2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

niye hata olsun şu anda en hızlı büyüme dönemlerindeler
ay sende sabah sabah felaket tellalı gibisin haa tersindenmi kalktın pek bi karamsarsınnn
maşallah ne güzel kocaman olmuş rüzgarın

dur bakiiim haa evet soldan soldan kalktım..ama eşim uyandırdı beni..garip nefes alıyomuşum, bişey oldu sanmış...hehe

Diyeti çok da abartmamak lazımmış telkırmacım, haberin olsun.. Benim de başımda aynı der var.. Şimdi tokluk şekeri ölçülecek.. O da kötü çıkarsa 100' lüğe geçiş yapacağım ben de.. Ben şekeri başta tamamen kestim, tatlı yemedim, ama bir doktor arkadaşım glikozun tamamen kesilmesinin de sakıncaları olabileceğini söyledi, glikoz da beyni besleyen bir madde çünkü.. Aslında en iyisi, eğer gebeliğin sonuna kadar devam edecek diyabet durumu olduğu kesinleşirse (inşallah öyle bir şey olmaz) cihazını alıp evde doğal bir düzeyde tutmak için çaba sarf etmek sanıyorum..

30 haftalık bebek yaşar ama.. Biraz minnak olur o, ama bence o kadar üzülme.. Sonradan yetişir o da inşallah, normal zamanda doğan bebek kardeşlerine.. :1rolleyes:

kızlar ben geldım 1 haftadır annemdeyım bı güzel tatıl yaptım luna parkmı dersın pıknıklermı dersın süperdı valla bu gun kocısle bulusucaz bakalım sımdıde pazara gıdıyorum hepinizi cok opuyorum cok mutluyum bu arada ARTIK BEBEĞıM DISARIDAN FARKEDILIYO VEDE BENDE DISARIDAN GÖREBILDIM mutlulugum prensesımede yaradı sanırım

19 MAYIS GENLıK VE SPOR BAYRAMIMIZ HEPıMıZıN KUTLU OLSUN NEDE OLSA BIZDE GENCIZ

ayy yarın sabah tee 10 30 da randevum ben o saatee kadar aç aklacm + 1 saatde bekliycem ben duramam ya aç karnına saatlerce oglumda acıkır.. ben en iyisi sabah gidip direk tahlilimi yaptırayım ve doktoruma söliyim acıkırım diye.:)

guya tatlı bişeyler yemicem yarına kadar ama aksilik ya gözumun onunden gitmio tatlılar.. azcık daha sabretmelyim akşam 9 dan sonra bişey yememem gerekmiş. arkadasım söyledi benden 7 hafta buyuk 32 haftalık kendisi.. bena doktor öle bişii demedi ama sizin bi tavsiyeniz varmı sonucu mumkun mertebe süşürecek bi çare?öneri?

Günaydın herkese,
hepinizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım...

geç değil Gülistanım 24-28. hafta arasında yapılıyor, inş. güzel çıkar

Maskodan aldık canım modakonun aynısı
siz de iyi almışsınız kimse 1900 den aşağı inmedi 1800 diyende teşhirdeki ürünü veriyor
biizm aldıgımız şans uygun oldu, çok beğendiğim 2000 di olsun bizim aldıgımızda güzel beyaz istiyordum bembeyaz dün aksesuarlarını seçtik güzel bi oda olacak inş.

Esracım bende eğilemiyorum karnım çok ağrıyor, oturarak kılıyorum sandalyeye secde ediyorum, normal kılınca karnım patlicak gibi oluyor çok ağrıyor, sandalyenin üstüne yaltık koyuyorum yüksek oluyor

Bugün kalktığımdan beri tekme yok.. Canım sıkılıyor bu duruma, ama abartıyorum sanırım.. Düşmeden sonra dün gece bayağı hoplayıp zıpladı..
kafaya takma sabah uyuyordun kuzun, dün gecede tekmelemiş sorun etme bence

evet yatışa devam.. bide geçen hafta 710gr olan bebek, dün 1000 gr geldi, garip.. ölçümleri hatalı yaptı bence..

