2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gozun aydin deryacim, masallah baya buyumus kuzun..

ölçtük ama yerleştikten sonra belli olur, en kötü 3 kapılı dolabı 2 kapılı yaptırırız, sizin odanız gibi ferah olmaz yinede

gözün aydın Derya maşallah kuzuna nazar deymesin

hepinize teşekkür ederim kızlar sizleri özleyeceğim kesin senağlamabu arada bebeğim hala ters inat iki ay önce baş aşağıydı şimdi başı midemde :1shok: hepinizi tek tek öpüyorum 10 gün sonra görüşmek üzere canım arkedeşlerim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar hepinişze kocaman bir merhaba....

Herkes iyi ve herşey yolunda inşallah....

Ben ne yaptım onu anlatayım: Bu bezelerimdeki şişlikler için 2 kutu antibiyotik kullandım ama gittiğim bir başka dr. bu hamilelerin kullanabileceği antibiyotikler bir işe yaramaz dedi Yani hafif kalır dedi, e dedim niye kullandım ki o zaman ( neyse, 2 kutudan sonra kullanmayı bıraktım fakat şişlikler bazen iniyor bazen geri çıkıyor, bir ağrım acım yok ama korkuyor insan gene de... Bişey olmayacak inşallah.

Bir de kan idrar vs. tahlillerimi yaptırdım. Sonuçları bekliyorum.. Heftasonu dr.'a gideceğiz kısmetse, ve fırça yemek istemiyorum kilodan dolayı. O yüzden bu hafta dikkat edeyim diyorum ne yediğime :) Sanırım bu ay da 2 kilo aldım ama emin değilim her tartıda farklı çıkıyor, evde başka dr. da başka :S

Şu alt açma zımbırtısı ile ilgili yorumlarınızı sorumu müteakiben okumuştum arkadaşlar, sağolun cevaplarınız için...

gypsy odanızı gördüm, maşallah güle güle kullanın ailecek :)

sakaleyn maşallah kuzuna :)

eftelya sana da geçmiş olsun, dikkat et kendine..

keops öyle şey mi olurmuş, döner daha kaç kere bebek... ne kolay laf söylüyor dr.'lar

evriş hayırlı olsun sütün :)

yeni odalar ciciler vs. alanlar hepiniz güle güle sağlıklı günlerde mutlu günlerde kullanın inşallah.
şöyle bir geçmişe bakabildim, atladıklarım olduysa kusura bakmayın lütfen. Ama okudukça hepinize duacıyım bunu bilin, inşallah maşallah kelimesi hiç eksik olmuyor ağzımdan :))

Bu arada internet bağlantımla ilgili sorunum var. Modemimde arıza var. Giremezsem merak etmeyin.

Herkese kocamaaan sevgiler :)

evrişim kızz sütün gelmıs hadı hayırlı olsunn kuzu,benım sıvı olarak akmadı ama gögsümün ucunda zaman zaman kurumuş sarımtırak bışe görüyporum bazen,sanırım sarı süt dedıklerı sey olsa gerek,arada minnacık gelıyo demekkı

esrammmmmm odanız harıka olmusss bayıldım,bende ikeanın internet sitesınden aldıgın şifonyerı begenmıstım ama bıutürlü boyutlarından emın olmamıstım ama senın resmınde gördüm gayette güzelmıss,belkı o şifonyerden bisde sipariş veririz

canım gözünaydın hersey yolundaymıs,ama o eşimin kafasına iyicee sok doktorun dedıklerını,hem bız koçişle 3 aydır kardes kardes yatıyosss,bı 3 ay daha beklıcek galıba,lohusa dönemıyle bırlıkte kaydirigubbakcemile3
aftabru sizden yavas biz varıs alıcagımız bi besik onu bile almadık bakmadık bile
yalnız degılsın hayatım,daha bızde beşiğini bilemm almadık valla.artık bu hafta hallolurmu bilmem

canım maşşlah kuzuna,kılo boy ucmus.nazar degmesın,ayy 22 temmuzda negüzel kucagına alıcan bebegını muhtemelen.süper süper süperrr,bıan önce temmuz gelsede yanı 20sinden sonraları acsak bı topikde agustoss kuzusu bunlar yazsakkk.ayyyyhh cok heycanlı valladelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

glzfb, sigara mı, sakın haa, yazık o yavrucağa, içeride kaçma şansı yok bir yere, ben de içiyordum ama bebek olmadan az bir süre önce terkettim, inşallah da başlamam bir daha...

