama ben 19 mayısı hafta sonuyla birleştirebilmek için bugün sevk almakta ısrar ettim,o yüzden başka bir hastanedeydim.doktor da sinir etti,ultrasonda bakarken kurduğu cümleler:
Allah Allah,doğuma 1-2 hafta kaldı da benim mi haberim yok?bugün itibariyle tam 3 ayı var kuzucuğumun,dönmez mi yaaa?neyse,haftaya doktorum gelsin de bakalım o ne diyecek?
Aaaa şaşurdum ama neden koca koca oluyolar onlar öyle hormon değilde başka bi şeyler mi yapıyolar acaba başka ilaçlar filan
çalışan bayanlara iyi tatiller
lansinoh kremi şimdiden mi sürmeye başlamalıyız? seninkiler çok mu kurudu o yüzden mi sürüyorsun? benimki hiç krem ihtiyacı hissetmiyor. sırf laf olsun diye azcık bebeyağı sürüyorum, onu da göğüslerim 2 beden büyüdüler, etrafında çatlak olmasın diye sürüyorum. yoksa hiçbir yerim kurumadı daha. ben de bazen merakımdan azcık sıkıyorum (çok hafifçe) ucunu ama hiçbişi gelmiyor. o kadar büyüdüler ki kesin içinde süt vardır diye düşünüyorum ama henüz akan bir damla bile olmadı. herbirimizin vücut yapısı, yaşadığı değişiklikler, ihtiyaçları ve şikayetleri ne kadar farklı oluyor değil mi? .
ben geldim kızlar geçmişi okumadım daha hemen haber veriyim die ama hepinizn ayrı ayrı msj yazdığından emin çok saolun gel gelelim bana...
kızlar dün aldım elime yoğurt kovamı pazara çilek almaya gidiyodum..komşuma rastladım dedim çilek alcam..malum hormonluydu..gidiyim şimdi bol bol alıyim dedim..demez mi bana ''çilek tek hormon kabul etmeyen meyvedir..çilekte hayatta hormon olmaz..'' ...aklımda bi soru işareti kaldı tabii.
az önce netten araştırdım ve doğruymuş gerçekten...üstelik salatalıkta da yokmuş..
buyrun buraya...
» HORMONLU ÇİLEK VE SALATALIK OLUR MU? » TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI
Bi yasıma daha gırdım desem.. cok sasırdım..pekı bu abuk subuk sekıllı cılekler nası acıklanıyor mercımekım..
valla öle ciğerim bundan sonra ben ne istiosam onu yapacağım dierlerini takarsam olan bana olacakYo kurudugundan degıl.. elastık ozellıgını ıyıce kazansın dıye basladım acıkcası.. oldukca da yogun bır krem.. hatta banyodan once surun kı dıyor.. sudan dolayı daha da tahrıs olmasını engellesın dıye de yazmıslar... benımkısı on hazırlık.. yoksa benım cildim karmadır.. hıc yaglanmaya da ıhtıyacı yok normalde.
Dedık sana kuzu.. bundan sonrası sana kalmış.. Allaha emanet ol evladınla.. umarım bu sana ders olur da bır daha kendını kımse ıcın hırpalamazsın.
Bi yasıma daha gırdım desem.. cok sasırdım..pekı bu abuk subuk sekıllı cılekler nası acıklanıyor mercımekım..
Maşallah kızına, negüzel sezonu açmışsınız biz istanbulda nerede denize girelim, havuzada gidilmez nerelere gitsek acaba :uhm:merhaba arkadaşlar
demir hapına , magnezyuma devam edeceğim. gaviscon verdi, kilosuda 1160 gram kızımın.
buradada deniz girmeye başlamışlar haftasonu. eşimi gönderdim. suyun sıcaklığına göre haber verecek. vallahi gireceğim bende, bacaklarımın şişkinliği başka türlü geçmeyecek...
iyi hadi boşuna panik yatırdı sana gıcık hemşireben geldim kızlar geçmişi okumadım daha hemen haber veriyim die ama hepinizn ayrı ayrı msj yazdığından emin çok saolun gel gelelim bana... dr me salak sekereteri bişi dememiş kafasına göre takılmış ben bilmiodum bişi demedi bana dedi dün gördüğümdede sana çok kızdım hiç halin yoktu ama dışarı çıktın dedi bebeğe baktı kasığımda tam ağrıyan yerde kafası varmı 1100 gr boyu ben hayatta böle uzun bir bebek görmedim çok uzun dedibebeğin 2 gün önden gidio ve durumu çok ii ama sen ii deilsin büyün çok zayıf dedi gerekirse artık eşinle konuşacağım dedi gün yarım saatten fazla ayakta durmak yok dedi heran riks altında olabilirsin dedi nts bağladı normal dedi hem direnç için hemde ağrılar içinde serum aldım idrar yollarında efkson varmış bukadar bideee acı haberim var artık kardeş kardeş yatın dedi şuan için riksli ayadasın sen dedi moralim düzeldii
hayda nerden çıktı şimdi niye öyle söylemişki daha çok var bebeğin yeride geniş döner durur, ne tuaf insanlar var sen bozma moraliniherkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?