yok canım benim yanlışımız olursa düzelt tabi sen ne öğretmenisin cnm edebiyat mı yoksa sınıf öğretmeni miYanlış anlamadığın için çok teşekkür ederim. Türkçenin katladilmesine dayanamıyorum. Yoksa öyle klasik öğretmen triplerim yoktur.
yok canım benim yanlışımız olursa düzelt tabi sen ne öğretmenisin cnm edebiyat mı yoksa sınıf öğretmeni mi
delikafaduldendelikafadulden tazem burcum onca yazdıgın seyden aklımda kalan yan komşunla ilgili anı.... oha diyorum başkada bişii demiyorum... ahh işte çok katlı sitenin bu tarafı bilmiosun alt komşun kim nedir necidir. mesela bostancıdaki olay gibi
tazecim komsular supermis:))))
yok canım takmıcam saolsun eşimin akrabağları hep aradı dikkat et kalkma filan die daha 5 dk öncede kayınvalidem arıoki sen gerçekten hastamısın herkes beni arıoki hastaymış die dio gökhan herkese sölemiş dio dedim nie saklasınki sabahki halimi görünce korkmuş demekki hasta olmam mı dedim alla alla kötükedihüsoburko
nemrut dağını gördüm.eşimle sevgiliyken beraber gitmiştik.haziran başıydı boğazlı kazak ve montla donmuştuk.ama muhteşemdi güneşin doğuşunu nemrut dağında izlemek.insan şaşıp kalıyor o koca koca heykellerin o tarihte nasıl o dağa çıkartıldığına.bide dikkatimi bi şey çekmişti. türkler fotoğraf çektirirken heykellerin yanına gidip çektiriyordu.oysa turistler sadece heykelleri çekiyorlardıdelikafadulden
eftelya
çok geçmiş olsun canım.boşver misafir kaynana falanı artık.kim ne derse desin takma canım.dikkat et kendine
gizze
gözün aydın eşin gelmiş canım.nasıl güzel bi duygudur uzaktayken kavuşmanın mutluluğu bilirim.bebşinizi de görmüşsünüz ne güzel.maşallah diyelim canım
ay aynen valla bende aradım tok gelirim dedi bende yedim yvde geziniom ama hiç bişi yok yaaayy kocisi bekliyemedim yedim yemegimi, simdi nefes alamiyorum, ay cok sistiiimmm...tvde de bisi yok(cnm sikildi cokkkk
ayyy ne güzel bebişini daha net goreceksin inşallah..ama sen yine de küsme,benim de ir yerde okudugum bilgiye gore 28 ila 32. haftlar en iyi sonuçlar alınıyormuşCADIARZUkizlar hani daha once yazmistim ya burda 3d ve 4d usg cekmiyorlar diye, bi merkez buldum,bruksele 1 saat uzaklikta, ne alaka oradaysa, koca belcikada 1 merkez var 3d-4d usg yapan?? neyse carsamba gunune randevu aldim bide onumuzdeki hafta 1 gun bosmus,zaten en iyi sonuc 22. ve 28. haftalar arasi alinirmis, yani haftaya son haftam. Tibet'e soyledim isi birakip gelemem, cok yogunum, izin alamam diyor( kustumm..bruksel'de olsa kendim gidicem ama 1 saat yol; arabamda yok, sinir oldum, kustum, konusmiycam ((
geçmiş olsun eftelya dikkat et kendine herseyi de kafana takmaben geldim kızlar geçmişi okumadım daha hemen haber veriyim die ama hepinizn ayrı ayrı msj yazdığından emin çok saolun gel gelelim bana... dr me salak sekereteri bişi dememiş kafasına göre takılmış ben bilmiodum bişi demedi bana dedi dün gördüğümdede sana çok kızdım hiç halin yoktu ama dışarı çıktın dedi bebeğe baktı kasığımda tam ağrıyan yerde kafası varmı 1100 gr boyu ben hayatta böle uzun bir bebek görmedim çok uzun dedibebeğin 2 gün önden gidio ve durumu çok ii ama sen ii deilsin büyün çok zayıf dedi gerekirse artık eşinle konuşacağım dedi gün yarım saatten fazla ayakta durmak yok dedi heran riks altında olabilirsin dedi nts bağladı normal dedi hem direnç için hemde ağrılar içinde serum aldım idrar yollarında efkson varmış bukadar bideee acı haberim var artık kardeş kardeş yatın dedi şuan için riksli ayadasın sen dedi moralim düzeldii
gözün aydın canım sütaşlara eklendin demekAz once gogsumden bir damla süt geldi.. kalbim duracaktı neredeyse.. bir damla süt koca bir bedeni bu kadar heyecanlandırır mı yaaa :)))))
ben çilekten sallanmıyor die almadım benimkide 550ye geldi ama keske çilek alsaymışım dedim çilek garantisi falan süper bişi teyzemler kullanıyodatemiz Petrik hoşgeldin..keşke bana da deseler cmt.gelme diye..hatta bu hafta müşteri gelcek diye pazar da gel dediler..hiiç kusura bakmayın gelemem dedim..gıcıkk şeyler..