Aidaaa, sen de bir daha başlama arkadaşım ya, kolay değil millet bağımlılıktan kurtulmak için neler neler yapıyor. Ben de sigara bağımlısı birisiydim.

Biz bir lütuf ile bu illetten emzirme dönemi de dahil uzuuun bir süre uzaklaştırılmışken bir daha başlamayalım arkadaşım, arkadaşlarım. Ne olur lütfen... Yani sonu belli birşey, her nefesi zehir, bebeklerimizle çocuklarımızla sağlıklı aile olalım, en büyük dileklerimden biri budur hepimiz için...

Ayrıca çok kötü duruyormuş içenin elinde ben yeni farkediyorum pis pis kokardı hep saçlarım, şimdi mis mis kokma zamanıdır. Değil mi ya...

Tesekkur arkadaslarım.. bır gun bunun ıcın tebrık alacagım ve de bundan cok mutlu olacagım aklıma gelmezdı herhal :))

ee ne var ne yok bakalım..:) ben bu hafta şeker yuklemsi yaptırcam ya ayy aksilik canım hep tatlı istiyo...neyhse çarşambaya randevu koparabilirsem görces bakalım şekermiyis değilmiyis.. ayrıca 25 haftalıkken çok gec değil dimi?

senle aynı haftadayız..ben de yarın 100 lük olanı yaptırcam geç değil yanii

sağol canım sanada geçmiş olsun umarım 100 lük teste gerek kalmaz zaten şeker kız olsanda artık çözümler var biliyon ayrıca daha kaç kez döner şekle girer bebişlerimiz benim doktorumda normale uygun ama dönebilir demişti yani tam tersi..
ne bigünü be kuzum 1 haftadan fazla sürdü yavaş yavaş yaptık keyifle her gün bi parçasını yaptık ben fotolamayı unuttum hep sizde gezene kadar çocuğun odasını yapıverin delikafadulden
sağol nurdanım bebekmarket.com dan aldım aynı gün siparişim geldi ama yurtdışı nasıl olur bilmem kuzuu
kocaman bi maşallahhh kuzunaaa oyy oyy boyu posuu kilosuu ne yakışıklı bi oğlan olucak annesiii ne güzel bakmış bebişinee,,tansiyonunda güzell ay acaba hangimiz doğurucak ben normal düşündüğüm için daha geç doğururum sanırım sizden çok heyecanlandım şimdii yaaa alkisalkisalkis
pervin kacar simdilik aksam girerim tekrar mucxx
ay senin adının pervin olduğunu daha yeni öğrendim desem ne güzel ismin varmışş ben hep babyim demekten hoşlandığımdan ismini sormadım sana kaydirigubbakcemile5

sonuna kadar katılıyorum mucizemmm
bende tam 10 yıl içtim ve bebişimin hatrına zorda olsa bıraktım ve içenleri esefle kınıyorum
bu arada iyileşmene sevindim arkadaşım senin şu kısa alıntılara hastayım yaa
daha sık gir topiğe özleniyosun haberin ola...

selam kızlar bugün gireyim dedim pc açık kaldı ama hiçbir mesaja bakamadım evde ustalar halen çalışıyor ögleden sonrada perdeciye gittim oda uzktaymış biraz yoruldum akşam ölçüye gelecekler herkes bebişlere oda hazırlıyor ben büyük ablamıza hazırlıyorum ilk göz agrım benim burçin ondan kalanlarla idare edecek halısınıda begendim kızımın temzlikler bitince getiricekler ama şu evdeki inşaatın bitmesi gerkiyor.

