Merhaba arkadaşlar,
Eftelyaaa çok geçmiş olsun. Druna yanına birini alıp hemen git bence. Kasık ağrısı ile gidersen acil olarak dr bakmak zorunda canım. Kimseyi dinleme tatlım yaaaaa... Dr
Sonra kocişim beni eve bıraktıııı. Kendi işe gitti... Şimdi saat 6 olsun die bakıyorum... Çok özlemişim kocişimi yaaaaŞeniz Bir daha hiç ayrılmayız inşallah:asigim::asigim:
Az once gogsumden bir damla süt geldi.. kalbim duracaktı neredeyse.. bir damla süt koca bir bedeni bu kadar heyecanlandırır mı yaaa :)))))
evriş masaj yaparken mi geldi kendi kendine ayy cok heyecanlıdır, benim göğüs ucum kabuk tutmuş gibi sanki hücre ölmüş dökülüyor gibi, normal m i acaba
tabii cicilerini öylesine dizdim yıkanıcak hepsi tek tek çekmeceleri daha boş oralara iç çamaşırları tulumlaarını kusmuk bezlerini koyucam
daha çokk eksik var ama büyük kısmını atlattık şükürler olsun
bu arada cicilerede yeni cicilerimizi ekledim bakmak isterseniz
ben geldim kızlar geçmişi okumadım daha hemen haber veriyim die ama hepinizn ayrı ayrı msj yazdığından emin dedi şuan için riksli ayadasın sen dedi moralim düzeldii
kizlar hani daha once yazmistim ya burda 3d ve 4d usg cekmiyorlar diye, bi merkez buldum,bruksele 1 saat uzaklikta, ne alaka oradaysa, koca belcikada 1 merkez var 3d-4d usg yapan?? neyse carsamba gunune randevu aldim bide onumuzdeki hafta 1 gun bosmus,zaten en iyi sonuc 22. ve 28. haftalar arasi alinirmis, yani haftaya son haftam. Tibet'e soyledim isi birakip gelemem, cok yogunum, izin alamam diyor( kustumm..bruksel'de olsa kendim gidicem ama 1 saat yol; arabamda yok, sinir oldum, kustum, konusmiycam ((
adaşımmm
naber nasılsın yazdımmı hatırlamıyom ama şu kaplıcalarla ilgili biraz daha bilgi verebilirmisin?fiyat ne kadar havuz varmı bide tam olarak nerede son olarak eşimle gidebilirmyim çok soru sordum dimeee a.s.
gunaydın annecikler bende sabah namazından beri ayaktayım kızım yatırmadı ama olsun dun 12ye kadar uyumustum :) canı sıkılıo sanırım sessizlikten zaten saat burda 9 bucuga gelio arkadasıma gitcem bugun evde yokum gelince yazarım size hepinize ii gunler
19 mayısımızda kutlu olsun , tatil yapacak arkadaslarada ii tatillerr
ayca gunaydın canım hayırdır doktor ne dediki? bebiş nasılmış yine istirahatmı verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?