2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım bence her ikiside güsel olur ama bebeğin erkek ya mavi olmasının ayrıcalığı olur

garmastanı ben de kk da okumuştum..silinmesi gerekmiyo diye yazıyolardı..o zaman ben de lansinoh alırım daha iyi..
prospektüste öyle yazıyordu canım.burada bulamadım hiç bir yerde netten sipariş ettim ben de.perşembeye elimde olur.
şimdi sağlık ocağına gidip kasap hayro gibi saldırma vaktidir eftelya.çok sinir oluyorum ya..zaten hassasız bizi korkutmaya ne hakları var.bunlar tıp ıumayı çık isteyip beceremeyenler herhalde.tatmin oluyorlar böylece..
benim de cildim karmadım.hatta karnım hiç kaşınmıyor ama gerilme hissi oluyor günde 3 kere yağlanıyorum..bakalım ne olacak.
ilk doğuran sen olacaksn yani..sakın bizi unutma o zaman yaz bise.iyi yolculukalar.içim bir tuhaf oldu..sanki hep hamiş kalacağız gibi geliyor oysa.
kızlar bendende geldi süt ama 1 ay oluo geleli halada sıkınca gelir amaa benden tavsiye annem söledi herkese söleme nazar ederler dedii
sıkma eftoş sıkma sakın..
sen yine de girmeye çalış..dün dedim kendi kendime nerelerde bu kadın diye?

ayyy kız harikaymış sizin apartman yöneticisi..seni buluyor anam hep ilginçlikler..bu arada ben de çık dikatli besleniyorum ama sabah mide ağrısı ile uyanıyorum..çekeceğiz çaresiz.
iyi gezmeler ve iyi eğlenceler..sen de yüzeceksin demek.ben üniversite de bıraktım yüzmeyi.hep havuza giderdim.kaslı bir karnım vardı ve 45 kiloydum..bir bıraktım yüzmeyi 10 kilo aldım..temiz havuz bulsam yüzerdim..ama o riske giremem.
evros canim 3d-4d bu sizlrin doktorda cektirdikleri 3 boyutlu 4 boyutlu ultrason..ama burda cekmiyorlar, saglik sisteminin gereksiz politikasi yuzunden, ama bn koca ulkede ceken 1 yer buldum ama ona da gidemiyorum((
nurdancığım çık takma kafana ne olur? burada da sadece 1 hastanede var ve sevmediğim için oray gitmeyi düşünmedim hiç..tabi insan özeniyor burada görünce fotoğrafları..ama sen de biliyorsun çalışma prensibi normal ultrasınla aynıymış..sadece yüzünü görüyorsun ekstradan..
sorma esra..hele tokken çok zor oluyor..aç karnına kılmaya çalış.
ayçacığım yazman iyi oldu bize de ders olsun..sıcakta uzun uzun yürümek yok.lökositle diyetin alakası ne ki?
Melekcim ben doktorun yalancısıyım :) bana azda olsa etkiler dedi

dün aldıgımız mobilyanın resmini çektik eklicem birazdan

bekliyorummdelikafadulden

haklısın canım ama hiç bulaşmayım diorum drden gelirken bi uğrayım dedim geri vazgeçtim göğsümede artık dokunmuyorum canım duydum ellemicekmişiz-tatlicadiarzu-

bence olduğu gibi kalsın çok güzel böyle.

bu gün tatil ne güzel..ama dışarı çık sıcak..evin içi 28.5 derece..akşam gidip bebişimin tırnak makasını burun aspiratörünü falana alacağız

ben bembeyazdan yanayım her zaman..tercih senin..

bu gün tatil ne güzel..ama dışarı çık sıcak..evin içi 28.5 derece..akşam gidip bebişimin tırnak makasını burun aspiratörünü falana alacağız

Çok üzgünüm çoook...çalışan varmı ben de başka...barnak kaldırsın varsa..:çok üzgünüm:

