2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayyy çaysadım..şöle mis gibi ayhh dayanamıcam zaten sabah sadece 1 bardak içmiştim 2 bardak daha hakkım var...

ee ozmnlar 5 aylık evliydik şimdi 11 aylık evli olduk yaa ondan mı acaba ama ne oldu bilionmu ilk önce dediki kesinlikle ilişki yasak dedi sonra nts ye girdim haftada birgün olabilir dedi diom ki çok azgın bir kadın gibimi duruom acaba kadın acıyım 1 gün olabilir dedi diom yengeme gülüookaydirigubbakcemile3

ayyy çaysadım..şöle mis gibi ayhh dayanamıcam zaten sabah sadece 1 bardak içmiştim 2 bardak daha hakkım var...

Pardon,kım verdı sıze 3 bardak hakkını.. ha bır de sıs o bı bardagı kahvaltıda mı ıctınıs?? merak ettım bak sımdı.. alimm cevabını..

Bak hatırlıyorum, bızım topıkte bırı.. en cok hormon cılekte olur dıye bısı solemıstı.. ve yıllardır da ole bılınır.. hatta ben o yamuk garıp cıleklerı hayatta yemem, acayıp te kotu olurum onları gordukce.. ama yıne de hala cıleklerın tadı yok mercımekım.. 3 tane yıyorsam bı tanesı tatlı cıkıoo ıcınden.

Pardon,kım verdı sıze 3 bardak hakkını.. ha bır de sıs o bı bardagı kahvaltıda mı ıctınıs?? merak ettım bak sımdı.. alimm cevabını..
hmmm efendim şimdi benm doktorum dediki gunde 3 bardak hakkım var normal çay bardagı boyutunda ama istersem 1 bardak cay 1 bardak kola 1 bardak sütlünescafe yada istersem 3 bardak çay..:) bende kola ve nescafe hiç içmedm tum haklarımı çaydan yana kullandım bu 1.ci sorunuzun cevabı tırsarakdan 2 ci soruya geçiorum..

evet ben sabah eger cay içmezsem başagrısından ölürüm.. genelde hastaneye tahlile gittiğimde aç karnına gittiğim için tum gun baş agrısı çekerim...
dövme beni evriş ben seni seviomm:1hug::asigim:Şeniz

haa bide ek olarakdan kahvaltıdan 2 saat sonra ve gece yatmadan önce 1 er bardak süt içiom bide bide calsium hapımı falanda kahvaltıdan 1-2 saat sonra içiom..

Ay kizlar selam off ne gundu ya, basim donuyor; cok yoruldumkafamçokkarıştı
bi oturamadim bilgisayarin basina, arada online im ama gecmisi okuyamadim, yazamadim da, ay basim donuyor, okuyamicamda, bitek gozume carpan ozet geceyim..
Eftelya canim gecmis olsun, kendine cok dikkat et, bak bunyen zayif demekki, bol bol istirahat, moralinide bozma biseye..
Esra odaya bayildim, benimde teomanin odasina bizim odadaki ikea dolaplarini ve komisdini koyucam, bitek ona uygun yatak alicaz..ya o cekmece kollarini nerden buldun, cok sekerler....
ayy sekerim dustu heralde, bisiler alip geleyim ben,basim feci donuyor, oglen sandvic yedim halbuki..

evris sutun gelmis , aha simdi okudum, hadi hayirli olsun...darisi gelmeyenlerin ve 4 gozle bekleyenlerin basina( ben ben ben):))

merhaba kızlar nasılsınız bis yarın yola çıkıyoruz bu gün den sonra bi 10 kadar yokum onun için merak etmeyin.
herkesler iyidir inşallah geçmişe bakamayacağım çünkü misafirim geliyor
bu arada bugün doktora gittim oğluşumu görmeye cinsiyet konusu sordum bazılarında değişim olmuş dedim bizimkine baktı erkek bebek herşeyimiz çok iyi maşallah boyumuz 40.6cm kilomuz maşallah diyin teyzeleri 1750gr olmuş bende 2 kilo almışım toplamda 14 etti 12 den sonrasını fazla kabul ediyoruz dedi doktorum doğum tarihimizde sezeryan günü 39. hafta 22 temmuz gibi yani ama bebek böyle devam ederse sat baz almıyoruz usg gelişimine göre alıyoruz dedi bunada son haftalarda karar veriliyormuş ben adetlerim şaşmaz dedm ne zaman yumurtladığını hiç bilemezsin dedi
tansiyonum 12/6 çıktı

