2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

görmedim daha önce yazdıgını mersi, kraft ın vardı 69 tl güzel marka almak lazım parkeler şişmesin
Evriş Taze siz hangi marka aldınız kaç kuruş ?

petrikim büzüşük beyinli deniz yıkldızım dedimya evriş sinbo almış ama onunki parke şişirmeyeninden çıkmış diye..geliyi mi oraya haaaa.ali kıran baş kesenim ben de ona görenaniknanik

Hani su yanında Mustafa emminin bakkal dükkanı.. terzıcı nazıfe ablanın mahallesı mi?? onunde buyuk dut agacı var... dı mı.. kaldırım tasları yamuk yumuk olan yer, bildim mi?? kaydirigubbakcemile3 Sevıyorum ben Turk ınsanını yaa.. :)))

aldım cevabımı canım gelmeyeceksin...

gelgitcim anlıyorum seni bende boğuldum burada nefes alamıyorum.ama el mahkum.canım aslında banada yolculuk yasak ama hareket edeceğim hafta 34.haftam oluyor.burada doğurmak istemiyorum..ama hakkımda neresi hayırlıysa allahım orayı nasip etsin...

Evriş sen yaz bari

Annem ben yasdım Sınbo aldım dıe.. Dıdo da yasmıs Evrım de ondan aldı dıe.. o yıuzden bı daa yasmadımm

Gecen sene aldım.. sıkıntı yasamıyorumm 40 tls ına aldım.. Burcu chıcco nun yanar donerlısınden aldı 150 mıydı neydı..

petrikim büzüşük beyinli deniz yıldızım dedimya evriş sinbo almış ama onunki parke şişirmeyeninden çıkmış diye..geliyi mi oraya haaaa.ali kıran baş kesenim ben de ona görenaniknanik

:roflol: petrikin huyları bana geçiyor galiba görmedim cidden
gel anam kapışalım :laelaelaelaelae

E mahallelerde aynı valla:) 110 evler barbaros mahallesi. Barbaros İlkokuluna yakın bi yerdeyseniz eğer eşin tanıdıklarımdan yada arkadaşlarımdan biri bilem olabilir mi acaba. Olur olur valla.
Bizim bahçemiz küçük kaysımız vişnemiz var ama karşı komuşunun bahçesi bizede yataerdi kirazlar açısından :))

hay ağzına sağlık..çırpınıp duruyodum taze ne aldı diye..şükür allahım..

Hayır canım muhtar amcanın bakkal dükkanı vardı sonra Yusuf abiler aldıydı:) Hem niye gülüyosun sen bakem belki çocukluk arkadaşlarımdan biri çıkacak eşi, kırılırım bak haaaa :CüvCüv:

Hayır canım muhtar amcanın bakkal dükkanı vardı sonra Yusuf abiler aldıydı:) Hem niye gülüyosun sen bakem belki çocukluk arkadaşlarımdan biri çıkacak eşi, kırılırım bak haaaa :CüvCüv:

Yok ben sana dimedim.. Dido ya takıldım.. ona ıstedıgım kadar takılırım,çözdük biz birbirimizi,onun kırılmayacagını bıldıgımden ona yasdım.. . senın sahsına yazmadım kuzu.. aman yanlıs anlama gosunu sefeyımm.

Son düzenleme:
kızlar geri geldim amanınnnn b görseydiniz yerde ne varsa havada uçtu sokak lambaları yandı hava okadar karardı bi şimşekler çaktı amannnn ama yağmur yağmadı şimdi şimşek durdu ama hava hala açılmadı-tatlicadiarzu-

buzuşüklüğümden anlamadım Didomun yazdıgını, idare edin hamileyim :)

Kayra bende seni merak ediyorum foto ekle görelim dünya gözüyle sonra silersin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…