kayra senden de fotoğraf istiyoruz biz.bana eklettirdiler sen de ekleyeceksin kaçışın yok..
görmedim daha önce yazdıgını mersi, kraft ın vardı 69 tl güzel marka almak lazım parkeler şişmesin
Evriş Taze siz hangi marka aldınız kaç kuruş ?
görmedim daha önce yazdıgını mersi, kraft ın vardı 69 tl güzel marka almak lazım parkeler şişmesin
Evriş Taze siz hangi marka aldınız kaç kuruş ?
biz de gideriz her sene..ama bu sene gitmeyiz sebebi malum.ereğlinin merkezindenler..barbaros mahallesi oluyor galiba.ben ereğliyi seviyorum yazları..bahçeleri var kocaman ne istersen yetişiyor..bir de beyaz kiraz var ki bitiyorum ona ben
biz de gideriz her sene..ama bu sene gitmeyiz sebebi malum.ereğlinin merkezindenler..barbaros mahallesi oluyor galiba.ben ereğliyi seviyorum yazları..bahçeleri var kocaman ne istersen yetişiyor..bir de beyaz kiraz var ki bitiyorum ona ben
deminden beri Taze'nin peşinden koşturuyom..yakalayamadım gitti..
valla beni bağlamaz şekerim ben seni görmedimki.hem sen merak edilmişsin ben değil cicim....sana talep olmuş...
Evriş sen yaz bari
petrikim büzüşük beyinli deniz yıldızım dedimya evriş sinbo almış ama onunki parke şişirmeyeninden çıkmış diye..geliyi mi oraya haaaa.ali kıran baş kesenim ben de ona görenaniknanik
Annem ben yasdım Sınbo aldım dıe.. Dıdo da yasmıs Evrım de ondan aldı dıe.. o yıuzden bı daa yasmadımm
Gecen sene aldım.. sıkıntı yasamıyorumm 40 tls ına aldım.. Burcu chıcco nun yanar donerlısınden aldı 150 mıydı neydı..
Hani su yanında Mustafa emminin bakkal dükkanı.. terzıcı nazıfe ablanın mahallesı mi?? onunde buyuk dut agacı var... dı mı.. kaldırım tasları yamuk yumuk olan yer, bildim mi?? kaydirigubbakcemile3 Sevıyorum ben Turk ınsanını yaa.. :)))
Hayır canım muhtar amcanın bakkal dükkanı vardı sonra Yusuf abiler aldıydı:) Hem niye gülüyosun sen bakem belki çocukluk arkadaşlarımdan biri çıkacak eşi, kırılırım bak haaaa :CüvCüv:
Annem ben yasdım Sınbo aldım dıe.. Dıdo da yasmıs Evrım de ondan aldı dıe.. o yıuzden bı daa yasmadımm
Gecen sene aldım.. sıkıntı yasamıyorumm 40 tls ına aldım.. Burcu chıcco nun yanar donerlısınden aldı 150 mıydı neydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?