2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Eftelyam.. güle güle kullanın annem besiğinizi... Allahım ıcınıze sındırsın.

Cümlemizin olsun inşallah.. saol kuzum, cok zarıfsın.

Son düzenleme:
evrişim bizim beşiğimizide gördün mü sabah ekledim buraya

Kuzum.. aynı anda yazmısız :)) alıntıya eklemıstım cıkmamıs.. park yatagı topladıgın zaman mınık bır canta yapması benı besık fıkrınden caydırdı.. cunku o besıgı 7 ay sonra koyabılecegım bır yerım yok benım evde.. ki onlarda ne eğilmeye ne bükülmeye gelmıyormus..

kızlar ya ben bişi soracağım ben şu son 1 aydır acayip kesme şeker yiyorum masanın üstüne koydum at gibi kesme şeker yiyorum acaba şekeri filan yükseltirmiki:uhm:

evriş bayıldım yatağa tam markasını yazarmısın bana bizde oda almayacağız şimdilik, ne kadar aldınız?

:roflol::roflol: cnm benim tohumu verdim kaydirigubbakcemile3zati sağlıkla inşallah 3 ay sonra mahsulu alcaz
tohumu sen atmadın annem sen sadece büyütyosun tohumu başkası attı biliyon delikafadulden
Pier Cardin in markası imiş..

Bu takımın da dolabını ve de sıfonyerını alacagız..

ay çok güzelll bende bunlara bayılıyorum aslında bu tarz bi oda almayıda düşündük sonra böyle bişi aldıkk bez bebekte varya çocuğun yatağı araba gibi çok hoş oluyorr
park yatağınızda çok güzelmişşş kırmıızzzıı kırmıızzıııı kırmızııııı kaydirigubbakcemile2
bende seni seviyommmm

evet bizde araştırdık çok güsel ama biz burda bulamadık istikbalden aldık beşiği onlara sorduk yozgatta yokmuş ankaradan filan alabilirsiniz dedi bende yola cıkamıyacağım için burdan aldık

Evriş kullanışlı olmuş çok mantıklı büyüyüncede yatağını alırsınız, bende düşünürdum yatağını sonra almayı ama benim yatak odama anca kraftın beşikleri sığar
renkleride çok güzel güle güle kullanın

Biz doktordan geldiikkalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisKuzucuğuma fetal eko çekildi. Oynattı resmen doktor amcasını sıpa. Adam tam hah tutturdum diyor, fırt dönüveriyor bizimki:roflol:40 dakika kadar uğraştı zavallı. Ama haberlerimiz çok iyi şükürler olsun ki. Kalbin herşeyi yerli yerindeymiş. Gaayet sağlıklıymış kuzucuğum. Gerçi bunları öğrenebilmek için sabahın 8 buçuğundan öğlen 12ye kadar beklemeklava: kısmı bizi deli etti ama neyse artık. Keyfim yerinde:CüvCüv:
kıyamam yaa düğün pastanamı benzemişki pastam delikafadulden

Evet yaaasenağlamaHem de hayatımda yediğim en lezzetli pastaydı kendisi. Ankara Bahçelievler'de çook meşhur bir pastanede yaptırmıştıkcokacimcoook

Bu arada beşikler alınmış, odalar düzülmüş. Herkes güle güle kullansın. Hepsi birbirinden güzelalkisalkisalkisÇok gıpta ediyorum size. Biz 1 ya da 2 ay içinde taşınacağız ve evin heryeri heryerinde. Ne temizlik yapasım var, ne birşeyleri düzenleyesim. Kuzucuğumun eşyaları torbalarla duruyor. Biz de taşınsak da ben de şöyle zevkle hazırlasam kuzucuğumun yerini:çok üzgünüm:

eftelyacım şekerin normal düzeyde herhhalde ne güzel yiyiyosun şekerleri :) vücudun ihtiyacı var demek ki ama sütlü tatlı falan yap sen kendine pek sevmiyosun yemeyi ama :)

evet park yatak ne kadara aldınız aslnda bende kırmızımı alsam diyorum ama çocuğun odasında sırıtır çok mecbur mavili yeşilli alıcam :ecrin_bebek:

eftelyacım şekerin normal düzeyde herhhalde ne güzel yiyiyosun şekerleri :) vücudun ihtiyacı var demek ki ama sütlü tatlı falan yap sen kendine pek sevmiyosun yemeyi ama :)
ben normalde hiç tatlı yemezdim canım şimdi gökhana beni aç aç tatlı yemeye götür tokken yiyemiyorum diorum okadar tatlı çekio cnm sabahlarıda öle sütlü tatlı filan deil illa kesme şeker yiyeceğimkaydirigubbakcemile3cnm onu istio bende anlamadım ama

burkom gözünaydın canım bebişin iyiymiş bende fetal eko çektirceğim zaman durmamıştı bayağı uğraşmıştı doktor :))
bebişin kalbi iyiymiş şükürler olsun benimkide iyidir inşallah herşey doğunca belli olucak,artık fetal eko istemiyor doktor yapıcak birşey yok bu saatten sonra sadece dua ediyorum..
en azından gelişimi iyi şükürler olsun..

bu erkek bebekler böyle tatlı seviyolar, şekerim çıkmadan önce hergün kocaman bir çilekli milka, eşim diyo çıkıyo acısı yedin çikolataları. benim de o kadar canım istiyo ki anlatamam ama yasak sen ye kuşum cok abartmadan yasaklı değilsin nasıl olsa

aminnn canımm en güselleri kuzeyimizin olsun inşşalkisalkisalkis

Kuzum benım.. hepimizin olsun ınsalahh.. cok zarıfsın.

kızlar ya ben bişi soracağım ben şu son 1 aydır acayip kesme şeker yiyorum masanın üstüne koydum at gibi kesme şeker yiyorum acaba şekeri filan yükseltirmiki:uhm:

Allah ıyılgıını versın senın yaaa kaydirigubbakcemile3

evriş bayıldım yatağa tam markasını yazarmısın bana bizde oda almayacağız şimdilik, ne kadar aldınız?

Jenny Lüx Portbebe diye gecıyor.. kalıtesı oldukca ıyı.. gozumle gormesem bunu yazmazdım, ole naylon posey gıbı bısı deıl,gusel bır mal.. oldukca da kullanıslı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…