saol canım tşk ederimcanım ben günde 3 tane ilaç içiyorum biri vitamin biri demir biride magnezyum vitamini sabah içiyom öğlen demiri akşamda magnezyumu içiyorum hani hepsi bir araya gelmesin diye
canım bence her ikiside güsel olur ama bebeğin erkek ya mavi olmasının ayrıcalığı olur[/URL][/IMG] - [/URL][/IMG]
ama bu pembe dediğinizi duyar gibiyim : )) bu değil tabiki modeli böyle olacak tamamen beyaz boyayacaklar alttaki çit çimen olmayacak arılar kelebekler yok, deniz atı, deniz yıldıdızı gibi aksesularlar var, birde dolabın üstündeki tacı uçuk maviye boyayacaklar size beyazmı kalsın maviye boyasınlarmı ?? fikir bekliyorum
prospektüste öyle yazıyordu canım.burada bulamadım hiç bir yerde netten sipariş ettim ben de.perşembeye elimde olur.garmastanı ben de kk da okumuştum..silinmesi gerekmiyo diye yazıyolardı..o zaman ben de lansinoh alırım daha iyi..
şimdi sağlık ocağına gidip kasap hayro gibi saldırma vaktidir eftelya.çok sinir oluyorum ya..zaten hassasız bizi korkutmaya ne hakları var.bunlar tıp ıumayı çık isteyip beceremeyenler herhalde.tatmin oluyorlar böylece..ben geldim kızlar geçmişi okumadım daha hemen haber veriyim die ama hepinizn ayrı ayrı msj yazdığından emin çok saolun gel gelelim bana... dr me salak sekereteri bişi dememiş kafasına göre takılmış ben bilmiodum bişi demedi bana dedi dün gördüğümdede sana çok kızdım hiç halin yoktu ama dışarı çıktın dedi bebeğe baktı kasığımda tam ağrıyan yerde kafası varmı 1100 gr boyu ben hayatta böle uzun bir bebek görmedim çok uzun dedibebeğin 2 gün önden gidio ve durumu çok ii ama sen ii deilsin büyün çok zayıf dedi gerekirse artık eşinle konuşacağım dedi gün yarım saatten fazla ayakta durmak yok dedi heran riks altında olabilirsin dedi nts bağladı normal dedi hem direnç için hemde ağrılar içinde serum aldım idrar yollarında efkson varmış bukadar bideee acı haberim var artık kardeş kardeş yatın dedi şuan için riksli ayadasın sen dedi moralim düzeldii
benim de cildim karmadım.hatta karnım hiç kaşınmıyor ama gerilme hissi oluyor günde 3 kere yağlanıyorum..bakalım ne olacak.Yo kurudugundan degıl.. elastık ozellıgını ıyıce kazansın dıye basladım acıkcası.. oldukca da yogun bır krem.. hatta banyodan once surun kı dıyor.. sudan dolayı daha da tahrıs olmasını engellesın dıye de yazmıslar... benımkısı on hazırlık.. yoksa benım cildim karmadır.. hıc yaglanmaya da ıhtıyacı yok normalde.
ilk doğuran sen olacaksn yani..sakın bizi unutma o zaman yaz bise.iyi yolculukalar.içim bir tuhaf oldu..sanki hep hamiş kalacağız gibi geliyor oysa.merhaba kızlar nasılsınız bis yarın yola çıkıyoruz bu gün den sonra bi 10 kadar yokum onun için merak etmeyin.
herkesler iyidir inşallah geçmişe bakamayacağım çünkü misafirim geliyor
bu arada bugün doktora gittim oğluşumu görmeye cinsiyet konusu sordum bazılarında değişim olmuş dedim bizimkine baktı erkek bebek herşeyimiz çok iyi maşallah boyumuz 40.6cm kilomuz maşallah diyin teyzeleri 1750gr olmuş bende 2 kilo almışım toplamda 14 etti 12 den sonrasını fazla kabul ediyoruz dedi doktorum doğum tarihimizde sezeryan günü 39. hafta 22 temmuz gibi yani ama bebek böyle devam ederse sat baz almıyoruz usg gelişimine göre alıyoruz dedi bunada son haftalarda karar veriliyormuş ben adetlerim şaşmaz dedm ne zaman yumurtladığını hiç bilemezsin dedi
tansiyonum 12/6 çıktı
sıkma eftoş sıkma sakın..kızlar bendende geldi süt ama 1 ay oluo geleli halada sıkınca gelir amaa benden tavsiye annem söledi herkese söleme nazar ederler dedii
sen yine de girmeye çalış..dün dedim kendi kendime nerelerde bu kadın diye?Kızlar hepinişze kocaman bir merhaba....