haa bide ek olarakdan kahvaltıdan 2 saat sonra ve gece yatmadan önce 1 er bardak süt içiom bide bide calsium hapımı falanda kahvaltıdan 1-2 saat sonra içiom..

Ha demam.. sahanesın o zaman.. benım dagarcıkta cay bardagı olmadıgı ıcın.. ondan dedım kupa ıle 3 bardakk.. ucuyordum userıne.. kahvaltıdan sonra ıcmek falan da sahane.. rayında bır ıcım sozkonusu.. o yuzden sana bişi yapmıycam sös... o basagrısı bende de mevcuttur emın olabılırsın.. ne lanet bısıdır bu yaa.. ama herhalde hamılelıkten sonra da ben bu kahvaltıda ıcmeme alıskanlıgımı degıstırmeyecegım.. kararlıyım bu konuda.

evris sutun gelmis , aha simdi okudum, hadi hayirli olsun...darisi gelmeyenlerin ve 4 gozle bekleyenlerin basina( ben ben ben):))

Saol kusumm yaa .. altı ustu bı damla ama işte günün olayı oldu bende :)) En cok sana ıthaf edıyorum bunu.. gelecek sütüm, inanıyorum dedıkce.. bak sımdıden hıssettrıyor kendını.. di mi kuzumm???

saol cnm benim ölemiş drde öle dedi

kızlar bendende geldi süt ama 1 ay oluo geleli halada sıkınca gelir amaa benden tavsiye annem söledi herkese söleme nazar ederler dedii

Defnemm masaşşallahh demeyı unuttumm annemm yaa.. kusuruma bakma.. Allah nazarlardan saklasın kuzunu.

Sahane haberler bunlar.. Allah nazarlardan saklasın.. daim etsin sevıncını.. darısı bızlerın de basına.. cok gusel gelısımı Deryamm...

ıyi yolculuklar kuzum.. Allaha emanet ol evlatlarınla, sevdıgınle, dikkat et kendıne..

kızlar bendende geldi süt ama 1 ay oluo geleli halada sıkınca gelir amaa benden tavsiye annem söledi herkese söleme nazar ederler dedii

Yafrumm.. kac kere yazıldı buraya.. sıkma, elleme ucunu sakın.. cok sakıncalı.. kurcalama.. rahım kasılmasına sebep oluyor dırek.. oynama bır daha ucuyla gosunu sefeyım.

Yafrumm.. kac kere yazıldı buraya.. sıkma, elleme ucunu sakın.. cok sakıncalı.. kurcalama.. rahım kasılmasına sebep oluyor dırek.. oynama bır daha ucuyla gosunu sefeyım.
yaaa annemde sakın elleme süt kanallarını şimdiden açma dedi bikere meraktan sıkmıştım geliomu die ama damam bidaha ellememsenağlama

ölçtük ama yerleştikten sonra belli olur, en kötü 3 kapılı dolabı 2 kapılı yaptırırız, sizin odanız gibi ferah olmaz yinede

gözün aydın Derya maşallah kuzuna nazar deymesin

sakaleynnn masallah tosun oglusuna senin. bak kız anneleri sıraya dizilecek talip olmak icin .cok sevindim ii haberlerine

eftelya sende dinlen biraz lutfen bebisi dusun ins hersey daha ii olacak

benim kocis gelir birazdan saat 8e gelio burda sofram hazır yemeklerim hazır bende hazırım kaklımıs halimden kurtuluom o gelmeden :))))))))

saol canım artık yormıcam kendimi.... bence senin hazırlanmana gerek yok sen her halinle güselsin

lal den haberi olan varmı tekerlikli sandalyeyle filan binecekti ucaga suan izmirde olması gerek umarım hersey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…