2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Şaka yahu banada takılabilirsin -tatlicadiarzu-

merhaba güzel anneler,
Bu akşam yaprak dökümü reklam aralarında girip geçmişi okumaya çalışacağım.
herkes iyi mi? LALECE artık izmir de değil mi?
alışverişler son surat tamamlanıyor galiba. anladığım kadarıyla....
kimsede problem yok değil mi arkadaşlar? ben malum topikten bihaberim buaralar. var mı mühim havadisler?

bütün doktora giden ve güzel haberlerle dönen arkadaşlarım adına çok sevindim ne güzel bebişleriniz sağlıklı gidiyor herşey yolunda. bende kısmetse yarın için randevu aldım yarın doktordayım randevu saatim 2 acaba o saatte şeker testi yaparlarmı yoksa bana ertesi sabahmı gel derler?

ya kızlar bende bir uyku hali sormayın habire uyuyom uyandığımdada başım kazan gibi oluyor ağzımın içide zehir gibi oluyor pişman oluyorum uyuduğuma bu durumu nsl engelleyebilirim sizde benim gibi çok uyuyormusunuz

aftaebru canım bende katıldım aranıza bugün itibariyle yarın diyetisyene gideceğim 10 gün takip edilecekmiş kontrol edilemezse yatırıcaz hastaneye dedi doktorum (

aksine canım yaa ben gece 10 kere uyanıorum rahat uyuyamıyorum ya belim ağrıyor ya acıkıyorum ya wc ye gidiyorum sabahta 7 kalkıyorum geçte yatsam 7 de uyanıyorum:teselli:

taze burcu ben oda nemlendiricisini kastetmiştim..memnunum dedin ya..ondan sordum markasını?

chicco nun iyonizerli bişiyi var ondan aldım 115 TL ye

gözün aydın canım gülistanım. maşallah sıpana...

yok canım doğuma kadar çalışmayacağım.heyet aldım.1 hazirandada doğum iznim başlıyor.allah bir sıkıntı vermezse haziran 15 ten sonra geleceğim.sen olacakmısın orada gidecekmisin?

yaa nasıl?? sen mi önerdin, doktorun mu dedi heyet raporunu ? ne ballısın kızım yaaa...

heyyooooo :dance: :dance:

gözünaydın Gülistan maşallah ikinizede şekerkız çıkmadın sevindim senin adına

ODA NEMLENDİRCİ ALAN VARMI KİM KAÇA HANGİ MARKA ALDI ?

Petrikim yukarıda cevapladım. a.s.

Hayır canım muhtar amcanın bakkal dükkanı vardı sonra Yusuf abiler aldıydı:) Hem niye gülüyosun sen bakem belki çocukluk arkadaşlarımdan biri çıkacak eşi, kırılırım bak haaaa :CüvCüv:
eylem tek katlı evler var onlardan biri sizin eviniz o zaman.eşimin ailesi şefkat sitesinde oturuyor.m.akifte sonra da anadolu lisesinde okumuş.biliyom ben sizin evinizin oraları.

maviş şekere sabah saatlerinde bakıyorlar daha iyi sonnuç almak için, 12 saat aç kalman gerekiyor üstelik. ertesi güne çağırır büyük ihtimalle

Evi sildik süpürdük Onurcuğumla. Halılarımız yeni olduğu için sürekli hav çıkarıp duruyor. Onur cinnet geçiriyor =)) ben de toz aldım peşinden falan.. MERCıMEKıM bu nedenle hemen cevap yazamadım şekerim. Kusura bakma... a.s.

Erkekler böyle şeyleri çoğunlukla anlamaz canım. En iyisi bile bizim anlatmamızı bekler. Al karşına konuş, şöyle şöyle korkularım var de, şu anda herkesten çok sana ihtiyacım var de. Anlamıyorsa daklava:
şeker kızlarımız arttı mı örneğin?

Umarım artmamıştır. Benim yarın şeker yüklemem:1shok:

ayy ellerinize sağlık fasulyem yaa onur eniştenin yanına gökhanı göndersemde onada gösterse de gökhanda yapsa olurmuu:uhm: yanlız onur enişte bunları gösterirken benim koca çok yemek yer masraflı olur biraskaydirigubbakcemile3

eylem tek katlı evler var onlardan biri sizin eviniz o zaman.eşimin ailesi şefkat sitesinde oturuyor.m.akifte sonra da anadolu lisesinde okumuş.biliyom ben sizin evinizin oraları.

Evet canım müstakil bizim ev gsm diye bi hastane yapıldı onun karşısında. Bende cumhuriyet lisesinde okudum, genelde arkadaşlarımda ordandı. Şefkat sitesini duymadım zaten her gittiğimizde bi değişiklik oluyo maşşallah.

çok yakın aslında eylem..hastane yeni yapıldı biliyorum..erğli gidip gelmeye iyi de sıkıcı biraz..

arkadaşlar bu arada benim kızımı hergün bir kaç kere hıçkırık tutuyor..şu anda yine başaldı..siz de durum nedir.

dide, aslıcım, brreze, burko+, cilgin_kedi, defnedamla+, eeylem2007+, eftelya66+, evriş+, gelgit, glzfb, gyzmo, kayra42+, kurnazkedi84, maviş83, mercimekim+, petrik+, seerni+, tazefasulye+, telkirma+, zeytin2007
gel topiğeee geeeel

dide, aslıcım, brreze, burko+, cilgin_kedi, defnedamla+, eeylem2007+, eftelya66+, evriş+, gelgit, glzfb, gyzmo, kayra42+, kurnazkedi84, maviş83, mercimekim+, petrik+, seerni+, tazefasulye+, telkirma+, zeytin2007
gel topiğeee geeeel

Ooooo kalabalığız bayağı:teytey:. Ama niye şöyle şakır şakır dökülmüyor ki mesajlarCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…