Herkes iyi ve herşey yolunda inşallah....
Ben ne yaptım onu anlatayım: Bu bezelerimdeki şişlikler için 2 kutu antibiyotik kullandım ama gittiğim bir başka dr. bu hamilelerin kullanabileceği antibiyotikler bir işe yaramaz dediYani hafif kalır dedi, e dedim niye kullandım ki o zaman ( neyse, 2 kutudan sonra kullanmayı bıraktım fakat şişlikler bazen iniyor bazen geri çıkıyor, bir ağrım acım yok ama korkuyor insan gene de... Bişey olmayacak inşallah.
Bir de kan idrar vs. tahlillerimi yaptırdım. Sonuçları bekliyorum.. Heftasonu dr.'a gideceğiz kısmetse, ve fırça yemek istemiyorum kilodan dolayı. O yüzden bu hafta dikkat edeyim diyorum ne yediğime :) Sanırım bu ay da 2 kilo aldım ama emin değilim her tartıda farklı çıkıyor, evde başka dr. da başka :S
Şu alt açma zımbırtısı ile ilgili yorumlarınızı sorumu müteakiben okumuştum arkadaşlar, sağolun cevaplarınız için...
gypsy odanızı gördüm, maşallah güle güle kullanın ailecek :)
sakaleyn maşallah kuzuna :)
eftelya sana da geçmiş olsun, dikkat et kendine..
keops öyle şey mi olurmuş, döner daha kaç kere bebek... ne kolay laf söylüyor dr.'lar
evriş hayırlı olsun sütün :)
yeni odalar ciciler vs. alanlar hepiniz güle güle sağlıklı günlerde mutlu günlerde kullanın inşallah.
şöyle bir geçmişe bakabildim, atladıklarım olduysa kusura bakmayın lütfen. Ama okudukça hepinize duacıyım bunu bilin, inşallah maşallah kelimesi hiç eksik olmuyor ağzımdan :))
Bu arada internet bağlantımla ilgili sorunum var. Modemimde arıza var. Giremezsem merak etmeyin.
Herkese kocamaaan sevgiler :)
Bugün okulda tören ve kutlama vardı. Sonra derse devam ettik. Tabii edemedik ama ayrılamadık da okuldan.. Böööyle moktan moktan oturduk. Kıçım başım her tarafım ağrıyor. Midem çok feci yanıyor ve gaviscon işe yaramıyor. Ihlamur falan içtim. Bİraz daha gaviscon içtim şimdi daha iyi gibiyim. Büyüyor sanırım sıpa.. Büyüdükçe yukarı baskı yapıyor. 2 gündür gayet normal normal besleniyorum çünkü... Anormal bişiler yemedim.
ayyy kız harikaymış sizin apartman yöneticisi..seni buluyor anam hep ilginçlikler..bu arada ben de çık dikatli besleniyorum ama sabah mide ağrısı ile uyanıyorum..çekeceğiz çaresiz.matematik öğretmeniyim =)
Bostancı'daki olay nedir? hatırlayamadım...
Aaaa, bak biz üç ev değiştirdik. Şimdiki 4. evimiz. İlkinde üstümüzde eşcinsel iki erkek yaşıyordu. Ama öyle zarasız tiplerdi. Enteresandı tabii.. 2. eve taşındığımızda (İstanbul'a yeni taşınmıştık) kapı çaldı, bir açtık; Fatih Ürek gibi tombul, efemine, kafa kel ama bandana takılmış bir adam. Biz noluyor demeden adam; "hoşgeldiniz anacıııııımmmm! ben apartman yöneticiniz...." dedi. İzmir'den alışkınız, dedik kendi kendimize. 3. de de yukarıda anlattığım olay oldu işte. Şimdi 4. evimizdeyiz, bakalım, henüz bir gelişme yok. Herkes gayet normal =)))
iyi gezmeler ve iyi eğlenceler..sen de yüzeceksin demek.ben üniversite de bıraktım yüzmeyi.hep havuza giderdim.kaslı bir karnım vardı ve 45 kiloydum..bir bıraktım yüzmeyi 10 kilo aldım..temiz havuz bulsam yüzerdim..ama o riske giremem.arayı kapatmaya çalışıyorum...
