niye hata olsun şu anda en hızlı büyüme dönemlerindeler
ay sende sabah sabah felaket tellalı gibisin haa tersindenmi kalktın pek bi karamsarsınnn
maşallah ne güzel kocaman olmuş rüzgarın
9-10 tane lökosit zımbırtısı çıkmıştı idrarımda önemsememiştim, suda eriyen antibiyotik verdi..
100'lük test yaptıracaktım ya.. 1 hafta diyet yap öyle bakalım dedi.. cumartesi baktırıcam yani.
Bide yazsam mı bilemedim ama bi olay çok üzdü beni... Ben muayene olurken, yukarda 30 haftalık bebeği 1500 gr olan bi anne adayı vardı. sıcaklarda çok yürümüş çok yorulmuş, suyu gelmiş. Dr. bi gün kadar bekleticem ama sezeryanla alıcaz dedi. Suyu gelmiş bişey yapamayız artık dedi.Öyle üzüldüm ki, aklımdan çıkmıyor..
Böyle işte...
geç değil Gülistanım 24-28. hafta arasında yapılıyor, inş. güzel çıkaree ne var ne yok bakalım..:) ben bu hafta şeker yuklemsi yaptırcam ya ayy aksilik canım hep tatlı istiyo...neyhse çarşambaya randevu koparabilirsem görces bakalım şekermiyis değilmiyis.. ayrıca 25 haftalıkken çok gec değil dimi?
Maskodan aldık canım modakonun aynısıNESRİNCİM sizde oda siiparisi vermissiniz hayırlı olsun
bizde 1850 lye verdik aynıanlattıgın parcaları epey pazarlıkla aynı gibi demekki fetih mh ile masko mu demistinsizinordakiyer
modakoya gore ikiside daha ucuzyani
Esracım bende eğilemiyorum karnım çok ağrıyor, oturarak kılıyorum sandalyeye secde ediyorum, normal kılınca karnım patlicak gibi oluyor çok ağrıyor, sandalyenin üstüne yaltık koyuyorum yüksek oluyorgünaydınlar erkencisiniz yine bugün
herkesin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım...
babymim sanada günaydın canım birşey sorucam sabah namazından beri yatmıyorum diyorsun bende hep sorucam namaz kılan varmı aranızda diye ben artık secdeye giderken çok zorlanıyorum koca göbeğimle sen napıyosun??
kafaya takma sabah uyuyordun kuzun, dün gecede tekmelemiş sorun etme benceBugün kalktığımdan beri tekme yok.. Canım sıkılıyor bu duruma, ama abartıyorum sanırım.. Düşmeden sonra dün gece bayağı hoplayıp zıpladı..
evet yatışa devam.. bide geçen hafta 710gr olan bebek, dün 1000 gr geldi, garip.. ölçümleri hatalı yaptı bence..
ay tık yok yaa hala jelatinde acaba havasızlıktan bişi olmuşmudur en ufak bi filizlenme bile yok beceremedim bi işiii annem diyoki maydanozdan felan başlasaydın daha acemisin salatalıkta nerden çıktıı ay ne bilim heves ettim salatalığaa bide o çok uzarmış bu küçücük saksıda olurmu diyoo -tatlicadiarzu-esraaaa biberlerin ne alemde senin? pardon salatalık
ayy yarın sabah tee 10 30 da randevum ben o saatee kadar aç aklacm + 1 saatde bekliycem ben duramam ya aç karnına saatlerce oglumda acıkır.. ben en iyisi sabah gidip direk tahlilimi yaptırayım ve doktoruma söliyim acıkırım diye.:)
guya tatlı bişeyler yemicem yarına kadar ama aksilik ya gözumun onunden gitmio tatlılar.. azcık daha sabretmelyim akşam 9 dan sonra bişey yememem gerekmiş. arkadasım söyledi benden 7 hafta buyuk 32 haftalık kendisi.. bena doktor öle bişii demedi ama sizin bi tavsiyeniz varmı sonucu mumkun mertebe süşürecek bi çare?öneri?
merhaba kızlar nasılsınız bis yarın yola çıkıyoruz bu gün den sonra bi 10 kadar yokum onun için merak etmeyin.
herkesler iyidir inşallah geçmişe bakamayacağım çünkü misafirim geliyor
bu arada bugün doktora gittim oğluşumu görmeye cinsiyet konusu sordum bazılarında değişim olmuş dedim bizimkine baktı erkek bebek herşeyimiz çok iyi maşallah boyumuz 40.6cm kilomuz maşallah diyin teyzeleri 1750gr olmuş bende 2 kilo almışım toplamda 14 etti 12 den sonrasını fazla kabul ediyoruz dedi doktorum doğum tarihimizde sezeryan günü 39. hafta 22 temmuz gibi yani ama bebek böyle devam ederse sat baz almıyoruz usg gelişimine göre alıyoruz dedi bunada son haftalarda karar veriliyormuş ben adetlerim şaşmaz dedm ne zaman yumurtladığını hiç bilemezsin dedi
tansiyonum 12/6 çıktı
=))) Bilirim o duyguyu... Hemen anlatmalıyım;
Bizim de İstanbul'daki evimizde yan blok ile yatak odalarımız bitişikti. Her gece, bazen gündüzleri de sevişirlerdi ve kadın çok ses çıkarırdı. Aman o nasıl bir bağırmak...QUOTE]
yuhh!! anam ne fecii..
geçmiş olsun eftelya dikkat et kendine herseyi de kafana takma
gözün aydın canım sütaşlara eklendin demekderısı basıma :CüvCüv:
ben çilekten sallanmıyor die almadım benimkide 550ye geldi ama keske çilek alsaymışım dedim çilek garantisi falan süper bişi teyzemler kullanıyoda
:
güzelim çileğin tek bi modeli var sallanan..şu an kdv indirimi de var ya beşik+yatak+uykusetini 500 tl'sına veriyolar..
