çok güzel olmuş yav..EveeetalkisalkisalkisBenim göbüşüm ve babamızın eli:asigim:
Ooooo kalabalığız bayağı:teytey:. Ama niye şöyle şakır şakır dökülmüyor ki mesajlarCADIARZU
Ya siz bu hıçkırıkları nasıl anlıyosunuz? Döndüğünü anlıyorum,tekmelerinide, kafasını filan bastırıyo göbüşüme oda tamamda bu hıçkırık nasıl anlaşılıyo?
Ya siz bu hıçkırıkları nasıl anlıyosunuz? Döndüğünü anlıyorum,tekmelerinide, kafasını filan bastırıyo göbüşüme oda tamamda bu hıçkırık nasıl anlaşılıyo?
yahu ben kafasını elini ayağını da anlamıyorum sadece cok sert vurduğu zaman ayakları orda diyorum.yoksa o kadra sert kafa atamaz değil mi??bendemi tuhaflık var ki anlamıyorum.
kafasını hiç anlamadım şimdiye kadar.ama bir kaç farklı hareket var.kimi dönme gibi kimi kıvrılma gibi kimi vurup kaçma gibi bir de minik pıt pıt hıçkırıklar var işte.
ben acayip bişey yaşadım geçenlerde...sandalyeye sırtımı dayadım ama masadan uzakta vaziyette..elim de mause ta...bilgisayarda bişiler yapıyodum..sonra masadan güç alarak doğrulmaya çalıştım..ekrana yaklaşıcaktım..tam o doğrulma esnasında midemin üstünde bi top belirdi, oğlumun kafasıydı..bi garip oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?