ay unuttum kızlar bugün saglık ocagında kontrolüm vardı kardeşimle gittik kasıgıma giren sancıları söyledim fazla yorulma ayaktada fazla durmayacaksın dedi nasıl olacaksa benim fındık bana bir süpriz yaptı ve 1 hafta önde çıktı gelişmesi çok sevindim dogrusu ben 27+2 diye bilirken meger 28+2 olmuş bile bebek iri dedi dr şekerine baktırmayı ihmal etme diyede uyardı

Evrişim gözün aydın tatlım. Ne mutluluktur yarabbim yaa:1rolleyes:Allah hepimize göstersin:Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar,
Gözün aydın canım. Allah eşinden de kuzundan da ayırmasın seni:Saruboceq:
Burkoo...Melekler ve Şeytanlar nasıldı??
kitabını bile almıştım daha önce ama hala okuyamadım...
O kitap okunmaz mı bea! O kitap alınır da bir kenarda öööyle bırakılır mı! Helal olsun sana. Ben arkadaşımın evinden aşırmıştım da 3 gün sonra arayıp "kitabın bende" demiştimkaydirigubbakcemile3
Film güzeldi bu arada. Seyretmeye değer. Sonra da hemen kitabı okursun artık söylemedi demeyerimseniben

Desene bizim bebişler çoook konforlu yaşayacak:roflol:
Eh gelmiş geçmiş olsun. Bak için rahatlamış işte. Ama senin şimdi prensesler gibi bakılmaya ihtiyacın var. İyi beslenip bol bol dinleneceksin. Kardeş kardeş yatmak da sana anlayış göstermeyen kocişine ceza olsunkötükedihüso

Ne güzel söylemişsin gülüm yaa. Şapka çıkarıyorumalkisalkisalkis
[/COLOR]

selam kizlar, oh evime geldim, yemegimi yaptim, ocakta pisiyor, pcnin basina oturdum, tabanlarim zonkluyo ya bugun cok yoruldum..

kendi tickerıma aş erdim yaaaaa karpuz istiyom

E yuh yani dide... Kendi ticker ına aş ermek... =) E yok mu kızım oralarda?

Herkese günaydın. İnşallah hepiniz iyisinizdir.
Türkan Saylan ın vefaat haberini duydum tv den Allah rahmet eylesin. Umarım bu vefaattan kardelenler olumsuz etkilenmez.

Dileklerine tamamen katılıyorum. Sağlam bir yapı kurduğuna inanıyorum. Etkileneceklerini sanmıyorum. Bir de insanlar zaten çok daha duyarlı olmaya başladılar.

=))) Bilirim o duyguyu... Hemen anlatmalıyım;

Bizim de İstanbul'daki evimizde yan blok ile yatak odalarımız bitişikti. Her gece, bazen gündüzleri de sevişirlerdi ve kadın çok ses çıkarırdı. Aman o nasıl bir bağırmak... Ben de sevişmekten ve orgazmdan müthiş haz alan bir insanım (anlaşıldığı üzere) ama gene de hiç -o kadar- bağırma ihtiyacı duymam. Çok bağırırsam da Onur yastığı suratıma kapatır ki sesim çıkmasın. Tabii onların bu performansı bizi de doğrudan etkiliyordu. Hiç halimiz yokken bile seslerden etkilenip, "haydi biz de sevişelim" oluyorduk. Güzel günlerdi bee... Özledim valla... Şimdi aynı etki yok, hareketler yavaş, skor az =)

Neyse konuya döneyim, kendimi kaybettim :roflol: Bi gece yattık, bu sefer adam da bağırıyor. Nasıl inliyor, nasıl böğürüyor... Anlamadık. Adam hiç bağırmazdı, ne oldu acaba :uhm: diyoruz. Bir gün yönetici ile karşılaştık. "Çok şükür o kadınlar boşaltıyor daireyi" dedi. Ne kadını dedim? Meğer kadınlar İŞ KADINIYMIŞ anacım. O; sesler de hep -İŞ İCABIYMIŞ- yaaaaa =)) Nasıl ama? Bağıran adam da başka bir müşteriymiş =)