evrişim petrikim teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. hepimizin bebeklerini allah nazarlardan korusun.
yarın 19 mayıs, törene gidemeyeceğim. çelenk koyacak halim yok koca göbeğim dolayısıyla, yardımcı arkadaşım gidecek. haliyle kocacım ve yeğeni (burda bizi ziyarete geldi) ve ben ve kızım sabah kahvaltısına denize gideceğiz. bugün girdiler denize harikaymışş. bende denemek istiyorummm... sonrada dolaşırız karadeniz ormanlarında...
nurdancığım çık takma kafana ne olur? burada da sadece 1 hastanede var ve sevmediğim için oray gitmeyi düşünmedim hiç..tabi insan özeniyor burada görünce fotoğrafları..ama sen de biliyorsun çalışma prensibi normal ultrasınla aynıymış..sadece yüzünü görüyorsun ekstradan..evros canim 3d-4d bu sizlrin doktorda cektirdikleri 3 boyutlu 4 boyutlu ultrason..ama burda cekmiyorlar, saglik sisteminin gereksiz politikasi yuzunden, ama bn koca ulkede ceken 1 yer buldum ama ona da gidemiyorum((
sorma esra..hele tokken çok zor oluyor..aç karnına kılmaya çalış.günaydınlar erkencisiniz yine bugün
herkesin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım...
adaşım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için yok kaplıcalara girmicem canım ama masaj istiyorum vede havuz olabilir bende masaj için yer arıyodum çok ağrılarım var fiyat uygunmuş cidden netten bakarım ben yerini bulurum tekrar sağol
babymim sanada günaydın canım birşey sorucam sabah namazından beri yatmıyorum diyorsun bende hep sorucam namaz kılan varmı aranızda diye ben artık secdeye giderken çok zorlanıyorum koca göbeğimle sen napıyosun??
ayçacığım yazman iyi oldu bize de ders olsun..sıcakta uzun uzun yürümek yok.lökositle diyetin alakası ne ki?9-10 tane lökosit zımbırtısı çıkmıştı idrarımda önemsememiştim, suda eriyen antibiyotik verdi..
100'lük test yaptıracaktım ya.. 1 hafta diyet yap öyle bakalım dedi.. cumartesi baktırıcam yani.
Bide yazsam mı bilemedim ama bi olay çok üzdü beni... Ben muayene olurken, yukarda 30 haftalık bebeği 1500 gr olan bi anne adayı vardı. sıcaklarda çok yürümüş çok yorulmuş, suyu gelmiş. Dr. bi gün kadar bekleticem ama sezeryanla alıcaz dedi. Suyu gelmiş bişey yapamayız artık dedi.Öyle üzüldüm ki, aklımdan çıkmıyor..
Böyle işte...
Melekcim ben doktorun yalancısıyım :) bana azda olsa etkiler dedi
dün aldıgımız mobilyanın resmini çektik eklicem birazdan
haklısın canım ama hiç bulaşmayım diorum drden gelirken bi uğrayım dedim geri vazgeçtim göğsümede artık dokunmuyorum canım duydum ellemicekmişiz-tatlicadiarzu-prospektüste öyle yazıyordu canım.burada bulamadım hiç bir yerde netten sipariş ettim ben de.perşembeye elimde olur.