yok yok normal günde en az 20-30 gr alıyor netten bak haftana göre kilosuna normal canım

esraaaa biberlerin ne alemde senin? pardon salatalık
ay tık yok yaa hala jelatinde acaba havasızlıktan bişi olmuşmudur en ufak bi filizlenme bile yok beceremedim bi işiii annem diyoki maydanozdan felan başlasaydın daha acemisin salatalıkta nerden çıktıı ay ne bilim heves ettim salatalığaa bide o çok uzarmış bu küçücük saksıda olurmu diyoo -tatlicadiarzu-

kuzum dün tvde izledim bi kaşık tarçın yiyince çikolata isteğini bastırıyomuş ne derece doğru bilemem bi dene istersen :))

bende öyle yapayım nesrinim sağolasın aynen bende karnım patlıcak gibi oluyo yaa bide bi eğiliyorum secdeye 2-3 dk kalkamıyorum delikafadulden kociş diyoki ne oldu sana böle iki saatte namaz kılıyon önceden tavuk gibi eğilir kalkardın terbiyesiz dedim yem toplarmış ya tavuklar yerden bende öle kılıyomuşum alkisalkisalkis

bizim kızlar yine gösteri yapıcaklarmışş gidip izleyeyim onları sonra görüşürükkk

Ayça nasıl diyet verdi sana doktorun ? patates ve havucu çok küçük ye şekeri birden yükseltiyor
oğluşuna maşallah
Gülistan ölçüme gitmeden önce tatlı yeme doktorum etkiler ama çok değil demişti, 50 gr test gittiğin günün akşamı tatlı dondurma yemiştim de :)
canım nasıl dondurma istiyor anlatamam bugün kendime hediye olarak dondurma alıcam banane :))

maşşşaallah oğlumuza..allah nazarlardan saklasın...hayırlısı ne ise o tarihte gelsin yavrun..iyi tatiller bu arada..

Yok havasız kalmaz o..ama şimdiye çimlenmiş olmalıydı..toprağı nemliyse çok sulama...tohumları nerden aldın, bayat olunca da çıkmıyo.. karanlıkta değil mi..yani güneşe çıkarmadın demi..

hele çimlensin fide olunca büyük saksıya dikersin bişey olmaz

Canım ciddi bi liste falan vermedi, sadece beyaz ekmek ağzına sürme, makarna pilav bir de tatlı tüketme dedi, cumartesine kadar hafif şeyler ye bakalım nolcak dedi... Bunu söyleyen kendi doktorum diyetisyen falan dğil..Bi de tuz zaten baştan beri yasak, çok az tuzlu yiyorum..

Dün akşam maskoya tekrar gittik, 6 hazirana teslim ediyorlar
kapı kulplarını seçtim, nevresim takımını seçtim denizci temalı olacak bahriyeli oldu oğlum :)) en güzeli oydu, kapı kulpları deniz yıldızı, deniz feneri, deniz atı, deniz kabugu olacak, oyuncak petrik sünger bob alırım süper olur kuzulu olan vardı onuda sefgilim begenmedi, cibinlik alıcaktım 2 mt tüle 75 dedi almadım terziye diktiririm daha uyguna
kociş işlerini ayarlarsa bu c.tesi evi boyatıyoruz olmazsa haftaya kalacak, acilen temizliğe birini bulmam lazım, boya ve taşınma işlerini hiç sevmem darmadağın olacak ev
oğluşun odasını uçuk maviye boyatıcaz nasıl boya alayım bebeklere özel varmı acaba netten araştırayım

Dayan mercimekim kardeş dayan az kaldı,çok sallama işleri, bak ben izin bile alamadım da noldu, tekmeyi vurdular popoma popoma..

yok cn sanmıyorum o etkeisin ..çünkü ben de teste gitmeden önceki akşam 2 dilim pasta 2 topta dondurma yemiştimcokacimcoook bayılcaktım o derece midem atmışlştı sonrada büyük bi kokrku sarmıuştı eyvah yarın test var nolcak diye...gayet ii çıkmıştı....

Melekcim ben doktorun yalancısıyım :) bana azda olsa etkiler dedi

dün aldıgımız mobilyanın resmini çektik eklicem birazdan

güsel anneler herkese günaydınn ben yani uyandım bişiler yiyip hemen buraya geldimm kızlar bişi soracağum bu magnesıum u gece yatmadan öncemi içioruz

[/URL][/IMG] -
[/URL][/IMG]

ama bu pembe dediğinizi duyar gibiyim : )) bu değil tabiki modeli böyle olacak tamamen beyaz boyayacaklar alttaki çit çimen olmayacak arılar kelebekler yok, deniz atı, deniz yıldıdızı gibi aksesularlar var, birde dolabın üstündeki tacı uçuk maviye boyayacaklar size beyazmı kalsın maviye boyasınlarmı ?? fikir bekliyorum

güsel anneler herkese günaydınn ben yani uyandım bişiler yiyip hemen buraya geldimm kızlar bişi soracağum bu magnesıum u gece yatmadan öncemi içioruz

canım ben günde 3 tane ilaç içiyorum biri vitamin biri demir biride magnezyum vitamini sabah içiyom öğlen demiri akşamda magnezyumu içiyorum hani hepsi bir araya gelmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…