2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

burkoo gözün aydın bebiş sağlıklı olsun da varsın eşyaları poşette dursun bişeycik olmaz...

burkooo gözün aydın cnm

Burko gözünaydın kuzu...neden fetal eco çektirdin..? kaçırmış olabilirim..

Sağolun kızlar. Hep güzel haberler alalım inşallah:Saruboceq:
Mercimekim neden fetal eko çektirdiğimi net olarak bugün öğrendim aslındakaydirigubbakcemile3Bana bakan doktorun adeti böyleymiş:1shok:Ben detaylı ultrasona girdiğimde "karnın çok yağlı, o yüzden kalbini net görenmedim. Ne olur ne olmaz sen bir eko çektir garanti olsun" demişti. Meğer hatun her iki hastadan birini ekoya gönderiyormuş:tomato:Bugün bana bakan doçent kendi kendine söyleniyordu herkesi de bize gönderiyor bu kadın diyekaydirigubbakcemile3

Aftabru yok bugünde işlerimi yogun acaba

sabah aşağıdaydı..ama yazmadı..

mmm...tedbir amaçlı yani..garantici gadın..

valla yavyum sende inş biran önce yersin tekrar canımm

Yok canım yanlışın var, bugün bir tek lise öğretmenlerine tatil normaldeCADIARZU

Saol kuzum.. bu devırde mantıga mecburus saten...

Hadı gozun aydın Furkommm...

evet park yatak ne kadara aldınız aslnda bende kırmızımı alsam diyorum ama çocuğun odasında sırıtır çok mecbur mavili yeşilli alıcam :ecrin_bebek:

140 a aldık kuzu.. taksıtlı fıyatı.. ama almak ısteyen olursa, sıtelerı arastırdım.. sıze lınk verebılırımm ozelden, daha uyguna buldum hatta.. adam daha uyguna bulursanız sıze farkını verıcem demıstı.. gıdıp alıcam farklı adamdan :)))

Vall 3 kurus fasla olsun kırmızı olsun be Esra.. gecelık bıle kırmısı.. kaydirigubbakcemile3

Herkese merhabalar.

Burko gözün aydın. Maşallah iyiymiş Busecik.
Evrim ben bi sitede buldum seninkine benziyo markası aynıda onda lüx bebe yazmıyo fiyatıda çok ucuz acaba aynı ürün mü? Öyleyse sudan ucuz.

ilköğretimde tatil bugün lise ile beraber
ama bankalar açık demekki
evrişim link istiyorum çok uygunmuş

kızlar ütümü bitirdim bende ekledim cicileri biraz ama fotodan bakınca buruşuk gördüm tekrar ütülesemmi die düşündüklerim var

canım ben kaçırmışım bilseydim başka set bakardım bende kullanmam ozaman artık napıyım yağda almıyım ozaman bide nivea nın setini gördüm 42 liraydı çok uygun ama ben hamileliğin başında kendime niveanın bakım setini aldım yüzüm kötü olmuştu bebeğede bebek ürünleri zarar verir diye korktum alamadım. bidahakine sebamed alırım bende
eftalya çooook tatlı olmuş ya yeşil örtüde çok güzel güle güle kullansın bebişin
bende düşünmedim hiç ama ilk başlarda büyük beşikte yatırmayacağım için gerek yok diye düşünüyodum. listeye bi şey daha eklendi şimdi off
gözün aydın burkocum beklediğinize deymiş doğum önceside ne güzel yeni eve taşınmış olcaksın temiz temiz olur.

evriş foto eklemişsin ama ben göremiyorum bi bendemi sorunvar anlamadımki merakta etttim

saol canım normalde uyku seti var sarı ama daha gelmedi o gelince onunda fotosunu eklerim daha iileride sizin olsun cnmalkisalkisalkis

Günaydın kıslar... Allaaam uyu uyu nereye kadar? Gece 1 de yattım, sabah (öğle) 12 de kalktım. Uyandım ki, Onurcuğumun kahvaltı hazırlama sesleri geliyor mutfaktan. Süpper bi kahvaltı yaptık. Birazdan da evi süpürecek, ben de toz alıcam, ütü, yemek... Kendisini çok seviyorum, söylemiş miydim? =) Rüyasında da Doruk'u görmüş. Yeni doğmuş olmasına rağmen Onur'u öpüyormuş, gülücükler saçıyormuş. Ay kızlar az kaldı yaaa... 2,5 ay falan kaldı. Bazılarımızın 2 ay =) Allahım sağ salim göstersin.

Canım yağ bebişlerin cildinin nefes almasını önlüyormuş, bu nedenle losyon kullanmalıymışız. Ama kafalarında konak oluşursa, banyodan 1 saat önce bebe yağını kafalarına sürüp, tarayıp, öyle duş aldırmamız gerekiyormuş. Bu nedenle bir şişe bebe yağına ihtiyaç olabilir.

