Aftabru yok bugünde işlerimi yogun acaba
burkom gözünaydın canım bebişin iyiymiş bende fetal eko çektirceğim zaman durmamıştı bayağı uğraşmıştı doktor :))
bebişin kalbi iyiymiş şükürler olsun benimkide iyidir inşallah herşey doğunca belli olucak,artık fetal eko istemiyor doktor yapıcak birşey yok bu saatten sonra sadece dua ediyorum..
en azından gelişimi iyi şükürler olsun..
burkooo gözün aydın cnm
Burko gözünaydın kuzu...neden fetal eco çektirdin..? kaçırmış olabilirim..
Aftabru yok bugünde işlerimi yogun acaba
Sağolun kızlar. Hep güzel haberler alalım inşallah:Saruboceq:
Mercimekim neden fetal eko çektirdiğimi net olarak bugün öğrendim aslındakaydirigubbakcemile3Bana bakan doktorun adeti böyleymiş:1shok:Ben detaylı ultrasona girdiğimde "karnın çok yağlı, o yüzden kalbini net görenmedim. Ne olur ne olmaz sen bir eko çektir garanti olsun" demişti. Meğer hatun her iki hastadan birini ekoya gönderiyormuş:tomato:Bugün bana bakan doçent kendi kendine söyleniyordu herkesi de bize gönderiyor bu kadın diyekaydirigubbakcemile3
valla yavyum sende inş biran önce yersin tekrar canımmbu erkek bebekler böyle tatlı seviyolar, şekerim çıkmadan önce hergün kocaman bir çilekli milka, eşim diyo çıkıyo acısı yedin çikolataları. benim de o kadar canım istiyo ki anlatamam ama yasaksen ye kuşum cok abartmadan yasaklı değilsin nasıl olsa
Evriş kullanışlı olmuş çok mantıklı büyüyüncede yatağını alırsınız, bende düşünürdum yatağını sonra almayı ama benim yatak odama anca kraftın beşikleri sığar renkleride çok güzel güle güle kullanın
Biz doktordan geldiikkalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisKuzucuğuma fetal eko çekildi. Oynattı resmen doktor amcasını sıpa. Adam tam hah tutturdum diyor, fırt dönüveriyor bizimki:roflol:40 dakika kadar uğraştı zavallı. Ama haberlerimiz çok iyi şükürler olsun ki. Kalbin herşeyi yerli yerindeymiş. Gaayet sağlıklıymış kuzucuğum. Gerçi bunları öğrenebilmek için sabahın 8 buçuğundan öğlen 12ye kadar beklemeklava: kısmı bizi deli etti ama neyse artık. Keyfim yerinde:CüvCüv::[/COLOR]
evet park yatak ne kadara aldınız aslnda bende kırmızımı alsam diyorum ama çocuğun odasında sırıtır çok mecbur mavili yeşilli alıcam :ecrin_bebek:
canım ben kaçırmışım bilseydim başka set bakardım bende kullanmam ozaman artık napıyım yağda almıyım ozaman bide nivea nın setini gördüm 42 liraydı çok uygun ama ben hamileliğin başında kendime niveanın bakım setini aldım yüzüm kötü olmuştu bebeğede bebek ürünleri zarar verir diye korktum alamadım. bidahakine sebamed alırım bendeherkese günaydın..çok fenayım sanki gece üstümden damperli kamyon geçmiş. o yüzden aklımda kalanları yazayım.öncelikle milkshake hayırlı
seerniciğimben de aldım o çantadan.içerik aynıdır..ama ben pişik keremini kullanmayacağım..burada yazışmıştıık içinde aliminyum var.zararlıymış sağlığa.ben sebamed alacağım.yağ yerine losyon öneriliyormuş yağ derinin nefes almasını engelliyormuşum.pirim evrimin tavsiyesiyle onu da bıngıldak için kullanacağım.birz büyüyünce yağlarım kuzumu.ben 60'a ladım nette 30'a satılıyor..chicco'dan dün son alışverişimi de yaptım..birikmiş babypuanımız vardı aspiratörle tarak-fırça seti aldık.daha da gitmem..kıcık oluyorum chiccoya.çok kazık.mesala bir kıçıkırık penye battaniye 46 tl yuh dedim ya..ama zamanın da ilk hevesle aldım baya bir şey.
eftalya çooook tatlı olmuş ya yeşil örtüde çok güzel güle güle kullansın bebişin
bende düşünmedim hiç ama ilk başlarda büyük beşikte yatırmayacağım için gerek yok diye düşünüyodum. listeye bi şey daha eklendi şimdi offya kızlar birşey sormak istiyorum bu beşikler gelince yatağın üstüne koruyucu amaçlı ne yapmayı düşünüyordunuz... lastikli çarşaf falanmı sereceksiniz yoksa alez falanmı yada başka alternatif varsa bana bi yol gösterin....