Günaydın..
Artık görmek istiyorum bebeğimi, sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum.. Güvende olduğunu bilsin, ben de bileyim istiyorum..
Dün yolda yürürken, ayağım taşa takıldı düştüm.. Bir saat ağladım, bebeğim ölürse diye, sonra kocam geldi hastaneye acile götürdü, neyse kalp atışlarını gördük, başına falan baktı doktor.. İyi görünüyor dedi.. Zaten ondan sonra yeniden tekmelemeler falan başladı..
Hala aklım başımda değil.. Korkusu yetiyor inanın.. Çok dikkat edin siz de.. Bebeği kurtaracağım diye nasıl atımsa kendimi yere, bacağımı resmen parçalamışım.. Onun acısı da anca çıkıyor..
geçmiş olsun neva..iyi bari bişi yokmuş bebişte..kıpırdamadığında tatlı bir iki lokma bişi ye ve sola yat, elini koy karnına..hemen tepki veriyolar..
Günaydın,
19 MAYIS BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN. Ah çalışan arkadaşlarım varsa onları çok öpüyorum, ahh ne zo geliyodur şimdi, olsun az kaldı az kaldı dayanın.
Nevaanne çoook geçmiş olsun aman bişey olmamış..
Dün dr.a gittim, güzel haberlerle dönmedim yine..
da-ya-na-mı-yo-rum ayçaaaaaaa......sırtım çok ağrıyo artık..ve de ayaklarım uyuşuyo...ben de ev kuşu olmak istiyorum...daha 1 ayım vaar...
9-10 tane lökosit zımbırtısı çıkmıştı idrarımda önemsememiştim, suda eriyen antibiyotik verdi..
100'lük test yaptıracaktım ya.. 1 hafta diyet yap öyle bakalım dedi.. cumartesi baktırıcam yani.
Bide yazsam mı bilemedim ama bi olay çok üzdü beni... Ben muayene olurken, yukarda 30 haftalık bebeği 1500 gr olan bi anne adayı vardı. sıcaklarda çok yürümüş çok yorulmuş, suyu gelmiş. Dr. bi gün kadar bekleticem ama sezeryanla alıcaz dedi. Suyu gelmiş bişey yapamayız artık dedi.Öyle üzüldüm ki, aklımdan çıkmıyor..
Böyle işte...
geçmiş olsun kuzu..oğlumuza da maşallah..bence aşağı yukarı doğrudur kilosu..
diğer bebiş de yaşar bence..benim eski sevişgen komşum dedim ya 7 aylık doğurdu diye..geçenlerde gördüm, tombiş mi tombiş çok sağlıklı bi kız olmuş..
kızlar ben geldım 1 haftadır annemdeyım bı güzel tatıl yaptım luna parkmı dersın pıknıklermı dersın süperdı valla bu gun kocısle bulusucaz bakalım sımdıde pazara gıdıyorum hepinizi cok opuyorum cok mutluyum bu arada ARTIK BEBEĞİM DISARIDAN FARKEDILIYO VEDE BENDE DISARIDAN GÖREBILDIM mutlulugum prensesımede yaradı sanırım
19 MAYIS GENLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ HEPİMİZİN KUTLU OLSUN NEDE OLSA BIZDE GENCIZ
allah bozmasın mutluluğunu...her boşluğun tadını çıkar..bişey taşıma sakın pazarda felan...
ay tık yok yaa hala jelatinde acaba havasızlıktan bişi olmuşmudur en ufak bi filizlenme bile yok beceremedim bi işiii annem diyoki maydanozdan felan başlasaydın daha acemisin salatalıkta nerden çıktıı ay ne bilim heves ettim salatalığaa bide o çok uzarmış bu küçücük saksıda olurmu diyoo -tatlicadiarzu-
:))
Ayça nasıl diyet verdi sana doktorun ? patates ve havucu çok küçük ye şekeri birden yükseltiyor
oğluşuna maşallah
Gülistan ölçüme gitmeden önce tatlı yeme doktorum etkiler ama çok değil demişti, 50 gr test gittiğin günün akşamı tatlı dondurma yemiştim de :)
canım nasıl dondurma istiyor anlatamam bugün kendime hediye olarak dondurma alıcam banane :))
Dayan mercimekim kardeş dayan az kaldı,çok sallama işleri, bak ben izin bile alamadım da noldu, tekmeyi vurdular popoma popoma..
Ayça nasıl diyet verdi sana doktorun ? patates ve havucu çok küçük ye şekeri birden yükseltiyor
oğluşuna maşallah
Gülistan ölçüme gitmeden önce tatlı yeme doktorum etkiler ama çok değil demişti, 50 gr test gittiğin günün akşamı tatlı dondurma yemiştim de :)
canım nasıl dondurma istiyor anlatamam bugün kendime hediye olarak dondurma alıcam banane :))
güsel anneler herkese günaydınn ben yani uyandım bişiler yiyip hemen buraya geldimm kızlar bişi soracağum bu magnesıum u gece yatmadan öncemi içioruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?