2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Yanlış anlamadığın için çok teşekkür ederim. Türkçenin katladilmesine dayanamıyorum. Yoksa öyle klasik öğretmen triplerim yoktur.
yok canım benim yanlışımız olursa düzelt tabi sen ne öğretmenisin cnm edebiyat mı yoksa sınıf öğretmeni mi

delikafaduldendelikafadulden tazem burcum onca yazdıgın seyden aklımda kalan yan komşunla ilgili anı.... oha diyorum başkada bişii demiyorum... ahh işte çok katlı sitenin bu tarafı bilmiosun alt komşun kim nedir necidir. mesela bostancıdaki olay gibi

bizim şimdiki yan komşumuz doktor ama 55 60 yaşında var adamın 2 evliliğimiş 8 aylık kızları var gece adam kalkıyormuş bebek ağlayınca ee yaş gitmiş adam çocuk sesi kaldıramıo bebek ağlıo adam bağrıodu baya bi bunu dinledik sonra adam bir horluyor anlatamam bizde gökhanla gülmekten uyuyamadık hatta bir kere kayıt ettik sesini şimdi yataklarının yerini çevirdiler ses gelmio yatak odasının duvarı 1 tuğladan yapılmış ondan ses çok gitti için biz orda gökhanla normalde bile sesiz konuşuoz özel gecelerdede çıtımız çıkmıokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum kızlar bişiler yiyim sonra gökhan gelmeden uğrarım

yok canım benim yanlışımız olursa düzelt tabi sen ne öğretmenisin cnm edebiyat mı yoksa sınıf öğretmeni mi

matematik öğretmeniyim =)

Bostancı'daki olay nedir? hatırlayamadım...

tazecim komsular supermis:))))

Aaaa, bak biz üç ev değiştirdik. Şimdiki 4. evimiz. İlkinde üstümüzde eşcinsel iki erkek yaşıyordu. Ama öyle zarasız tiplerdi. Enteresandı tabii.. 2. eve taşındığımızda (İstanbul'a yeni taşınmıştık) kapı çaldı, bir açtık; Fatih Ürek gibi tombul, efemine, kafa kel ama bandana takılmış bir adam. Biz noluyor demeden adam; "hoşgeldiniz anacıııııımmmm! ben apartman yöneticiniz...." dedi. İzmir'den alışkınız, dedik kendi kendimize. 3. de de yukarıda anlattığım olay oldu işte. Şimdi 4. evimizdeyiz, bakalım, henüz bir gelişme yok. Herkes gayet normal =)))

ayy kocisi bekliyemedim yedim yemegimi, simdi nefes alamiyorum, ay cok sistiiimmm...tvde de bisi yok(cnm sikildi cokkkk

burko
nemrut dağını gördüm.eşimle sevgiliyken beraber gitmiştik.haziran başıydı boğazlı kazak ve montla donmuştuk.ama muhteşemdi güneşin doğuşunu nemrut dağında izlemek.insan şaşıp kalıyor o koca koca heykellerin o tarihte nasıl o dağa çıkartıldığına.bide dikkatimi bi şey çekmişti. türkler fotoğraf çektirirken heykellerin yanına gidip çektiriyordu.oysa turistler sadece heykelleri çekiyorlardıdelikafadulden

eftelya
çok geçmiş olsun canım.boşver misafir kaynana falanı artık.kim ne derse desin takma canım.dikkat et kendine

gizze
gözün aydın eşin gelmiş canım.nasıl güzel bi duygudur uzaktayken kavuşmanın mutluluğu bilirim.bebşinizi de görmüşsünüz ne güzel.maşallah diyelim canım

yok canım takmıcam saolsun eşimin akrabağları hep aradı dikkat et kalkma filan die daha 5 dk öncede kayınvalidem arıoki sen gerçekten hastamısın herkes beni arıoki hastaymış die dio gökhan herkese sölemiş dio dedim nie saklasınki sabahki halimi görünce korkmuş demekki hasta olmam mı dedim alla alla kötükedihüso
ayy kocisi bekliyemedim yedim yemegimi, simdi nefes alamiyorum, ay cok sistiiimmm...tvde de bisi yok(cnm sikildi cokkkk
ay aynen valla bende aradım tok gelirim dedi bende yedim yvde geziniom ama hiç bişi yok yaa

