saol canım artık yormıcam kendimi.... bence senin hazırlanmana gerek yok sen her halinle güselsin
gozun aydin deryacim, masallah baya buyumus kuzun..
Defnemm masaşşallahh demeyı unuttumm annemm yaa.. kusuruma bakma.. Allah nazarlardan saklasın kuzunu.
Sahane haberler bunlar.. Allah nazarlardan saklasın.. daim etsin sevıncını.. darısı bızlerın de basına.. cok gusel gelısımı Deryamm...
İyi yolculuklar kuzum.. Allaha emanet ol evlatlarınla, sevdıgınle, dikkat et kendıne..
ölçtük ama yerleştikten sonra belli olur, en kötü 3 kapılı dolabı 2 kapılı yaptırırız, sizin odanız gibi ferah olmaz yinede
gözün aydın Derya maşallah kuzuna nazar deymesin
canım gözünaydın hersey yolundaymıs,ama o eşimin kafasına iyicee sok doktorun dedıklerını,hem bız koçişle 3 aydır kardes kardes yatıyosss,bı 3 ay daha beklıcek galıba,lohusa dönemıyle bırlıkte kaydirigubbakcemile3ben geldim kızlar geçmişi okumadım daha hemen haber veriyim die ama hepinizn ayrı ayrı msj yazdığından emin çok saolun gel gelelim bana... dr me salak sekereteri bişi dememiş kafasına göre takılmış ben bilmiodum bişi demedi bana dedi dün gördüğümdede sana çok kızdım hiç halin yoktu ama dışarı çıktın dedi bebeğe baktı kasığımda tam ağrıyan yerde kafası varmı 1100 gr boyu ben hayatta böle uzun bir bebek görmedim çok uzun dedibebeğin 2 gün önden gidio ve durumu çok ii ama sen ii deilsin büyün çok zayıf dedi gerekirse artık eşinle konuşacağım dedi gün yarım saatten fazla ayakta durmak yok dedi heran riks altında olabilirsin dedi nts bağladı normal dedi hem direnç için hemde ağrılar içinde serum aldım idrar yollarında efkson varmış bukadar bideee acı haberim var artık kardeş kardeş yatın dedi şuan için riksli ayadasın sen dedi moralim düzeldii
yalnız degılsın hayatım,daha bızde beşiğini bilemm almadık valla.artık bu hafta hallolurmu bilmemaftabru sizden yavas biz varıs alıcagımız bi besik onu bile almadık bakmadık bile
merhaba kızlar nasılsınız bis yarın yola çıkıyoruz bu gün den sonra bi 10 kadar yokum onun için merak etmeyin.
herkesler iyidir inşallah geçmişe bakamayacağım çünkü misafirim geliyor
bu arada bugün doktora gittim oğluşumu görmeye cinsiyet konusu sordum bazılarında değişim olmuş dedim bizimkine baktı erkek bebek herşeyimiz çok iyi maşallah boyumuz 40.6cm kilomuz maşallah diyin teyzeleri 1750gr olmuş bende 2 kilo almışım toplamda 14 etti 12 den sonrasını fazla kabul ediyoruz dedi doktorum doğum tarihimizde sezeryan günü 39. hafta 22 temmuz gibi yani ama bebek böyle devam ederse sat baz almıyoruz usg gelişimine göre alıyoruz dedi bunada son haftalarda karar veriliyormuş ben adetlerim şaşmaz dedm ne zaman yumurtladığını hiç bilemezsin dedi
tansiyonum 12/6 çıktı
ee ne var ne yok bakalım..:) ben bu hafta şeker yuklemsi yaptırcam ya ayy aksilik canım hep tatlı istiyo...neyhse çarşambaya randevu koparabilirsem görces bakalım şekermiyis değilmiyis.. ayrıca 25 haftalıkken çok gec değil dimi?
sağol canım sanada geçmiş olsun umarım 100 lük teste gerek kalmaz zaten şeker kız olsanda artık çözümler var biliyon ayrıca daha kaç kez döner şekle girer bebişlerimiz benim doktorumda normale uygun ama dönebilir demişti yani tam tersi..herkese merhaba,
ESRA,odanız çok güzel olmuş,güle güle kullansın bebişin.
bu bebek ters,normal doğum yapamazsın,kesin sezeryan...
