2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

GİZZE gozun aydın arkadasım buson ayrıglınız olsun dedigingibi insallahh

Az once gogsumden bir damla süt geldi.. kalbim duracaktı neredeyse.. bir damla süt koca bir bedeni bu kadar heyecanlandırır mı yaaa :)))))

ay ayy gercekten çokheyecan verici yaaa

evriş masaj yaparken mi geldi kendi kendine ayy cok heyecanlıdır, benim göğüs ucum kabuk tutmuş gibi sanki hücre ölmüş dökülüyor gibi, normal m i acaba

aynen benimkide oyle sanki kabuktutuyor nazikce elliyorum beyazparcacıklar dusyorminik minik

adascım oda çok cici olmusss sizinki dedigin gbi bebeçocuk odası arası olmus daha iyi zaten bebekken anlamyıorgelecege hazırlık
benkendi zevkimin tatmini için fulbebekodası tarzı hazırlıyorum ozledim bebeksi seylerii

ben geldim kızlar geçmişi okumadım daha hemen haber veriyim die ama hepinizn ayrı ayrı msj yazdığından emin dedi şuan için riksli ayadasın sen dedi moralim düzeldii

ay canımya heycanlaokudum dr donusu yazdınmı diye aman gozun aydın iste herz aman dedigim su saglık ocaklar ve ordaki ebelerin felaket tellallıgı olayı neysee

ayy nurdan ne guzel yaa benbile heyecanyaptımm resimn çiktisi verirler insallahh hemen koyarsın dimii

canım benimkaplıcaya simdi girmeyeceksin dimi?

tuzla kaplıcaları diye geçiyor içmeler otel tuzla kaplıcaları internet sitesi falan varçok uygunfiyatlar

yarım masajyani sırt bel ustgovde bolumu içinmasaj 25 tl tammasaj 45
termal havuz da ocivar birsey onu tam bilmiyorumama ucuz
kalmak isteyenler bungalovlar var
mesela acık havuz da va hatfasonları 18 tl imis bizhaftayabaslıyoruz gitmeye insalah
hava buhafataki gibiolursa
tam olaraknerdeyi anlatmam çok zor e5 e çokyakın tuzla da

esinle kaplıca havuzuna giremessin çunku kadın erkek ayrı ayrı giriliyor burası oylesosyetik spa merkezi gibi değil daha çokyaslıların boyunsıtr bel agralır için sifa bulmaya geldigibiryer olarak dusun
dr lar var falanyani
o nedenle oylemoder hizmet yokkadın erkekkarısık kaplıca havuzu falanyokyani

NESRİNCİM

sizde oda siiparisi vermissiniz hayırlı olsun

bizde 1850 lye verdik aynıanlattıgın parcaları epey pazarlıkla aynı gibi demekki fetih mh ile masko mu demistinsizinordakiyer
modakoya gore ikiside daha ucuzyani

herkese selammm

bugunn buyuk isler bitirdim :)
ilk once sabahtansaglık ocagına gittim ası odasına git dediler neyse iki bebekli kadın vardı asısırasıbekledim
neysekayıt actılar hemendedi hemsire asıvuralım size yok dedim istemiyorum
ama dedi saglıkbakanlıgı zorunlu falan gibilaflar etti benkabuletmiyorum dedimistemiyorum
red etti hasta diye yazdılar raporolarak :)
neysefazla birseyyok burda dediler kilomabaktılr 90 cıktımekanikeski tarztartı ile ki sabahkendim tartıldımevde ac ve çıplak 86 cıkmıstımorda 90 cıkınca kız soyle birinanamadı banabaktı kafasınıkaldırıp
kimse inanamıyor zaten

dun masaj yapan kadında dedi 80 varmısın dedi ne 80 i 85 im dedim:) o da sokoldu nereme gidiyo kilo bilmiyorum:)
iri yarı duruyorum daha çok sanırım

neysesonra saglık ocagnıdan çıktık kadıkoye arabayı parkedip geçtikesimle eminonune
oglum zaten okulda rahatız
neyse 11 gibi evden çıkmıstıksaat 6 da dondukaralarda birkaç kez kafelerde cay molası dinlenme molası verdimama onun harici hep ayaktaydım nası durdum dayandımbilmiyorum km lerce yolyurudum sonra bir ara korktum imece çarsısına kızıma bordurbakmaya gittik ta eminonunden yuruduk ama
kimesorsak mesafeyi 100 mt sonra dediler çokkomikti kmgittik nerdeyse 100 diyenler sayesinde
bordur bulamadım guzelyapmayccagım susticker lardan yapıstırırızbelki

kendime çok cici lohusapijamaları aldımmm
emzirme ssutyeni bebekodası icin 30 adetaskı falan aldım sefaf renksiz aldım mobilya malumbeyazaskılarda ahsap yakısmaz dedim

iste boyle

isimdi dinlenmeye calısıyorum buson gezmemoldu bukadar ayakta kalmalı daha ne carsıpazar gezerim ne eminonu tamam dirbenim isimbitmis bugun birkez draha emin oldum
minik minikalısveris merkezi turlarımolur hepsibu kalan eksikler için o da

günaydın kızlar kargalar kahvaltı yapmadan uyandım ve hala ayaktayım ve normal olarak kimse yok neden ben uyuyamıyorum yaaaaaaasenağlama

gunaydın annecikler bende sabah namazından beri ayaktayım kızım yatırmadı ama olsun dun 12ye kadar uyumustum :) canı sıkılıo sanırım sessizlikten zaten saat burda 9 bucuga gelio arkadasıma gitcem bugun evde yokum gelince yazarım size hepinize ii gunler