Sağol teyzesi :) Bende eşimi çok fırçalıyorum her yaptıgına kulp buluyorum, çok sinirliyim çook lakabım ali kıran baş kesen :))
yazık sevgilime iyi tahammül ediyor

Yaa evet, ben de öyleydim birkaç hafta boyunca. Baktım ki, Onur da bozulmaya başladı, dayan dayan nereye kadar. O da haklı... Neyse geçen gün konuştuk da azcık, kendime çeki düzen verdim.

Alez almakta fayda var bence...

adaşım daha hiç minoset almadım ben gebeliğim boyunca bu yüzden evdede yok bizim evde ne kadar ağır ağrı kesiciler varsa onlar mevcuttur minoset felan kesmez beni bu yüzden katlanıcaz (

esracım, çıkıp 2 dk alıver eczaneden. Hem ucuz hem de ağrı kesicileri ne zamandır almadığımız için çok etkili oluyor. Çektiğine değmez.. Ne aldın ablana?

bilgisi olan varmı??
hani şu soğuk hava nemlendiriciler var ya..malum bizim bebikler yazın doğcak..sıcaklarda odayı serinletme açısından işe yarar mı sizce?

Odayı serinletmede değil. Bebişlerin nefesini düzenleyeme yardımcı. Odanın havası kuru olmamalı, nemli olmalı ki, bebişlerin henüz iyi gelişmemiş olan solunum yolları etkilenmesin.

Sana şöyle bir örnek vereyim; ben çok sık boğaz enfeksiyonu geçiriyorum (öğretmenlikten dolayı). 2 ay önce gene öyle çok kötü bir enfeksiyon başladı. İlaç kullanamadığım için 1 haftada balgam sökme durumuna gelemezdim. Nasılsa alınacak diye, gittim aldım o aletten. 2 gece yatarken çalıştırdım ve 2 günde balgam sökebildim. Çok faydalı bir aletmiş. Evrim'de görmüştüm ilk defa, evinin havası yumuşacıktı. Kesin al...

kızlar ya ben bişi soracağım ben şu son 1 aydır acayip kesme şeker yiyorum masanın üstüne koydum at gibi kesme şeker yiyorum acaba şekeri filan yükseltirmiki:uhm:

Evet, yükseltir tabi ki.. kesme şeker ha =)) İlahi eftelyam =)

Ooohh, gözün aydın Burko.. Demek senin zilli uğraştırdı doktoru, öyle mi =) Üstelik "karnın yağlı" diyen doktorun da ne kadar embesil olduğu böylece kanıtlanmış oldu...

Yok canım yanlışın var, bugün bir tek lise öğretmenlerine tatil normaldeCADIARZU

Yok canım, ilköğretimlere de tatil. Ama 24 Nisan'da sdece ilköğretimlere tatil. Bİze değil...

canım ben yakslasık 1 aydır sandalyede oturarak kılıyorum namazlarımı cunku secde cok zor oluyor bebegim sıkısıyor o yuzden sende sandalyede kıl cok rahat oluyor

Ben şaşırıyorum 1-2 kere denedim oturarak kılmayı olmuyo şaşırdım hep hala yerde kılıyorum bakalım ilerleyen zamanlarda nolcak anamdan ders alıyım bari oturarak kılmak için

Kımrızı daha güsel. Hem baby geçmişteki sayfalarda yazmış "bebeklerin algısının en acık oldugu rengin kırmızı oldugunu biliorum o yuzden bebe odasında kırmızı bisiler muhakkak olmalıymıs"

EFTELYA, EVRıM güle güle büyüsün bebişleriniz. ıçine sığamasınlar inşallah....

EVRıM; bunun kademesi var mı? Yani Kuzey'i içinden alıp, tekrar yatırmak için zorluk çekme! Derinde olursa -sezaryenli olacaksın- eğilip kalkamazsın ilk zamanlar. Bak, benim aldığım iki kademeli. Yatağı üste çıkarabiliyorsun. Böylece sezaryenli olduğunda eğilip doğrulmak problem olmayacak.

ıstanbul'daki karşı komşum da almıştı park yatak. Ama eşini her seferinde uyandıramadığından (adam çalışıyor sonuçta) ya da yanında olmadığından başlarda yatağı kullanamadı. Sonradan kullanırım diye düşündü. Sonradan da bebek alışmadığı için yatağa yatmadı veya uyandığında yatağında olursa direkt ağlamaya başlıyordu. Kızcağız yatağı hiç kullanamadı. Bana da sıkı sıkı tembih etti, mutlaka kademeli al, diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…