Allah Allah,doğuma 1-2 hafta kaldı da benim mi haberim yok?bugün itibariyle tam 3 ayı var kuzucuğumun,dönmez mi yaaa?neyse,haftaya doktorum gelsin de bakalım o ne diyecek?
ne bigünü be kuzum 1 haftadan fazla sürdü yavaş yavaş yaptık keyifle her gün bi parçasını yaptık ben fotolamayı unuttum hep sizde gezene kadar çocuğun odasını yapıverin delikafaduldenGYPSY ellerinize sağlık. bütün aodyı birgünde bitirdiniz galiba... bravo size. en yavaş çift biz çıkacağız galiba. ayyy sizi böle gördükçe gaza geliyorum ben. dur bakalım yarın odası bi boyansın da ben de belki birkaç foto çekerim. elimde olanlarla tabi. bizim daha çok eksiğimiz var.
sağol nurdanım bebekmarket.com dan aldım aynı gün siparişim geldi ama yurtdışı nasıl olur bilmem kuzuuEsra odaya bayildim, benimde teomanin odasina bizim odadaki ikea dolaplarini ve komisdini koyucam, bitek ona uygun yatak alicaz..ya o cekmece kollarini nerden buldun, cok sekerler....
ayy sekerim dustu heralde, bisiler alip geleyim ben,basim feci donuyor, oglen sandvic yedim halbuki..
kocaman bi maşallahhh kuzunaaa oyy oyy boyu posuu kilosuu ne yakışıklı bi oğlan olucak annesiii ne güzel bakmış bebişinee,,tansiyonunda güzell ay acaba hangimiz doğurucak ben normal düşündüğüm için daha geç doğururum sanırım sizden çok heyecanlandım şimdii yaaa alkisalkisalkisdeğişim olmuş dedim bizimkine baktı erkek bebek herşeyimiz çok iyi maşallah boyumuz 40.6cm kilomuz maşallah diyin teyzeleri 1750gr olmuş bende 2 kilo almışım toplamda 14 etti 12 den sonrasını fazla kabul ediyoruz dedi doktorum doğum tarihimizde sezeryan günü 39. hafta 22 temmuz gibi yani ama bebek böyle devam ederse sat baz almıyoruz usg gelişimine göre alıyoruz dedi bunada son haftalarda karar veriliyormuş ben adetlerim şaşmaz dedm ne zaman yumurtladığını hiç bilemezsin dedi
tansiyonum 12/6 çıktı
ay senin adının pervin olduğunu daha yeni öğrendim desem ne güzel ismin varmışş ben hep babyim demekten hoşlandığımdan ismini sormadım sana kaydirigubbakcemile5pervin kacar simdilik aksam girerim tekrar mucxx
glzfb, sigara mı, sakın haa, yazık o yavrucağa, içeride kaçma şansı yok bir yere, ben de içiyordum ama bebek olmadan az bir süre önce terkettim, inşallah da başlamam bir daha...
Aidaaa, sen de bir daha başlama arkadaşım ya, kolay değil millet bağımlılıktan kurtulmak için neler neler yapıyor. Ben de sigara bağımlısı birisiydim.
Biz bir lütuf ile bu illetten emzirme dönemi de dahil uzuuun bir süre uzaklaştırılmışken bir daha başlamayalım arkadaşım, arkadaşlarım. Ne olur lütfen... Yani sonu belli birşey, her nefesi zehir, bebeklerimizle çocuklarımızla sağlıklı aile olalım, en büyük dileklerimden biri budur hepimiz için...
Ayrıca çok kötü duruyormuş içenin elinde ben yeni farkediyorumpis pis kokardı hep saçlarım, şimdi mis mis kokma zamanıdır. Değil mi ya...
Gözün aydın canım. Allah eşinden de kuzundan da ayırmasın seni:Saruboceq:Merhaba arkadaşlar,
O kitap okunmaz mı bea! O kitap alınır da bir kenarda öööyle bırakılır mı! Helal olsun sana. Ben arkadaşımın evinden aşırmıştım da 3 gün sonra arayıp "kitabın bende" demiştimkaydirigubbakcemile3Burkoo...Melekler ve Şeytanlar nasıldı??
kitabını bile almıştım daha önce ama hala okuyamadım...
