kizlar selam sabahtan beri giremedim, baya yogundu, birazdan koca belcikada 1 tane 3-4 boyutlu usg ceken merkeze gidicez, 1 saat uzaklikta baska bi sehirde, bana dua edin bebisim guzel bir poz versin de degsin bukadar kosturmaya,yazik esim benim baskilarima dayanamayip izin almayi basardi, bari degsin.. cok heyecanliyim....
herkese slm.. ben geldim tosunpaşamı gördum maşallah herşeyimizi sat la uyumlu kafası asagıda bacakları hisseetiğim üzere yukarda kıpır kıpır maşallah.. boyunu falan söyledi ama ben çok dalmıştım aklımda kalmamış.
veeeeeee şekerden yırttım ayy çok şükür varya çok çok sevindim çünkü tatlı çok seviyorum...
yorgunum kızlar geçmişi okuyabilirmiyim bilmiorum ama şimdilik benden bukadar...
hadi norra rastgele..teonun insafına kaldınız artık.kizlar selam sabahtan beri giremedim, baya yogundu, birazdan koca belcikada 1 tane 3-4 boyutlu usg ceken merkeze gidicez, 1 saat uzaklikta baska bi sehirde, bana dua edin bebisim guzel bir poz versin de degsin bukadar kosturmaya,yazik esim benim baskilarima dayanamayip izin almayi basardi, bari degsin.. cok heyecanliyim....
didecim benim ailem konyada.eşimin işi sebebiyle biz doğudayız.ama ailem merkezde oturuyor.ereğlili çok arkadaşım var.görüşürüz tabii inşallah....
kizlar selam sabahtan beri giremedim, baya yogundu, birazdan koca belcikada 1 tane 3-4 boyutlu usg ceken merkeze gidicez, 1 saat uzaklikta baska bi sehirde, bana dua edin bebisim guzel bir poz versin de degsin bukadar kosturmaya,yazik esim benim baskilarima dayanamayip izin almayi basardi, bari degsin.. cok heyecanliyim....
pinky gözün aydın.
gonyalılar merkezde mi oturuyorsunuz? benim de eşim gonyalı ama ereğlili.ben yazları gidiyorum..belki buluşabiliriz.
herkese slm.. ben geldim tosunpaşamı gördum maşallah herşeyimizi sat la uyumlu kafası asagıda bacakları hisseetiğim üzere yukarda kıpır kıpır maşallah.. boyunu falan söyledi ama ben çok dalmıştım aklımda kalmamış.
veeeeeee şekerden yırttım ayy çok şükür varya çok çok sevindim çünkü tatlı çok seviyorum...
yorgunum kızlar geçmişi okuyabilirmiyim bilmiorum ama şimdilik benden bukadar...
yok canım doğuma kadar çalışmayacağım.heyet aldım.1 hazirandada doğum iznim başlıyor.allah bir sıkıntı vermezse haziran 15 ten sonra geleceğim.sen olacakmısın orada gidecekmisin?
didim sana petrik sinbo aldım ben su akıtıyor.45 tlmiydi neydi .ama evriş ballısı almış onunki iyi çıkmış.
Dide eşin hemşehrimmiş bende Ereğli doğumluyum .Yazları gidiyodum ama 2 sene olcek bu seneyle gitmiyorum maalesef. ereğlinin neresinden?
Ya ben ole seylere takılmam.. sen de takılma, yok tesekkur etmemıs, yok güle güle kullansın dememıs.. zaten hepımıs goruyoruss.. bende gorun dıe koyuyorum... demeyınce kımse kotu nıyetlı olmu ki.. takılma.. muck.Evrişim güle güle kullansın Kuzeyin demeyi unuttum ah kafam ahhhh.
pinky gözün aydın.
gonyalılar merkezde mi oturuyorsunuz? benim de eşim gonyalı ama ereğlili.ben yazları gidiyorum..belki buluşabiliriz.
didim sana petrik sinbo aldım ben su akıtıyor.45 tlmiydi neydi .ama evriş ballısı almış onunki iyi çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?