gözün aydın burkocum beklediğinize deymiş doğum önceside ne güzel yeni eve taşınmış olcaksın temiz temiz olur.Biz doktordan geldiikkalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisKuzucuğuma fetal eko çekildi. Oynattı resmen doktor amcasını sıpa. Adam tam hah tutturdum diyor, fırt dönüveriyor bizimki:roflol:40 dakika kadar uğraştı zavallı. Ama haberlerimiz çok iyi şükürler olsun ki. Kalbin herşeyi yerli yerindeymiş. Gaayet sağlıklıymış kuzucuğum. Gerçi bunları öğrenebilmek için sabahın 8 buçuğundan öğlen 12ye kadar beklemeklava: kısmı bizi deli etti ama neyse artık. Keyfim yerinde:CüvCüv:
şöyle ]
saol canım normalde uyku seti var sarı ama daha gelmedi o gelince onunda fotosunu eklerim daha iileride sizin olsun cnmalkisalkisalkiskızlar ütümü bitirdim bende ekledim cicileri biraz ama fotodan bakınca buruşuk gördüm tekrar ütülesemmi die düşündüklerim var
canım ben kaçırmışım bilseydim başka set bakardım bende kullanmam ozaman artık napıyım yağda almıyım ozaman bide nivea nın setini gördüm 42 liraydı çok uygun ama ben hamileliğin başında kendime niveanın bakım setini aldım yüzüm kötü olmuştu bebeğede bebek ürünleri zarar verir diye korktum alamadım. bidahakine sebamed alırım bende
eftalya çooook tatlı olmuş ya yeşil örtüde çok güzel güle güle kullansın bebişin
bende düşünmedim hiç ama ilk başlarda büyük beşikte yatırmayacağım için gerek yok diye düşünüyodum. listeye bi şey daha eklendi şimdi off
gözün aydın burkocum beklediğinize deymiş doğum önceside ne güzel yeni eve taşınmış olcaksın temiz temiz olur.
kızlar chicconu çantasını aldım setli varya kahverengi olan 60 dedi 50ye aldım uygun almışım dimi
ama aklıma bi şey takıldı içeriğinde bebe yağı yok yeni içerkmiş nettende inceledim. onun yerine güneş sonrası losyon var o banyodan çıkıncada kullanılıyonmuş yağ yerine satıcı kız öyle söyledi. üstündede yazıyo banyodan çıktıktan sora kullanılır diye.
ama tereddüt ettim ayrıca yağ alıyımmı onu yağ yerine kullanıyımmı karar veremedim napıyım sizce o çantadan alan varmı?
didoda görmüştüm ama onunkinin içeriği farklı
Sağol teyzesi :) Bende eşimi çok fırçalıyorum her yaptıgına kulp buluyorum, çok sinirliyim çook lakabım ali kıran baş kesen :))
yazık sevgilime iyi tahammül ediyor
ya kızlar birşey sormak istiyorum bu beşikler gelince yatağın üstüne koruyucu amaçlı ne yapmayı düşünüyordunuz... lastikli çarşaf falanmı sereceksiniz yoksa alez falanmı yada başka alternatif varsa bana bi yol gösterin....
adaşım daha hiç minoset almadım ben gebeliğim boyunca bu yüzden evdede yok bizim evde ne kadar ağır ağrı kesiciler varsa onlar mevcuttur minoset felan kesmez beni bu yüzden katlanıcaz(
bilgisi olan varmı??
hani şu soğuk hava nemlendiriciler var ya..malum bizim bebikler yazın doğcak..sıcaklarda odayı serinletme açısından işe yarar mı sizce?
kızlar ya ben bişi soracağım ben şu son 1 aydır acayip kesme şeker yiyorum masanın üstüne koydum at gibi kesme şeker yiyorum acaba şekeri filan yükseltirmiki:uhm:
Biz doktordan geldiikkalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisKuzucuğuma fetal eko çekildi. Oynattı resmen doktor amcasını sıpa. Adam tam hah tutturdum diyor, fırt dönüveriyor bizimki:roflol:40 dakika kadar uğraştı zavallı. Ama haberlerimiz çok iyi şükürler olsun ki. Kalbin herşeyi yerli yerindeymiş. Gaayet sağlıklıymış kuzucuğum. Gerçi bunları öğrenebilmek için sabahın 8 buçuğundan öğlen 12ye kadar beklemeklava: kısmı bizi deli etti ama neyse artık. Keyfim yerinde:CüvCüv:
Evet yaaasenağlamaHem de hayatımda yediğim en lezzetli pastaydı kendisi. Ankara Bahçelievler'de çook meşhur bir pastanede yaptırmıştıkcokacimcoook
Bu arada beşikler alınmış, odalar düzülmüş. Herkes güle güle kullansın. Hepsi birbirinden güzelalkisalkisalkisÇok gıpta ediyorum size. Biz 1 ya da 2 ay içinde taşınacağız ve evin heryeri heryerinde. Ne temizlik yapasım var, ne birşeyleri düzenleyesim. Kuzucuğumun eşyaları torbalarla duruyor. Biz de taşınsak da ben de şöyle zevkle hazırlasam kuzucuğumun yerini:çok üzgünüm:
Yok canım yanlışın var, bugün bir tek lise öğretmenlerine tatil normaldeCADIARZU
canım ben yakslasık 1 aydır sandalyede oturarak kılıyorum namazlarımı cunku secde cok zor oluyor bebegim sıkısıyor o yuzden sende sandalyede kıl cok rahat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?