Desene bizim bebişler çoook konforlu yaşayacak:roflol:yaaaa ben de bir zamanlar ZAYIF olarak nitelendiriliyordum. vayyy be o günler geçmişte kalacak galiba. şimdi pek bi tomtini oldum. ne kadarını veririm bilemiyorum. ama zaten ANNE dediğin azcık balık eti olmalı bence. bebek sarıldımmı eline yumuşak yumuşak et gelmeli, kemik değil. sarıldımı gömülmeli kucakta.... bebeğin konforu için ilk yıl eski halime dönmeyi hiç düşünmüyorum açıkçası.
büyün çok zayıf dedi gerekirse artık eşinle konuşacağım dedi gün yarım saatten fazla ayakta durmak yok dedi heran riks altında olabilirsin dedi nts bağladı normal dedi hem direnç için hemde ağrılar içinde serum aldım idrar yollarında efkson varmış bukadar bideee acı haberim var artık kardeş kardeş yatın dedi şuan için riksli ayadasın sen dedi moralim düzeldii
Eh gelmiş geçmiş olsun. Bak için rahatlamış işte. Ama senin şimdi prensesler gibi bakılmaya ihtiyacın var. İyi beslenip bol bol dinleneceksin. Kardeş kardeş yatmak da sana anlayış göstermeyen kocişine ceza olsunkötükedihüso[/FONT]
glzfb, sigara mı, sakın haa, yazık o yavrucağa, içeride kaçma şansı yok bir yere, ben de içiyordum ama bebek olmadan az bir süre önce terkettim, inşallah da başlamam bir daha...
Aidaaa, sen de bir daha başlama arkadaşım ya, kolay değil millet bağımlılıktan kurtulmak için neler neler yapıyor. Ben de sigara bağımlısı birisiydim.
Biz bir lütuf ile bu illetten emzirme dönemi de dahil uzuuun bir süre uzaklaştırılmışken bir daha başlamayalım arkadaşım, arkadaşlarım. Ne olur lütfen... Yani sonu belli birşey, her nefesi zehir, bebeklerimizle çocuklarımızla sağlıklı aile olalım, en büyük dileklerimden biri budur hepimiz için...
Ayrıca çok kötü duruyormuş içenin elinde ben yeni farkediyorumpis pis kokardı hep saçlarım, şimdi mis mis kokma zamanıdır. Değil mi ya...
kendi tickerıma aş erdim yaaaaa karpuz istiyom
Herkese günaydın. İnşallah hepiniz iyisinizdir.
Türkan Saylan ın vefaat haberini duydum tv den Allah rahmet eylesin. Umarım bu vefaattan kardelenler olumsuz etkilenmez.
delikafadulden...benim de bi önceki yan komşum sevişgengillerdendi..allahııım kabuusstu..eve misafir çağırmaya korkuyodum...gelen olduğunda da tv nin sesini yükseltiyodum..hergün hergün bu ne azgınlıktı anacım..naklen yayın..kendimde bi tuhaflık mı var diyodum..neyse taşındılar da kurtuldum bari..
allah sana da sabır versin güzelim..
Valla ben ağlamam.. hele hele baska bır ınsanoğlunun lafını hıc takmam.. insanın üzülmesine de sevinmesine de karar veren kendısıdır... karsımdaki kim ki ben onun sözünü ciddiye alayım.. beni ciddiye almayan bir insanın sözü için niçin oturup aglayayımm.. nıye evladımı, kendımı rıske atayım.. evladıma bişi olursa, o kadının sözü cok mu kıymetlı olacak bu bedelin karsısında..
Ben bu mantıkla yasasaydım, şimdiye dek ık ayagımın uzerınde duramazdım.. herkes kendı yaptıgından sorumludur.. gerısı benı ılgılendırmez acıkcası.
