saol canımmm daha iileri en güselleri senin bebişinin olsunalkisalkisalkisEFTELYA, EVRİM güle güle büyüsün bebişleriniz. İçine sığamasınlar inşallah....
EVRİM; bunun kademesi var mı? Yani Kuzey'i içinden alıp, tekrar yatırmak için zorluk çekme! Derinde olursa -sezaryenli olacaksın- eğilip kalkamazsın ilk zamanlar. Bak, benim aldığım iki kademeli. Yatağı üste çıkarabiliyorsun. Böylece sezaryenli olduğunda eğilip doğrulmak problem olmayacak.
İstanbul'daki karşı komşum da almıştı park yatak. Ama eşini her seferinde uyandıramadığından (adam çalışıyor sonuçta) ya da yanında olmadığından başlarda yatağı kullanamadı. Sonradan kullanırım diye düşündü. Sonradan da bebek alışmadığı için yatağa yatmadı veya uyandığında yatağında olursa direkt ağlamaya başlıyordu. Kızcağız yatağı hiç kullanamadı. Bana da sıkı sıkı tembih etti, mutlaka kademeli al, diye.
amin cnm inş..gözün aydın burko.bebeğini görmüşsün.fetal eko diyince alla alla dahadamı var yaptırmamız gereken şeyler diye.bitmedimi dedim..
eftelya evriş beşikler tamam sizinde hayırlı olsun.Allahım içinde yattığı gunleri göstersin inşallah..
EFTELYA, EVRİM güle güle büyüsün bebişleriniz. İçine sığamasınlar inşallah....
EVRİM; bunun kademesi var mı? Yani Kuzey'i içinden alıp, tekrar yatırmak için zorluk çekme! Derinde olursa -sezaryenli olacaksın- eğilip kalkamazsın ilk zamanlar. Bak, benim aldığım iki kademeli. Yatağı üste çıkarabiliyorsun. Böylece sezaryenli olduğunda eğilip doğrulmak problem olmayacak.
İstanbul'daki karşı komşum da almıştı park yatak. Ama eşini her seferinde uyandıramadığından (adam çalışıyor sonuçta) ya da yanında olmadığından başlarda yatağı kullanamadı. Sonradan kullanırım diye düşündü. Sonradan da bebek alışmadığı için yatağa yatmadı veya uyandığında yatağında olursa direkt ağlamaya başlıyordu. Kızcağız yatağı hiç kullanamadı. Bana da sıkı sıkı tembih etti, mutlaka kademeli al, diye.
gözün aydın burko.bebeğini görmüşsün.fetal eko diyince alla alla dahadamı var yaptırmamız gereken şeyler diye.bitmedimi dedim..
eftelya evriş beşikler tamam sizinde hayırlı olsun.Allahım içinde yattığı gunleri göstersin inşallah..
evrim bursadaymış bu site hemen arıyorum ne kadar ucuz herşey belki gidip görerek alma imkanım olur çok ama çok teşekkür ederim canımmm
bu arada haziran annelerinden 2 gün önce biri doğum yapmıs tam 38 haftalık 3420 gram ve 51 cm. doğmus.ve cok kolay olmus doğum.onlarda başladı artık yavaş yavaş bize geliyor.temmuz anneleri doğum yapmaya başlayınca bizdekı heyecanı düşünemiyorum.
taze hangi marka aldın nemlendiriciyi?
burko gozun aydın canım massallahhh
nesrincim
nazanla az evel ozelden yazıstık bankada iste yani ama isler içok yogunmus bu ara
eside aksamları hiç geç kalmıyormus bu ara hep evde imis evdende okuyamadım dedi kaçırdım ipin ucunu okuyamıyorum yazdıklarınız vakit yok dedi
iyi yani
buyur canıma.s.didecimmm :))))delikafaduldendelikafadulden
getirin kırılmazı kızlar..iyice pataklıyalımmercimekim haklısın yapmazdım ama deneyeyim bi sıkayım dedim gelisme varmı die sıkmamla sıvı geldi dahada ellemedim birazda tırstım:))
benimkinin ters hali bu demekki..çamaşır makinası modunda.bununla ilgili yeni bişey öğrendim..bebişlerimiz makat (ters) pozisyonda iken hareketleri daha az hissedilirmiş..
birşeyler ye geçera.sslm kızlar
sibelcim hayırlı olsun beşiğiniz güle güle uyusun içinde bebişin
baby dedğin iyi oldu ben dereotu tüketiyodum artık yemem doğurana kadarrr
bugün baş ağrısı ile uyandım kaç saatir başım ağrıyor havalrdan sanırım camı kapatıyorum pişiyorum açınca ev uçuyo rüzgardan -tatlicadiarzu-
serinletmiyor canım onlar..ha sakın sinbo alma aman diyeyim..ben aldım ıslatıyor her yeri.plastik sandalyenin üstüne koyup kullanıyordum..kaldırdım şimdi.bilgisi olan varmı??
hani şu soğuk hava nemlendiriciler var ya..malum bizim bebikler yazın doğcak..sıcaklarda odayı serinletme açısından işe yarar mı sizce?
yukarı yazdım.şimdi de sinbo saldırmasın siteye..ben böyle değildim sonrada oldu : )) herkese bağırmak istiyorum yada tabak bardak kırayım rahatlayım :) şeker ölçümlrimde iyi gidiyor sinire başka bahane lazım kaydirigubbakcemile3 sana mail atayım karşılaştıracaktın, diyetisyeni aradım yemeğe başladıgın andan itivaren 2. saat ölç dedi bende artık öyle ölçüyorum
bu hava nemlediricileri hangi marka almak lazım ? ucuz olanlar parketi ıslatıyormuş?, alan varmı
Eftelya güle güle uyut bebeğini
efriş sizin de odanız kırmızı olacak yani..biz de oda takımının şifonyer ve dolapını almıştık..bir de kırmızı krem park yatak.park yatak almakla çok iyi ettin bence..hem katlayıp çanta yapıp kaldırıveririz.Pier Cardin in markası imiş..
Bu takımın da dolabını ve de sıfonyerını alacagız..
hepiciğine tatil canlarım..bize yok ramlara yani.Yok canım yanlışın var, bugün bir tek lise öğretmenlerine tatil normaldeCADIARZU
hah bu arada isim konusunda sonunda karar verdik sanırım adı Ali Yağız olacak..
buyur canıma.s.
efriş sizin de odanız kırmızı olacak yani..biz de oda takımının şifonyer ve dolapını almıştık..bir de kırmızı krem park yatak.park yatak almakla çok iyi ettin bence..hem katlayıp çanta yapıp kaldırıveririz..
38 haftalık.. e normal ama, mayısın 20 sindeyiz =) Zaman ne çabuk geçiyorr yaaavvv desem de, inceden bir yusssuuufff oldum =) korkudan değil, heyecandan =)) Allahım sağ salim.........
DİDE anam sen de geçsene bi okula? Düşünmüyo musun? Bi de merak ettim. Sizde ek ders var mı?
Adıyla yaşasın inşallah.. Gelgit, yazdıklarını okudum canım da, geçen bir arkadaşa da yazmıştım burada. Yoksa burada mı okumuştum?? Aman neyse.. "erkekler kalem gibidir, en incesinin bile hammaddesi odundur" Hele hele hamileyken yapıylır mı yanii.. Kusura bakma ama hödüklüğün daniskası! Er geç anlayacaktır yaptığını, o zaman acısını çıkarırsın. Şimdi kendini üzüp de bebişini de etkilemesine izin verme lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?