şimdi sağlık ocağına gidip kasap hayro gibi saldırma vaktidir eftelya.çok sinir oluyorum ya..zaten hassasız bizi korkutmaya ne hakları var.bunlar tıp ıumayı çık isteyip beceremeyenler herhalde.tatmin oluyorlar böylece..
benim de cildim karmadım.hatta karnım hiç kaşınmıyor ama gerilme hissi oluyor günde 3 kere yağlanıyorum..bakalım ne olacak.
ilk doğuran sen olacaksn yani..sakın bizi unutma o zaman yaz bise.iyi yolculukalar.içim bir tuhaf oldu..sanki hep hamiş kalacağız gibi geliyor oysa.
sıkma eftoş sıkma sakın..
sen yine de girmeye çalış..dün dedim kendi kendime nerelerde bu kadın diye?
ayyy kız harikaymış sizin apartman yöneticisi..seni buluyor anam hep ilginçlikler..bu arada ben de çık dikatli besleniyorum ama sabah mide ağrısı ile uyanıyorum..çekeceğiz çaresiz.
iyi gezmeler ve iyi eğlenceler..sen de yüzeceksin demek.ben üniversite de bıraktım yüzmeyi.hep havuza giderdim.kaslı bir karnım vardı ve 45 kiloydum..bir bıraktım yüzmeyi 10 kilo aldım..temiz havuz bulsam yüzerdim..ama o riske giremem.
nurdancığım çık takma kafana ne olur? burada da sadece 1 hastanede var ve sevmediğim için oray gitmeyi düşünmedim hiç..tabi insan özeniyor burada görünce fotoğrafları..ama sen de biliyorsun çalışma prensibi normal ultrasınla aynıymış..sadece yüzünü görüyorsun ekstradan..
sorma esra..hele tokken çok zor oluyor..aç karnına kılmaya çalış.
ayçacığım yazman iyi oldu bize de ders olsun..sıcakta uzun uzun yürümek yok.lökositle diyetin alakası ne ki?
bekliyorummdelikafadulden
bence olduğu gibi kalsın çok güzel böyle.[/URL][/IMG] - [/URL][/IMG]
ama bu pembe dediğinizi duyar gibiyim : )) bu değil tabiki modeli böyle olacak tamamen beyaz boyayacaklar alttaki çit çimen olmayacak arılar kelebekler yok, deniz atı, deniz yıldıdızı gibi aksesularlar var, birde dolabın üstündeki tacı uçuk maviye boyayacaklar size beyazmı kalsın maviye boyasınlarmı ?? fikir bekliyorum
bu gün tatil ne güzel..ama dışarı çık sıcak..evin içi 28.5 derece..akşam gidip bebişimin tırnak makasını burun aspiratörünü falana alacağız
Melekcim ben doktorun yalancısıyım :) bana azda olsa etkiler dedi
dün aldıgımız mobilyanın resmini çektik eklicem birazdan
amanınn esracım valla okurkjen ben yoruldum hee,maşşalahy sana.valla kısmetse bende tarın tüm gün ayaktayı galıba kafamçokkarıştı ama büyük işler bıtecek insallah demen gıbı sadece ufak tefek işler kalır inşallahherkese selammm
bugunn buyuk isler bitirdim :)
ilk once sabahtansaglık ocagına gittim ası odasına git dediler neyse iki bebekli kadın vardı asısırasıbekledim
neysekayıt actılar hemendedi hemsire asıvuralım size yok dedim istemiyorum
ama dedi saglıkbakanlıgı zorunlu falan gibilaflar etti benkabuletmiyorum dedimistemiyorum
red etti hasta diye yazdılar raporolarak :)
neysefazla birseyyok burda dediler kilomabaktılr 90 cıktımekanikeski tarztartı ile ki sabahkendim tartıldımevde ac ve çıplak 86 cıkmıstımorda 90 cıkınca kız soyle birinanamadı banabaktı kafasınıkaldırıp
kimse inanamıyor zaten
dun masaj yapan kadında dedi 80 varmısın dedi ne 80 i 85 im dedim:) o da sokoldu nereme gidiyo kilo bilmiyorum:)
iri yarı duruyorum daha çok sanırım
neysesonra saglık ocagnıdan çıktık kadıkoye arabayı parkedip geçtikesimle eminonune
oglum zaten okulda rahatız
neyse 11 gibi evden çıkmıstıksaat 6 da dondukaralarda birkaç kez kafelerde cay molası dinlenme molası verdimama onun harici hep ayaktaydım nası durdum dayandımbilmiyorum km lerce yolyurudum sonra bir ara korktum imece çarsısına kızıma bordurbakmaya gittik ta eminonunden yuruduk ama