ne kadar uyguna almışsınız mobilyayı..benim istediğim sadece yatak o da büyümeyen ama içi sallanır, içinde yatağı ve uyku setli olarak 500 tl..o da peşin..herkes anlaşmış gibi nereye gitsem aynı fiyatı veriyolar..çilek te de aynı..sence nasıl fiyat?
allah bi daha ayırmasın gözün aydın canım bebeğinede MASALLAHHHHHMerhaba arkadaşlar,
Bu arada eşim geldi kısslarrr. Artık beraberiz:lepi::lepi: İnş bu son uzun ayrılığımız olur... Kocişim geldi çok değişmiş zayıflamış 8-10 kilo vermiş Yüzü küçücük kalmışşş. anki 22-23 yaşında gibi duruyorrrrr... Çok özlemişi onuuu. Sarılsam da hiç bırakmasam bir daha ama bugün işe gitti kocişim bıraktı beni yaaaafisfisfisfisfisfis Oldum olası iş delisidir zatenn birde kendi işi oluncabenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
Ama bugün önce beraber drumaza gittik bebişimizi gördükk kızımızı.. Herşeyi çok ii maaşallah dedi. Suyu gelişimi herşey çok iidi. Babamız ilk kez gördü kızımızı... Heyecanla baktı ikisi de canım benim yaaaŞenizŞeniz Yalnız kızımızın kafası karnımdaydı. Yüzünü çevirdi baktı bize kızıımmm. Sonra elini yüzüne götürdü...
Bu arada drum artık göğüslerine badem yağı zeytinyağı sürmeye başla dedi.. Bir de 1-2 kere kalbim çok hızlı atıp rahatsız etmişti beni... Yani öle efor sarfettikten sonra deil normal otururken kalbim birden hızlı çarpmaya başlayıp rahatsız etmişti benii. Devam ederse kardiyolağa görünürsün dedi. İnş stresten sıkıntıdandır bişey çıkmaz umuyorum...
Sonra, bebek arabası ana kucağı ve park yataklara bakmaya gittik kocişimle.. Kraft'ın 2li bir takımını beğendim. Kraft Energy die bişidi. Ana kucağı arabaya monte ediliyor. Fiyat olarak da uygundu 350 bırakırım filan dedi. Parkyatağı da kraft beğendim. Chiccolarda güsseldi ama Chiccolar sallanmıyor... Onu da 300 bırakırız dediler. Bakalım..Bir kere daha baktıktan sonra alırız inşallah...
Sonra kocişim beni eve bıraktıııı. Kendi işe gitti... Şimdi saat 6 olsun die bakıyorum... Çok özlemişim kocişimi yaaaaŞeniz Bir daha hiç ayrılmayız inşallah:asigim::asigim:
kizlar hani daha once yazmistim ya burda 3d ve 4d usg cekmiyorlar diye, bi merkez buldum,bruksele 1 saat uzaklikta, ne alaka oradaysa, koca belcikada 1 merkez var 3d-4d usg yapan?? neyse carsamba gunune randevu aldim bide onumuzdeki hafta 1 gun bosmus,zaten en iyi sonuc 22. ve 28. haftalar arasi alinirmis, yani haftaya son haftam. Tibet'e soyledim isi birakip gelemem, cok yogunum, izin alamam diyor( kustumm..bruksel'de olsa kendim gidicem ama 1 saat yol; arabamda yok, sinir oldum, kustum, konusmiycam ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?