19 mayısımızda kutlu olsun , tatil yapacak arkadaslarada ii tatillerr

evros yanlız deilsin uyku problemi bendede var naparsam yapayım uyku yok bende anlamıyorum bazen bebek yatırmıo ama genelde benden kaynaklanan problemlerden uyuyamıorum tabanlarım yanıo yok çişim gelio yok usuorum yok terliorum gecelerim kabus gibi hergun hergunde papatya icmek istemiorum boyle gidecek bebisler gelene kadar.

yeni dogum yapmıs bi arkadasım demistiki dogum yaptıgımın ertesi gunu tum sikayetlerim gecti hayat normale dondü cok sasırdım demisti demekki sonsuza dek boyle kalmayacagız :)))

günaydınlar erkencisiniz yine bugün
herkesin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım...

adaşım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için yok kaplıcalara girmicem canım ama masaj istiyorum vede havuz olabilir bende masaj için yer arıyodum çok ağrılarım var fiyat uygunmuş cidden netten bakarım ben yerini bulurum tekrar sağol

babymim sanada günaydın canım birşey sorucam sabah namazından beri yatmıyorum diyorsun bende hep sorucam namaz kılan varmı aranızda diye ben artık secdeye giderken çok zorlanıyorum koca göbeğimle sen napıyosun??

Günaydın..

Artık görmek istiyorum bebeğimi, sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum.. Güvende olduğunu bilsin, ben de bileyim istiyorum..

Dün yolda yürürken, ayağım taşa takıldı düştüm.. Bir saat ağladım, bebeğim ölürse diye, sonra kocam geldi hastaneye acile götürdü, neyse kalp atışlarını gördük, başına falan baktı doktor.. ıyi görünüyor dedi.. Zaten ondan sonra yeniden tekmelemeler falan başladı..

Hala aklım başımda değil.. Korkusu yetiyor inanın.. Çok dikkat edin siz de.. Bebeği kurtaracağım diye nasıl atımsa kendimi yere, bacağımı resmen parçalamışım.. Onun acısı da anca çıkıyor..

geçmiş olsun neva
bebeğin iyiymiş şükürler olsun
rabbim hepimizin meleklerini korusun bizde istiyoruz bekliyoruz artık gelmesini sabır demekten başka çaremiz yok sağlıkla gelsinde geç gelsinler tek tesellimiz attıkları tekmeler...

Bugün kalktığımdan beri tekme yok.. Canım sıkılıyor bu duruma, ama abartıyorum sanırım.. Düşmeden sonra dün gece bayağı hoplayıp zıpladı..

Tam okurken uyandı.. :sm_cool:

Allahım hayırlısıyla doğsun bebeğim.. mirmirmirmir

Bu arada forumdan erken doğum yapıp, bebeğini kucağına alan olmadı değil mi henüz?

gunaydın herkese.... 19 mayıs gençlik ve spor bayramımız tüm genç annelerine kutlu olsun ..:)ayyy bebişlerimiz buyuceklerde genç olup bu bayramları kutlucaklar inş..

gypsm esram kuzucum secde konusunda benm göbeğim henuz engel değil ama bol jile giyiyorum öle bol eteklerde sıkılıyorum.
uyku problemi bendedevarsabah çok çok erken kalkıyorum..gerçi gece geç saatleri beklemiyorum sanırım oda etkili...

TAZE BURCU TAZE BURCU

bostancıdaki olay derken hani operasyon oldu ya ev cephanelikmiş hani..40 dairelik bi apartmandıve kimse tanımıyodu onları ..işte kalabalık kentlerde yaşamanın negatif yönleri..

Günaydın,
19 MAYIS BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN. Ah çalışan arkadaşlarım varsa onları çok öpüyorum, ahh ne zo geliyodur şimdi, olsun az kaldı az kaldı dayanın.

Nevaanne çoook geçmiş olsun aman bişey olmamış..

Dün dr.a gittim, güzel haberlerle dönmedim yine..

9-10 tane lökosit zımbırtısı çıkmıştı idrarımda önemsememiştim, suda eriyen antibiyotik verdi..

100'lük test yaptıracaktım ya.. 1 hafta diyet yap öyle bakalım dedi.. cumartesi baktırıcam yani.

Bide yazsam mı bilemedim ama bi olay çok üzdü beni... Ben muayene olurken, yukarda 30 haftalık bebeği 1500 gr olan bi anne adayı vardı. sıcaklarda çok yürümüş çok yorulmuş, suyu gelmiş. Dr. bi gün kadar bekleticem ama sezeryanla alıcaz dedi. Suyu gelmiş bişey yapamayız artık dedi.Öyle üzüldüm ki, aklımdan çıkmıyor..

Böyle işte...

gülistanım bende bol elbise giyiyorum oturarak kılmaya başlıcam artık benim göbek biraz daha büyük kiloda var bende pehh

ayça ne oldu ne dedi doktor??

bende bebekte birşey var sandım korktum diyet yaparsın sende güzelim
bebiş nasıl ondan haber ver sen?
o kadınada çok üzüldüm çok yürüyünce öylemi oluyomu pöff hiç beğenmedim bu haberi -tatlicadiarzu-

ayca gunaydın canım hayırdır doktor ne dediki? bebiş nasılmış yine istirahatmı verdi?

neva anne geçmiş olsun stress yapma stree yapınca bebek bi köşeye çekilip öylece beklermiş habern olsun.. hepimizin başına gelebilir tabikii görunmez kazalrdan korusun Rabbim bizi ve miniklerimizi

niye hata olsun şu anda en hızlı büyüme dönemlerindeler
ay sende sabah sabah felaket tellalı gibisin haa tersindenmi kalktın pek bi karamsarsınnn
maşallah ne güzel kocaman olmuş rüzgarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…