2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Gelgıt ısmıyle saĞlıklı mutlu upuzun bı hayat yaŞasın, seÇımınız Çok gÜzel. Bız de alperen koymayı planlıyoruz

güsel bayanlar ben çıkıom burda hava iice bozdu acayip şimşek çakıo karardı iice hava sonra grşrz by

yafrum evriş daha ilk aylarda aldım ben onları hatta buraya da yazdım.yatağını almayacağım genç odasına çevireceğim daha sonra nasıl olsa modüler diye.tövbe tövbe..sen beni dinleme sonra kıs bana

yafrum evriş daha ilk aylarda aldım ben onları hatta buraya da yazdım.yatağını almayacağım genç odasına çevireceğim daha sonra nasıl olsa modüler diye.tövbe tövbe..sen beni dinleme sonra kıs bana

Püüü.. ilk aylar haa... sus, cevap verme.. hem suclu hem guclu.. ulen o saman gram kadar yavrular derdımız onda mıy dı ki sankine.. burada cırpıntık 2 aydır.. sende yaya yaya bısı okudun galıbaa

Gelgitim cok beendim adını... cok hoş.

sağol güzelim.iyidir sağol.sıkıntın yok değilmi daha rahatsın inşallah...

İyi canım.. İnşallah iştediğin gibi olur.

Ama hamile o ??? :roflol:

Yav bu arada şu göğüs pompalarından 1 tane almaya niyetim var. Medelanın elektriklisi 120 TL civarına ve kullanan herkes memnun, biberonlara da uyuyormuş başlığı ve saklama problemi olmuyormuş. Düşündüm ki, sezaryende süt hemen gelmiyor ya, onu kullanarak da süreci hızlandırabilirm. Ayrıca süt fazla gelirse onu da sağmak gerekiyor. Yoksa ateş falan yapıyormuş. Üstelik 2. döneme göreve başlama olasılığım yüksek o zaman da kullanırım sanırım.

Bu tamam da, peki o silikon göğüs uçları kullanılıyor mu? Sanırım Kadriye konuyla ilgili bilgilendirme yapm ıştı. Yara olunca kullandım diye ama? Ne diyorsunuz tecrübeli anneler??

Bu aralar cıkan bu neyveden bır kac sefer yıyın derım arkadaslar

Karadut meyvesi çok güçlü bir antioksidan içerir.Bu güçlü antioksidanlar serbest radikalleri etkisiz hale getirerek bağışıklık sistemini güçlendiriyor. ıçerdiği flavonoidler sayesinde kalbi koruyucu, yaşlanmayı geciktirici etkisi bulunuyor.
karadut bitkisi böceklenmeyen tek organik bitkidir.betakaroten ihtiva eder. yalnız zamanı çok çabuk geçtiği için en bol olan zamanlarında kaynatarak şurubunu yapabilir ve bu karadaut şurubunu difrizde saklayabilirsiniz.sağlık ve gençlik kaynağı olan bu şurubu mutlaka tüketin

Karadut nelere iyi geliyor?
*Halsizliği, aşırı yorgunluğu giderir
*Ağız ve boğaz enfeksiyonlarına tavsiye edilir
*Kanı temizler anemi hastalarına tavsiye edilir
*Kan basıncını düşürür
*Sindirim sistemi kronik hastalığına faydalı
*Mide salgılarını arttırır
*Sindirimi sistemini düzenler
* Saçların ve dişlerin güçlenmesini sağlar
*Kronik gastrit ve hepatit tedavisinde kullanılabilir
*Uykusuzluğa iyi gelir
kaynak:netten alıntı

annnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeee.....delikafadulden

taze burcu ben oda nemlendiricisini kastetmiştim..memnunum dedin ya..ondan sordum markasını?

favorilerimden..nerde görsem ağacını saldırırım...ben anemiye iyi geldiği için özellikle yiyodum..diğer faydaları da olması daha bi iyi oldu..mersi cicim.

bende iyiyim. sen artık çalışmayacaksın değil mi?konyaya ne zaman geleceksin karar verdinmi?

herkese slm.. ben geldim tosunpaşamı gördum maşallah herşeyimizi sat la uyumlu kafası asagıda bacakları hisseetiğim üzere yukarda kıpır kıpır maşallah.. boyunu falan söyledi ama ben çok dalmıştım aklımda kalmamış.
veeeeeee şekerden yırttım ayy çok şükür varya çok çok sevindim çünkü tatlı çok seviyorum...

yorgunum kızlar geçmişi okuyabilirmiyim bilmiorum ama şimdilik benden bukadar...

bende iyiyim. sen artık çalışmayacaksın değil mi?konyaya ne zaman geleceksin karar verdinmi?

yok canım doğuma kadar çalışmayacağım.heyet aldım.1 hazirandada doğum iznim başlıyor.allah bir sıkıntı vermezse haziran 15 ten sonra geleceğim.sen olacakmısın orada gidecekmisin?

gözün aydın canım...

[/URL][/IMG] bunun dolabı ve şifonyerini aldım..rengi deseni çok daha güzel..kurulu olsaydı yakından çekerdim.
bu da park yatağımız daha önce de eklemiştim..
[/URL][/IMG] tazenin de var bundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…