Ya siz bu hıçkırıkları nasıl anlıyosunuz? Döndüğünü anlıyorum,tekmelerinide, kafasını filan bastırıyo göbüşüme oda tamamda bu hıçkırık nasıl anlaşılıyo?
Birdenbire mi oldu seçil benimki yavaş yavaş süzülerek geliyo dayıyo kafasını orda bi basınç hissediyorum bi bakıyorum ahanda dayanmış kuzucuk. Çok güsel oluyo .
ne hıçkırığını, ne döndüğünü,ne de hareketlerini, ne kafasını, ne de ayağını anlıyorum... ara sıra keyfi gelirse minik tekmelerini hissediyorum hepsi buuuu.. delirtmeyin beniiiiiii
ne hıçkırığını, ne döndüğünü,ne de hareketlerini, ne kafasını, ne de ayağını anlıyorum... ara sıra keyfi gelirse minik tekmelerini hissediyorum hepsi buuuu.. delirtmeyin beniiiiiii
GÜLİSTAN gözünaydın canım. bebeğinin pozisyonu da iyiymiş ne şanslısın. ben de hergün telkin ediyorum, konuşuyorum kızımla başını aşağı doğru eğmeye başlasın diye ama sanırım hala dikmiş kafayı oturuyor tam göbeğimin hizasında.
GLZFB, sen de şeker mi çıktı? geçmiş olsun canım. ama sen beni yanlış anladın galiba, ben şeker kız değilim. biran öle sanmıştım ama değilmişim.
BURKO gerçekten senin göbeğin mi o? benimki de çok feci şişti. patlayacak gibi duruyor. ama bugün eczacı kızla ayaküstü biraz muhabbet ettik bana " neden hergün clexane vuruyorsunuz ki? hamile misiniz yoksa?" diye sordu. dedim herhalde dalga geçiyor.
Miyavlama boşuna.. daha hepimiz asagı yukarı bır haftadır hıssedıyorus bunları.. sen de sıranı bekliyceksin küçük!!
bütün doktora giden ve güzel haberlerle dönen arkadaşlarım adına çok sevindim ne güzel bebişleriniz sağlıklı gidiyor herşey yolunda. bende kısmetse yarın için randevu aldım yarın doktordayım randevu saatim 2 acaba o saatte şeker testi yaparlarmı yoksa bana ertesi sabahmı gel derler?
ya kızlar bende bir uyku hali sormayın habire uyuyom uyandığımdada başım kazan gibi oluyor ağzımın içide zehir gibi oluyor pişman oluyorum uyuduğuma bu durumu nsl engelleyebilirim sizde benim gibi çok uyuyormusunuz
Yavrular;
Şu magnezyum denen ılactan daima mı alıyorsunuz?? Yani kutu bıtıyor devam mı edıyorsunuz??
Burko numara mı yapıyo o zaman, yaw neredeyse aynı haftalardayız hatunla..
Cep herkülüm uslu olacak diye teselli ediyorum kendimi...
Ole canta aldık demekle olmas.. nereden aldın, kaca aldın soleyeceksın annemm.. bu arada hakıkaten sıkı bişi... yıne de sırt cantası kullanaciğimmm ben. güle güle kullanın kuzum.. basarılı bı calısma.
Kemeraltı Mina bebe, 45 TL şekerim. Beşiğini de oradan almıştık zaten. Sevdim o mağazayı, çok hesaplı:hooray:
ben magnezyumu bıraktım cırcır yaptı bana..dıasporal adı da..
en son kontrolümde sordum dr.a sırtım felan ağrıyo, arada alsammı acaba diye..çok zor durumda kalmadıkça alma dedi..arada zor durumda kalıyosam alıyorum yani..
mina bebe mina bebe...ne meşhur yermiş..kafamçokkarıştı..netten buldum sitesini bi bakayım neler var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?