Sana yüzde yüz katılıyorum. İsterse babamın oğlu olsun, bana değer vermeyene ben hiç vermem. Bir yanlış anlama ya da kurtarılabilecek bir şeyler olup olmadığından emin olurum ve kendimden eminsem hiiiç arkama bakmam. Merhaba - merhaba O KADAR!!! Herkesin her dediğini ciddiye alacak olsaydık dert küpü olurduk. Kim bilir, kapalı kapılar ardında bilmediğimiz neler konuşuluyor arkamızdan...

Az once gogsumden bir damla süt geldi.. kalbim duracaktı neredeyse.. bir damla süt koca bir bedeni bu kadar heyecanlandırır mı yaaa :)))))

Ayy, canım yaa.. darısı başımıza inşallah =)

eftelyam çok sevindim canım. Kendine iyi bak lütfen. Şunu unutma; biz sağlıklı bir anne olursak bebişlerimiz de sağlıklı olur. Önce bizim sağlığımız. Sonra bebişin sağlığı. Sen sağlıksız olursan meleğin nasıl olsun? Ekstrem örneklere bakıp da, her şey allahtan, deme. Eşeğini sağlam kazığa bağla, sonra her şey allahtan de....

Bir de riks değil, risk... (çok özür dilerim, beni kınayabilirsin. 50 yaşında olsan düzeltmezdim. Ama daha 21 yaşındaymışsın, düzeltebilirsin Lütfen kızma bana)

Şekerin için geçmiş olsun, kafana takma, diyorum. Zaten sen de tahmin ediyormuşsun. 5 günlük rapor mu aldın? Kızım perşembe gidip 2 günlük alsaydın ya? Seneye ihtiyacımız olacak o raporlara. 40 günle sınırlıyız, biliyorsun değil mi?

Maşallah maşallah =)) 1750 gr? :1shok: 40 cm ? :1shok: Çok sevindim deryacım. Sana iyi tatiller diliyorum. Sana da, oğluna da maşallah diyorum...

Ne saçma, ben de çok seviniyorum 1 hafta büyük diye =) Normalde şekeri yüksek olanlarda olurmuş bu iri bebek vakası. Şeker olmadığı halde 1 hafta büyük çıkıyor. Yani aslında 28. değil, 29. haftadayız... Ama doktor dedi ki bana, ebatlara bakamayız, önemli olan SAT dedi. Derya'nın doktoru da tam tersini söylemiş...

saol canım benim çok tşk ederim ayrıca sana nie kızıyım canım hiç kıyabilirmiyim sana düzelt tabi canım ama aceleyle yazdım ya ondanda hatalı yazmışımdır canım benim düzelttiğin içinde tşk ederim cnmma.s.

Bugün okulda tören ve kutlama vardı. Sonra derse devam ettik. Tabii edemedik ama ayrılamadık da okuldan.. Böööyle moktan moktan oturduk. Kıçım başım her tarafım ağrıyor. Midem çok feci yanıyor ve gaviscon işe yaramıyor. Ihlamur falan içtim. Bıraz daha gaviscon içtim şimdi daha iyi gibiyim. Büyüyor sanırım sıpa.. Büyüdükçe yukarı baskı yapıyor. 2 gündür gayet normal normal besleniyorum çünkü... Anormal bişiler yemedim.

burcum nasıl yani ben kaçırdım deryanın dr ne demişki ? bir hafta önde acaba 1 hafta erkenmi olacak dogum acaba

Yanlış anlamadığın için çok teşekkür ederim. Türkçenin katladilmesine dayanamıyorum. Yoksa öyle klasik öğretmen triplerim yoktur.

KADRıYEEEE

Bunu Derya'dan alıntı yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…