2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gözün aydın burko.bebeğini görmüşsün.fetal eko diyince alla alla dahadamı var yaptırmamız gereken şeyler diye.bitmedimi dedim..

eftelya evriş beşikler tamam sizinde hayırlı olsun.Allahım içinde yattığı gunleri göstersin inşallah..

saol canımmm daha iileri en güselleri senin bebişinin olsunalkisalkisalkis

evrim bursadaymış bu site hemen arıyorum ne kadar ucuz herşey belki gidip görerek alma imkanım olur çok ama çok teşekkür ederim canımmm

amin cnm inş..

Sen merak etme kuzu.. tüm ozellıklerı mevcut.. hepsını tek tek sordum ben.. oldukca ergonomık bır urun.

Saol kuzum tesekkur ederım.. cümlemize.

bu arada haziran annelerinden 2 gün önce biri doğum yapmıs tam 38 haftalık 3420 gram ve 51 cm. doğmus.ve cok kolay olmus doğum.onlarda başladı artık yavaş yavaş bize geliyor.temmuz anneleri doğum yapmaya başlayınca bizdekı heyecanı düşünemiyorum.

burko gozun aydın canım massallahhh

nesrincim
nazanla az evel ozelden yazıstık bankada iste yani ama isler içok yogunmus bu ara
eside aksamları hiç geç kalmıyormus bu ara hep evde imis evdende okuyamadım dedi kaçırdım ipin ucunu okuyamıyorum yazdıklarınız vakit yok dedi
iyi yani

Böyle yazıosunuz.. elim ayagım bosalıo benım yaf delikafadulden

yaw bende erken gelsede eşim birşeyler yapsak diyorum ama yok gelmiyor.annen gelmicekmi diyor bana bugun ne zaman gelecek diyor.sabah da moralimi bozuk görünce anneme bırakayımmı seni diyor.delimi ne hata üstüne hata yapıyor bu herif.cevap verme tenezzülünde bile bulanmadım yani o kadar.anlamıyorkı benim sadece ona ihtiyacım var su an anneme heleki kayınvalideme hiç yookkk..Çok üzgünüm çoook

didecimmm :))))delikafaduldendelikafadulden
buyur canıma.s.

mercimekim haklısın yapmazdım ama deneyeyim bi sıkayım dedim gelisme varmı die sıkmamla sıvı geldi dahada ellemedim birazda tırstım:))
getirin kırılmazı kızlar..iyice pataklıyalımklava:
bununla ilgili yeni bişey öğrendim..bebişlerimiz makat (ters) pozisyonda iken hareketleri daha az hissedilirmiş..
benimkinin ters hali bu demekki..çamaşır makinası modunda.
birşeyler ye geçera.s
bilgisi olan varmı??
hani şu soğuk hava nemlendiriciler var ya..malum bizim bebikler yazın doğcak..sıcaklarda odayı serinletme açısından işe yarar mı sizce?
serinletmiyor canım onlar..ha sakın sinbo alma aman diyeyim..ben aldım ıslatıyor her yeri.plastik sandalyenin üstüne koyup kullanıyordum..kaldırdım şimdi.
yukarı yazdım.şimdi de sinbo saldırmasın siteye..
Pier Cardin in markası imiş..

Bu takımın da dolabını ve de sıfonyerını alacagız..

efriş sizin de odanız kırmızı olacak yani..biz de oda takımının şifonyer ve dolapını almıştık..bir de kırmızı krem park yatak.park yatak almakla çok iyi ettin bence..hem katlayıp çanta yapıp kaldırıveririz.
Yok canım yanlışın var, bugün bir tek lise öğretmenlerine tatil normaldeCADIARZU
hepiciğine tatil canlarım..bize yok ramlara yani.

38 haftalık.. e normal ama, mayısın 20 sindeyiz =) Zaman ne çabuk geçiyorr yaaavvv desem de, inceden bir yusssuuufff oldum =) korkudan değil, heyecandan =)) Allahım sağ salim.........

hah bu arada isim konusunda sonunda karar verdik sanırım adı Ali Yağız olacak..

hah bu arada isim konusunda sonunda karar verdik sanırım adı Ali Yağız olacak..

Adıyla yaşasın inşallah.. Gelgit, yazdıklarını okudum canım da, geçen bir arkadaşa da yazmıştım burada. Yoksa burada mı okumuştum?? Aman neyse.. "erkekler kalem gibidir, en incesinin bile hammaddesi odundur" Hele hele hamileyken yapıylır mı yanii.. Kusura bakma ama hödüklüğün daniskası! Er geç anlayacaktır yaptığını, o zaman acısını çıkarırsın. Şimdi kendini üzüp de bebişini de etkilemesine izin verme lütfen...

Madem boel bı akla hısmetı kendıne yaptın, bısımle nıe paylasmadın gıcık sey.. ne bıcım ınsansın sen yaaa!! donumu lastıklı mı ,duz pacalı mı alsam gene paylasıyorum ben sısınle yaff.. bak son dakıka bulduk bız bu fıkrı.. ya bulamasaydık.. püüüüüüüüüüüüüü sana

Bu arada o malum markadan almıstık bıs apar topar gecen sene esımın bogazları kotu olmustu klımadan.. tas gıbı calısıoo makıne.. bır senedır bı nane oldugu yok.. sana denk geldı sanırım.. komıkte bı rakama almıstık 40 tl sına..

38 haftalık.. e normal ama, mayısın 20 sindeyiz =) Zaman ne çabuk geçiyorr yaaavvv desem de, inceden bir yusssuuufff oldum =) korkudan değil, heyecandan =)) Allahım sağ salim.........

Aminnn inşallahh sag salımmmmmm :Saruboceq:

DİDE anam sen de geçsene bi okula? Düşünmüyo musun? Bi de merak ettim. Sizde ek ders var mı?

il içi tayin istedim taze ilk sıradayım bir ilköğretimde..çıkacak gibi.o yüzden evi de değiştiriyoruz işte.ek ders %25 fazla alıyoruz.iyi yani.bebek masraflarında işe yaradı.eşim de burada olunca beraber gelip gidiyoruz iyi oluyor..ama 8-5 işi iyi değil bir de yoğunluk çok oluyordu..şimdi daha rahat.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisheh işte bayıldım bu söze bak.harikasın...:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…