eftelya
hadi gözün aydın önemli bi şey yokmuş.bundan sonra daha dikkat edersin kendine

sakaleynmaster
maşallah bebeğine canım.gelişimi çok iyi.bende çarşamba günü gidiyorum doktora.inanılır gibi değil ama en son 24 nisanda gitmiştim.ilk defa nerdeyse bir ay sonra gitmiş olacağım

ben çıkıyorum kızlar herkese ii geceler kociş geliomuş hepinizi öptüma.s.

arayı kapatmaya çalışıyorum...

evrişim petrikim teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. hepimizin bebeklerini allah nazarlardan korusun.

yarın 19 mayıs, törene gidemeyeceğim. çelenk koyacak halim yok koca göbeğim dolayısıyla, yardımcı arkadaşım gidecek. haliyle kocacım ve yeğeni (burda bizi ziyarete geldi) ve ben ve kızım sabah kahvaltısına denize gideceğiz. bugün girdiler denize harikaymışş. bende denemek istiyorummm... sonrada dolaşırız karadeniz ormanlarında...

kızlar ben yarın sabah bi arkadasıma gidicem kahvaltıya yeni bi siteye tasındı alt katında kuafor varmıs sir agda yapiolarmıs bakalım hijyenikmi bi goreyim ona gore yaptırcam belden asagı komple.

tazem sizdeki komsu olaya renk katıo bizdekide ustumuzde bi cocuk hipermidir nedir sabah aksam kosup duruo cok rahatsız edio esim bikac kez uyardı ama anlamıolar nato kafalılar

kizlar hani daha once yazmistim ya burda 3d ve 4d usg cekmiyorlar diye, bi merkez buldum,bruksele 1 saat uzaklikta, ne alaka oradaysa, koca belcikada 1 merkez var 3d-4d usg yapan?? neyse carsamba gunune randevu aldim bide onumuzdeki hafta 1 gun bosmus,zaten en iyi sonuc 22. ve 28. haftalar arasi alinirmis, yani haftaya son haftam. Tibet'e soyledim isi birakip gelemem, cok yogunum, izin alamam diyor( kustumm..bruksel'de olsa kendim gidicem ama 1 saat yol; arabamda yok, sinir oldum, kustum, konusmiycam((

ayyy ne güzel bebişini daha net goreceksin inşallah..ama sen yine de küsme,benim de ir yerde okudugum bilgiye gore 28 ila 32. haftlar en iyi sonuçlar alınıyormuşCADIARZU

geçmiş olsun eftelya dikkat et kendine herseyi de kafana takma
Az once gogsumden bir damla süt geldi.. kalbim duracaktı neredeyse.. bir damla süt koca bir bedeni bu kadar heyecanlandırır mı yaaa :)))))
gözün aydın canım sütaşlara eklendin demek derısı basıma :CüvCüv:
ben çilekten sallanmıyor die almadım benimkide 550ye geldi ama keske çilek alsaymışım dedim çilek garantisi falan süper bişi teyzemler kullanıyoda
allah bi daha ayırmasın gözün aydın canım bebeğinede MASALLAHHHHH

gözün aydın canım ama ben 3d ve 4d ne demek bilmiyorumki

evros canim 3d-4d bu sizlrin doktorda cektirdikleri 3 boyutlu 4 boyutlu ultrason..ama burda cekmiyorlar, saglik sisteminin gereksiz politikasi yuzunden, ama bn koca ulkede ceken 1 yer buldum ama ona da gidemiyorum((

adaşımmm
naber nasılsın yazdımmı hatırlamıyom ama şu kaplıcalarla ilgili biraz daha bilgi verebilirmisin?fiyat ne kadar havuz varmı bide tam olarak nerede son olarak eşimle gidebilirmyim çok soru sordum dimeee a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…