Yok ben sana dimedim.. Kayra ya takıldım.. ona ıstedıgım kadar takılırım,çözdük biz birbirimizi,onun kırılmayacagını bıldıgımden ona yasdım.. . senın sahsına yazmadım kuzu.. aman yanlıs anlama gosunu sefeyımm.
aksine canım yaa ben gece 10 kere uyanıorum rahat uyuyamıyorum ya belim ağrıyor ya acıkıyorum ya wc ye gidiyorum sabahta 7 kalkıyorum geçte yatsam 7 de uyanıyorum:teselli:bütün doktora giden ve güzel haberlerle dönen arkadaşlarım adına çok sevindim ne güzel bebişleriniz sağlıklı gidiyor herşey yolunda. bende kısmetse yarın için randevu aldım yarın doktordayım randevu saatim 2 acaba o saatte şeker testi yaparlarmı yoksa bana ertesi sabahmı gel derler?
ya kızlar bende bir uyku hali sormayın habire uyuyom uyandığımdada başım kazan gibi oluyor ağzımın içide zehir gibi oluyor pişman oluyorum uyuduğuma bu durumu nsl engelleyebilirim sizde benim gibi çok uyuyormusunuz
taze burcu ben oda nemlendiricisini kastetmiştim..memnunum dedin ya..ondan sordum markasını?
herkese slm.. ben geldim tosunpaşamı gördum maşallah herşeyimizi sat la uyumlu kafası asagıda bacakları hisseetiğim üzere yukarda kıpır kıpır maşallah.. boyunu falan söyledi ama ben çok dalmıştım aklımda kalmamış.
veeeeeee şekerden yırttım ayy çok şükür varya çok çok sevindim çünkü tatlı çok seviyorum...
yorgunum kızlar geçmişi okuyabilirmiyim bilmiorum ama şimdilik benden bukadar...
yok canım doğuma kadar çalışmayacağım.heyet aldım.1 hazirandada doğum iznim başlıyor.allah bir sıkıntı vermezse haziran 15 ten sonra geleceğim.sen olacakmısın orada gidecekmisin?
kizlar selam sabahtan beri giremedim, baya yogundu, birazdan koca belcikada 1 tane 3-4 boyutlu usg ceken merkeze gidicez, 1 saat uzaklikta baska bi sehirde, bana dua edin bebisim guzel bir poz versin de degsin bukadar kosturmaya,yazik esim benim baskilarima dayanamayip izin almayi basardi, bari degsin.. cok heyecanliyim....
gözünaydın Gülistan maşallah ikinizede şekerkız çıkmadın sevindim senin adına
ODA NEMLENDİRCİ ALAN VARMI KİM KAÇA HANGİ MARKA ALDI ?
E mahallelerde aynı valla:) 110 evler barbaros mahallesi. Barbaros İlkokuluna yakın bi yerdeyseniz eğer eşin tanıdıklarımdan yada arkadaşlarımdan biri bilem olabilir mi acaba. Olur olur valla.
Bizim bahçemiz küçük kaysımız vişnemiz var ama karşı komuşunun bahçesi bizede yataerdi kirazlar açısından :))
eylem tek katlı evler var onlardan biri sizin eviniz o zaman.eşimin ailesi şefkat sitesinde oturuyor.m.akifte sonra da anadolu lisesinde okumuş.biliyom ben sizin evinizin oraları.Hayır canım muhtar amcanın bakkal dükkanı vardı sonra Yusuf abiler aldıydı:) Hem niye gülüyosun sen bakem belki çocukluk arkadaşlarımdan biri çıkacak eşi, kırılırım bak haaaa :CüvCüv:
Erkekler böyle şeyleri çoğunlukla anlamaz canım. En iyisi bile bizim anlatmamızı bekler. Al karşına konuş, şöyle şöyle korkularım var de, şu anda herkesten çok sana ihtiyacım var de. Anlamıyorsa dayaw bende erken gelsede eşim birşeyler yapsak diyorum ama yok gelmiyor.annen gelmicekmi diyor bana bugun ne zaman gelecek diyor.sabah da moralimi bozuk görünce anneme bırakayımmı seni diyor.delimi ne hata üstüne hata yapıyor bu herif.cevap verme tenezzülünde bile bulanmadım yani o kadar.anlamıyorkı benim sadece ona ihtiyacım var su an anneme heleki kayınvalideme hiç yookkk..Çok üzgünüm çoook
şeker kızlarımız arttı mı örneğin?
ayy ellerinize sağlık fasulyem yaa onur eniştenin yanına gökhanı göndersemde onada gösterse de gökhanda yapsa olurmuu:uhm: yanlız onur enişte bunları gösterirken benim koca çok yemek yer masraflı olur biraskaydirigubbakcemile3Evi sildik süpürdük Onurcuğumla. Halılarımız yeni olduğu için sürekli hav çıkarıp duruyor. Onur cinnet geçiriyor =)) ben de toz aldım peşinden falan.. MERCİMEKİM bu nedenle hemen cevap yazamadım şekerim. Kusura bakma... a.s.
eylem tek katlı evler var onlardan biri sizin eviniz o zaman.eşimin ailesi şefkat sitesinde oturuyor.m.akifte sonra da anadolu lisesinde okumuş.biliyom ben sizin evinizin oraları.
dide, aslıcım, brreze, burko+, cilgin_kedi, defnedamla+, eeylem2007+, eftelya66+, evriş+, gelgit, glzfb, gyzmo, kayra42+, kurnazkedi84, maviş83, mercimekim+, petrik+, seerni+, tazefasulye+, telkirma+, zeytin2007
gel topiğeee geeeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?