yafrum evriş daha ilk aylarda aldım ben onları hatta buraya da yazdım.yatağını almayacağım genç odasına çevireceğim daha sonra nasıl olsa modüler diye.tövbe tövbe..sen beni dinleme sonra kıs bana
il içi tayin istedim taze ilk sıradayım bir ilköğretimde..çıkacak gibi.o yüzden evi de değiştiriyoruz işte.ek ders %25 fazla alıyoruz.iyi yani.bebek masraflarında işe yaradı.eşim de burada olunca beraber gelip gidiyoruz iyi oluyor..ama 8-5 işi iyi değil bir de yoğunluk çok oluyordu..şimdi daha rahat.
yafrum evriş daha ilk aylarda aldım ben onları hatta buraya da yazdım.yatağını almayacağım genç odasına çevireceğim daha sonra nasıl olsa modüler diye.tövbe tövbe..sen beni dinleme sonra kıs bana
bu arada haziran annelerinden 2 gün önce biri doğum yapmıs tam 38 haftalık 3420 gram ve 51 cm. doğmus.ve cok kolay olmus doğum.onlarda başladı artık yavaş yavaş bize geliyor.temmuz anneleri doğum yapmaya başlayınca bizdekı heyecanı düşünemiyorum.
Bu aralar cıkan bu neyveden bır kac sefer yıyın derım arkadaslar
Karadut meyvesi çok güçlü bir antioksidan içerir.Bu güçlü antioksidanlar serbest radikalleri etkisiz hale getirerek bağışıklık sistemini güçlendiriyor. İçerdiği flavonoidler sayesinde kalbi koruyucu, yaşlanmayı geciktirici etkisi bulunuyor.
karadut bitkisi böceklenmeyen tek organik bitkidir.betakaroten ihtiva eder. yalnız zamanı çok çabuk geçtiği için en bol olan zamanlarında kaynatarak şurubunu yapabilir ve bu karadaut şurubunu difrizde saklayabilirsiniz.sağlık ve gençlik kaynağı olan bu şurubu mutlaka tüketin
Karadut nelere iyi geliyor?
*Halsizliği, aşırı yorgunluğu giderir
*Ağız ve boğaz enfeksiyonlarına tavsiye edilir
*Kanı temizler anemi hastalarına tavsiye edilir
*Kan basıncını düşürür
*Sindirim sistemi kronik hastalığına faydalı
*Mide salgılarını arttırır
*Sindirimi sistemini düzenler
* Saçların ve dişlerin güçlenmesini sağlar
*Kronik gastrit ve hepatit tedavisinde kullanılabilir
*Uykusuzluğa iyi gelir
kaynak:netten alıntı
hoşgeldin kayra nasılsın??
bende iyiyim. sen artık çalışmayacaksın değil mi?konyaya ne zaman geleceksin karar verdinmi?
herkese slm.. ben geldim tosunpaşamı gördum maşallah herşeyimizi sat la uyumlu kafası asagıda bacakları hisseetiğim üzere yukarda kıpır kıpır maşallah.. boyunu falan söyledi ama ben çok dalmıştım aklımda kalmamış.
veeeeeee şekerden yırttım ayy çok şükür varya çok çok sevindim çünkü tatlı çok seviyorum...
yorgunum kızlar geçmişi okuyabilirmiyim bilmiorum ama şimdilik benden bukadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?