2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

pinky iyi olmanıza özellikle şekerden yırtmana cok sevindim şekerli hamiş olarak

kızlar sağ göğsümün altı ağrıyor çok fena,birde sırtım.dayanılacak gibi değil.varmı tavsiyeleriniz?

pinky gözün aydın.
gonyalılar merkezde mi oturuyorsunuz? benim de eşim gonyalı ama ereğlili.ben yazları gidiyorum..belki buluşabiliriz.

kizlar selam sabahtan beri giremedim, baya yogundu, birazdan koca belcikada 1 tane 3-4 boyutlu usg ceken merkeze gidicez, 1 saat uzaklikta baska bi sehirde, bana dua edin bebisim guzel bir poz versin de degsin bukadar kosturmaya,yazik esim benim baskilarima dayanamayip izin almayi basardi, bari degsin.. cok heyecanliyim....

didecim benim ailem konyada.eşimin işi sebebiyle biz doğudayız.ama ailem merkezde oturuyor.ereğlili çok arkadaşım var.görüşürüz tabii inşallah....

allah gönlüne göre versin canım.hayırlı haberlerle gel inşallah...o resimler çok tatlı oluyor.her gidişimde veriyor doktor amcamız..

gözünaydın Gülistan maşallah ikinizede şekerkız çıkmadın sevindim senin adına

ODA NEMLENDİRCİ ALAN VARMI KİM KAÇA HANGİ MARKA ALDI ?

hadi norra rastgele..teonun insafına kaldınız artık.
didecim benim ailem konyada.eşimin işi sebebiyle biz doğudayız.ama ailem merkezde oturuyor.ereğlili çok arkadaşım var.görüşürüz tabii inşallah....

inşallah.

adamı ayarttın sonunda..bravoo..inşallah gittiğinize değer..sen yolda Teo'yla konuş, anne sözü dinlesin..

didim sana petrik sinbo aldım ben su akıtıyor.45 tlmiydi neydi .ama evriş ballısı almış onunki iyi çıkmış.

kayra senden de fotoğraf istiyoruz biz.bana eklettirdiler sen de ekleyeceksin kaçışın yok..

pinky gözün aydın.
gonyalılar merkezde mi oturuyorsunuz? benim de eşim gonyalı ama ereğlili.ben yazları gidiyorum..belki buluşabiliriz.

Dide eşin hemşehrimmiş bende Ereğli doğumluyum .Yazları gidiyodum ama 2 sene olcek bu seneyle gitmiyorum maalesef. ereğlinin neresinden?

gözün aydın pinky...

yok canım doğuma kadar çalışmayacağım.heyet aldım.1 hazirandada doğum iznim başlıyor.allah bir sıkıntı vermezse haziran 15 ten sonra geleceğim.sen olacakmısın orada gidecekmisin?

ben hep burdayım maleseff. sıkıldım artık samsuna gitmek istiyorum bende ama malesef yola çıkmam yasak.sen gel anacıım beklerim merak etme ben hep burdayımm

Park yatagını goremesek te emınım sahanedır Didomm.. malumat ıkı aynı foto bı park yatak demek herhal oralarda :)))

didim sana petrik sinbo aldım ben su akıtıyor.45 tlmiydi neydi .ama evriş ballısı almış onunki iyi çıkmış.

görmedim daha önce yazdıgını mersi, kraft ın vardı 69 tl güzel marka almak lazım parkeler şişmesin
Evriş Taze siz hangi marka aldınız kaç kuruş ?

Dide eşin hemşehrimmiş bende Ereğli doğumluyum .Yazları gidiyodum ama 2 sene olcek bu seneyle gitmiyorum maalesef. ereğlinin neresinden?

biz de gideriz her sene..ama bu sene gitmeyiz sebebi malum.ereğlinin merkezindenler..barbaros mahallesi oluyor galiba.ben ereğliyi seviyorum yazları..bahçeleri var kocaman ne istersen yetişiyor..bir de beyaz kiraz var ki bitiyorum ona ben

Evrişim güle güle kullansın Kuzeyin demeyi unuttum ah kafam ahhhh.
Ya ben ole seylere takılmam.. sen de takılma, yok tesekkur etmemıs, yok güle güle kullansın dememıs.. zaten hepımıs goruyoruss.. bende gorun dıe koyuyorum... demeyınce kımse kotu nıyetlı olmu ki.. takılma.. muck.

Haydın gosun aydın.. darısı bısım basımıza.

pinky gözün aydın.

ben de merkezde oturuyorum..buluşalım tabi ki... güzel olur.sen de doğuma burayamı geleceksin yoksa?

:lepi::lepi:afferin sana kandındırdın sonunda adamı.güzel haberlerle gel inşallah..

elektrikli aletlerde tercih edeceğim en son marka sinbo.hiç hoşlaşmam kendisinden:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…