Az once gogsumden bir damla süt geldi.. kalbim duracaktı neredeyse.. bir damla süt koca bir bedeni bu kadar heyecanlandırır mı yaaa :)))))
ben geldim kızlar geçmişi okumadım daha hemen haber veriyim die ama hepinizn ayrı ayrı msj yazdığından emin çok saolun gel gelelim bana... dr me salak sekereteri bişi dememiş kafasına göre takılmış ben bilmiodum bişi demedi bana dedi dün gördüğümdede sana çok kızdım hiç halin yoktu ama dışarı çıktın dedi bebeğe baktı kasığımda tam ağrıyan yerde kafası varmı 1100 gr boyu ben hayatta böle uzun bir bebek görmedim çok uzun dedibebeğin 2 gün önden gidio ve durumu çok ii ama sen ii deilsin büyün çok zayıf dedi gerekirse artık eşinle konuşacağım dedi gün yarım saatten fazla ayakta durmak yok dedi heran riks altında olabilirsin dedi nts bağladı normal dedi hem direnç için hemde ağrılar içinde serum aldım idrar yollarında efkson varmış bukadar bideee acı haberim var artık kardeş kardeş yatın dedi şuan için riksli ayadasın sen dedi moralim düzeldii
herkese merhaba,
GİZZE,gözün aydın,Allah bir daha ayırmasın.
ESRA,odanız çok güzel olmuş,güle güle kullansın bebişin.
ben de hastaneden geldim,şeker sonucum 151,hiç şaşırmadım,biliyordum yüksek çıkacağını.neyse ki çok yüksek değil,haftaya doktorum görünce bakalım ne diyecek?100'lük yükleme olur mu,sadece küçük beslenme önlemleriyle mi idare eder,göreceğiz.
doktorum yoktu ama ben 19 mayısı hafta sonuyla birleştirebilmek için bugün sevk almakta ısrar ettim,o yüzden başka bir hastanedeydim.doktor da sinir etti,ultrasonda bakarken kurduğu cümleler:
bu bebek ters,normal doğum yapamazsın,kesin sezeryan...
Allah Allah,doğuma 1-2 hafta kaldı da benim mi haberim yok?bugün itibariyle tam 3 ayı var kuzucuğumun,dönmez mi yaaa?neyse,haftaya doktorum gelsin de bakalım o ne diyecek?
merhaba kızlar nasılsınız bis yarın yola çıkıyoruz bu gün den sonra bi 10 kadar yokum onun için merak etmeyin.
herkesler iyidir inşallah geçmişe bakamayacağım çünkü misafirim geliyor
bu arada bugün doktora gittim oğluşumu görmeye cinsiyet konusu sordum bazılarında değişim olmuş dedim bizimkine baktı erkek bebek herşeyimiz çok iyi maşallah boyumuz 40.6cm kilomuz maşallah diyin teyzeleri 1750gr olmuş bende 2 kilo almışım toplamda 14 etti 12 den sonrasını fazla kabul ediyoruz dedi doktorum doğum tarihimizde sezeryan günü 39. hafta 22 temmuz gibi yani ama bebek böyle devam ederse sat baz almıyoruz usg gelişimine göre alıyoruz dedi bunada son haftalarda karar veriliyormuş ben adetlerim şaşmaz dedm ne zaman yumurtladığını hiç bilemezsin dedi
tansiyonum 12/6 çıktı
ay unuttum kızlar bugün saglık ocagında kontrolüm vardı kardeşimle gittik kasıgıma giren sancıları söyledim fazla yorulma ayaktada fazla durmayacaksın dedi nasıl olacaksa benim fındık bana bir süpriz yaptı ve 1 hafta önde çıktı gelişmesi çok sevindim dogrusu ben 27+2 diye bilirken meger 28+2 olmuş bile bebek iri dedi dr şekerine baktırmayı ihmal etme diyede uyardı
saol canım benim çok tşk ederim ayrıca sana nie kızıyım canım hiç kıyabilirmiyim sana düzelt tabi canım ama aceleyle yazdım ya ondanda hatalı yazmışımdır canım benim düzelttiğin içinde tşk ederim cnmma.s.E yuh yani dide... Kendi ticker ına aş ermek... =) E yok mu kızım oralarda?
Dileklerine tamamen katılıyorum. Sağlam bir yapı kurduğuna inanıyorum. Etkileneceklerini sanmıyorum. Bir de insanlar zaten çok daha duyarlı olmaya başladılar.