kimesorsak mesafeyi 100 mt sonra dediler çokkomikti kmgittik nerdeyse 100 diyenler sayesinde
bordur bulamadım guzelyapmayccagım susticker lardan yapıstırırızbelki
kendime çok cici lohusapijamaları aldımmm
emzirme ssutyeni bebekodası icin 30 adetaskı falan aldım sefaf renksiz aldım mobilya malumbeyazaskılarda ahsap yakısmaz dedim
iste boyle
isimdi dinlenmeye calısıyorum buson gezmemoldu bukadar ayakta kalmalı daha ne carsıpazar gezerim ne eminonu tamam dirbenim isimbitmis bugun birkez draha emin oldum
minik minikalısveris merkezi turlarımolur hepsibu kalan eksikler için o da
ayy canım o uyku problemını zaman zaman bende yasıyorum.gece zaten 2 kez tuvalete kalkıyorum ve halıyle cok susamıs oluyorum.sonra namaza kalkıyorum sonra hemen uyuyamıyorum derken saat 9 oluyo zaten.ama yınede uykusuz pörtlek bı halim olmuyo cok şükür nasıl oluyorsa okadar uyku bölünmesıne ragmen uykuma kanıyorum gibievros yanlız deilsin uyku problemi bendede var naparsam yapayım uyku yok bende anlamıyorum bazen bebek yatırmıo ama genelde benden kaynaklanan problemlerden uyuyamıorum tabanlarım yanıo yok çişim gelio yok usuorum yok terliorum gecelerim kabus gibi hergun hergunde papatya icmek istemiorum boyle gidecek bebisler gelene kadar.
yeni dogum yapmıs bi arkadasım demistiki dogum yaptıgımın ertesi gunu tum sikayetlerim gecti hayat normale dondü cok sasırdım demisti demekki sonsuza dek boyle kalmayacagız :)))
canım benımde cok zorluyo secde işi,yanı karnım sıkışıyo,oyüzden bende sandalye koyuyorum önce ayaktayım bı secde için sandalyeye oturuyom bıde oturup ettahiyatüyü okudugumuz zaman sandalyede oturuyo oluyom.onun dısında normal kılıyom.yoksa kramp giriyo karbıma.zaten bviz hamıle oldugumuz için oturarak kılabılıyoz.cok zorlama kendını nasıl rahatsan öyle kılbabymim[/B] sanada günayydın canım birşey sorucam sabah namazından beri yatmıyorum diyorsun bende hep sorucam namaz kılan varmı aranızda diye ben artık secdeye giderken çok zorlanıyorum koca göbeğimle sen napıyosun??
[/URL][/IMG] - [/URL][/IMG]
canım ben günde 3 tane ilaç içiyorum biri vitamin biri demir biride magnezyum vitamini sabah içiyom öğlen demiri akşamda magnezyumu içiyorum hani hepsi bir araya gelmesin diye
bu gün tatil ne güzel..ama dışarı çık sıcak..evin içi 28.5 derece..akşam gidip bebişimin tırnak makasını burun aspiratörünü falana alacağız
Çok üzgünüm çoook...çalışan varmı ben de başka...barnak kaldırsın varsa..:çok üzgünüm:
ben varım ben :) ama böyle günlerde çalışmam ben bütüngün tıkılırım öyle heç bişi yapmam tavsiye ederim :jeyyar:
ben bembeyazdan yanayım her zaman..tercih senin..
bence olduğu gibi kalsın çok güzel böyle.
canım bence her ikiside güsel olur ama bebeğin erkek ya mavi olmasının ayrıcalığı olur
bilmemki ..aslında bende öle biliyodum hatta bir hafta kala diyet yapcaktım ilk kes okadar tatlıyı bir arada ydim ne bilim şans heralde.....bu arada bbeişin mobilyaları çok güsel ii günlerde eskitsin sağlıkla büyüsün inşallah
canım cok güzel takımınız.bence beyaz hali cok güzel ama tema deniz olacagı için üst tarafı acık maviye bayasan bile gayet hoş olur.fakat benım tercıhım sırf beyazyerimseniben
ayçacığım yazman iyi oldu bize de ders olsun..sıcakta uzun uzun yürümek yok.lökositle diyetin alakası ne ki?
bekliyorummdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?