Melekcim ben doktorun yalancısıyım :) bana azda olsa etkiler dedi

dün aldıgımız mobilyanın resmini çektik eklicem birazdan

bilmemki ..aslında bende öle biliyodum hatta bir hafta kala diyet yapcaktım ilk kes okadar tatlıyı bir arada ydim ne bilim şans heralde.....bu arada bbeişin mobilyaları çok güsel ii günlerde eskitsin sağlıkla büyüsün inşallah

kızlarr günaydınn herkezee,bakmayın yenı günaydın diyorum ama 9 da kalktım yatmadım yane bu saatte kadar :)))
amanınn esracım valla okurkjen ben yoruldum hee,maşşalahy sana.valla kısmetse bende tarın tüm gün ayaktayı galıba kafamçokkarıştı ama büyük işler bıtecek insallah demen gıbı sadece ufak tefek işler kalır inşallah
ayy canım o uyku problemını zaman zaman bende yasıyorum.gece zaten 2 kez tuvalete kalkıyorum ve halıyle cok susamıs oluyorum.sonra namaza kalkıyorum sonra hemen uyuyamıyorum derken saat 9 oluyo zaten.ama yınede uykusuz pörtlek bı halim olmuyo cok şükür nasıl oluyorsa okadar uyku bölünmesıne ragmen uykuma kanıyorum gibi
canım benımde cok zorluyo secde işi,yanı karnım sıkışıyo,oyüzden bende sandalye koyuyorum önce ayaktayım bı secde için sandalyeye oturuyom bıde oturup ettahiyatüyü okudugumuz zaman sandalyede oturuyo oluyom.onun dısında normal kılıyom.yoksa kramp giriyo karbıma.zaten bviz hamıle oldugumuz için oturarak kılabılıyoz.cok zorlama kendını nasıl rahatsan öyle kıl

canım cok güzel takımınız.bence beyaz hali cok güzel ama tema deniz olacagı için üst tarafı acık maviye bayasan bile gayet hoş olur.fakat benım tercıhım sırf beyazyerimseniben

Son düzenleme:
canım ben günde 3 tane ilaç içiyorum biri vitamin biri demir biride magnezyum vitamini sabah içiyom öğlen demiri akşamda magnezyumu içiyorum hani hepsi bir araya gelmesin diye

cnm magnesyumu bence sabah iç yararını daha çok görürsün gün içinde e akşam zati dinleniyosun yatıyosun...bana dr bişi demedi ama mantıken öle düşündüm

ayy canım yaa evıniçimi 28.5 derece :1shok: valla Allah yardım etsın kuzu sana.benım evın sıcaklıgı suan 22derece falan.valla yazın baya zor senın işin canım

ben bembeyazdan yanayım her zaman..tercih senin..
bence olduğu gibi kalsın çok güzel böyle.
canım bence her ikiside güsel olur ama bebeğin erkek ya mavi olmasının ayrıcalığı olur
canım cok güzel takımınız.bence beyaz hali cok güzel ama tema deniz olacagı için üst tarafı acık maviye bayasan bile gayet hoş olur.fakat benım tercıhım sırf beyazyerimseniben

fikir için sağolun a.s. aradım söyledim bile komple beyaz olsun dedim, mavi kırmızı akseuarlarla güzel olur
halı almıcam eskisini kullanırım beyaz üzeri kırmızı büyük puanları var uyumlu olacak, fazla masraf çıkarmıyayım sefgilime yazık çok çalışıyo :asigim:

toz almaya gittim benim akıllı kocam da yer silecek sözde gelmiş oturmuş topiğin başına.diyor ki petrikgilin oda ikea mı? adam ikea var diye bursaya tayin isteyelim diyr çık meraklıdır ev dekorasyonuna:) ceza olarak mermerşahi kestirdim biraz ona.

bu arada bir yerde okudum..herşeyin bembeyaz olması bebeğin algısını bozuyormuş..benimkini de bozuyor gerçi böyle mallaşıyorum..o yüzden aksesur fikri iyi petrikçiğim..mercimekimle sen çalışıyorsun demek..valla tatil iyi ama evde de olunca illaki bir işler çıkıyor.yarn yine iş var zaten..

petrik çok güzel bi seçim yapmışsın bayıldım takıma. bende istiyom ama benim koyacak yerim yok malesef biz ufak bir beşiğe talimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…