=))) Bilirim o duyguyu... Hemen anlatmalıyım;
Bizim de İstanbul'daki evimizde yan blok ile yatak odalarımız bitişikti. Her gece, bazen gündüzleri de sevişirlerdi ve kadın çok ses çıkarırdı. Aman o nasıl bir bağırmak... Ben de sevişmekten ve orgazmdan müthiş haz alan bir insanım (anlaşıldığı üzere) ama gene de hiç -o kadar- bağırma ihtiyacı duymam. Çok bağırırsam da Onur yastığı suratıma kapatır ki sesim çıkmasın. Tabii onların bu performansı bizi de doğrudan etkiliyordu. Hiç halimiz yokken bile seslerden etkilenip, "haydi biz de sevişelim" oluyorduk. Güzel günlerdi bee... Özledim valla... Şimdi aynı etki yok, hareketler yavaş, skor az =)
Neyse konuya döneyim, kendimi kaybettim :roflol: Bi gece yattık, bu sefer adam da bağırıyor. Nasıl inliyor, nasıl böğürüyor... Anlamadık. Adam hiç bağırmazdı, ne oldu acaba :uhm: diyoruz. Bir gün yönetici ile karşılaştık. "Çok şükür o kadınlar boşaltıyor daireyi" dedi. Ne kadını dedim? Meğer kadınlar İŞ KADINIYMIŞ anacım. O; sesler de hep -İŞ İCABIYMIŞ- yaaaaa =)) Nasıl ama? Bağıran adam da başka bir müşteriymiş =)
Sana yüzde yüz katılıyorum. İsterse babamın oğlu olsun, bana değer vermeyene ben hiç vermem. Bir yanlış anlama ya da kurtarılabilecek bir şeyler olup olmadığından emin olurum ve kendimden eminsem hiiiç arkama bakmam. Merhaba - merhaba O KADAR!!! Herkesin her dediğini ciddiye alacak olsaydık dert küpü olurduk. Kim bilir, kapalı kapılar ardında bilmediğimiz neler konuşuluyor arkamızdan...
Ayy, canım yaa.. darısı başımıza inşallah =)
eftelyam çok sevindim canım. Kendine iyi bak lütfen. Şunu unutma; biz sağlıklı bir anne olursak bebişlerimiz de sağlıklı olur. Önce bizim sağlığımız. Sonra bebişin sağlığı. Sen sağlıksız olursan meleğin nasıl olsun? Ekstrem örneklere bakıp da, her şey allahtan, deme. Eşeğini sağlam kazığa bağla, sonra her şey allahtan de....
Bir de riks değil, risk... (çok özür dilerim, beni kınayabilirsin. 50 yaşında olsan düzeltmezdim. Ama daha 21 yaşındaymışsın, düzeltebilirsinLütfen kızma bana)
Şekerin için geçmiş olsun, kafana takma, diyorum. Zaten sen de tahmin ediyormuşsun. 5 günlük rapor mu aldın? Kızım perşembe gidip 2 günlük alsaydın ya? Seneye ihtiyacımız olacak o raporlara. 40 günle sınırlıyız, biliyorsun değil mi?
Maşallah maşallah =)) 1750 gr? :1shok: 40 cm ? :1shok:Çok sevindim deryacım. Sana iyi tatiller diliyorum. Sana da, oğluna da maşallah diyorum...
Ne saçma, ben de çok seviniyorum 1 hafta büyük diye =) Normalde şekeri yüksek olanlarda olurmuş bu iri bebek vakası. Şeker olmadığı halde 1 hafta büyük çıkıyor. Yani aslında 28. değil, 29. haftadayız... Ama doktor dedi ki bana, ebatlara bakamayız, önemli olan SAT dedi. Derya'nın doktoru da tam tersini söylemiş...
saol canım benim çok tşk ederim ayrıca sana nie kızıyım canım hiç kıyabilirmiyim sana düzelt tabi canım ama aceleyle yazdım ya ondanda hatalı yazmışımdır canım benim düzelttiğin içinde tşk ederim cnmma.s.
doktorum doğum tarihimizde sezeryan günü 39. hafta 22 temmuz gibi yani ama bebek böyle devam ederse sat baz almıyoruz usg gelişimine göre alıyoruz dedi bunada son haftalarda karar veriliyormuş ben adetlerim şaşmaz dedm ne zaman yumurtladığını hiç bilemezsin dedi
tansiyonum 12/6 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?