2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ya siz bu hıçkırıkları nasıl anlıyosunuz? Döndüğünü anlıyorum,tekmelerinide, kafasını filan bastırıyo göbüşüme oda tamamda bu hıçkırık nasıl anlaşılıyo?

ne hıçkırığını, ne döndüğünü,ne de hareketlerini, ne kafasını, ne de ayağını anlıyorum... ara sıra keyfi gelirse minik tekmelerini hissediyorum hepsi buuuu.. delirtmeyin beniiiiiii

Birdenbire mi oldu seçil benimki yavaş yavaş süzülerek geliyo dayıyo kafasını orda bi basınç hissediyorum bi bakıyorum ahanda dayanmış kuzucuk. Çok güsel oluyo .

kafası o an ordaymış..benim hareketimle çıkıverdi..ama duruş pozisyonunu çok net bilebiliyorum artık..halen kafası yukarda...şu an kaburga kemiğime dayalı bikaç gündür, acayip kemiğim batıyo..ayaklarının kıpırtılarını kukumdan anlıyorum, kıpırtılar var sürekli..

sonunda kararımı verdim ve tetanoz oldum..azcık kolum ağrıyo..dide çağır bizi sonra kaç aferin sana

ne hıçkırığını, ne döndüğünü,ne de hareketlerini, ne kafasını, ne de ayağını anlıyorum... ara sıra keyfi gelirse minik tekmelerini hissediyorum hepsi buuuu.. delirtmeyin beniiiiiii

Canım kıyamammm. Belkim ilerleyen haftalarda hissedersin sende. Ben 10 mayıstan beri net olarak anlıyorum anneler günü hediyesi verdi kuzucum sanki bana :)) Birde ben 28+4 üm sis daha küçüksünüz ya belki ondandır hissedemeyişin ha

Yavrular;

Şu magnezyum denen ılactan daima mı alıyorsunuz?? Yani kutu bıtıyor devam mı edıyorsunuz??

Miyavlama boşuna.. daha hepimiz asagı yukarı bır haftadır hıssedıyorus bunları.. sen de sıranı bekliyceksin küçük!!

Bu aralar çok bol.. tüketin.. özellikle sadece balıkta bulunan fosfor.. bu meyve de de mevcut.. sırf bunun ıcın bıle yenmeli..

YENı DÜNYA:

BESıN DEĞERLERı

Yenidünya meyvesi, yüksek oranda A vitamini içerir. Eti ve kabuğunun rengi, meyvenin A vitamini kaynağı karoten yönünden zengin olduğunu gösterir. Ayrıca B ve C vitaminleri; fosfor, potasyum ve kalsiyum gibi mineral maddeler ve şeker yönünden de zengindir.

Yüzde 100 benim göbişim:lepi:Yakından kendi kendimi çekince daha bir kocaman göründü tabiinaniknanik

Bu arada kızlar, dün bebişime çantayla nevresim takımı aldık. Fotolar cicilerde:

2009 Ağustos Bebişlerinin Cicileri Burada :) - Sayfa 111 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Miyavlama boşuna.. daha hepimiz asagı yukarı bır haftadır hıssedıyorus bunları.. sen de sıranı bekliyceksin küçük!!

Burko numara mı yapıyo o zaman, yaw neredeyse aynı haftalardayız hatunla..

Cep herkülüm uslu olacak diye teselli ediyorum kendimi...

Ole canta aldık demekle olmas.. nereden aldın, kaca aldın soleyeceksın annemm.. bu arada hakıkaten sıkı bişi... yıne de sırt cantası kullanaciğimmm ben. güle güle kullanın kuzum.. basarılı bı calısma.

Maviş 2 ye kadar aç kalma başın döner o gün yapmazla şeker testini açlığada bakıyorlar çünkü
çok uyudukça leyla gibi olursun

Yavrular;
Şu magnezyum denen ılactan daima mı alıyorsunuz?? Yani kutu bıtıyor devam mı edıyorsunuz??

Ben daha yeni başlicam magnezyuma telfonda şkayetlerimi anlattım, önce bol süt iç dedi 600 mlden fazla içiyorum deyince MAGNESIUM DIASPORAL SAŞE al dedi, krampları geçirir umarım kabusum oldular

Burko avatarına bayıldım :)

afaebru maalesef sorunca sende aynı dertten muzdaripsin sandım iyi ki değilsin canım...
ya kızlar sizde endişeleniyomusunuz, detaylıda falan bakıldı herşeyi çok normal cok şükür ama benim 3 lü tarama testim 950/1 çıkmıştı eski doktorum biraz riskli istersen amniosentez yapalım demişti yaptırmamıştım, herşeyi çok normal gözüküyo ama yine de ben cok korkuyorum bi sakatlık bi sorun cıkıcak diye hep aklımda, hamilelik yüzünden mi bu kadar endişeli oluyo acaba insan, kötü şeylr düşünmemeye çalışıyorum ama sorun çıkıcak diye de ödüm kopuyoo benim (

Burko numara mı yapıyo o zaman, yaw neredeyse aynı haftalardayız hatunla..

Cep herkülüm uslu olacak diye teselli ediyorum kendimi...

E sen benim videomu da izledin Ayçam niye üzüyosun ki benisenağlamaBenim kızım babası kılıklı olacak desene. Bir evde iki kıçı kurtlu:1shok:Yandım ben:bbo:

Kemeraltı Mina bebe, 45 TL şekerim. Beşiğini de oradan almıştık zaten. Sevdim o mağazayı, çok hesaplı:hooray:

ben magnezyumu bıraktım cırcır yaptı bana..dıasporal adı da..
en son kontrolümde sordum dr.a sırtım felan ağrıyo, arada alsammı acaba diye..çok zor durumda kalmadıkça alma dedi..arada zor durumda kalıyosam alıyorum yani..

Bak bıttı 3 gundur ıcmıyorumm bacagım gunduz de agrımaya basladı.. yıne ıcmem lazım demekkı.. yoksa hayat oldukca sıkıntılı gecıyor.

Petrikim benimkinden vermıs doktorun da sana..

mina bebe mina bebe...ne meşhur yermiş..kafamçokkarıştı..netten buldum sitesini bi bakayım neler var..

KIZLAR ANNEME GITMISTIM YA SINAVIMI UNUTTUM 23 24 de sınavım var sıkıntıdan annemde bı güzel tatıl yaptım valla luna parka bıle gıttım suyum azalmıstıya doplerde demıslerdı bana MÜJDE annem benı dr. götürdü içim rahat etsın dıye dr. düzelmiş dedı hatta abartmısım su içmeyı ödem olmus AKLINIZDA BULUNSUN COK FAZLA SU ICMEYIN MAXIMUM 2 LITRE ONA GÖRE
kızlar sınavı ne yapıcam ya 2 gunum kaldııııııııııııııdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…